2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tembel bir anneyim galiba, oğluma hergün farklı bir çorba yapamıyorum, arasıra tarhana yapıyorum, geçenlerde tavuk çorbası yedi, onun dışında hep mama, süt yada meyveli yoğurt veriyorum.

cnm sende yoruluosundur ondan yapmaya erınıyosundur bende de oluyo bazen ole:26: ben o zamanlar hep meyve verıyorum sımdı tavuk suyuna corba denıcem ıns yer

cnm sende yoruluosundur ondan yapmaya erınıyosundur bende de oluyo bazen ole:26: ben o zamanlar hep meyve verıyorum sımdı tavuk suyuna corba denıcem ıns yer

Aslında bu aralar midemin bir günü bir gününü tutmuyor sanırım ondan.
Eşime kereviz aldırıp hem bize hem oğluma kereviz çorbası yapıcam, harika ve çok vitaminli oluyor tavsiye ederim...

saol ablası sımdı uyuma modundalar ekmek koymassam sulu doymmazlar

Ya erkenden yatiyor benimkilerde uyudular simdi ama zirt pirt kalkiyolar
Ben cavdar ve tam bugday ekmegi veriyom ellerine doke doke yiyorlar bi ben corba veriyom bi ekmek disliyolar.
Keci sutunu verdim bisey yok bakalim canim marketten aldim ataturk orman ciftliginin

Aslında bu aralar midemin bir günü bir gününü tutmuyor sanırım ondan.
Eşime kereviz aldırıp hem bize hem oğluma kereviz çorbası yapıcam, harika ve çok vitaminli oluyor tavsiye ederim...

denerım cnm salı pazar var alırım kerevız zaten tarhana da denemedım onuda denemek ıstıyorum

Canim bende verdim keci sutu 60 cc filan onuda sulandirarak verdim hergun 150 filan vermeyi planliyorum sen aksam mi veriyon.
Yumurtayi pure yemiyo benimkiler hafif zeytinyagli koparip koparip veriyom

Bu AÖÇ keçi sütü istanbul'da migrosta da var, dün gördüm.

Ben tembel bir anneyim galiba, oğluma hergün farklı bir çorba yapamıyorum, arasıra tarhana yapıyorum, geçenlerde tavuk çorbası yedi, onun dışında hep mama, süt yada meyveli yoğurt veriyorum.
yok canım ya, olur öle nolcak hanginize yetişcen kız. ben de hergün değişik bişi vermiyorum ki, genelde meyve yoğurt mama. bizim çorbalardan uyan olursa onlardan. dün de kereviz yapmıştım ondan verdim biraz. brokoli çorbası seviyor bi de.
öyle ayarlı bir durum yok yani çorba varsa uyan veriyorum yoksa hooop yoğurt. ya da kaşık maması. en çok onu seviyo ya, pek de bişeye banzemiyo tadı ama.
bugün de meyve filesi aldım, beğenmedi. hiç kesmedi kendisini, öle bakıyo bana file. bi de dişlik aldım elimi kemirmeye çalışmasın diye, onun da sulu yumuşak yerini değil de sapını kemiriyor, bi ters bu kız yaa

benımkılerde en gec 10 yatıyor bende ekmek vryorum emıyolar cnm sen kahvaltıda ne vrıyon ben bugun 1 yumurta sarısı 2 tatlı kasıgı kasıgı kayısı puresı lor peynırı ve ıhlamurla pekmez karıstırıp ayrı yıdırdım cok sukur sorunsuz yedıler senın bebelerın yemek saatı aralıkları kac

Saat 10da yatırmaya nasıl alistirdin benimkiler hala uyumuyor sabah sonra kaçta uyaniyolar ? ben sabah kahvaltıda herşeyi bulamaç yapıp veriyorum yiyolar öyle :)

Ikiz anneleri size bişey sorucam bebislerinizi nasıl ve kaç günde bir bici bici yaptiriyorsunuz bide mama sandalyesinde mi yediriyosunuz

Kizlarrrr nasilsinizzz?

Biz iyi yorgun ve hastayiz kucakcan haric allaha sukur. 22 sayfa var ama uykumda var okumaya caluscam bakalim. Yarin kv kp geliyor yorgunum dahada yorulcam bakalim.

İyi geceler herkese yarın evimize gidiyoruz inş cok özledim valla bir ayı gecti nerdeyse kv bizimle geliyor bebege bakacak inş esimin ayağı kırılmıştı ama sabah arabayı o kullanacak Dua edin hayirlisiyla evimize gidelim

Saat 10da yatırmaya nasıl alistirdin benimkiler hala uyumuyor sabah sonra kaçta uyaniyolar ? ben sabah kahvaltıda herşeyi bulamaç yapıp veriyorum yiyolar öyle :)

valla cnm genelde aksamları banyo yptırıyorum yogurtta vrıyorum sızıyorlar snra 2 de ver genelde her saat bası kalkıyoruz en son 6 da ayaktayızz gece 3 te mamaya kalkyorlar bende yapıyrum bulamactan sıkılıyorlar ayrı ayrı denıyorum o zaman
Ikiz anneleri size bişey sorucam bebislerinizi nasıl ve kaç günde bir bici bici yaptiriyorsunuz bide mama sandalyesinde mi yediriyosunuz

cnm ben haftada 2 kez banyo yaptırıyorum kuvetınde oturtuyorum ellerıyle tutunuyorlar ben almadım sandalye mandalye bazen yurutecınde bazende yarı yatar sekılde yıdırıyorum

Kahvaltida 1 yumurta sarisi avakado ihlamur pekmez buunlari yiyorlar bide yulaf ezmesi ve lor veriyom onlari pek yemiyolar
Canim 2 2.5 saate bir dayiyorum ben oyle uzun bekletmiyorum alissinlar sik yemeye

Canim duruma gore degisiyor bazen hergun bazen 3 gune bir yikiyorum .
Ben mama sandalyesi almadim altlarina genis bi sofra karsilikli oturtuyorum ellerine ekmek veriyom onla oyalaniyorlar bende yedirmeye calisiyorum ama cok kirletiyoruz heryeri mama sandalyesi alsam belki daha iyi olurdu ama almayacam

Kizlarrrr nasilsinizzz?

Biz iyi yorgun ve hastayiz kucakcan haric allaha sukur. 22 sayfa var ama uykumda var okumaya caluscam bakalim. Yarin kv kp geliyor yorgunum dahada yorulcam bakalim.

Bizde canim bizde
Ben yardim icin bile olsa eve biri gelince daha cok yoruluyorum

Saat 5 den beri oburcani oyaliyorum.2 gundur neyin enejisi anlamadim. Cok uykum var dun cikolatali yas pasta yedi ondanmi acep. Cocuk trenine bindi bayildii

Eklentiler

• $image.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…