2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim oğlanda oyle konuşarak uyanıyor hatta sabahları ne zaman uyandığını bilemiyorum uyandığımda ba ba ba diyor açıklığında mee diye ağlıyor ayrıca bir gun beni busbutun yutacak ağzını açıp oyle kuvvetli çekiyor ki ısırmaya calisiyor yanağımı yakalayinca cok cok çekiyor :) ayrıca kusmalarimiz devam ediyor her geleni islatiyor önce alıştık artık :)

Saat 5 den beri oburcani oyaliyorum.2 gundur neyin enejisi anlamadim. Cok uykum var Eki Görüntüle 646381 Eki Görüntüle 646383 dun cikolatali yas pasta yedi ondanmi acep. Cocuk trenine bindi bayildii

Maşallah canım cok sırın büyük sehirde olmanın avantajları bu olsa gerek cocuklar bile farklı eğleniyor benim oğlumun dışlarda eglenebilecegi bir yer yok belki yazın çamurdan arabalar yaparız bizde :)

Maşallah canım cok sırın büyük sehirde olmanın avantajları bu olsa gerek cocuklar bile farklı eğleniyor benim oğlumun dışlarda eglenebilecegi bir yer yok belki yazın çamurdan arabalar yaparız bizde :)
Aaaa niye oyle soyluyosun. Biliyorsun kirlenmek guzeldir. Ben izin versem kiz camurdan cikmaz.

Kızlarrr pazar kahvaltımız cook gusel gectı sukur kızlarıma omlet yaptım bayıldılar bundan sonra haftada 3 kez verıcem nasıl acıyolar agzını masallah dıyeyımde

Slm herkeseee, iyi pazarlar, kimsecikler yok.
Bizim baba bugünde çalışıyor dün hava rüzgarlıydı sanırım etkilendik, oğluşumda bende hastayız
gece ikimizde çok öksürdük, oğluma peditus verdim sanki iyi geldi gibi.
Ama sürekli sağ kulağını tutuyor, ağrımı yapıyor acaba?
Burun, göz akıyor, ilkkez böyle oldu yavrum yaa, inş. zayıflamaz

Mysyr hayırlı yolculuklar canım, insanın evi gibisi yok.
Bizimde haftaya anane geliyor nasipse, heyecan dorukta :)

Son düzenleme:
Canım kontrole gidecektin nasıl bebiş büyümüşmü?
Cinsiyeti belli oldumu inşallah herşey yolundadır

merabaa, ben de oğluma şimdi kuru kayısılı muhallebi yaptım umarım yer. gerçi ona özel hazırladığım hiçbişeyi yemiyo ama inş bunu sewwer, kaka problemimiz dewam ediyo maalesef

İyi fikir aslında sadece sarısından mı yaptın tereyağı ile?

degısık tatlar ıstıyolar sırıneler cnm ben bı tatlı kasıgı sızma zeytınyagı teflon tavaya koydum 2 yk. Lor peynırı az sut ve yumurta s. Karıstırıp kısık ateste pısırdım hem yumusak oldugu ıcın hem cıgnıyolar ben 1 dılım ekmek ıcıyle verdım

İyi fikir aslında sadece sarısından mı yaptın tereyağı ile?

merabaa, ben de oğluma şimdi kuru kayısılı muhallebi yaptım umarım yer. gerçi ona özel hazırladığım hiçbişeyi yemiyo ama inş bunu sewwer, kaka problemimiz dewam ediyo maalesef

bu ek gıda kafa patlatıyo dımı bılmıyorum ama kabızsa ben hergun bol su ve kayısı suyu ve murdum kayısı puresı vrıyorum bagırsakları yumusaması ıcın

Ne denediysem olmadi 12 1 den önce uyumuyolar mikrolar :)

Kızlarrr pazar kahvaltımız cook gusel gectı sukur kızlarıma omlet yaptım bayıldılar bundan sonra haftada 3 kez verıcem nasıl acıyolar agzını masallah dıyeyımde

Maşallah yesinler ne güzel benim kız yemiyor
Canım nasıl yaptığını tarifler de paylaşırsan bulması kolay olur.
Hani bir gün benim kız yemeye karar verirse açar bakarız

Iyi yapmissin afiyet olsun bebelere benimkiler seviyor yumurtayi peynir yemiyolardi beyaz labne filan onuda cozdum kendim yogurttan yaptim yediler

herkese merhaba. ben bir aralık annesiyim. 2 ay once dogumum sezaryen olarak gerceklesti. bebegimle ilgili bir sorunum ve sorum var. sorunum şu ki, bebeğim göğsümü ilk defa 25. gününde alabildi.o zamana kadar sağdığım süt ve aptamil mama ile BİBERONla beslendi. göğsümü tuttuğu günden bu yana da gunde 1-2 defa 70-80 cc lik mama takviyesi yapıyorum. kaşığı reddedip püskürttüğü için de bu extra beslenme olayını da biberonla yapıyoruz tabi. yalnız çok olumsuz şeyler duyuyorum etraftan. günde 1 defa dahi olsa biberonu alan çocuk 3. 4. ayında göğssünü de reddeder diyenler var. biberon yerine şırıngayı tercih et, anne göğsüne benzemediği için çocuk ikisi arasında tercih yapma gereği duymaz diyenler var.. Soruma gelince; bu çocuk göğsümden %100 doymuyorsa ve ben ek gıdaya geçene kadar mama vereceksem bunu hangi yolla yapmalıyım?
bu konu hakkında olumlu/olumsuz deneyimleri olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi?

Canim benim ikiz bebeklerim var 6 ay emmediler emmek istiyolardi ama beceremediler mi bilmem biberon verdik.simdi ikiside beni emiyor ve biberon da aliyolar bu is kadikla olacak is degil.

Evet cocuk buyudukcw 200 cc sutu kasikla vermek iskence olur. Ilk cocugumda bende biberon verdim sonra memeyi iggg dedi istemedi.ama kimsede yol gostermedi. Ozamanda anne sutunden kesildi. Sonucta suanda 2. Ye sagip biberonla veriyorum. Yani biberonun ucunu istiyo. Sag koy biberona ver.
Kaç kilo kaç günde gitmiş çok azimli gördüm seni en kısa zamanda veda edecek bu yağlar sana
sali baslamistik ya sanirim 70 kg dum.30dk kosu bandi 15 dk 3 mil yuruyusu ve karin mide calistim. Insallah terketsinler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…