2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun.Allah sağlıklı,hayırlı ömürler versin kuzuna :)
Ben biberon kullanmadım, birkaç kez denedim gerektiğinde ama emzik ve biberon almadı.
Ama burada baştan bu yana hem mama verip hem emziren anneler oldu. biberon tercih ederken yavaş akışlı ve ucu anne göğsüne benzer biberon tercih edebilirsin. Hızlı akışlılar işlerine gelebilir.
Birde hemen hemen hepimiz 3-4ay civarında bir meme reddetme olayı yaşadık. Ben biberon kullanmadığım ve oğlum meme delisi olduğu halde yaşadım. Dönemsel reddettemeler olabiliyor.

Iyi yapmissin afiyet olsun bebelere benimkiler seviyor yumurtayi peynir yemiyolardi beyaz labne filan onuda cozdum kendim yogurttan yaptim yediler

saol cnm gurme olcaz yakında tarıf arayıp tattırmaktan sımdıde tarhana yaptım lor peynırı ve ekmek dogradım kmyon nane super ben bıle yedımm bıde oglen ırmıklı muhallebı yaptım tavsıye ederım elma puresı pırınc unu pekmez bebe buskıvı gusel oldu yedıler

Evet y a ne yedircem diye siyirdim.canim ya benimkiler tatli sevmiyor pekmezi zor iciriyorum bebe biskuvisi veriyom ellerine sevmiyolar tatsiz tuzsuz ekmek veriyom miy miy yiyolar.
Tatli vermiyim aman alismasinlar diye diye soguttum muzu filan da yemiyolar
Bal kabagindan muhallebi yapiyom pekm e z koyuyom yemiyolar .

siz bilirsiniz ama evde çok işe yarıyor mama sandalyesi. siz yemek yerken de yanınızda oturur sofra kültürüne de alışır sizle birlikte oturunca. büyüyene kadar baya işime yaramıştı ilk bebeğimde, ikincide de bi puset aldım bi de mama sandalyesi. onun dışında hiç bişey almadım. oyun halısı yürüteç vs. en çok mama sandalyesi işe yarıyor.
Maşallah canım cok sırın büyük sehirde olmanın avantajları bu olsa gerek cocuklar bile farklı eğleniyor benim oğlumun dışlarda eglenebilecegi bir yer yok belki yazın çamurdan arabalar yaparız bizde :)
e süper ya, toprağı bulmuş daha ne olsun. bizimkiler de hiç toprak görmeden büyüyorlar, çok üzülüyorum.
Kahvalti bitti simdi spor zamani 68 kg olmusum. Kahvaltida cikolata yedim hemen eritmeliyim

off ya süpersin var ya. ben daha 1 kg verdim. ama sadece ekmeği kestim, onun dışında herşeyi yiyorum. bi de hergün 1 saat kadar yürüyüş yapıyoruz pusetlen. o kadar. seni çok azimli gördüm tatlışkom. bu gidişle inncecik olcaksın.
karın mide derken mekik mi çekiyorsun?
benim çocoklarımın ikisi de biberona düşman. emzik de öyle. o nedenle bilemiyorum. ama icedaisy nin dediği gibi 3-4 ve 6. ay da illa bi memeden kaçıyolar, istemiyolar ağlıyolar. burda pek çok minikcan da gördük bunu. illa biberonla ilgili değil yani memeyi reddetme. hem bieron hem de meme alan çok bebişmiz var. hiç bişey yapamazsan da sağıp biberonla verirsin sütünü, gene de anne sütü almış olur.

Ben bise kesmedim daha az yiyorum sadece. Evet mekik ve yerde yspilacak hareketler mekik basen kalca vs. 30 kere

Canim herseyden iki iki aliyoz zaten evin icinde bebek esyasindan gecilmiyor.
Birde biz genelde masada yemiyoruz yemegi yer sofrasinda oluyoruz oyle alisirlar herhalde benimkilerde.onun icin pek dusunmedim mama sandalyesi bide oturuyolar zaten

Alsen'cim pıtpıtcanımızı gördük, ama 2 hafta geriden geldiği için cinsiyetini söyleyemedi.
10 gün sonra %70 belli olur dedi.

Bizde oğluşumla grip olduk
Ne önerirsiniz arkadaşlar?

Canım bu saatte yatıp sabaha kadar uyuyorsa, 15 kez kalkmasına razıyım :)
Biz 11'den önce yatmıyoruz...

Alistilar insallah boyle gider artik uyku duzeni disinda herseyleri degisecekmis
Zirt pirt neden kalkiyolar bilmiyorum gunduz cok fazla uyumuyolar ondan herhal erkenden uykulari geliyo

Maşallah yesinler ne güzel benim kız yemiyor
Canım nasıl yaptığını tarifler de paylaşırsan bulması kolay olur.
Hani bir gün benim kız yemeye karar verirse açar bakarız

yemeyen bebek zor cnm yaa benım kızın bırıde cook zorluyor bazen benı delı edıyor bende artık zorlamıyorum arada oyuna dalınca tıkıstırıyorum agzına bıde kucamda oturttuyorum reklama bayılıyoo hemen acıyo agzını ızlerken
uzme kendını tatlı okadarda cook onemlı degıl zaten meyve purelerı yeselerde yarar zaten su bı see gecsın damak tatları ıyıce oturur artık ben tavuk verıyorum cok begendıler sende vryonmu hee kecı sutu nasıl gıdıyoo bugunde

Alsen'cim pıtpıtcanımızı gördük, ama 2 hafta geriden geldiği için cinsiyetini söyleyemedi.
10 gün sonra %70 belli olur dedi.

Bizde oğluşumla grip olduk
Ne önerirsiniz arkadaşlar?

Ihlamur icebilirsiniz bide bogaz ve sirt zeytinyagi ile ovulup yumusatilabilir

Alistilar insallah boyle gider artik uyku duzeni disinda herseyleri degisecekmis
Zirt pirt neden kalkiyolar bilmiyorum gunduz cok fazla uyumuyolar ondan herhal erkenden uykulari geliyo

ondandır canım yoruluyolardır benimkide en geç 12de yatıo gece sadece 1 kez kalkıyo mama yiyo şimdi benimkide uyudu birazdan kalkar

Tavvuk degilde kiyma veriyom ben sevdilertavukda vermeyi planliyorum ama
Keci sutunu de sevdiler ama farkli bise vermeye tirsiyorum cok kalkiyolar gece ya

Tavvuk degilde kiyma veriyom ben sevdilertavukda vermeyi planliyorum ama
Keci sutunu de sevdiler ama farkli bise vermeye tirsiyorum cok kalkiyolar gece ya

Zaten ek gida kakistirmaktan biberon da vermez oldum gunduz sira gekmiyor biberona keci sutunu verecem hergun ama biberon mamasida almalari gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…