2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerin odasina melisa ve nane kaynattim tutsu yaptim cok guzel koktu gevsetip ferahlatiyormus ben gevsedimde bunlar gayet gerginler hala

Ayy evet bu durum cok isime geliyor simdi kalksam ivir zivir ev isine dalacam simdi zorunlu seleri yapi p oturuyoruz esimlen

canım işe bakarsan kendni yıpratcan pazar gnü bari keyif yap benmde işim yok babamızda maç izlemeye gitti yalnız keyf yapıom bende napim

Ayy evet bu durum cok isime geliyor simdi kalksam ivir zivir ev isine dalacam simdi zorunlu seleri yapi p oturuyoruz esimlen

canım işe bakarsan kendni yıpratcan pazar gnü bari keyif yap benmde işim yok babamızda maç izlemeye gitti yalnız keyf yapıom bende napim senin tütsüyü denicektm ama melisa yokmuş canım

Ben bise kesmedim daha az yiyorum sadece. Evet mekik ve yerde yspilacak hareketler mekik basen kalca vs. 30 kere

oo tabi sen daha çok egzersiz yapıyosun, süper.
ben yemeklerden hiç kısmadım onu demek istiyorum. sadece ekmekte 1 dilim falan yiyorum. ama bütün yemeklerimi de yiyorum, aynı porsiyonla devam ediyorum yani. hatta dayanamayıp tatlı da yediğim oluyor, onu da azaltmalıyım ama sanki evren benim tersime çalışıyor. her yerde her ortamda tatlı bişiler var ya

herkes iyi geceleeeeer biz geldik 4 günlük Gaziantep serüveninden sonra sevimli evimize geldik sempozyum nedeni ile Gaziantep'e apar topar çekirdek aile olarak yola çıktık. kafamızda bir sürü soru ile Tatlı kızımız huzursuz olur mu, otel odasını yadırgar mı, nasıl beslicez derken hoooop çok güzel ve sorunsuz 4 gün geçirdik herkese kaçamakları şiddetle tavsiye ediyorum çok iyi geldi gerçekten
geçmişi yarın okumaya çalışıcam...herkesi kucaklıyoruz ......şimdi dinlenme zamanı ....huzurlu geceleeeer

Canim herseyden iki iki aliyoz zaten evin icinde bebek esyasindan gecilmiyor.
Birde biz genelde masada yemiyoruz yemegi yer sofrasinda oluyoruz oyle alisirlar herhalde benimkilerde.onun icin pek dusunmedim mama sandalyesi bide oturuyolar zaten

ehe evet öyle oluyo di mi :26:
ne biliim ya bana zor geliyo kucakta yedirmek filan da. ondan demiştim.
yer sofrasıysa zaten olmaz tabi.onlar da öle alışsın. ay birden çok müdahaleci hissettim kendimi, pardon

Bugün apartmandan çıktık,oğlum oto koltuğunda bendeydi yere kapaklandım İyiki oğlumu düşürmedim yavaş yavaş düştüm ağır çekimle

Alsen'cim pıtpıtcanımızı gördük, ama 2 hafta geriden geldiği için cinsiyetini söyleyemedi.
10 gün sonra %70 belli olur dedi.

Bizde oğluşumla grip olduk
Ne önerirsiniz arkadaşlar?

bol bol sıvı alın, ıhlamur filan da iyidir kokusu rahatszı etmezse seni
bi de burunlerı açık tutun, daha çabuk iyileşirsiniz öyle yapabilirseniz.
çok geçmiş olsun

Herkese mrb telden soyle bir bakayim dedim yarın geçmiş yaparım artikin umarım bütün bebisler iyidir

Zaten ek gida kakistirmaktan biberon da vermez oldum gunduz sira gekmiyor biberona keci sutunu verecem hergun ama biberon mamasida almalari gerekiyor

bende baslıyım dyorum kıymaya yavastan benım bıdıklarda mamayı gece ve sabah alyolar sutumde anca 50cc cıkıyo 1 yasa kadar yetse keske emmıylar kı artsın ne yaptımsa bende kecı sutu bulursam alıcam

günaydın cancağızlarım pazartesi yine geldik bugün aşımız war doktor amca kontolümüz war zavallı kızım ewde kurbanlık koyun gibi beklemekte

günaydın cancağızlarım pazartesi yine geldik bugün aşımız war doktor amca kontolümüz war zavallı kızım ewde kurbanlık koyun gibi beklemekte

günaydın didemciğim,

çok güzel geçecek bu ayki kontrolünüz gör bak. kilo da almıştır yavrum benim wavy dediydi dersin. şu ağlamalarını bi sor istersen kulağa vs iyice baksın, aklım takılıyo sen saatlerce ağlıyo diyince

dünden beri mide ağrısına kaldım steresten umarım güzel geçer canım ya yok kilo almamış dün aksam ewde tarttım bakalım yinede.. sorucam tabi birsürü sorum warda canm saatlerce ağşamsı sadece babannesi baktığı gün perşembeden beri ewdeyim ben hiç görmedim öyle bişe.. kulağıylada oynuyor zaten doktorumuz çok çok ii zaten ben demeden herseyine tüm ayrıntıları ile bakıyor..

bende baslıyım dyorum kıymaya yavastan benım bıdıklarda mamayı gece ve sabah alyolar sutumde anca 50cc cıkıyo 1 yasa kadar yetse keske emmıylar kı artsın ne yaptımsa bende kecı sutu bulursam alıcam
Günaydın herkese :) ben kıyma ilk kez dün verdim benimkilere sebzelerine karıştırdım sevip sevmediklerini anlamadım pek değişen bise yok gibiydi :) benim bebeklerim biberon almadığı için keçi sutu bi hayal
mrhaba günaydın 6. Ay aşısı biraz ateş yapıyor bence gitmeden yarım saat önce calpol ver hiç bise olmuyor ozaman :) inşallah iyi geçer kntrl :)

günaydın canım biz şurup kullanmıyoruz da yarım fitil vericem 1 saat önce umarım ii geçer yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…