bekle tatlım ya hem dinlen yeterince yoruluyosundur zaten keyf yap sende fırsat varken
Ayy evet bu durum cok isime geliyor simdi kalksam ivir zivir ev isine dalacam simdi zorunlu seleri yapi p oturuyoruz esimlen
Ayy evet bu durum cok isime geliyor simdi kalksam ivir zivir ev isine dalacam simdi zorunlu seleri yapi p oturuyoruz esimlen
Saat 5 den beri oburcani oyaliyorum.2 gundur neyin enejisi anlamadim. Cok uykum var Eki Görüntüle 646381 Eki Görüntüle 646383 dun cikolatali yas pasta yedi ondanmi acep. Cocuk trenine bindi bayildii
Bizimde elaya cok kanimiz kayniyo o yanaklardan. Bi makas almak isterdikannemmmmm çok yakışıklısın paşammm tatlışkom içten söylüyorum çok seviorum ben bunu ya çok kanım kaynıo şuna bak maşallah
Ben bise kesmedim daha az yiyorum sadece. Evet mekik ve yerde yspilacak hareketler mekik basen kalca vs. 30 kere
Canim herseyden iki iki aliyoz zaten evin icinde bebek esyasindan gecilmiyor.
Birde biz genelde masada yemiyoruz yemegi yer sofrasinda oluyoruz oyle alisirlar herhalde benimkilerde.onun icin pek dusunmedim mama sandalyesi bide oturuyolar zaten
Bugün apartmandan çıktık,oğlum oto koltuğunda bendeydi yere kapaklandımİyiki oğlumu düşürmedim yavaş yavaş düştüm ağır çekimle
Alsen'cim pıtpıtcanımızı gördük, ama 2 hafta geriden geldiği için cinsiyetini söyleyemedi.
10 gün sonra %70 belli olur dedi.
Bizde oğluşumla grip olduk
Ne önerirsiniz arkadaşlar?
ooffff geçmiş olsun, bişey olmadı dimi ikinize de?
Zaten ek gida kakistirmaktan biberon da vermez oldum gunduz sira gekmiyor biberona keci sutunu verecem hergun ama biberon mamasida almalari gerekiyor
günaydın cancağızlarımpazartesi yine geldik bugün aşımız war doktor amca kontolümüz war zavallı kızım ewde kurbanlık koyun gibi beklemekte
günaydın didemciğim,
çok güzel geçecek bu ayki kontrolünüz gör bak. kilo da almıştır yavrum benim wavy dediydi dersin. şu ağlamalarını bi sor istersen kulağa vs iyice baksın, aklım takılıyo sen saatlerce ağlıyo diyince
Günaydın herkese :) ben kıyma ilk kez dün verdim benimkilere sebzelerine karıştırdım sevip sevmediklerini anlamadım pek değişen bise yok gibiydi :) benim bebeklerim biberon almadığı için keçi sutu bi hayalbende baslıyım dyorum kıymaya yavastan benım bıdıklarda mamayı gece ve sabah alyolar sutumde anca 50cc cıkıyo 1 yasa kadar yetse keske emmıylar kı artsın ne yaptımsa bende kecı sutu bulursam alıcam
mrhaba günaydın 6. Ay aşısı biraz ateş yapıyor bence gitmeden yarım saat önce calpol ver hiç bise olmuyor ozaman :) inşallah iyi geçer kntrl :)günaydın cancağızlarımpazartesi yine geldik bugün aşımız war doktor amca kontolümüz war zavallı kızım ewde kurbanlık koyun gibi beklemekte
Günaydın herkese :) ben kıyma ilk kez dün verdim benimkilere sebzelerine karıştırdım sevip sevmediklerini anlamadım pek değişen bise yok gibiydi :) benim bebeklerim biberon almadığı için keçi sutu bi hayal
mrhaba günaydın 6. Ay aşısı biraz ateş yapıyor bence gitmeden yarım saat önce calpol ver hiç bise olmuyor ozaman :) inşallah iyi geçer kntrl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?