2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın bızde muzumu yedın kan ılacımızı ıctık uyuduk bende bı bakınıyım dedım cnm ne kadar koyuyorsun kıymayı ben de bugun sebze corbası yapcam ıcıne atıyım bıraz aa bu arada 7. Ay kontrole gıdıcez annemlerı bek. Bende bakalım yaramısmı manken canlara bı makalede okudum kecı sutu kansızlık yapıyormus vazgectım bende devam mama sına devam 1 yasından sonra artık

Ben ilk yaptığımda bilmiyodum bunu ,küflenmişti Az az yapıp çabuk tüketmekte fayda var ...

vayy iriscan haftasonları da mı takılıyorsun artık sen??

maşallah pıtpıtcana
3yaşına kadar emziren bile çok var.Moğolistanda 5yaşa kadar bile emziriyorlarmış
Tabi canım doyumluk değil :)

benim halamın kızlarından biri ilkokul bire giderken tenefüslerde eve gelip gizli gizli emermiş

bu arada geçmişte ancak buralara kadar gelebildim bugün işim çok çıkış işlemlerim falan yapılacak, artık evde de size yetişemeyeceğime göre geçmiş birikir durur

günaydın cancağızlarım pazartesi yine geldik bugün aşımız war doktor amca kontolümüz war zavallı kızım ewde kurbanlık koyun gibi beklemekte

sanada gunaydn cnm ıns bebeıs 1 kg almıstır da annesı cook sevınır cnm kefır arttıdımı daha cok sutunu kac kg verdın bu arada bende baslamak ıstıyrum yaa gorumcemın yaza dugunu var abıyelere sıgmıyorum 68 kgm

herkese günaydın, mutlu huzurlu bir hafta olsun, şans, bereket ve sevgi doluuu
evet biz kahvaltımızı yaptık , şu an ingilizce babaytv izliyoruz ,az sonra uykumuz gelir şekerlememizi yaparız. bizde 6 Mart'ta 7 aylık olucağız inşaAllah, bizde kıymaya tarhana çorbası ve yumurtaya başlarız, demir ilacı hala vermedim belki bu ay onu da deneriz, tavuk 6 aylık olunca vermeye başlamıştım. bu gün öğlen ıspanak püresi denicez bakalım, ek gıdaya başladığımızdan beri süt olayımız çok kötü,ancak gece uyurken 120cc içiyor hanımefendi. ama buna karşı feci yoğurt manyaklığımız var her gün akşam iki küçük kavanoz yoğurt mayalıyorum ve kızım bunu gün içinde tüketiyor,peynir seviyor ve hazırladığım tüm mamalarına devam sütü ekliyorum anne olunca acaip çözüm üretmeye yetenekli oluyoruz. gece uykularımız gece 1 bazen 3 ama mutlaka sabah 5 de su ve süt içmeye uyanıyoruz. bu arada kızıma doğdu günden beri ilk önce çay kaşığı ile sonra biberonla hep su verdim,şu anda su samuru gibi su içiyor,hatta bazen buna sinir oluyorum keşke süt içse su yerine diye. ama patron o, bebekler ek gıdaya gelince kendileri otomatik olarak süt olayını bünyelerine göre azaltıyorlar.oooof sabah sabah çok yazmışım herkese iyi mücadeleler diliyorum

canım bizim kız yaklaşık 2 aydır emmiyordu kesinlikle sağarak veriyordum geçen hafta göğüs uçlarım sağmaktan yara oldu 4 5 gün sağamadım ki zaten doğum yaptım yapalı sütüm yok denecek kadar azdı hep sağamayınca süt çekildi yani bizim malesef emme işimiz bitti o yüzden kefir artırıyormu yorumunu yapamıycam walla öğlen diyetisyende randevum war bakalım kaç kilo wermişim

Selam arkadaşlar
Herkesin haftasonusu güzel geçmiştir umarım ,kuzular iyidir ,anneler uykusunu almıştır ,babalar centilmen davranmıştır umarım

Birkaç kıpırcan fotosuyla haftaya başlıyorum , hepimize iyi haftalar

Gündeme bakıp geliyorum

alahtan popo buyukte ordan çıkamıyor yaa buda yeni huyu bacakları havaya dikiiip oraya girdiriyor soldaki icatlarımada dikkatinizi cekerim :)

kızlar bu benim küçüklük tulumum yaa kızımada nasip oldu

Son düzenleme:
günaydın canım biz şurup kullanmıyoruz da yarım fitil vericem 1 saat önce umarım ii geçer yaa

Gunaydin canim ya yanlis anlamazsan daha atesi cikmadan neden ilac verelimki .daha oncekiler yapmismiydi bilmem ama belki ates yapmaz citira bosyere ilac vermeyelim

gunaydin seker anneler ve minnoslari
hepinizi cok ozledik dile kolay 3 gundur yokuz
nasilsiniz ne var ne yok ?
bu arada hemen gordumm kipircan ve cekikcan yerim ben sizi seker seylerr

günaydınlar herkeslereeeeeee
biz uyandık şimdi geri uyuduk, ay bi çay içiyim bari ben de.
hafta sonu çok yedim:26: malesef
ama güzeldi çünkü hep gezdikk. c. tesi biz kızla yürüyüş yaptık, oğluş babayla berbere gitti, sonra buluşup yemek yedik saat 3 gibi. o kadar yemişim ki ki akşam acıkmadım. neyse moralimi bozmıyım diyete devam.
pazar da kahvaltıya gittik, orda biraz ölçü kaçırdım, ama öğlen ve akşam az yedim, umarım biraz telafi edebilmişimdir
erciyes te yaptık kahvaltımızı, vuuuvvvv buzz gibiydi -1.5 derece. hemen akabinde kızak kaymacaaaa. gecen sene hamileyim die kayamamıştım bu sene dibini deldim
bizden şimdilik bu kadarr siz naptınız bakem

didemcim korkma bizde hiç ateş yapmadı, ağlamadı da yavrum. 4 ayda da ateş olmamıştı, illa olcak diye bişi yok yani merak etme.
iris ve svgptrcg maşallah çok tatlılar ya kızımın arkadaşları.

Son düzenleme:
Gunaydin canim ya yanlis anlamazsan daha atesi cikmadan neden ilac verelimki .daha oncekiler yapmismiydi bilmem ama belki ates yapmaz citira bosyere ilac vermeyelim

ayy herkes ver diyor diye vericem öncekiler biraz yapmışdı ateş vermesem mi ki:18:

umay 2 nolu fotoda dilini ağzına sokmuş, bence bu fotoğrafı bastır

günaydınnnn

yaniii kızlar sabah sabah beni şoka soktunuz, geçmişe bakıp geleyim dedim anamm bide ne göreyim hamileymişim
hayır daha dün rüyamda dr. hamile olduğumu ve 3üz olduğunu söylemişti ben onun şokunu atlatamadan burayı görünce tam soğuk duş etkisi oldu
neyse karışıklık giderilmiş de ben beraat etmişim şimdilik çok şükür

bu arada kayınvalidemler bizdeydi 1 haftadır uğrayamadık pipicanımla.. 7 ayımız doldu, dişimiz çıktı, 9buçuk kg olduk

ama şu ek gıda konusunda hala kafam allak bullak yaaaaa, eşim ve kayınvalideme kalırsa çok az besliyorum pipicanı, ben hala ağırlıklı olarak anne sütü veriyorum doymadığını düşünüyüyorlar ama ek gıdanın "ek" gıda olduğunu analatamıyorum bir türlü, ben mi yanlış yapıyorum acaba???

ayy herkes ver diyor diye vericem öncekiler biraz yapmışdı ateş vermesem mi ki:18:

Hiii anladim canim sen bilirsin .merak etme iki cocukla bende korkmustum ama zayif olan oglum hic etkilenmedi asidan.ben senin yerinde olsam vermezdim asidan sonra bakarim kotu ise veririm.biraz mizmizlanir tabi de fitillik bi durum olmaz insallah yinede sen bilirsin sonusta en iyi sen bilirsin yavru kusunun halini

Canim iki cay bardagindan fazlasini kaldiramiyolarmis hos benimkiler yemiyor zaten o kadar bence iyi yapiyorsun bakma sen onlara fazlasida zarar sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…