Günaydın herkese :) ben kıyma ilk kez dün verdim benimkilere sebzelerine karıştırdım sevip sevmediklerini anlamadım pek değişen bise yok gibiydi :) benim bebeklerim biberon almadığı için keçi sutu bi hayal
mrhaba günaydın 6. Ay aşısı biraz ateş yapıyor bence gitmeden yarım saat önce calpol ver hiç bise olmuyor ozaman :) inşallah iyi geçer kntrl :)
Ben ilk yaptığımda bilmiyodum bunu ,küflenmiştiAz az yapıp çabuk tüketmekte fayda var ...
Slm şekerleer nasılsınız, geçmişi yine okuyamadım, eşimin arkadaşları var, servis için kalkmak zorunda kalıyorum.
Aysreeee, kıskandım yaa, bizde Iğdır'ı bi günde gezip bitiriyoz, kuzum hep aynı yerleri görüyo
Gerçi doğduğundan bu yana çok gezdi, binmediği hiçbir ulaşımaracı kalmadı keratanın...
Gelelim ufaklığaaa, pıtpıtcanımızı gördük bugün, 2 hafta geriden geliyormuş, yani geç döllenme olmuş, 10 haftalık şimdi, ama pek bir hareketli.
Doktor abisi gibi sakin olmayacak çok hareketli diyor, ahh bi bilse abisinin nasıl olduğunu
Nasipse 10 gün sonra cinsiyet için gidicez, %70 belli olur dedi...
3yaşına kadar emziren bile çok var.Moğolistanda 5yaşa kadar bile emziriyorlarmış
Tabi canım doyumluk değil :)
günaydın cancağızlarımpazartesi yine geldik bugün aşımız war doktor amca kontolümüz war zavallı kızım ewde kurbanlık koyun gibi beklemekte
sanada gunaydn cnm ıns bebeıs 1 kg almıstır da annesı cook sevınır cnm kefır arttıdımı daha cok sutunu kac kg verdın bu arada bende baslamak ıstıyrum yaa gorumcemın yaza dugunu var abıyelere sıgmıyorum 68 kgm
Selam arkadaşlar
Herkesin haftasonusu güzel geçmiştir umarım ,kuzular iyidir ,anneler uykusunu almıştır ,babalar centilmen davranmıştır umarım
Birkaç kıpırcan fotosuyla haftaya başlıyorum , hepimize iyi haftalar
Eki Görüntüle 647081 Eki Görüntüle 647082 Eki Görüntüle 647083 Eki Görüntüle 647084
Gündeme bakıp geliyorum
günaydın canım biz şurup kullanmıyoruz da yarım fitil vericem 1 saat önce umarım ii geçer yaa
Selam arkadaşlar
Herkesin haftasonusu güzel geçmiştir umarım ,kuzular iyidir ,anneler uykusunu almıştır ,babalar centilmen davranmıştır umarım
Birkaç kıpırcan fotosuyla haftaya başlıyorum , hepimize iyi haftalar
Eki Görüntüle 647081 Eki Görüntüle 647082 Eki Görüntüle 647083 Eki Görüntüle 647084
Gündeme bakıp geliyorum
Eki Görüntüle 647090 Eki Görüntüle 647091
alahtan popo buyukte ordan çıkamıyor yaa buda yeni huyu bacakları havaya dikiiip oraya girdiriyorsoldaki icatlarımada dikkatinizi cekerim :)
Eki Görüntüle 647093
kızlar bu benim küçüklük tulumum yaa kızımada nasip oldu
Eki Görüntüle 647092
Gunaydin canim ya yanlis anlamazsan daha atesi cikmadan neden ilac verelimki .daha oncekiler yapmismiydi bilmem ama belki ates yapmaz citira bosyere ilac vermeyelim
ayy herkes ver diyor diye vericem öncekiler biraz yapmışdı ateş vermesem mi ki:18:
günaydınnnn
yaniii kızlar sabah sabah beni şoka soktunuz, geçmişe bakıp geleyim dedim anamm bide ne göreyim hamileymişim
hayır daha dün rüyamda dr. hamile olduğumu ve 3üz olduğunu söylemişti ben onun şokunu atlatamadan burayı görünce tam soğuk duş etkisi oldu
neyse karışıklık giderilmiş de ben beraat etmişim şimdilik çok şükür
bu arada kayınvalidemler bizdeydi 1 haftadır uğrayamadık pipicanımla.. 7 ayımız doldu, dişimiz çıktı, 9buçuk kg olduk
ama şu ek gıda konusunda hala kafam allak bullak yaaaaa, eşim ve kayınvalideme kalırsa çok az besliyorum pipicanı, ben hala ağırlıklı olarak anne sütü veriyorum doymadığını düşünüyüyorlar ama ek gıdanın "ek" gıda olduğunu analatamıyorum bir türlü, ben mi yanlış yapıyorum acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?