2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alt almaca, üst almaca

hemen geliyorum kaybolmayın, muhabbetin dibine vuralım

Cabukun cocuklar uyanacak .
Bu veletlerde bi alem fikrimin ince gulu sarkisi olmadan uyuyamiyor.
Calisan bi kadinin birden iki cocukla evde kalmasi sonucunda cins cins aliskanliklari olan cocuklar ortaya cikacagi muhakkak tabi

Canim iki cay bardagindan fazlasini kaldiramiyolarmis hos benimkiler yemiyor zaten o kadar bence iyi yapiyorsun bakma sen onlara fazlasida zarar sonucta

ay valla deli oluyorum yaa sanki çocuğu aç bırakıyorum allahtan kilo alıyor yoksa iyice zalim anne olucam, 2 çay bardağı zaten yiyor ek gida hatta bazen geçiyodur bile yaa, ne yapmam lazım bilmiyorum ki kebap falan mı koyayım çocuğun önüne

herşeyi zamanı geldikçe vermeye çalışıyorum

En dogrusunu yapiyorsun fazla ek gida ozellikle tatli olanlar bogaz enf sebep oluyomus cocukta besledikce bagisiklik sistemi guclenecek saniyorlar ama herseyin zamani var madem sutun de var

En dogrusunu yapiyorsun fazla ek gida ozellikle tatli olanlar bogaz enf sebep oluyomus cocukta besledikce bagisiklik sistemi guclenecek saniyorlar ama herseyin zamani var madem sutun de var

bence de valla , ben bu yolda devam edeyim

amann demircanim bosver zaten doymasa bir avaza bagirir anlarsin
milletin anlamadigi her bebe ayni degildir
ya da birgun cig kofte koy bakalim dalgasina napicaklar

ouzi wallahi bebeler cins cins duz duvara tirmaniyoruz bu ara
bebeler gece yattiktan sonra tam 1 saat ev topluyorum (hepsi de bebelerin arkasi)
bizim yemek sarkimiz ayri yatak sarkimiz ayri bir de oyun sarkimiz var oy oyyy

didemcim bence de ouzi hakli ben de onceden hic vermedim zaten ihtiyac olursa calpol 20 dk icinde etki ediyor sorun olmaz bence

Calisan bi kadinin birden iki cocukla evde kalmasi sonucunda cins cins aliskanliklari olan cocuklar ortaya cikacagi muhakkak tabi
anaaa bayıldım buna. fikrimin ince gülü ha
ayy çok yakışıklı bu sarı şeker :)) haftaya enerjik başladık sayesinde...

yakışıklı derkeeeenn. umay kız teyzesiiii

Bir maile bakmak için gelmiştim pc ye ,gelmişken de bi yoklama çekeyim dedim
Biz de valla ,cumartesi sabahı çıktık evden dün gece maçtan sonra döndük Portakal suyu konusuna katılıyorum ,sabah sabah hayatta içemem ,bebeğe de dediğin gibi yaşından sonra vermek daha mantıklı sanki... Narsuyu küplerine gelirim yaza

Sütüm olsaydı istediği kadar emzirrdim ama benim kıpırcanım ek gıdaya başladığından beri çok az emiyor,sütüm de azdı zaten iyice azaldı ,sadece geceleri hüpletiyor artık...Süt işini hem sütünn miktarı hem de bebekler belirliyor bence ,planlı programlı olmuyor....

Aramız hoşgeldinnnnnnn

Ispanaklı çorbayı nasıl yaptın ,ben de dün verdim ,haşlanmış ıspanak ,bulgur ve zeytinyağı .Pek bir yavan oldu ama aklıma da başka bişey gelmedi :44:

İyi geçer yolculuğunuz inşallah canım

Saat 5 den beri oburcani oyaliyorum.2 gundur neyin enejisi anlamadim. Cok uykum var Eki Görüntüle 646381 Eki Görüntüle 646383 dun cikolatali yas pasta yedi ondanmi acep. Cocuk trenine bindi bayildii

Yerim yerimmmmm , yakışıklı tosbağammmm

Aferin benim hemşomaaaa ,iki çocukla yaptğı şeylere bak

Bugün apartmandan çıktık,oğlum oto koltuğunda bendeydi yere kapaklandım İyiki oğlumu düşürmedim yavaş yavaş düştüm ağır çekimle

Geçmiş olsunnnnn ,bi daha olmasınnn

günaydın cancağızlarım pazartesi yine geldik bugün aşımız war doktor amca kontolümüz war zavallı kızım ewde kurbanlık koyun gibi beklemekte

İyi haberlerle gel didoommmmmm

Bence de kv sendromu

günaydın canım biz şurup kullanmıyoruz da yarım fitil vericem 1 saat önce umarım ii geçer yaa
Aşıdan önce verilmiyo ama ilaçlar ,aşının etkisi azalıyor ,hatta aşıdan sonra ateşlense bile çok çıkmadan vermiyoruz , vücut biraz savaşıyor mikroplarla

Benim de çok azaldı sütüm , 1 yaşını görmem çok zor görünüyor , olduğu kadar didommm ,naapalım
Diyetisyenden de iyi haberlerle gelllll

Tatlim ben toplamiyom artik bak uyuyolar meyvesini hazirladim uyaninca verecem baska da bise yapmiyom evde nasil olsa gene dagiliyor bi vurdumduymaz gordum ki kendimi ohhh.
Kudurdular anam bunlar ben anlamiyorum adam duramiyor yemek yerken sallanirmi durmadan insan.

günlük ilk gangnam style dozumuzu verdim, şimdi ayağımda sultanım

ben de harlem shake yapıcam şebeklik babında - tam cincon aile olduk yahu

Son düzenleme:

Oyyy yerim çekikcanımı bennnnn , o dilini de koparırımmmm
Tulum olayı da çok duygusal ayol , kıskandım ,yok bizde eskiden kalma bişeyler

gunaydin seker anneler ve minnoslari
hepinizi cok ozledik dile kolay 3 gundur yokuz
nasilsiniz ne var ne yok ?
bu arada hemen gordumm kipircan ve cekikcan yerim ben sizi seker seylerr

Hoşgeldin hunilim , kıpırcanımla öperiz sensörcanları ve anasını

hadi ben kaçıyorum sağlık ocağına gideyim korkunun faydası yok öğlene gelirim

Bekliyozzzz ....

umay 2 nolu fotoda dilini ağzına sokmuş, bence bu fotoğrafı bastır

Hee doğru diyon ,ama orda da bi hareket çekiyo gibi sanki

Çok bilmesin eşin ve kv...Süt varsa ne güzel işte ,içsin çocuk ,dinleme sen onları şekerim

alt almaca, üst almaca

hemen geliyorum kaybolmayın, muhabbetin dibine vuralım

Gel wavy'mmm gellll

Anaaa bitek biz varız sanıyodum aynı şarkıda uyuyan , annem kıpırcanı türkü söyleyerek uyutuyo ; " köprüden geçti gelin" türküsüyle uyuyoruz biz de

Siz pek cinconmuşunuz hakkaten ,biz de pek anadolu kaldık yau ,türküyle uyuyoruz ,anası gibi türküsever olucak benim kıpırcanım

en guzeli walla ya yemek yerken bile saniye durmuyoruz
sensorcani kudurukcan olarak degistiricem az kaldi
evde yururken ha babam birseye basiyorsun yerde bir uyuncak cikliyor yok efendim heryere pat pat vuruyoruz
evde darbuka var onu caliyoruz kuduruyoruz aynen ouzi cim

bu bebeler toptan maymun etti bizi

iriscan biz de optuk sizi pestil gibiyizz pardon ben pestil gibiyim sensorcanlar kuduruk haldeler
alt degistirmek falan artik resmen mucadele halinde yok altimi baglama anne yok kardesimle oyniycam ben altimi baglama vs vs

evet ya biz de 2-3 doz alıyoruz her gün, yerinde duramıyo bi hareket bi hareket
ama harlem şeyk i bilmiyoruz, bi bakalım belki severiz

demmircan, hoşgeldin pipicanın annesi. olay oldu geçen hafta valla bi dei istediğini bildiğimden anaaa dedim hamile mi bu kız?

Duru ve Umay, sizi reklamlarda görmek istiyorum ben o nasıl tatlılıktır

senaysen, gitme bi yerlere takılak güzelim

tatlişkom diyete başladı kk performansından da düştü

didemcik öğleden sonra çok güzel haberlerle gel inşallah da gönlümüz açılsın

ice_daisycim geçmiş olsun, umarım geçiçi bi acı olmuştur sadece. son durumdan bizi haberdar edersin zaten.

MSOE hakkında hayırlı olsun canım, sen koştur biz senin yerine de yazarız 2-3

ben de şüphelendim ama yakıştırmadım hanım kızımıza

Teklifleri bekliyoruz ,ucuza gitmeyelim

ben de şüphelendim ama yakıştırmadım hanım kızımıza

Yok yok anası kılıklı o ,her hareketi çekebilir ,şüpheleniyorum

Günaydın herkese,,
Zor bir haftasonunun ardında yine işe koyulduk.Cuma gecesi benim tosuncan saat 21.00 de uyudu sabah 05.00 de uyandı emmek için ama ben bir kalktım sağ göğsüm davul olmuş ve öyle acıyorki.Süt düğümlenmesi olmuş.Aranızda yaşayan var mı ?
Öyle çok acıdı ki.Hemen netten baktım.Sıcak su torbası ile kompres yaptım.3 saatte bir emmese bile pompa ile çektim.Bugün biraz daha iyi.Yine acısı tam geçmedi.İçinde yumru gibi bişey vardı.daha da var ama küçülmüş.Bastırınca acıyor.Diğer gösüm de çatlamış kanadı.Yani acılı bir hafta sonu geçirdim.Beyimide artık tam oturuyor.Hep yerde oturmak istiyor.Yatıramıyorum.Cebelleşti durdu benimle.Beli ağrıcak diye korkuyorum.Yokk hacı yatmaz gibi doğruluyor.illede oturup oynayacakmış..Haftaya yine yorgun ve bitkin bir şekilde başladık yani..
Hee bir de doğumdan sonra ilk kez regl oldum bi de üstüne.toplam da 15,5 ay ne rahattım yaa.Bir baş ağrısı bir gerginlik üstüne..Berbat durumdayım..

Valla dün ilk kez koydum ceviz kadar fln :) inşallah severler bebislerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…