alt almaca, üst almaca
hemen geliyorum kaybolmayın, muhabbetin dibine vuralım
Canim iki cay bardagindan fazlasini kaldiramiyolarmis hos benimkiler yemiyor zaten o kadar bence iyi yapiyorsun bakma sen onlara fazlasida zarar sonucta
Selam arkadaşlar
Herkesin haftasonusu güzel geçmiştir umarım ,kuzular iyidir ,anneler uykusunu almıştır ,babalar centilmen davranmıştır umarım
Birkaç kıpırcan fotosuyla haftaya başlıyorum , hepimize iyi haftalar
Eki Görüntüle 647081 Eki Görüntüle 647082 Eki Görüntüle 647083 Eki Görüntüle 647084
Gündeme bakıp geliyorum
Eki Görüntüle 647090 Eki Görüntüle 647091
alahtan popo buyukte ordan çıkamıyor yaa buda yeni huyu bacakları havaya dikiiip oraya girdiriyorsoldaki icatlarımada dikkatinizi cekerim :)
Eki Görüntüle 647093
kızlar bu benim küçüklük tulumum yaa kızımada nasip oldu
Eki Görüntüle 647092
ay valla deli oluyorum yaa sanki çocuğu aç bırakıyorum allahtan kilo alıyor yoksa iyice zalim anne olucam, 2 çay bardağı zaten yiyor ek gida hatta bazen geçiyodur bile yaa, ne yapmam lazım bilmiyorum ki kebap falan mı koyayım çocuğun önüne
herşeyi zamanı geldikçe vermeye çalışıyorum
En dogrusunu yapiyorsun fazla ek gida ozellikle tatli olanlar bogaz enf sebep oluyomus cocukta besledikce bagisiklik sistemi guclenecek saniyorlar ama herseyin zamani var madem sutun de var
anaaa bayıldım buna. fikrimin ince gülü haCabukun cocuklar uyanacak .
Bu veletlerde bi alem fikrimin ince gulu sarkisi olmadan uyuyamiyor.
Calisan bi kadinin birden iki cocukla evde kalmasi sonucunda cins cins aliskanliklari olan cocuklar ortaya cikacagi muhakkak tabi
ayy çok yakışıklı bu sarı şeker :)) haftaya enerjik başladık sayesinde...
sende haftasonu gezicen yahu ,birde gece gece ne işin var senin burda, çoçuk ıszıd benim akşamuykusuna diye yattı uyanmadı ,sabah a karşı uykusunu alıp ayaklanır mı acaba :26: yorgunluktan uyudu diyelim
nar suyu vs.ekşi suları bende vermedim kaldı ki ben öle sabah kahvaltı öncesi portakal suyu içip ayılanlara şaşıyorum bir kaç kez denedim midem yandı ya asitten , o buzları kendimize yaptım ,sodanın içine atarız diye , aslında votkanın içinde daha güzel olurda ,neyse
zmbakkkkkkk gel sen lede gezelimdiycem ama gelemessin ki belki biz topikçe bebek görmeye geliriz sana , bizim kiler büyümüş olur , kardeşi görmeye gelirzi
ben yoğurt ile yaptım :) yoğurdu sulandırdım kavanozda , koyu ayran gibi varsay ,kavanozu sıkıca kapattım, ondan sonra denk geldikçe sallamaya başladım , epey bir sallıyorsun ama , sonra bir ara baktım üstüne pütürpütür yağ oluşmuş, onları aldım süzgeçle ,tülben te koydum ,orada süzüldü yağı kaldı,
yine az önce bahsettiğim siteden yulaf a baktım da market raflarındakiler pirinç gibi işlemden geçmişlerdir , bu nedenle besin değeri düşüktür , tam yulaf kullanın diye yazıyor da, ama tam yulaf ı nereden bulabileceğimizi yazmıyorlar
bişi daha sorucağım ek gıdalarda ilerde olanlara , kısmet olursa ben 2.yaşına kadar emzirmek istiyorum ,inşallah tabi de, ama bu arada ek gıdalara alışsın öğün olsun da istiyorum , gündüz normal öğün haline getirdiğim de bu çoçuklar yalnızca gecelerimi anne sütü alıcaklar , yada gündüz anne sütü almaya devam etmeleri ne kadar sürücek , gibi bişi
Selam anneler biz aranıza yeni katıldık ben ağustos ikiz annesiyim aslında :) iki tane kızım var bide 7 yaşında oglum.. biz ek gıda işini hallettik bayaa sabah bisküvi pekmez sonra meyve puresi sonra sebze çorbası akşam yoğurt yada sutlac yatarkende muhallebi veriyorum :)
Ispanaklı çorbayı nasıl yaptın ,ben de dün verdim ,haşlanmış ıspanak ,bulgur ve zeytinyağı .Pek bir yavan oldu ama aklıma da başka bişey gelmedi :44:Kızlarr cook sukur ıspanaklı sebze corbasını sorunsuz yedık cook mutluyuz 50 cc de suyumuzu ıctık sımdıde erıtıyoruz yurutectekızlar ben ekmek ıcı dogruyorum sızde dogrymusunuz bu arada yarın kahvaltıda omlet denıycem
İyi geçer yolculuğunuz inşallah canımİyi geceler herkese yarın evimize gidiyoruz inş cok özledim valla bir ayı gecti nerdeyse kv bizimle geliyor bebege bakacak inş esimin ayağı kırılmıştı ama sabah arabayı o kullanacak Dua edin hayirlisiyla evimize gidelim
Saat 5 den beri oburcani oyaliyorum.2 gundur neyin enejisi anlamadim. Cok uykum var Eki Görüntüle 646381 Eki Görüntüle 646383 dun cikolatali yas pasta yedi ondanmi acep. Cocuk trenine bindi bayildii
Evet cocuk buyudukcw 200 cc sutu kasikla vermek iskence olur. Ilk cocugumda bende biberon verdim sonra memeyi iggg dedi istemedi.ama kimsede yol gostermedi. Ozamanda anne sutunden kesildi. Sonucta suanda 2. Ye sagip biberonla veriyorum. Yani biberonun ucunu istiyo. Sag koy biberona ver.
sali baslamistik ya sanirim 70 kg dum.30dk kosu bandi 15 dk 3 mil yuruyusu ve karin mide calistim. Insallah terketsinler beni
Bugün apartmandan çıktık,oğlum oto koltuğunda bendeydi yere kapaklandımİyiki oğlumu düşürmedim yavaş yavaş düştüm ağır çekimle
günaydın cancağızlarımpazartesi yine geldik bugün aşımız war doktor amca kontolümüz war zavallı kızım ewde kurbanlık koyun gibi beklemekte
dünden beri mide ağrısına kaldım steresten umarım güzel geçer canım ya yok kilo almamış dün aksam ewde tarttım bakalım yinede.. sorucam tabi birsürü sorum warda canm saatlerce ağşamsı sadece babannesi baktığı gün perşembeden beri ewdeyim ben hiç görmedim öyle bişe.. kulağıylada oynuyor zaten doktorumuz çok çok ii zaten ben demeden herseyine tüm ayrıntıları ile bakıyor..
Aşıdan önce verilmiyo ama ilaçlar ,aşının etkisi azalıyor ,hatta aşıdan sonra ateşlense bile çok çıkmadan vermiyoruz , vücut biraz savaşıyor mikroplarlagünaydın canım biz şurup kullanmıyoruz da yarım fitil vericem 1 saat önce umarım ii geçer yaa
canım bizim kız yaklaşık 2 aydır emmiyordu kesinlikle sağarak veriyordum geçen hafta göğüs uçlarım sağmaktan yara oldu 4 5 gün sağamadım ki zaten doğum yaptım yapalı sütüm yok denecek kadar azdı hep sağamayınca süt çekildi yani bizim malesef emme işimiz bitti o yüzden kefir artırıyormu yorumunu yapamıycamwalla öğlen diyetisyende randevum war bakalım kaç kilo wermişim
amann demircanim bosver zaten doymasa bir avaza bagirir anlarsin
milletin anlamadigi her bebe ayni degildir
ya da birgun cig kofte koy bakalim dalgasina napicaklar
ouzi wallahi bebeler cins cins duz duvara tirmaniyoruz bu ara
bebeler gece yattiktan sonra tam 1 saat ev topluyorum (hepsi de bebelerin arkasi)
bizim yemek sarkimiz ayri yatak sarkimiz ayri bir de oyun sarkimiz var oy oyyy
didemcim bence de ouzi hakli ben de onceden hic vermedim zaten ihtiyac olursa calpol 20 dk icinde etki ediyor sorun olmaz bence
süslü çekikcanımız bizim amaann ne güzel kız saklamısmı annen tulumu
tatlım yaa nasıl da yakışmış o etek kuzucuğa :))
icadı göremedim yaa ne kiii ?? :))
Eki Görüntüle 647090 Eki Görüntüle 647091
alahtan popo buyukte ordan çıkamıyor yaa buda yeni huyu bacakları havaya dikiiip oraya girdiriyorsoldaki icatlarımada dikkatinizi cekerim :)
Eki Görüntüle 647093
kızlar bu benim küçüklük tulumum yaa kızımada nasip oldu
Eki Görüntüle 647092
gunaydin seker anneler ve minnoslari
hepinizi cok ozledik dile kolay 3 gundur yokuz
nasilsiniz ne var ne yok ?
bu arada hemen gordumm kipircan ve cekikcan yerim ben sizi seker seylerr
hadi ben kaçıyorum sağlık ocağına gideyim korkunun faydası yok öğlene gelirim
umay 2 nolu fotoda dilini ağzına sokmuş, bence bu fotoğrafı bastır
günaydınnnn
yaniii kızlar sabah sabah beni şoka soktunuz, geçmişe bakıp geleyim dedim anamm bide ne göreyim hamileymişim
hayır daha dün rüyamda dr. hamile olduğumu ve 3üz olduğunu söylemişti ben onun şokunu atlatamadan burayı görünce tam soğuk duş etkisi oldu
neyse karışıklık giderilmiş de ben beraat etmişim şimdilik çok şükür
bu arada kayınvalidemler bizdeydi 1 haftadır uğrayamadık pipicanımla.. 7 ayımız doldu, dişimiz çıktı, 9buçuk kg olduk
ama şu ek gıda konusunda hala kafam allak bullak yaaaaa, eşim ve kayınvalideme kalırsa çok az besliyorum pipicanı, ben hala ağırlıklı olarak anne sütü veriyorum doymadığını düşünüyüyorlar ama ek gıdanın "ek" gıda olduğunu analatamıyorum bir türlü, ben mi yanlış yapıyorum acaba???
alt almaca, üst almaca
hemen geliyorum kaybolmayın, muhabbetin dibine vuralım
Anaaa bitek biz varız sanıyodum aynı şarkıda uyuyan , annem kıpırcanı türkü söyleyerek uyutuyo ; " köprüden geçti gelin" türküsüyle uyuyoruz biz deCabukun cocuklar uyanacak .
Bu veletlerde bi alem fikrimin ince gulu sarkisi olmadan uyuyamiyor.
Calisan bi kadinin birden iki cocukla evde kalmasi sonucunda cins cins aliskanliklari olan cocuklar ortaya cikacagi muhakkak tabi
günlük ilk gangnam style dozumuzu verdim, şimdi ayağımda sultanım
ben de harlem shake yapıcam şebeklik babında - tam cincon aile olduk yahu
Tatlim ben toplamiyom artik bak uyuyolar meyvesini hazirladim uyaninca verecem baska da bise yapmiyom evde nasil olsa gene dagiliyor bi vurdumduymaz gordum ki kendimi ohhh.
Kudurdular anam bunlar ben anlamiyorum adam duramiyor yemek yerken sallanirmi durmadan insan.
günlük ilk gangnam style dozumuzu verdim, şimdi ayağımda sultanım
evet ya biz de 2-3 doz alıyoruz her gün, yerinde duramıyo bi hareket bi hareketgünlük ilk gangnam style dozumuzu verdim, şimdi ayağımda sultanım
ben de şüphelendim ama yakıştırmadım hanım kızımızaOyyy yerim çekikcanımı bennnnn , o dilini de koparırımmmm
Tulum olayı da çok duygusal ayol , kıskandım ,yok bizde eskiden kalma bişeyler
Hoşgeldin hunilim , kıpırcanımla öperiz sensörcanları ve anasını
Bekliyozzzz ....
Hee doğru diyon ,ama orda da bi hareket çekiyo gibi sanki
Çok bilmesin eşin ve kv...Süt varsa ne güzel işte ,içsin çocuk ,dinleme sen onları şekerim
Gel wavy'mmm gellll
Anaaa bitek biz varız sanıyodum aynı şarkıda uyuyan , annem kıpırcanı türkü söyleyerek uyutuyo ; " köprüden geçti gelin" türküsüyle uyuyoruz biz de
Siz pek cinconmuşunuz hakkaten ,biz de pek anadolu kaldık yau ,türküyle uyuyoruz ,anası gibi türküsever olucak benim kıpırcanım
demmircan, hoşgeldin pipicanın annesi. olay oldu geçen hafta vallabi dei istediğini bildiğimden anaaa dedim hamile mi bu kız?
Duru ve Umay, sizi reklamlarda görmek istiyorum beno nasıl tatlılıktır
senaysen, gitme bi yerlere takılak güzelim
tatlişkom diyete başladı kk performansından da düştü
didemcik öğleden sonra çok güzel haberlerle gel inşallah da gönlümüz açılsın
ice_daisycim geçmiş olsun, umarım geçiçi bi acı olmuştur sadece. son durumdan bizi haberdar edersin zaten.
MSOE hakkında hayırlı olsun canım, sen koştur biz senin yerine de yazarız 2-3
ben de şüphelendim ama yakıştırmadım hanım kızımıza
gunaydın bızde muzumu yedın kan ılacımızı ıctık uyuduk bende bı bakınıyım dedım cnm ne kadar koyuyorsun kıymayı ben de bugun sebze corbası yapcam ıcıne atıyım bıraz aa bu arada 7. Ay kontrole gıdıcez annemlerı bek. Bende bakalım yaramısmı manken canlarabı makalede okudum kecı sutu kansızlık yapıyormus vazgectım bende devam mama sına devam 1 yasından sonra artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?