2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhabaaaaa, beni hatırlarmısınız bilmem ama ben sizin bir ay öncesine kadar sıkı takipçinizdim
Ev taşıması, bakıcı bulma, alışma derken zaman çok hızlı geçti ve bugün ilk iş günüm ve sudan çıkmış balık gibi hissediyorum, bu durum ne zaman geçcek acaba, bebeğim olmadan çok eksik hissediyorum aklım sürekli evde,şimdiden çok özledim:2:
Duygularımı sizinle paylaşmak istedim allah tüm çalışan annelere sabır versin...

Günaydın canım geçmiş olsun, ben çok sık yaşıyorum bu düğümlenme olayını berbat bir his, ben hemen ılık bir duş alıyorum ve dairesel şekilde masaj yapıyorum banyodayken, çıkıncada su torbası tutup aynı anda sağıyorum anca geçiyor ama en etkilisi bebişin emmesi oluyor herzaman sık sık emzirmeye çalış.

Geçmiş olsun ,iyileşirsin inşallah biranönce canım ,sıcak su iyi geliyor diye duymuştum ben de...

Hatırladım ama sadece nikini
Taşınma ve bakıcı işleri yolunda gitmiştir inşallah ,İstanbul'da mısın ?
Bu hafta bitsin alışmış olursun canım ayrılığa ,çok uzak mı işyerin eve ?

Günaydın herkese

Geçmişe bakmadan sana yazayım dedim :) Hayırlı olsun yeni eviniz, işe başlaman ve bakıcınız hepside
Tabi özlersin bıdığını annesi ama haftaya kadar işe kaptırırsın kendini biraz daha farkeder.
İyi olmuş taşındıgınız okadar mesafeden gitgel seni çok yoracaktı yoksa.

Faborcum zaten doğru şeyleri yapmışsın benim başıma gelmedi ama okuduklarım uygulamalar o ve duş. Geçmiş olsun.

sık sık emziremiyorum malesef.Çalışıyorum.ama öğlenleri gidip emziriyorum.Haftasonu olduğu için emzirmeye çalıştım amabeyimiz çabuk gelmeyince sinirleniyor hemen bırakıyor kavga ediyor benimle resmen.Biberondan çekmesi daha kolay geliyor.akıllandılar şimdi tabi.Ayırt edebililiyorlar hangisinin kolay olduğunu

Teklifleri bekliyoruz ,ucuza gitmeyelim

bi ajansa yazdır kız, ciddiyim nolcak. eğitim masrafları çıkar bi bölüm dizide oynasa

gerçi geç kaldın, daha önce yazdırmış olsaydın Hürrem'in kızının bebekliğini oynardı işte ne güzel Umay Sultan.

geçmişler olsun canım, ne güzel ki atlatmışsın. bu doğrulma sorunu bizde de var. yerden alınca direk ayağa kalkıyor, oturduğumuz tek yer mama sandalyesi ve babamızın iri kaslı kucağı

regl işi beni fena düşündürüyor, hala olmadım :44: geçen gece yatakta yan dönmüş uyumaya hazırlanıyorum, midemin altından birşey kaydı gitti. resmen yarım saatliğine depresyona girdim :18: sonra wcde çeşitli gazsal dönüşümlerle terapi yaptım geçti

tekrar hoşgeldiiiiiiiiiin seherindeeee

takıl bize, hem bebeğin hakkında konuştukça aklın da dağılır hem de uzaklaşmamış olursun içindeki anasal duygulardan.
bakıcın nasıl? yeni evine alışabildin mi canım?

Anaammmm babası kıyameti koparır bizim herbokolog
Milletin eline verir mi filim milim işleri için ,bana bile zor güveniyo adam nerdeyse

Kocaman merhabalar kızımın can kardesleri ve teyzoslari
yaklasik bı haftadır yazamadim burda bahar geldi iyice bizi kimse tutamıyor atıyoruz kızımla kendimizi doğaya :)) bana yürüyüş kizimada gezme oluyor hava alıyor mıssler gibi
ice Daisy CANIM gecmis olsun Allah korumuş ikinizide

Umayim bal bocugum yerim seni çekikcan süslü kuzu ne tatli seysin sen oyle maşallah bebislerimize
bu aradada bugun Pazartesi tombulcanlar kilolarınızı ölçün ve raporlayin bakem
İlk ben yazıyorum gecen hafta 69,30 dü bugun 68,70 yani 600 gr kadar gitti bu hafta
hadi pamuk eller klavyeye

Minyatürümün anasıııı , tam yemeğe çıkacaktım ,mesajı okudum ayol
Ben geçen hafta 69 bu hafta da 69
Ben hemen veremiyorum zaten de pek rejim yapamadım ,dikkat ettim biraz o kadar , ama abartmıyorum işte
Yemek yiyip geliyorum

ewet sana katılıyorum.hele agzından rejıme basladım kelımesı cıktıysa ogun esın eve tatlı alır gelır.komsu yaptıgı tatlıdan getırır ya mısafrlıge gıdersın ya sana mısafır gelır.resmen nefsin savas edersın nedense hep nefis kazanır ahhhah
Bugün apartmandan çıktık,oğlum oto koltuğunda bendeydi yere kapaklandım İyiki oğlumu düşürmedim yavaş yavaş düştüm ağır çekimle

cok gecmıs olsun yaaa.ay yavrumu melekler korumus kemerlerı baglımıydı.umareım bısey yoktur.bende hamıleyken 2kere dustum.bı altımdan tekerleklı sandalye kaydı bıde yere kapaklandım.aynen dedıgın gıbı agır cekımde oldu sanoıye sanıye dustum saka gıbı.nasıl oluyosa:44:

Maşallah kızlarımıza yine pek tatlılar
İris Umayın günahını almayım ama banada hareket gibi gelmişti
svgptrcg kızın tam pıtırcık
Cydkns ne güzel değişiklik olmuş hepinize, özellikle büyük kuzuyla sana Bu arada diyet düzenine bayıldım.Diyete yeni bir bakış açısı ve soluk getirdin
Didem güzel haberlerle gel diyetisyende inşallah :) Aşıyıda kolay atlatırsınız inşallah
senaysen,ouzi,minalyadnz ve tüm ikiz anneleri Allah yardımcınız olsun ...size bol sabır bebelere huzur,sakinlik versin inşallah...

Birkaçgün ateşten sonra oğlumun vucüdunda kızarıklar olunca dün devlet hastanesine uğradık. Aslında ciddi ateşi olmamıştı ama eşim pimpiriklidir. Kızamıktan şüphelendik dediğimizde hemen aldılar. Ogün2 kişi daha gelmiş ama sonucunu bilmiyorum. Doktor atopic dermatit dedi :) Önceki gün ekgıda vermiştim banada alerji gibi geldi.Takip edeceğim artık. Doktor aşıyı yaptırın sağlık ocagında dedi. Ben aşı yaptırmayı düşünmüyordum ama şimdi tereddutteyim bu konuda, tırstım biraz :44:

Aslında kemer bağlı değildi ama yumuşak iniş yaptım Aa birde birsürü çocuk vardı rezilliğimi gören çok oldu. Annemgile gittiğimizde hemen kendim anlattım eşim anlatmadan, hemen anlatır o :) Çok alay ederdi normalde çok guler düşene ama oğlum olayın içinde olunca çok korktu.Tutmak için adım attı ama yetişemedi :) Aman olacaksada böyle sonradan gülebilceğimiz şeyler olsun inşallah :)
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, hasar az mühim birşey yok çok şükür :)

İris geçen hafta dediğin hafta sonu başlamadın mı zaten? Dur bi hemen nasıl olacak

Kuzuma geçmiş olsun ,Atopic dermatit se eğer aşı yaptırmana gerek yok ki , yani ben de yaptırmıycam o yüzden diyorum...Muffinnn'in Ada da atopik olmuştu ,mustelanın bi kremi var onu kullanmıştı ama sonuçtan haberim yok....

Ne bileyim kız ,ööle 1 haftada verenler var ya ,ondan dedim...Bizim dido vermişti ilk hafta

Doktor salgın var,sağlık ocagında yaptırın dedi de şüpheye düştüm bende. Normalde bende yaptırmayı düşünmüyordum. Neyse 7.ay kontrolune az kaldı ozaman birde doktorun fikrini alırım, ne diyecek bakalım.

Cuma günkü değeri dikkate alırız artık sende bakalım tam 1hafta olsunda

biz bu hafta saglik ocagina gitcez 9. ay kontrolleri icin kizamik asisini da sorarim soylerim cevabini teyzelerin

biz bu hafta saglik ocagina gitcez 9. ay kontrolleri icin kizamik asisini da sorarim soylerim cevabini teyzelerin

Nasıl yaa , 8.ay olmuyo mu , gene karıştırdım ben hesabı , 10 temmuz doğumlu değil misiniz hunilim ?

amann ben o hesabi hic bilemedim hamileyken de bilmiyordum
10 temmuzda dogduk teyzos dogru hatirladin simdi 8 ayimiz bitmis 9 a girmis oluyoruz simdi biz 8 aylik mi 9 aylik miyiz :44:
Nasıl yaa , 8.ay olmuyo mu , gene karıştırdım ben hesabı , 10 temmuz doğumlu değil misiniz hunilim ?

ABD'de yapılan bir arıştırmada gebeliğin, ayağın şeklini ve büyüklüğünü kalıcı olarak değiştirdiği belirlendi.

Iowa Üniversitesi'nden bilimadamları, birçok kadının şüphelerini giderecek bir araştırmaya imza attı.

Neil Segal ve ekibinin yaptığı araştırma, gebelikte alınan kilolar nedeniyle ayak kemerinin düzleştiğini ve eklemlerin gevşediğini, ayak kemerinin yükseklik kaybının da kalıcı olduğunu ortaya koydu.

Birçok kadının gebelikten itibaren ayak numarasının değiştiğinden yakındığını ancak buna ilişkin araştırmaların bulunmadığını belirten Segal, bazı kadınların ayaklarını gebelikte ve 5 ay sonra ölçtüklerini ifade etti.

49 kadının katıldığı araştırmada, kadınların yüzde 60-70'inin ayaklarının doğumdan sonra daha büyük ve geniş hale geldiği belirlendi.
Gebelikte, ayak kemerinin yüksekliğinin düştüğünü ve esnekliğinin azaldığını belirten bilimadamları, özellikle ilk gebelikte bu durumun ayağın 2-10 milimetre büyümesine neden olduğunu vurguladı.

“American Journal of Physical Medicine & Rehabilitation” dergisinde yayımlanan araştırmada bilimadamları, gebelikte ayak büyüklüğündeki değişikliğin kadınların ayak, diz, kalça ve omurga ağrılarının erkeklere göre daha fazla olma nedenine de ışık tuttuğuna dikkati çekti.

amann ben o hesabi hic bilemedim hamileyken de bilmiyordum
10 temmuzda dogduk teyzos dogru hatirladin simdi 8 ayimiz bitmis 9 a girmis oluyoruz simdi biz 8 aylik mi 9 aylik miyiz :44:

8 aylık olucaksınız işte yaaa ,biz de kıpırcanımla takipteyiz ; 19 martta da biz 8 aylıkız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…