Günaydın herkese,,
Zor bir haftasonunun ardında yine işe koyulduk.Cuma gecesi benim tosuncan saat 21.00 de uyudu sabah 05.00 de uyandı emmek için ama ben bir kalktım sağ göğsüm davul olmuş ve öyle acıyorki.Süt düğümlenmesi olmuş.Aranızda yaşayan var mı ?
Öyle çok acıdı ki.Hemen netten baktım.Sıcak su torbası ile kompres yaptım.3 saatte bir emmese bile pompa ile çektim.Bugün biraz daha iyi.Yine acısı tam geçmedi.İçinde yumru gibi bişey vardı.daha da var ama küçülmüş.Bastırınca acıyor.Diğer gösüm de çatlamış kanadı.Yani acılı bir hafta sonu geçirdim.Beyimide artık tam oturuyor.Hep yerde oturmak istiyor.Yatıramıyorum.Cebelleşti durdu benimle.Beli ağrıcak diye korkuyorum.Yokk hacı yatmaz gibi doğruluyor.illede oturup oynayacakmış..Haftaya yine yorgun ve bitkin bir şekilde başladık yani..
Hee bir de doğumdan sonra ilk kez regl oldum bi de üstüne.toplam da 15,5 ay ne rahattım yaa.Bir baş ağrısı bir gerginlik üstüne..Berbat durumdayım..
Günaydın herkese,,
Zor bir haftasonunun ardında yine işe koyulduk.Cuma gecesi benim tosuncan saat 21.00 de uyudu sabah 05.00 de uyandı emmek için ama ben bir kalktım sağ göğsüm davul olmuş ve öyle acıyorki.Süt düğümlenmesi olmuş.Aranızda yaşayan var mı ?
Öyle çok acıdı ki.Hemen netten baktım.Sıcak su torbası ile kompres yaptım.3 saatte bir emmese bile pompa ile çektim.Bugün biraz daha iyi.Yine acısı tam geçmedi.İçinde yumru gibi bişey vardı.daha da var ama küçülmüş.Bastırınca acıyor.Diğer gösüm de çatlamış kanadı.Yani acılı bir hafta sonu geçirdim.Beyimide artık tam oturuyor.Hep yerde oturmak istiyor.Yatıramıyorum.Cebelleşti durdu benimle.Beli ağrıcak diye korkuyorum.Yokk hacı yatmaz gibi doğruluyor.illede oturup oynayacakmış..Haftaya yine yorgun ve bitkin bir şekilde başladık yani..
Hee bir de doğumdan sonra ilk kez regl oldum bi de üstüne.toplam da 15,5 ay ne rahattım yaa.Bir baş ağrısı bir gerginlik üstüne..Berbat durumdayım..
Kızlar merhabaaaaa, beni hatırlarmısınız bilmem ama ben sizin bir ay öncesine kadar sıkı takipçinizdim
Ev taşıması, bakıcı bulma, alışma derken zaman çok hızlı geçti ve bugün ilk iş günüm ve sudan çıkmış balık gibi hissediyorum, bu durum ne zaman geçcek acaba, bebeğim olmadan çok eksik hissediyorum aklım sürekli evde,şimdiden çok özledim:2:
Duygularımı sizinle paylaşmak istedim allah tüm çalışan annelere sabır versin...
Kızlar merhabaaaaa, beni hatırlarmısınız bilmem ama ben sizin bir ay öncesine kadar sıkı takipçinizdim
Ev taşıması, bakıcı bulma, alışma derken zaman çok hızlı geçti ve bugün ilk iş günüm ve sudan çıkmış balık gibi hissediyorum, bu durum ne zaman geçcek acaba, bebeğim olmadan çok eksik hissediyorum aklım sürekli evde,şimdiden çok özledim:2:
Duygularımı sizinle paylaşmak istedim allah tüm çalışan annelere sabır versin...
Günaydın canım geçmiş olsun, ben çok sık yaşıyorum bu düğümlenme olayını berbat bir his, ben hemen ılık bir duş alıyorum ve dairesel şekilde masaj yapıyorum banyodayken, çıkıncada su torbası tutup aynı anda sağıyorum anca geçiyor ama en etkilisi bebişin emmesi oluyor herzaman sık sık emzirmeye çalış.
Teklifleri bekliyoruz ,ucuza gitmeyelim
Günaydın herkese,,
bi ajansa yazdır kız, ciddiyim nolcak. eğitim masrafları çıkar bi bölüm dizide oynasa
gerçi geç kaldın, daha önce yazdırmış olsaydın Hürrem'in kızının bebekliğini oynardı işte ne güzel Umay Sultan.
geçmişler olsun canım, ne güzel ki atlatmışsın. bu doğrulma sorunu bizde de var. yerden alınca direk ayağa kalkıyor, oturduğumuz tek yer mama sandalyesi ve babamızın iri kaslı kucağı
regl işi beni fena düşündürüyor, hala olmadım :44: geçen gece yatakta yan dönmüş uyumaya hazırlanıyorum, midemin altından birşey kaydı gitti. resmen yarım saatliğine depresyona girdim :18: sonra wcde çeşitli gazsal dönüşümlerle terapi yaptım geçti
tekrar hoşgeldiiiiiiiiiin seherindeeee
takıl bize, hem bebeğin hakkında konuştukça aklın da dağılır hem de uzaklaşmamış olursun içindeki anasal duygulardan.
bakıcın nasıl? yeni evine alışabildin mi canım?
Kocaman merhabalar kızımın can kardesleri ve teyzoslari
yaklasik bı haftadır yazamadim burda bahar geldi iyice bizi kimse tutamıyor atıyoruz kızımla kendimizi doğaya :)) bana yürüyüş kizimada gezme oluyor hava alıyor mıssler gibi
ice Daisy CANIM gecmis olsun Allah korumuş ikinizide
Umayim bal bocugum yerim seni çekikcan süslü kuzu ne tatli seysin sen oyle maşallah bebislerimize
bu aradada bugun Pazartesi tombulcanlar kilolarınızı ölçün ve raporlayin bakem
İlk ben yazıyorum gecen hafta 69,30 dü bugun 68,70 yani 600 gr kadar gitti bu hafta
hadi pamuk eller klavyeye
ewet sana katılıyorum.hele agzından rejıme basladım kelımesı cıktıysa ogun esın eve tatlı alır gelır.komsu yaptıgı tatlıdan getırır ya mısafrlıge gıdersın ya sana mısafır gelır.resmen nefsin savas edersın nedense hep nefis kazanır ahhhahoo tabi sen daha çok egzersiz yapıyosun, süper.
ben yemeklerden hiç kısmadım onu demek istiyorum. sadece ekmekte 1 dilim falan yiyorum. ama bütün yemeklerimi de yiyorum, aynı porsiyonla devam ediyorum yani. hatta dayanamayıp tatlı da yediğim oluyor, onu da azaltmalıyım ama sanki evren benim tersime çalışıyor. her yerde her ortamda tatlı bişiler var ya
Bugün apartmandan çıktık,oğlum oto koltuğunda bendeydi yere kapaklandımİyiki oğlumu düşürmedim yavaş yavaş düştüm ağır çekimle
cok gecmıs olsun yaaa.ay yavrumu melekler korumus kemerlerı baglımıydı.umareım bısey yoktur.bende hamıleyken 2kere dustum.bı altımdan tekerleklı sandalye kaydı bıde yere kapaklandım.aynen dedıgın gıbı agır cekımde oldu sanoıye sanıye dustum saka gıbı.nasıl oluyosa:44:
Maşallah kızlarımıza yine pek tatlılar
İris Umayın günahını almayım ama banada hareket gibi gelmişti
svgptrcg kızın tam pıtırcık
Cydkns ne güzel değişiklik olmuş hepinize, özellikle büyük kuzuyla sanaBu arada diyet düzenine bayıldım.Diyete yeni bir bakış açısı ve soluk getirdin
Didem güzel haberlerle gel diyetisyende inşallah :) Aşıyıda kolay atlatırsınız inşallah
senaysen,ouzi,minalyadnz ve tüm ikiz anneleri Allah yardımcınız olsun ...size bol sabır bebelere huzur,sakinlik versin inşallah...
Birkaçgün ateşten sonra oğlumun vucüdunda kızarıklar olunca dün devlet hastanesine uğradık. Aslında ciddi ateşi olmamıştı ama eşim pimpiriklidir. Kızamıktan şüphelendik dediğimizde hemen aldılar. Ogün2 kişi daha gelmiş ama sonucunu bilmiyorum. Doktor atopic dermatit dedi :) Önceki gün ekgıda vermiştim banada alerji gibi geldi.Takip edeceğim artık. Doktor aşıyı yaptırın sağlık ocagında dedi. Ben aşı yaptırmayı düşünmüyordum ama şimdi tereddutteyim bu konuda, tırstım biraz :44:
Aslında kemer bağlı değildi ama yumuşak iniş yaptımAa birde birsürü çocuk vardı rezilliğimi gören çok oldu. Annemgile gittiğimizde hemen kendim anlattım eşim anlatmadan, hemen anlatır o :) Çok alay ederdi normalde çok guler düşene ama oğlum olayın içinde olunca çok korktu.Tutmak için adım attı ama yetişemedi :) Aman olacaksada böyle sonradan gülebilceğimiz şeyler olsun inşallah :)
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, hasar az mühim birşey yok çok şükür :)
İris geçen hafta dediğin hafta sonu başlamadın mı zaten? Dur bi hemen nasıl olacak
Kuzuma geçmiş olsun ,Atopic dermatit se eğer aşı yaptırmana gerek yok ki , yani ben de yaptırmıycam o yüzden diyorum...Muffinnn'in Ada da atopik olmuştu ,mustelanın bi kremi var onu kullanmıştı ama sonuçtan haberim yok....
Ne bileyim kız ,ööle 1 haftada verenler var ya ,ondan dedim...Bizim dido vermişti ilk hafta
biz bu hafta saglik ocagina gitcez 9. ay kontrolleri icin kizamik asisini da sorarim soylerim cevabini teyzelerin
Nasıl yaa , 8.ay olmuyo mu , gene karıştırdım ben hesabı , 10 temmuz doğumlu değil misiniz hunilim ?
amann ben o hesabi hic bilemedim hamileyken de bilmiyordum
10 temmuzda dogduk teyzos dogru hatirladinsimdi 8 ayimiz bitmis 9 a girmis oluyoruz simdi biz 8 aylik mi 9 aylik miyiz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?