2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ayakkabılarımı giyebiliyorum ama bi tane çizmemi giyemedim ,zaten dar oluyodu ,bu kış hiç giyemedim...Demek ki az da olsa büyümüş

ohh tesekkur ederiz
ben yine de meraktan goturucem galiba kac kg olduk diye belim kopuyor da bu ara ikisi birden kaldirip koymaktan mi yoksa kg aldik ondan merak ediyomm
8 aylık olucaksınız işte yaaa ,biz de kıpırcanımla takipteyiz ; 19 martta da biz 8 aylıkız

ohh tesekkur ederiz
ben yine de meraktan goturucem galiba kac kg olduk diye belim kopuyor da bu ara ikisi birden kaldirip koymaktan mi yoksa kg aldik ondan merak ediyomm

Bizi ebe zaten çağırdı 8.ayda ,doktora gitmiyceksiniz ama buraya gelin ölçülere bakıcaz dediydi ...
Kilo almasalar da ikisini koy kaldır yedir içir uyut ,anaaammmmm ,normaldir şekerim belinin ağrıması

Hoşbulduk kızlar, umarım çabucak alışırım inşallah :)
Beşiktaşa taşındım biraz daha fazla kira ödeyerek en azından işime yürüme 5 dk ve içime sinen bir ev bulduk, bakıcıda yatılı aldım, gündüzlü olarak bir kaç denemem oldu ama sabah gelip akşam gidenlerde hep sıkıntı yaşadım, bu gelenden çoook memnunum şimdilik çok şükür. Öğlende emzirmeye gittim şimdi bile biraz daha iyiyim, artık gündüzleri beni burda çok görürsünüz

Hatırladım ama sadece nikini
Taşınma ve bakıcı işleri yolunda gitmiştir inşallah ,İstanbul'da mısın ?
Bu hafta bitsin alışmış olursun canım ayrılığa ,çok uzak mı işyerin eve ?

aynen benim bıdıkta emme zahmetinde bulunmuyor benim tıkalı memeyi

Yok mu kampanya manpanya ,bırak ayaklarımıza olan olmuş , hatta ver bize bir ayakkabı indirimi kopalım hep birlikte :124::124::124:

Aaaaaa hatırladım şimdi , yakında kötü/pahalı bir ev mi ,uzakta iyi/uygun bir ev mi sorunsalı vardııııııı....Taşındın Beşiktaşa demek ,hayırlı olsun ,güzel günleriniz olsun yeni evinizde
Biz de taşınıcaz ama daha neresi karar veremedik ,kiralar heryerde çok yüksek maalesef
Bakıcınız da hayırlı olsun , yavruya iyi bakar innşallah ...Yatılı bakıcı yabancı mı ,genelde onlar yabancı oluyo değil mi ? Nasıl oluyo ya biriyle aynı evde yaşamak ,ben cesaret edemedim bi türlü :44:

Naaptın kız ,haberleri ver önce ,bırak geçmişi okumayı

ben geldim alıntı yapmadan toplu cevaplar vereceğim bugün sordunm sağlık ocağına kızamık aşısını 1 yasında dedi ama salgın warmıs dedim heryerde yok bazı yerlerde dedi we ewde bakılan çocuklara vurmuyoruz zaten gündüz bakım ewlerine kreşlere werenlere erken vuruyoruz dedi.. kızım saolsun ortalığı inletti 1.15 dakika susmadan ağladı ne yaptıysak susturamadık bana bakıp bakıp dudak büzdü nerdeyse bende ağlayacaktım pepenin iki ekmek aldım ı bile işe yaramadı yani şimdi aradım en sonunda uyumuş ebe ateşi ölçdü 37 derece ay bunun ateşi war aşı olmadan ateş düşürücü ver dedi yandaki eczaneden alıp werdik mecbur

bu arada kilomuz 6.100 boy 67 cm boyu çok güzel ama kilo yok malesef dedi ne yapalım manken olacak dedim bende

biz 5. ayda dr da hasta oldugumuzdan beri prostesto ediyorum dr falan goturmuyorum zaten anca mecburiyet olursa..
sorma be iriscan bu belle ben nasil bunlari indirip kaldiricam hele geceleri ben de uyku sersemi oluyorum kucagima alirken odum patliyor dusurucem diye
Bizi ebe zaten çağırdı 8.ayda ,doktora gitmiyceksiniz ama buraya gelin ölçülere bakıcaz dediydi ...
Kilo almasalar da ikisini koy kaldır yedir içir uyut ,anaaammmmm ,normaldir şekerim belinin ağrıması

doktorda nasıl hasta oldunuz kuzum?

dido masallah citircana hem kg suna hem boyuna
bu arada zaten atesi varsa asi erteleniyor diye biliyorum ben :44: neyse insallah kolaycana atlatirsiniz

soyle oldu tatlim biz her kontrolde hem saglik ocagina hem de ozel dr a gidiyorduk
sonracima 5. ay kontrolunde hastanede giris islemini yapan teyzenin burnu falan fisir fisir bizimkilere de laf atiyor (Bebelere) aman iste ozel sektor adami hasta hasta calistirir diye sonra teyze ustumuze hapsurdu elini falan kapatmak da yok
vee cumleten hasta olduk ben esim annem babam ve bebeler ki
ben annemin ve kendimin ve babamin en az 15 senedir atesimizin ciktigini bilmem hasta olmayiz
artik teyze ne mikrobu tasiyorsa ee biz bile hasta olunca sen tahmin kuzularin halini
o zamandan beri de sadece asi zamani saglik ocagina goturuyorum hepsi o
doktorda nasıl hasta oldunuz kuzum?

wavy cim Talyam nasil ? napiyor kokoscanim ?

hatırladım canım o hasta döneminizi, geçti gitti maşallah. büyükşehirlerde ne yazık ki herşeye açıksın, teröründen tut salgınına vs vs

Talya iyi teyzesi, uyuttum az önce ama bu aralar benim sabrım ara ara zorlanıveriyor kızıyorum sonra kendime. giydirmek altını almak birşey yedirmek başlı başına bi yaş götürüyor benden her gün.. sonra bi gülüyor kokoştrik, gençleşiveriyorum

havalar ne böyle yaaaaa! soğuyacaksa soğusun, çünkü geciktiriyo yazı... bence mart-nisan karlı geçecek Ankara'da..

ben de o arada hamuru yoğurdum gelmesini bekliyorum, eşime sabah için poğaça yapıcam. hiç canınız istemesin, kaka öğk pis o

dido masallah citircana hem kg suna hem boyuna
bu arada zaten atesi varsa asi erteleniyor diye biliyorum ben :44: neyse insallah kolaycana atlatirsiniz

aman ebe işde ne bekliosun ki ertelemedi walla akşam 4 de doktorumuza gidecez o diyecek bakalım aradım doktorumu da toplantıdaymıs adamcağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…