evet dimi en güzel diyet benimki oldu. sadece ekmek yemiyorumMaşallah kızlarımıza yine pek tatlılar
İris Umayın günahını almayım ama banada hareket gibi gelmişti
svgptrcg kızın tam pıtırcık
Cydkns ne güzel değişiklik olmuş hepinize, özellikle büyük kuzuyla sanaBu arada diyet düzenine bayıldım.Diyete yeni bir bakış açısı ve soluk getirdin
Didem güzel haberlerle gel diyetisyende inşallah :) Aşıyıda kolay atlatırsınız inşallah
senaysen,ouzi,minalyadnz ve tüm ikiz anneleri Allah yardımcınız olsun ...size bol sabır bebelere huzur,sakinlik versin inşallah...
Birkaçgün ateşten sonra oğlumun vucüdunda kızarıklar olunca dün devlet hastanesine uğradık. Aslında ciddi ateşi olmamıştı ama eşim pimpiriklidir. Kızamıktan şüphelendik dediğimizde hemen aldılar. Ogün2 kişi daha gelmiş ama sonucunu bilmiyorum. Doktor atopic dermatit dedi :) Önceki gün ekgıda vermiştim banada alerji gibi geldi.Takip edeceğim artık. Doktor aşıyı yaptırın sağlık ocagında dedi. Ben aşı yaptırmayı düşünmüyordum ama şimdi tereddutteyim bu konuda, tırstım biraz :44:
doğru diyosun canım kilo alırsa yeni isim mi düşenecem bide
Wavy affına sığınarak paylaşıyorum
GEZMEY SEVEN ANNELERE TOTSEAT HEDYE! | Gurme Bebek
*Kampanya kapsamında hediye edilecek Totseat pembe tonlarındadır.
ne demek canım, çok sevindim.
keşke herkes bu yönde de yazsa da burda çok çok daha faydalı bi topic olur.
ama bazen, ne yalan söyleyeyim, bu kampanyatör tavrımdan sıkılan ya da gereksiz bulan insanlar olduğunu seziyorum. o nedenle son günlerde ara verdim
anaaa bayıldım buna. fikrimin ince gülü ha
yakışıklı derkeeeenn. umay kız teyzesiiii
Google örümcekleri sıkı çalışırbu ne canım yaa bizim kzın da war fotosu aman google da arayınca bizim bebeler çıkıyor:)
Tatlışkom spor yapıyor galiba yoruluyor artıktatlişkom nerde ya bir görünüp kayboluyor özlettin kızzz kendinii
bu arada kendi kendime konusuyor gibiyim kimse yokbu arada iyice yedim kafayıı sesli olarak pepenin iki ekmek aldım ewe gidiyorum biri büyük biri küçük iki ekmek aldım... die tutturmusum ben kafamı bir kaldırıdım odadakiler bana bakıyor aman deli olduğum iyice tescilleniyor
Google örümcekleri sıkı çalışır
Tatlışkom spor yapıyor galiba yoruluyor artık
Bunlar biraz daha büyüyünce neler yapcaz merak ediyorum
canım sen olmazsan ne yaparız biz ara falan vermee.. wavybaby sen bizim herşeyimizsin
bu arada birazda anasından bahsedeyim diyetisyene gittim bu 4. haftamın başı 4 kilo vermişim 68 ile başlamısdım 63.900 geldim ve güzel haber hepsi yağdan gitmiş.. yani ayda 4 kilo oluyor ozaman yaza fit olurum walla listemde ekleme çıkarmalar yaptı göbüşü ölçdü 8 cm incelmiş şok oldum.. öyle işde diyete dewammm
Nooluyo kız ,meşhur mu oluyozay neyse bi de link verip iyice deşifre olmayayım
ahahahaha inanmıyorum kızım ünlü olmuş
bu ne canım yaa bizim kzın da war fotosu aman google da arayınca bizim bebeler çıkıyor:)
ne demek canım, çok sevindim.
ama bazen, ne yalan söyleyeyim, bu kampanyatör tavrımdan sıkılan ya da gereksiz bulan insanlar olduğunu seziyorum. o nedenle son günlerde ara verdim
k1p1rcan'1n annesi - Google Search UMAY
k1p1rcan'1n annesi - Google Search AYŞE
k1p1rcan'1n annesi - Google Search ALSEN ANAAAAAAAAA HATTA BURDA NEREDEYSE HEPIMIZ VARIZ
ANAAAAM ben de mi düştüm o hatayapardon ama fener formasını bi de babamdan miras yazısını görünce biraz afalladım :)
Sanmam sıkılan olduğunu, aksine faydalananlar varne demek canım, çok sevindim.
Tatlışkom kararlı maşallahwalla işe oyuncak getiririm heralde ozamnda mesai de ewcilik falan oynarımtatlişkom spora mı başladı ben kaçırmışım
Saygıyla önünde eğiliyorum didooo
Nooluyo kız ,meşhur mu oluyoz
Laaannn deşifre olduk desene
Kimmiş o sıkılıp gereksiz bulan be , kafasını gözünü yararım ,ne güzel herşeyden haberimizi oluyo şurda
Sen bizi habersiz bırakma wavybay'mm gözbebeğim
Kıııızzzz neler oluyor , cıa bizi mi izliyor lan
Herkes erkek sanıyo kelaynağımı şekerim ,sorun yok :111::111::111:
yaa alinti yapamiyorumm
kizz ne bu google amcanin yaptigi herkesi teshir etmis unlu oldunuz ayolll
didoo bosver canim hem citircanin hem senin masallahin var
wavy kimmis o yaa hem ben de yemek tarifi verince beni sevmiyorlar bosver haa ben yine de arada cenemi tutamiyorum ama
kız ben senin sayende kıza 3 4 kaşık çorba içirebiliyorum kimmiş sewmeyen sen irmik demeseydin biz hala çorba içemiyecektik irmik ekleyince içmeye başladı 3 4 kaşık bile kar benim çıtırcanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?