2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet dimi en güzel diyet benimki oldu. sadece ekmek yemiyorum
neyse moralimi bozmayayım, bugün daha mantıklı hareketlerde bunucam:44:
inşallah yani

bu arada birazda anasından bahsedeyim diyetisyene gittim bu 4. haftamın başı 4 kilo vermişim 68 ile başlamısdım 63.900 geldim ve güzel haber hepsi yağdan gitmiş.. yani ayda 4 kilo oluyor ozaman yaza fit olurum walla listemde ekleme çıkarmalar yaptı göbüşü ölçdü 8 cm incelmiş şok oldum.. öyle işde diyete dewammm

bu arada kendi kendime konusuyor gibiyim kimse yok bu arada iyice yedim kafayıı sesli olarak pepenin iki ekmek aldım ewe gidiyorum biri büyük biri küçük iki ekmek aldım... die tutturmusum ben kafamı bir kaldırıdım odadakiler bana bakıyor aman deli olduğum iyice tescilleniyor

Wavy affına sığınarak paylaşıyorum
GEZMEY SEVEN ANNELERE TOTSEAT HEDYE! | Gurme Bebek

*Kampanya kapsamında hediye edilecek Totseat pembe tonlarındadır.

ne demek canım, çok sevindim.
keşke herkes bu yönde de yazsa da burda çok çok daha faydalı bi topic olur.

ama bazen, ne yalan söyleyeyim, bu kampanyatör tavrımdan sıkılan ya da gereksiz bulan insanlar olduğunu seziyorum. o nedenle son günlerde ara verdim

canım sen olmazsan ne yaparız biz ara falan vermee.. wavybaby sen bizim herşeyimizsin

bu ne canım yaa bizim kzın da war fotosu aman google da arayınca bizim bebeler çıkıyor:)
Google örümcekleri sıkı çalışır
tatlişkom nerde ya bir görünüp kayboluyor özlettin kızzz kendinii
Tatlışkom spor yapıyor galiba yoruluyor artık

Bunlar biraz daha büyüyünce neler yapcaz merak ediyorum

Google örümcekleri sıkı çalışır

Tatlışkom spor yapıyor galiba yoruluyor artık

Bunlar biraz daha büyüyünce neler yapcaz merak ediyorum

walla işe oyuncak getiririm heralde ozamnda mesai de ewcilik falan oynarım tatlişkom spora mı başladı ben kaçırmışım

Saygıyla önünde eğiliyorum didooo

ay neyse bi de link verip iyice deşifre olmayayım

ahahahaha inanmıyorum kızım ünlü olmuş
Nooluyo kız ,meşhur mu oluyoz

bu ne canım yaa bizim kzın da war fotosu aman google da arayınca bizim bebeler çıkıyor:)

Laaannn deşifre olduk desene

Kimmiş o sıkılıp gereksiz bulan be , kafasını gözünü yararım ,ne güzel herşeyden haberimizi oluyo şurda
Sen bizi habersiz bırakma wavybay'mm gözbebeğim

Kıııızzzz neler oluyor , cıa bizi mi izliyor lan

ANAAAAM ben de mi düştüm o hataya pardon ama fener formasını bi de babamdan miras yazısını görünce biraz afalladım :)

Herkes erkek sanıyo kelaynağımı şekerim ,sorun yok :111::111::111:

Sanmam sıkılan olduğunu, aksine faydalananlar var

walla işe oyuncak getiririm heralde ozamnda mesai de ewcilik falan oynarım tatlişkom spora mı başladı ben kaçırmışım
Tatlışkom kararlı maşallah Yürüyüş ve bazı hareketler yapıyordu en son :)

yaa alinti yapamiyorumm
kizz ne bu google amcanin yaptigi herkesi teshir etmis unlu oldunuz ayolll
didoo bosver canim hem citircanin hem senin masallahin var
wavy kimmis o yaa hem ben de yemek tarifi verince beni sevmiyorlar bosver haa ben yine de arada cenemi tutamiyorum ama

anammm deşifre olduk maillerimi telefonlarım susmuyor dizi teklifi oyunculuk reklam aman Alahım nie bu kadar güzel çocuklar doğurduk kine saol şekerim darısı sana gitisin kilolar gelsin sıfır bedenler

kız ben senin sayende kıza 3 4 kaşık çorba içirebiliyorum kimmiş sewmeyen sen irmik demeseydin biz hala çorba içemiyecektik irmik ekleyince içmeye başladı 3 4 kaşık bile kar benim çıtırcanıma

bal seker olsun citircanima
burasinin amaci da bu degil mi ya hepimiz birimizden birsey ogreniyoruz dertlesiyoruz kaynatiyoruz ohh sefamiz olsunn
kız ben senin sayende kıza 3 4 kaşık çorba içirebiliyorum kimmiş sewmeyen sen irmik demeseydin biz hala çorba içemiyecektik irmik ekleyince içmeye başladı 3 4 kaşık bile kar benim çıtırcanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…