2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya birde bulaşık çıkarıyorum heryeri dağıtıyorum işim bitince mutfağı yak oderece, elimdekine bakıyorum 1kase yemek
O 1 kasedende yediği 1 kaşık
Azcık daha büyüsünde bizle yesin olmuyor yetişemiyorum

wavy senin kızda mı vardı mongol lekesi doğru mu hatırladım:44: Ne durumda o azaldı mı aynı duruyor mu? Oğlumdaki bazen azalmış gibi geliyor bazen aynı duruyor gibi.

bu aralar çok dikkat etmedim canım, belki takmadığımdandır. feci selülitli ama benim kız- banyoya götürürken popoyu alttan destekli tutunca anam anaaaaam Gülben Ergen'den hallice

anacım nereye çıkıp geliyom, haftasonu akşam da misafirim var.
hala bebeğe geliyorlar.
hayır işin garip tarafı gelmeyenler de bebek daha küçük siz (siz diyorlar ya bidee!!!!) yoruluyorsunuz sonra gelicez diyorlarmış. oldu cınım kib bye diyesim geliyo

Ben size diyorum doğum günü yapın toptan ona gelsinler artık gelmeyenler, şurda ne kaldı ki yaşlarına
Dışarı çıkcaz wavycim migrosa gidersek dediğin sütten alayım bakayım :)

Ben size diyorum doğum günü yapın toptan ona gelsinler artık gelmeyenler, şurda ne kaldı ki yaşlarına
Dışarı çıkcaz wavycim migrosa gidersek dediğin sütten alayım bakayım :)

aha kampanyacı tarafıma bastın çekil çekil

ben sanal marketten verdim az önce 1-2 birşey sipariş.
primaya 5 tl indirim yapıyo 50 tl üstü alışverişe (ki 2-3 parça şey al zaten 50 oluyo)
bi sürü şeyde kampanya vardı sanal uygulamasında.
ariel, clear, prima vs vs

sütü alırsan lütfen görüş bildir

Ben kaçıyorum arkadaşlar , bi eve bakıcam ,inşallah güzeldir....
Kuzulara iyi bakınnnnnnn
hadi
bakalim rastgele iriscim umarim kafana gore bir evdir

Selamm komsuya gitmistim simdi geldim neler yedigimi solwmiyim bavula bikac bise attim. Oglani uyuttum acaba bende kestirsmmi? Mesaisi bitenler gitti tabi. Ben bu ara yine kasikla cikolata yemeye basladim. Allah sonumu hayr etsin

istanbula gelince anan ayar ceker senin yeme icmene o yuzden gelene kadar ne yesen kar bacim afiyet olsun

Valla benim kizda da seliluit var. Babasiyla ben diyoz da kimse inanmiyor aynen popoyu alttan destekleyince iki iri portakala donusuyor

kızlar kv küpe alalım kulağını ne zaman deldirceksniz dio bu konuda ne düşünüosunuz şekerlerr

Ben karsiyim valla. Buyuyunce kendi halleder. Hersey bitti omu kaldi. Sabiye ne aci cektircenuz yaa. Ben kizimn kulagini deldirmedim

oğluma elmalı cevizli pirinçunlu tarçınlı tatlı yaptım 1 kavanoz yedi. bebeğim bişey yemiyo diyenler denesin bence:) benimki de normalde yemiyo çünkü:)

oğluma elmalı cevizli pirinçunlu tarçınlı tatlı yaptım 1 kavanoz yedi. bebeğim bişey yemiyo diyenler denesin bence:) benimki de normalde yemiyo çünkü:)
Bende olsam byerdim ne guzel anlatmissin yapasim geldi. Ver bakim tarifi
bende öle düşünmüştmde tatlım daha erken ya varmı kızında bi küpe takma isteği
yok cnm hiiiccc oyle istekleri yok

Benim oglumda 6 aylik,dönüyo yürütecte yürüyo kollarindan tutunca rahat yürüyo,baba emme dio,sali günü sünnet oldu onu bile soruyoz anlatiyo,gel gel yapiyo tos yapiyo cokmu zorluyom acaba ya facete okudum varmı böle bişi yaa

Selam benim tostosun biri kudurdu elma dilimi verdim cok guzel yer gibi gezdiriyo immm immmm yapiyo sonra disinden bi yere degiyo herhalde cok fena agliyo sogan filan verdim cok aciyor ya galiba agliyor durmadan

e bu gene iyiymiş geçende 4 aylıkken bebeğm parmaklaryla sayı sayıyodu dio biri facede benm kız gel gel falan yapmıo nasılmış o bebek öle maşallah

Kızımın dişleri kabarmış diş çıkarıcak dedi doktor 3 gün kadar ateşi vardı geçti huysuzluk ve aglama başlamıştı o da geçti şuan çok şükür ama ortada diş falan yok iştahsızlık var önceden cicibebe muhallebi fln yiyen çouk hiçbişey yemiyo artık 4 günden beri napabilirim sadece emziriyorum başka bişey kabul etmiyo dişleri çıkarmı ve çıktıktan sonra iştahı yerine gelir miii

diştir mutlaka canım ondan iştahsızdır zorlama bebekler istemezse bi lokma bile yediremezsin çıkınca rahatladımı tekrar yemeye başlar kıyamm ona ağrısı acısı vardır şimdi üzülme hç yer sevdği şeylerden vermeye başla zorlmam benmkide ek gıda yemio pek hatta onla uğraşıom şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…