wavy anacim cik gel bize 3 bebe kudur kudur otururuz
hatta ouzi de gelir bak 5 bebe 3 buyuk bunlar bizi maymun ederler
tatliskomm kasik kasik cikolata dedin canim cekti yahuu hem bence yat uyu ya da tembellik yap bosver gerisini
cykd ODTUcanim wallahi cok konusmuslar ben anca gelebildim ortalik sakinlemis
ice_daisy cim ben yazin kendimizin yaptigi az tuzlu domatisi kullaniyorum hem tat veriyor bir de artik yavas yavas bizim yemeklerden de basladim dedigin gibi nereye kadar ayri gayri
dilim sismis farkettim
wavy senin kızda mı vardı mongol lekesi doğru mu hatırladım:44: Ne durumda o azaldı mı aynı duruyor mu? Oğlumdaki bazen azalmış gibi geliyor bazen aynı duruyor gibi.
wavy anacim cik gel bize 3 bebe kudur kudur otururuz
hatta ouzi de gelir bak 5 bebe 3 buyuk bunlar bizi maymun ederler
tatliskomm kasik kasik cikolata dedin canim cekti yahuu hem bence yat uyu ya da tembellik yap bosver gerisini
cykd ODTUcanim wallahi cok konusmuslar ben anca gelebildim ortalik sakinlemis
ice_daisy cim ben yazin kendimizin yaptigi az tuzlu domatisi kullaniyorum hem tat veriyor bir de artik yavas yavas bizim yemeklerden de basladim dedigin gibi nereye kadar ayri gayri
dilim sismis farkettim
bu aralar çok dikkat etmedim canım, belki takmadığımdandır. feci selülitli ama benim kız- banyoya götürürken popoyu alttan destekli tutunca anam anaaaaam Gülben Ergen'den hallice
anacım nereye çıkıp geliyom, haftasonu akşam da misafirim var.
hala bebeğe geliyorlar.
hayır işin garip tarafı gelmeyenler de bebek daha küçük siz (siz diyorlar ya bidee!!!!) yoruluyorsunuz sonra gelicez diyorlarmış. oldu cınım kib bye diyesim geliyo
Ben size diyorum doğum günü yapın toptan ona gelsinler artık gelmeyenler, şurda ne kaldı ki yaşlarına
Dışarı çıkcaz wavycim migrosa gidersek dediğin sütten alayım bakayım :)
hadiBen kaçıyorum arkadaşlar , bi eve bakıcam ,inşallah güzeldir....
Kuzulara iyi bakınnnnnnn
Selamm komsuya gitmistim simdi geldim neler yedigimi solwmiyimbavula bikac bise attim. Oglani uyuttum acaba bende kestirsmmi? Mesaisi bitenler gitti tabi. Ben bu ara yine kasikla cikolata yemeye basladim. Allah sonumu hayr etsin
bu aralar çok dikkat etmedim canım, belki takmadığımdandır. feci selülitli ama benim kız- banyoya götürürken popoyu alttan destekli tutunca anam anaaaaam Gülben Ergen'den hallice
anacım nereye çıkıp geliyom, haftasonu akşam da misafirim var.
hala bebeğe geliyorlar.
hayır işin garip tarafı gelmeyenler de bebek daha küçük siz (siz diyorlar ya bidee!!!!) yoruluyorsunuz sonra gelicez diyorlarmış. oldu cınım kib bye diyesim geliyo
Ben karsiyim valla. Buyuyunce kendi halleder. Hersey bitti omu kaldi. Sabiye ne aci cektircenuz yaa. Ben kizimn kulagini deldirmedim
Bende olsam byerdim ne guzel anlatmissin yapasim geldi. Ver bakim tarifioğluma elmalı cevizli pirinçunlu tarçınlı tatlı yaptım 1 kavanoz yedi. bebeğim bişey yemiyo diyenler denesin bence:) benimki de normalde yemiyo çünkü:)
yok cnm hiiiccc oyle istekleri yokbende öle düşünmüştmde tatlım daha erken ya varmı kızında bi küpe takma isteği
Bende olsam byerdim ne guzel anlatmissin yapasim geldi. Ver bakim tarifi
yok cnm hiiiccc oyle istekleri yok
Benim oglumda 6 aylik,dönüyo yürütecte yürüyo kollarindan tutunca rahat yürüyo,baba emme dio,sali günü sünnet oldu onu bile soruyoz anlatiyo,gel gel yapiyo tos yapiyo cokmu zorluyom acaba ya facete okudum varmı böle bişi yaa
Kizlar burasi anneler akademisi gibi hepiniz cok sekersiniz, keyifle okuyorum sizi.:) sevgiler...
bebegiminyemekleri.com » Bebeğime Elma tatlısı burda işte tarif:) ben bu siteyi pek bi sewdim
Kızımın dişleri kabarmış diş çıkarıcak dedi doktor 3 gün kadar ateşi vardı geçti huysuzluk ve aglama başlamıştı o da geçti şuan çok şükür ama ortada diş falan yok iştahsızlık var önceden cicibebe muhallebi fln yiyen çouk hiçbişey yemiyo artık 4 günden beri napabilirim sadece emziriyorum başka bişey kabul etmiyo dişleri çıkarmı ve çıktıktan sonra iştahı yerine gelir miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?