2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım İnşallah düzelir yaa şuan bi huysuzlugu falan yk diş 1gündemi çıkıyo aniden mi yani yoksa yavaş yavaş mı belli oluyo şuan pek bişi anlamıyorum da nasıl belli olur

Sağol canım İnşallah düzelir yaa şuan bi huysuzlugu falan yk diş 1gündemi çıkıyo aniden mi yani yoksa yavaş yavaş mı belli oluyo şuan pek bişi anlamıyorum da nasıl belli olur

benmkininde kabardı ama çıkmadı canım burdaki bi çok arkadaşn yavaş yavaş huysuzluk ede ede çıktı canım ama kiminin hiç beklmedği anda aniden çıktı ama sen kabardı diosun bizimde öle bembeyaz oldu bide öleyse yakndır belki 1 hafta 10 gne kalmaz çıkar tatlım her bebeğin farklı oluo anlıcan ama senin az kalmış büyük ihtmal varmı sertlik falan

ceviz hariç tüm malzemeyi beraber pişirdim canım. pişince de cevizi ekledim. inşallah senin beebğin de yer

e bu gene iyiymiş geçende 4 aylıkken bebeğm parmaklaryla sayı sayıyodu dio biri facede benm kız gel gel falan yapmıo nasılmış o bebek öle maşallah

hepsii anladım da canım sünneti nası anlatıri bebecik. yazık yawrumun canı yanıyosa pipisini tutuyosa, sünneti anlatıyo olur:) benim oğluş da bugün alkış yapmaya başladı. çok komik oluyo bazen denk getiremiyo ellerini:) sabah babası öğretmeye çalışıyodu baktım bugün alkış yapıyo:)

İnşallah yaa sertlik var bakalım bekliyorum bende bişeyler yese bu kadr dert etmiycem

doüru söledin canım onu çocuk acısından pipisni tabi tutcakbenmkide bi elni öbr elinin üstüne vuruo yapcak heralde gözmde canlanı eminim çok şeker olmuştur ya

ne güzel muhallebi yaptm içne elma cicibebe koydm yemedi yine mamayı içti uyudu işim var vallaaa

İmdaat notebook kavgası çıktı, Talha çekiyor, ben vermiyorum bakalım ne olacak.
Geçmişi okuyayım dedim ama nafile, gidip ütü yapayım bari, yoksa notebook yerde alacak soluğu...

Şaka maka büyüdü prens ve prensesler yaaa,oğlumla notebook kavgası yapar olduk...

napıosun kokoşumun anası sesin çıkmadı

mail cevaplıyom annem, ne zamandır askıya alıyodum ha bugün ha yarın derken şimdi tam zamanı :126:

babası karşımda kızı sallıyor şuanda. bi yandan da kendi uyukluyor zavallım...

elam uyudu mu? gece uykusu galiba?
bizimki 11.30 u vurunca ancak bal kabağına dönüşüyor. yoksa kokoşsal tripler işte

ii yapmışsın kuzum maşallah bakıo babası aferin bu akşam nasılsın sakinmiyizyok tatlım 1 saat sonra falan uyanır bi oynar 12de gece uykusuna dalar bu şekerlemeyerim ben onun kokoşluğunu bayadır foto koymadın farkındamısın özledim kuzumu

Selamm komsuya gitmistim simdi geldim neler yedigimi solwmiyim bavula bikac bise attim. Oglani uyuttum acaba bende kestirsmmi? Mesaisi bitenler gitti tabi. Ben bu ara yine kasikla cikolata yemeye basladim. Allah sonumu hayr etsin
tatlışkom diyete yeni anlam yükleyenleri 2 ettik bu hareketinle
wavy senin kızda mı vardı mongol lekesi doğru mu hatırladım:44: Ne durumda o azaldı mı aynı duruyor mu? Oğlumdaki bazen azalmış gibi geliyor bazen aynı duruyor gibi.
mongol lekesi ne ki ilk defa duydum:44:
evet ya, bu ne odtücanım, bi geldim şok geçiriyodum
Çok sevinirm walla ama insan biraz çekiniyor işte.:)
nazlanma kız, dal muhabbetin göbeğine

geçmiş olsun hiç meraklanma sadece bir süreç,dişler çıkıp bebeğin rahatlayınca herşey normale dönecek, telafi bile yapabilirsin...bebekler bu dönemde sadece emmek istiyorlar, su içiyorsa bol su içirmeni tavsiye ederim...

sakin değilim aslında, kendimi atcak yer arıyorum valla.
bugünkü uyku periyotlarımızı kaçırdık- öğlen arkadaşım gelince o uykusu kaynadı. bugün 2 saat eksik uyuduk, hala uğraşıyoruz yok
1 aydır alt dişlerimiz buz dağının görünmez halinde, galiba artık görünmeye karar verdi.

koyarım canikom, azıcık yüzümüz eskimesin ne de olsa kokoşuz

Maşallah Doğum günü kutlu olsun prensin :)
Rabbim bizlere de ogünleri görmeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla, her yaşın heyecanı farklı ne güzel :)
ay canım çoook teşekkür ederiiizzz, inşallah canım amin
inşallah damatlıklarını da görürüz, torun da severizz
2035 Ağustos Babaanneleri Paylaşım Alanı açar, orda gelinleri çekiştiririz

noluo sana wavym sakin ol kız bak herif çocuğada bakıyo sevinzaten uykusunu alamadımı yandın huysuzlukmu yapıo hadi canım nasıl görünmeye başladımı pirinç amaaaan okoşluğunu yapcak illa ben anlamam o fotoyu istiorum yanakcanda uyandı şekerleme bu kadarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…