doğru sölüosun şekerm valla bırak kız okumayı dal muhabbete işte
Çok sevinirm walla ama insan biraz çekiniyor işte.:)
Sağol canım İnşallah düzelir yaa şuan bi huysuzlugu falan yk diş 1gündemi çıkıyo aniden mi yani yoksa yavaş yavaş mı belli oluyo şuan pek bişi anlamıyorum da nasıl belli olurdiştir mutlaka canım ondan iştahsızdır zorlama bebekler istemezse bi lokma bile yediremezsin çıkınca rahatladımı tekrar yemeye başlar kıyamm ona ağrısı acısı vardır şimdi üzülme hç yer sevdği şeylerden vermeye başla zorlmam benmkide ek gıda yemio pek hatta onla uğraşıom şuan
Sağol canım İnşallah düzelir yaa şuan bi huysuzlugu falan yk diş 1gündemi çıkıyo aniden mi yani yoksa yavaş yavaş mı belli oluyo şuan pek bişi anlamıyorum da nasıl belli olur
Canım paylaşımın için çok sağol benim kızım kaşığı görür görmez inlemeye başını sağa sola çevirmeye başlayanlardan. Yatmadan önce bebeğe bu tarifi yapacam inş tarifle ilgili bişey sorucam canım en sonunda cam rendede rendelediğimiz elmayı pişirdiğimiz muhallebiye koyuyoruz değil mi
e bu gene iyiymiş geçende 4 aylıkken bebeğm parmaklaryla sayı sayıyodu dio biri facede benm kız gel gel falan yapmıo nasılmış o bebek öle maşallah
İnşallah yaa sertlik var bakalım bekliyorum bende bişeyler yese bu kadr dert etmiycembenmkininde kabardı ama çıkmadı canım burdaki bi çok arkadaşn yavaş yavaş huysuzluk ede ede çıktı canım ama kiminin hiç beklmedği anda aniden çıktı ama sen kabardı diosun bizimde öle bembeyaz oldu bide öleyse yakndır belki 1 hafta 10 gne kalmaz çıkar tatlım her bebeğin farklı oluo anlıcan ama senin az kalmış büyük ihtmal varmı sertlik falan
hepsii anladım da canım sünneti nası anlatıri bebecik. yazık yawrumun canı yanıyosa pipisini tutuyosa, sünneti anlatıyo olur:) benim oğluş da bugün alkış yapmaya başladı. çok komik oluyo bazen denk getiremiyo ellerini:) sabah babası öğretmeye çalışıyodu baktım bugün alkış yapıyo:)
İnşallah yaa sertlik var bakalım bekliyorum bende bişeyler yese bu kadr dert etmiycem
ceviz hariç tüm malzemeyi beraber pişirdim canım. pişince de cevizi ekledim. inşallah senin beebğin de yer
napıosun kokoşumun anası sesin çıkmadı
mail cevaplıyom annem, ne zamandır askıya alıyodum ha bugün ha yarın derken şimdi tam zamanı :126:
babası karşımda kızı sallıyor şuanda. bi yandan da kendi uyukluyor zavallım...
elam uyudu mu? gece uykusu galiba?
bizimki 11.30 u vurunca ancak bal kabağına dönüşüyor. yoksa kokoşsal tripler işte
tatlışkom diyete yeni anlam yükleyenleri 2 ettik bu hareketinleSelamm komsuya gitmistim simdi geldim neler yedigimi solwmiyimbavula bikac bise attim. Oglani uyuttum acaba bende kestirsmmi? Mesaisi bitenler gitti tabi. Ben bu ara yine kasikla cikolata yemeye basladim. Allah sonumu hayr etsin
mongol lekesi ne ki ilk defa duydum:44:wavy senin kızda mı vardı mongol lekesi doğru mu hatırladım:44: Ne durumda o azaldı mı aynı duruyor mu? Oğlumdaki bazen azalmış gibi geliyor bazen aynı duruyor gibi.
evet ya, bu ne odtücanım, bi geldim şok geçiriyodumwavy anacim cik gel bize 3 bebe kudur kudur otururuz
hatta ouzi de gelir bak 5 bebe 3 buyuk bunlar bizi maymun ederler
tatliskomm kasik kasik cikolata dedin canim cekti yahuu hem bence yat uyu ya da tembellik yap bosver gerisini
cykd ODTUcanim wallahi cok konusmuslar ben anca gelebildim ortalik sakinlemis
ice_daisy cim ben yazin kendimizin yaptigi az tuzlu domatisi kullaniyorum hem tat veriyor bir de artik yavas yavas bizim yemeklerden de basladim dedigin gibi nereye kadar ayri gayri
dilim sismis farkettim
nazlanma kız, dal muhabbetin göbeğineÇok sevinirm walla ama insan biraz çekiniyor işte.:)
kızımın dişleri kabarmış diş çıkarıcak dedi doktor 3 gün kadar ateşi vardı geçti huysuzluk ve aglama başlamıştı o da geçti şuan çok şükür ama ortada diş falan yok iştahsızlık var önceden cicibebe muhallebi fln yiyen çouk hiçbişey yemiyo artık 4 günden beri napabilirim sadece emziriyorum başka bişey kabul etmiyo dişleri çıkarmı ve çıktıktan sonra iştahı yerine gelir miii
ii yapmışsın kuzum maşallah bakıo babası aferin bu akşam nasılsın sakinmiyizyok tatlım 1 saat sonra falan uyanır bi oynar 12de gece uykusuna dalar bu şekerleme yerim ben onun kokoşluğunu bayadır foto koymadın farkındamısın özledim kuzumu
ay canım çoook teşekkür ederiiizzz, inşallah canım aminMaşallahDoğum günü kutlu olsun prensin :)
Rabbim bizlere de ogünleri görmeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla, her yaşın heyecanı farklı ne güzel :)
sakin değilim aslında, kendimi atcak yer arıyorum valla.
bugünkü uyku periyotlarımızı kaçırdık- öğlen arkadaşım gelince o uykusu kaynadı. bugün 2 saat eksik uyuduk, hala uğraşıyoruz yok
1 aydır alt dişlerimiz buz dağının görünmez halinde, galiba artık görünmeye karar verdi.
koyarım canikom, azıcık yüzümüz eskimesin ne de olsa kokoşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?