2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim sorularım farlkıydı yaa

aradım bitirmiş ütüyü tam gaz çalışıp kızı uyutmuş yine

Arkadaşlar merhaba, aranızda yeniyim bende sizin gibi ağustos annesiyim. 3 Ağustos 2012 de doğum yaptım yani tam 7 aylık oldu oğluşum benim merak ettiğim bi şey var. Oğlum desteksiz oturamıyor. Normalmi acaba yoksa bi problem olabilir mi, bide çığlıkları ve kahkahaları dışında hiç hece çıkmıyo ağzından, onun dışında herşey çok güzel. Biraz kiloluyuz 9 kilo şu an acaba kilosu yüzündenmi oturamıyo oğluşum. Dönme hareketinide geç yaptı doktor kilodan dönemez normal demişti, şimdi dönüyor emeklemek yerine heryere dönerek gitmeyi seviyor. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Kızlar selam:)
Çok yoğunum yine, işler, toplantılar vs. süt sağarken bir merhaba diyeyim dedim size. Geçmişi de okuyamadım kaç gündür.. Herkes iyidir umarım. Ben işte çok yoğun çalışıp akşam uçarak eve gidiyorum. Ela uyuyuncaya kadar onunla uynuyorum. O uyuduğunda da bitmiş olarak yatıyorum.. Ev işleri, yemek vs. ye yetişmem de bayağı zor oluyor. Hala yardımcı bulamadım, aramalarım devam ediyor..
öpüyorum tüm canları..

Anacim bunlar boyle benimki de sorgularr beni durmadan su oldumu bu oldumu diye

aradım bitirmiş ütüyü tam gaz çalışıp kızı uyutmuş yine
Yazık çıtırcanıma yaaa ,sızıyo demek ki yavrum ,benim kıpırcana ne yaparsan yap ,uykusu yoksa imkansız ,ortalığı yıkar uyumaz yine de

hadi ben gidiyorum gidip yatacam çok kötüyüm

Git canım git ,yarın da evdesin dinlenemiycen

Aramıza hoşgeldin öncelikle
Dönme ,emekleme ,oturma ,heceleme vb. gelişmelerin net bir tarihi olmuyor ,her bebekte farklı oluyor ,hiç dert etme ,eninde sonunda herşeyi yapıcaklar ,sağlıklıysa gerisi hikaye ...

aramızahosgeldın cnm ..benım kızımda 1 agusos dogumlu dede baba anne gıbı hecelerı cıkarıyor desteksız oturuyor fakat hala donemedı..yarım donuyor benım bebıste kılolu canını sıkma nm her bebegın gelısımı farklıdır bı sorun olsa doktrun soylerdı yınede ıcın raht etmıyorsa bı doktora sor cnm

Yerim seni yaa çok tatlı, asabiyet bu kadar mı yakışır
Pempe giyince böyle oluyom ben ; asabican

Eki Görüntüle 650361

çoook şeker pembiş yanakları tam ısırmalık:)

Selam benim kızımda 3 ağustos doğumlu, desteksiz oturuyor ama çok sürmüyor yorulup bir tarafa düşüyor, çığlık kahkahanın yanında ağzında birşeyler gevelemeye çalışıyor(enne gibi)
Benim kızda heryere dönüyor durmadan, birkaç emeklemeye benzer hareket edip sızıyor yere, kilo yüzünden hareketler biraz kısıtlanıyor olabilir, bir iki hafta içinde o da başlar bence.

slm kızlar herkesler iyidr umarım.uzun zamandır giremiyorum.bi geçmiş okuyayım diyorum kız durmuyo mecbur kapatıyorum.benim kız gittikçe cadılaşıyo..kucagada alıştı.yatmayı hiç sevmiyo.allahtan yürüteç almışım onda gezmeyi seviyo.ama uzun süre bırakmak istemiyorum .sizinkiler nekadar süre yürüteçte kalıyo.süre uzayınca tedirgin oluyorum alıyorum içinden.aslında anlatacak çok şeyim var ama şimdilik bizden bu kadar

Bu arada arkadaşlar ; ben yarın yokum ,belediye başkanımız her yıl olduğu gibi bu yıl da izin verdi bize

Herkesin DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ nü kutluyorum , daha özgür bir dünyada yaşayabilmemiz umuduyla ...:92::92::92:

Buzimkide donmuyo rahat ol. A ma cenesi dusuk.

cnm ben yemek yaptıgım ve yemek yedıgım zamanlar dısında cok bırakmıyorum yurutecte

cnm ben yemek yaptıgım ve yemek yedıgım zamanlar dısında cok bırakmıyorum yurutecte

benimkisi en güzel yürüteçte zaman geçiriyo.onun haricinde sürekli benim ilgilenmem gerekiyo.bazen süreyi uzun tutup işlerimi halladiyorum ama ozamanda içim rahat etmiyo.hayırlısı artık.))

Saat 5 de doktor randevumuz var kızımın iğneleri bitti umarım düzelmiştir yoksa çıldırıcam şurup iştiği için ek gıda vermiyorum çünkü almıyor.
Geçen ay spiral taktırmıştım sürekli lekelenme tarzında kanamam var kızımdan sonra bende gidicem doktora böyle yaşanırmı yahu sürekli lekeli

İnşallah düzelmiştir canım yaaa
Taktırmayın spiral mpiral yaa , o varken tuvalete gidemem ben beee , batar matar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…