benim sorularım farlkıydı yaabebeğime bakım
Soru : Organik Kozmetik Yönetmeliğine uygun olmayan hammadde hangisidir?
Gum Arabic
Formaldehyde
Shea Butter
Cocoa Butter
Soru : Organik sertifikalı bir bebek ürünü;
Mineral oil içerebilir
Mutlaka kokusuz olmalıdır
Paraben ile formüle edilir
Karanfil yağı içerebilir
Soru : Bebeklerin hassas ve ince cildine uygulanan bakım ürünleri söz konusu olduğunda hangisi yanlıştır ?
methyl, propyl, butyl, ve ethyl parabenler kozmetik yönetmeliği ile yasaklanmıştır
Talk pudrası içermemelidirler
Pişik, tahriş ve alerjiler vazelin ve formaldehit ile önlenir
SLS içeren şampuanlar bebeğinize zarar verebilir
Soru : Hangisi doğrudur ?
Organik sertifikalı tarım yapılırken hormon, sentetik böcek ilacı ve suni gübre kullanılır
Doğal çevreye zarar veren kimyasallar sadece organik formüllerde bulunur
Organik üretimin hiçbir aşamasında ionize radyasyon bulunmaz
Organik tarım GDO (GMO) tohumlarla yapılmalıdır
Testi Bitir
Eğer farklı sorular gelirse, bU sorular gelene kadar sayfayı yenilemek gerekmiş
Gitme gitme hem kv evde ütü yapsın bırak
Hee verin bize de cevapları beee ,hangi site hem o , aaa bu arada dünkü beleş site hangisiydi bugünkü ürüne de bakalım
Yürü be wavy'mmmm ,bir cinnet herşeyi çözer
hadi ben gidiyorum gidip yatacam çok kötüyüm
oyhhhh geldim, hemen saatte bile geçmiş yapılmış- aferin
cevapları bize de ver biz de kazanalım anacım,
ya da dido versin- dido nanina
yoook canım ama ruhu öyle- gerçi ben ona göstercem gece ruh neymiş
Yazık çıtırcanıma yaaa ,sızıyo demek ki yavrum ,benim kıpırcana ne yaparsan yap ,uykusu yoksa imkansız ,ortalığı yıkar uyumaz yine dearadım bitirmiş ütüyü tam gaz çalışıp kızı uyutmuş yine
hadi ben gidiyorum gidip yatacam çok kötüyüm
Aramıza hoşgeldin öncelikleArkadaşlar merhaba, aranızda yeniyim bende sizin gibi ağustos annesiyim. 3 Ağustos 2012 de doğum yaptım yani tam 7 aylık oldu oğluşum benim merak ettiğim bi şey var. Oğlum desteksiz oturamıyor. Normalmi acaba yoksa bi problem olabilir mi, bide çığlıkları ve kahkahaları dışında hiç hece çıkmıyo ağzından, onun dışında herşey çok güzel. Biraz kiloluyuz 9 kilo şu an acaba kilosu yüzündenmi oturamıyo oğluşum. Dönme hareketinide geç yaptı doktor kilodan dönemez normal demişti, şimdi dönüyor emeklemek yerine heryere dönerek gitmeyi seviyor. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, aranızda yeniyim bende sizin gibi ağustos annesiyim. 3 Ağustos 2012 de doğum yaptım yani tam 7 aylık oldu oğluşum benim merak ettiğim bi şey var. Oğlum desteksiz oturamıyor. Normalmi acaba yoksa bi problem olabilir mi, bide çığlıkları ve kahkahaları dışında hiç hece çıkmıyo ağzından, onun dışında herşey çok güzel. Biraz kiloluyuz 9 kilo şu an acaba kilosu yüzündenmi oturamıyo oğluşum. Dönme hareketinide geç yaptı doktor kilodan dönemez normal demişti, şimdi dönüyor emeklemek yerine heryere dönerek gitmeyi seviyor. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Eki Görüntüle 650524 buyrun oda burda
Arkadaşlar merhaba, aranızda yeniyim bende sizin gibi ağustos annesiyim. 3 Ağustos 2012 de doğum yaptım yani tam 7 aylık oldu oğluşum benim merak ettiğim bi şey var. Oğlum desteksiz oturamıyor. Normalmi acaba yoksa bi problem olabilir mi, bide çığlıkları ve kahkahaları dışında hiç hece çıkmıyo ağzından, onun dışında herşey çok güzel. Biraz kiloluyuz 9 kilo şu an acaba kilosu yüzündenmi oturamıyo oğluşum. Dönme hareketinide geç yaptı doktor kilodan dönemez normal demişti, şimdi dönüyor emeklemek yerine heryere dönerek gitmeyi seviyor. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Buzimkide donmuyo rahat ol. A ma cenesi dusuk.Arkadaşlar merhaba, aranızda yeniyim bende sizin gibi ağustos annesiyim. 3 Ağustos 2012 de doğum yaptım yani tam 7 aylık oldu oğluşum benim merak ettiğim bi şey var. Oğlum desteksiz oturamıyor. Normalmi acaba yoksa bi problem olabilir mi, bide çığlıkları ve kahkahaları dışında hiç hece çıkmıyo ağzından, onun dışında herşey çok güzel. Biraz kiloluyuz 9 kilo şu an acaba kilosu yüzündenmi oturamıyo oğluşum. Dönme hareketinide geç yaptı doktor kilodan dönemez normal demişti, şimdi dönüyor emeklemek yerine heryere dönerek gitmeyi seviyor. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
slm kızlar herkesler iyidr umarım.uzun zamandır giremiyorum.bi geçmiş okuyayım diyorum kız durmuyo mecbur kapatıyorum.benim kız gittikçe cadılaşıyo..kucagada alıştı.yatmayı hiç sevmiyo.allahtan yürüteç almışım onda gezmeyi seviyo.ama uzun süre bırakmak istemiyorum .sizinkiler nekadar süre yürüteçte kalıyo.süre uzayınca tedirgin oluyorum alıyorum içinden.aslında anlatacak çok şeyim var ama şimdilik bizden bu kadar
cnm ben yemek yaptıgım ve yemek yedıgım zamanlar dısında cok bırakmıyorum yurutecte
Saat 5 de doktor randevumuz var kızımın iğneleri bitti umarım düzelmiştir yoksa çıldırıcam şurup iştiği için ek gıda vermiyorum çünkü almıyor.
Geçen ay spiral taktırmıştım sürekli lekelenme tarzında kanamam var kızımdan sonra bende gidicem doktora böyle yaşanırmı yahu sürekli lekeli
Otobusden bildiriyorum tlf ile girmekde zor baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?