Ben kaçıyorum arkadaşlar , bi eve bakıcam ,inşallah güzeldir....
Kuzulara iyi bakınnnnnnn
Tamamdır hallettim, teşekkürler Ice_daisy
sen şu sebze sepetini naptın?
off yarın da bende temizlik var. kadın gelince nereye oturacağımı şaşırıyorum + kızın uykusu bölünüyo zırt pırt
hava kapandı
yemek yok
ortalık toplancak
az sonra yoğurt savaşları başlıcak
...
..
.
(az daha yazayım mı, depresyona girersiniz)
off yarın da bende temizlik var. kadın gelince nereye oturacağımı şaşırıyorum + kızın uykusu bölünüyo zırt pırt
hava kapandı
yemek yok
ortalık toplancak
az sonra yoğurt savaşları başlıcak
...
..
.
(az daha yazayım mı, depresyona girersiniz)
Mama sandalyesini geçikmelide olsa aldık. İkea mama sandalyesi. Beğendim,güzel hafif.Temizliği, taşıması kolay. Atakanda beğendi tabi yemek yedirmeye çalışmadığımız sürece
Eşim sipariş verirken beğenmemişti ama görünce oda sevdi. Bir yere giderken çok rahat götürülebilir.
Biz teşekkür ederiz canım asıl
Büyük marketlere giidnce baktım bulamadım, nettende denk gelmemişti başka şeyler alırken. Artık almayı düşünmüyorum
Sebzeleri suyu ile haşlıyoruz çorba yapıyoruz. Zaten ev salçası bulup yemek işini birleştirmeyi düşünüyorum 10 aylık gibi böyle çok zor oluyor beOna yapsam bize yapamıyorum, bize yapsam ona yapamıyorum. Etrafımdaki herkeste bu şekilde düşünüyor.
Ev salçası kullanıp, tuzsuz yapalım birlikte yiyelim diyorum.NE zamana kadar ayrı yemek yapcaz. Şimdide pek yemiyor zaten 2lokma 3ay sonrada ne pişerse yesin sıpa (yani inşallah yesin)
Tamam başkanım :114::114::114:
He yaa hep pembe lilaAçık mavi-yeşilimsi pantolonu zor buldummm ...
Pazar akşam sipariş verdik dün öğleden sonra geldi canım ikeanın kendi sitesinden aldık. Belki haftaya kalır sizinki canım daha kargoya vermediyse:44:ben de gittigidiyordan sipariş vermiştim daha çabuk gelsin diye, ama adam hala kargoya vermedi, sanırım vermicekte. keşke ikeadan alsaydım gelirdi belki de şimdiyeinternettenmi aldınız canım kaç günde geldi
kız sen koptun yine
sebze sepeti dediğim numune istenen site
anadolu yakasındaysan diye sana sormuştum
papatyam süpersin kız ben de katıldım
bundan sonra da yapalım böyle organize işler
Arkadaşlar merhaba, aranızda yeniyim bende sizin gibi ağustos annesiyim. 3 Ağustos 2012 de doğum yaptım yani tam 7 aylık oldu oğluşum benim merak ettiğim bi şey var. Oğlum desteksiz oturamıyor. Normalmi acaba yoksa bi problem olabilir mi, bide çığlıkları ve kahkahaları dışında hiç hece çıkmıyo ağzından, onun dışında herşey çok güzel. Biraz kiloluyuz 9 kilo şu an acaba kilosu yüzündenmi oturamıyo oğluşum. Dönme hareketinide geç yaptı doktor kilodan dönemez normal demişti, şimdi dönüyor emeklemek yerine heryere dönerek gitmeyi seviyor. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
wavy anacim cik gel bize 3 bebe kudur kudur otururuz
hatta ouzi de gelir bak 5 bebe 3 buyuk bunlar bizi maymun ederler
tatliskomm kasik kasik cikolata dedin canim cekti yahuu hem bence yat uyu ya da tembellik yap bosver gerisini
cykd ODTUcanim wallahi cok konusmuslar ben anca gelebildim ortalik sakinlemis
ice_daisy cim ben yazin kendimizin yaptigi az tuzlu domatisi kullaniyorum hem tat veriyor bir de artik yavas yavas bizim yemeklerden de basladim dedigin gibi nereye kadar ayri gayri
dilim sismis farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?