2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kaçıyorum arkadaşlar , bi eve bakıcam ,inşallah güzeldir....
Kuzulara iyi bakınnnnnnn

Tamamdır hallettim, teşekkürler Ice_daisy

sen şu sebze sepetini naptın?

Biz teşekkür ederiz canım asıl

Büyük marketlere giidnce baktım bulamadım, nettende denk gelmemişti başka şeyler alırken. Artık almayı düşünmüyorum
Sebzeleri suyu ile haşlıyoruz çorba yapıyoruz. Zaten ev salçası bulup yemek işini birleştirmeyi düşünüyorum 10 aylık gibi böyle çok zor oluyor be Ona yapsam bize yapamıyorum, bize yapsam ona yapamıyorum. Etrafımdaki herkeste bu şekilde düşünüyor.
Ev salçası kullanıp, tuzsuz yapalım birlikte yiyelim diyorum.NE zamana kadar ayrı yemek yapcaz. Şimdide pek yemiyor zaten 2lokma 3ay sonrada ne pişerse yesin sıpa (yani inşallah yesin)

off yarın da bende temizlik var. kadın gelince nereye oturacağımı şaşırıyorum + kızın uykusu bölünüyo zırt pırt
hava kapandı
yemek yok
ortalık toplancak
az sonra yoğurt savaşları başlıcak
...
..
.

(az daha yazayım mı, depresyona girersiniz)

Mama sandalyesini geçikmelide olsa aldık. İkea mama sandalyesi. Beğendim,güzel hafif.Temizliği, taşıması kolay. Atakanda beğendi tabi yemek yedirmeye çalışmadığımız sürece
Eşim sipariş verirken beğenmemişti ama görünce oda sevdi. Bir yere giderken çok rahat götürülebilir.

ay kuşum okurken yoruldum bizdede yoğurt savaşı başlıcak bakalım kim galip gelcekkuzularmı bizmi

Tatlim biz az once ciktik yogurt savaslarindan benimkininde biri her zaman sorun cikarir daha bilmem problemsiz ogunumuz gecmemistir

ben de gittigidiyordan sipariş vermiştim daha çabuk gelsin diye, ama adam hala kargoya vermedi, sanırım vermicekte. keşke ikeadan alsaydım gelirdi belki de şimdiye internettenmi aldınız canım kaç günde geldi

kız sen koptun yine

sebze sepeti dediğim numune istenen site

anadolu yakasındaysan diye sana sormuştum

Tamam başkanım :114::114::114:

He yaa hep pembe lila Açık mavi-yeşilimsi pantolonu zor buldummm ...

arada erkek reyonundan da alıyorum ben lacvert falan

bu arada naptınız ya 4 saatte 13 sayfa
biraz yavas konuşun

ben de gittigidiyordan sipariş vermiştim daha çabuk gelsin diye, ama adam hala kargoya vermedi, sanırım vermicekte. keşke ikeadan alsaydım gelirdi belki de şimdiye internettenmi aldınız canım kaç günde geldi
Pazar akşam sipariş verdik dün öğleden sonra geldi canım ikeanın kendi sitesinden aldık. Belki haftaya kalır sizinki canım daha kargoya vermediyse:44:

kız sen koptun yine

sebze sepeti dediğim numune istenen site

anadolu yakasındaysan diye sana sormuştum

Ben o kampanyaya hiç bakmadım anadolu yakası yazmışsınız ya
Arada bir ıspanak kelimesi görmüştüm ama detayına girmedim ondan aklıma gelmedi hiç o
Ben avrupa yakasındayım hemde bayağı bi diplerdeyim, Tekirdağa yakınız

papatyam süpersin kız ben de katıldım
bundan sonra da yapalım böyle organize işler

Selamm komsuya gitmistim simdi geldim neler yedigimi solwmiyim bavula bikac bise attim. Oglani uyuttum acaba bende kestirsmmi? Mesaisi bitenler gitti tabi. Ben bu ara yine kasikla cikolata yemeye basladim. Allah sonumu hayr etsin

wavy senin kızda mı vardı mongol lekesi doğru mu hatırladım:44: Ne durumda o azaldı mı aynı duruyor mu? Oğlumdaki bazen azalmış gibi geliyor bazen aynı duruyor gibi.

Son düzenleme:
wavy anacim cik gel bize 3 bebe kudur kudur otururuz
hatta ouzi de gelir bak 5 bebe 3 buyuk bunlar bizi maymun ederler
tatliskomm kasik kasik cikolata dedin canim cekti yahuu hem bence yat uyu ya da tembellik yap bosver gerisini
cykd ODTUcanim wallahi cok konusmuslar ben anca gelebildim ortalik sakinlemis
ice_daisy cim ben yazin kendimizin yaptigi az tuzlu domatisi kullaniyorum hem tat veriyor bir de artik yavas yavas bizim yemeklerden de basladim dedigin gibi nereye kadar ayri gayri
dilim sismis farkettim

merhaba , oğlunuza kocaman maaşAllah biz de 6 ağustos doğumluyuz. bebeklerin bazıları belki bu ay desteksiz oturabilir. bu nedenle hiç kafana takma. bizde henüz tam desteksiz oturamıyoruz .yan devriliyoruz Pisa Kulesi gibi her bebeğin rutini faklı, hecelememesi de ilgi alanı ile ilgili,belki daha çok gözlemleyen bir bebektir.bu tür bebekler biriktirip birden hoop heceleme ve konuşmaya başlar.desteksiz tam oturma 8-9 ay arasında oluşur,oluşmasa bile herhangi fiziksel bir sorunu yoksa onun oturmayı sevmemesinden de kaynaklanabilir.yatmayı seviyordur. meraklanma ,eninde sonunda oturcak konuşacak ve yüreyecek,ve hatta biz bu günleri çooook arayacağız

benimkinide yolluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…