noluo sana wavym sakin ol kız bak herif çocuğada bakıyo sevinzaten uykusunu alamadımı yandın huysuzlukmu yapıo hadi canım nasıl görünmeye başladımı pirinç amaaaan okoşluğunu yapcak illa ben anlamam o fotoyu istiorum yanakcanda uyandı şekerleme bu kadarmış
yanakcanı ısır benim yerimetopikçe kızını bi elimize geçirsek yicez valla hepimizin ağzının suyu akıyo
Talyoşun üstü ıslandı su içerken, gideyim de bugünkü 456. kıyafetimizi değiştireyim
sakinim ben kız bakma sen benim öyle dediğime, kızım bi gülüyor 2 kaşık yiyor wavy hobbidi gubbidi :79::79:
ısırmazmıyım yürütecnde çıldırıyo şuan ah bi görüşebilsek veririm elinize ama maaaalesefbizimde 500 falan oldu galiba terledi mama oldu bilmemne derken biliyorum kız biliorum takılıorum bende en büyük mutluluk o zaten inşallah talyam hep yer anası hoppidi gubbidi yapar o ne gız hem dansmı dansmı edion yoksa :122:
şu ziyaretçiler de aramıza katılsın
sürekli okuyup çıkmak bitsin
topicte var görünenler yazsın
bi yerde bi şey duyan gören öğrenen hop uçarak gelsin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Vovvvv bu ne kalabalık bu saate
Kız memede oğlanın eline verdim süt şişesini hopp yatağa attım benim zıpırların durumu böyle sizin cancanlar ne yapıyor bakim
kalabalık olsa nolcak alsencm hatunlar yazmıoki benim yanakcanda yerde tepinmekle meşgul
Onlar yazici degil okuyucuVovvvv bu ne kalabalık bu saate
Kız memede oğlanın eline verdim süt şişesini hopp yatağa attım benim zıpırların durumu böyle sizin cancanlar ne yapıyor bakim
Şişşşştttt yanakcan doğru yatağa hıııııı saat kaç oldu rahat bırak ananı sohbet edicez
dur teyzesi 12ye yaklaşmadı saat daha erken uyumaz şimdi bi ara şekerleme yaptı zaten
ay geçmişi okuya okuya anca geldim güzelim, rica ederimco saol bılgın ıcın bıra yemıstım gerı almazlar herhalde, dogrudur kısın dukkanın ıcındeler ee sobada yakıylar hlıyle ama cook acı kokusu sımdı tencereye dokeyım 30 dk kaynatayım balkona bırakırım soyuguca kavanoza koyarım dımı
Onlar yazici degil okuyucubende utu yaptim evi derle topla canimi cikardim. Yolculugu erkene aldik yarin. Zaten yoruldum gitmesemmi :44 gluma. Dr sudafed verdi nefrett ediyo hic icirwmiyorum.
Kurtlar vadisimi izliyoo elammmm totonu yiyim benim icin bi kokulu opdur teyzesi 12ye yaklaşmadı saat daha erken uyumaz şimdi bi ara şekerleme yaptı zaten
Aminnn allah dualarini kabul etsin alsenim oburcanda lulecanda butun canlari korusunİki çocuklu annenin işi hiç bitmez şekerim bugün kadın temizledi evi ama bizim ev yarın yine aynı
Benim kızda şurup içmiyor diye iğne verdi doktor çok şükür atlatmış kızım inşallah oburcan da Biran önce iyileşir
Mukotik balgam sokucu benim bildigim balgami soksun diye daha cok oksurtur yanlismi hatirliyorum. Ayy gecmezde allah sifa versin gecende goktug ole oldu uyuyamazdi aglardiay kaynamış gene topik
benim oğlanla eşim yattı, ikis de dinlensin, kırgınlar zati. biz ana kız oturuyoruz. aslında kızı da uyutmuştum ama öksürmekten uyuyamadı yavrum ya. böyle gıcık yapıyo, uykudan kaldırıyo. az az derken çoğaldı, topikden mi bulaştı ne
bakalım şimdi bi mukotik verdim, belki uyuyabilir. daha da sürerse yarın doktora götürcem.
bi taraftan da intikam dizisini seyrediyom güya. yalancı kız tavladı çocuuu, vay anasını
yorgunluktan kendiliğinden uyuyacak bıdıkım, ööle mahzun mahzun bakıyo
Mukotik balgam sokucu benim bildigim balgami soksun diye daha cok oksurtur yanlismi hatirliyorum. Ayy gecmezde allah sifa versin gecende goktug ole oldu uyuyamazdi aglardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?