2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yanakcanı ısır benim yerime topikçe kızını bi elimize geçirsek yicez valla hepimizin ağzının suyu akıyo

Talyoşun üstü ıslandı su içerken, gideyim de bugünkü 456. kıyafetimizi değiştireyim

sakinim ben kız bakma sen benim öyle dediğime, kızım bi gülüyor 2 kaşık yiyor wavy hobbidi gubbidi :79::79:

ısırmazmıyım yürütecnde çıldırıyo şuan ah bi görüşebilsek veririm elinize ama maaaalesefbizimde 500 falan oldu galiba terledi mama oldu bilmemne derken biliyorum kız biliorum takılıorum bende en büyük mutluluk o zaten inşallah talyam hep yer anası hoppidi gubbidi yapar o ne gız hem dansmı dansmı edion yoksa:122:

şu ziyaretçiler de aramıza katılsın
sürekli okuyup çıkmak bitsin
topicte var görünenler yazsın
bi yerde bi şey duyan gören öğrenen hop uçarak gelsin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Vovvvv bu ne kalabalık bu saate
Kız memede oğlanın eline verdim süt şişesini hopp yatağa attım benim zıpırların durumu böyle sizin cancanlar ne yapıyor bakim

Kız memede oğlanın eline verdim süt şişesini hopp yatağa attım benim zıpırların durumu böyle sizin cancanlar ne yapıyor bakim

kalabalık olsa nolcak alsencm hatunlar yazmıoki benim yanakcanda yerde tepinmekle meşgul

Onlar yazici degil okuyucu bende utu yaptim evi derle topla canimi cikardim. Yolculugu erkene aldik yarin. Zaten yoruldum gitmesemmi :44gluma. Dr sudafed verdi nefrett ediyo hic icirwmiyorum.

ay geçmişi okuya okuya anca geldim güzelim, rica ederim
soğuyunca kavanoza koy tabi, serin bi yerde dursun gene de.
bu arada ben okuyana kadar bitirmişindir sen tabi, baktın mı normale dönmüşmü tadı biraz?

Onlar yazici degil okuyucu bende utu yaptim evi derle topla canimi cikardim. Yolculugu erkene aldik yarin. Zaten yoruldum gitmesemmi :44gluma. Dr sudafed verdi nefrett ediyo hic icirwmiyorum.

İki çocuklu annenin işi hiç bitmez şekerim bugün kadın temizledi evi ama bizim ev yarın yine aynı
Benim kızda şurup içmiyor diye iğne verdi doktor çok şükür atlatmış kızım inşallah oburcan da Biran önce iyileşir

Aminnn allah dualarini kabul etsin alsenim oburcanda lulecanda butun canlari korusun

ay kaynamış gene topik
benim oğlanla eşim yattı, ikis de dinlensin, kırgınlar zati. biz ana kız oturuyoruz. aslında kızı da uyutmuştum ama öksürmekten uyuyamadı yavrum ya. böyle gıcık yapıyo, uykudan kaldırıyo. az az derken çoğaldı, topikden mi bulaştı ne
bakalım şimdi bi mukotik verdim, belki uyuyabilir. daha da sürerse yarın doktora götürcem.
bi taraftan da intikam dizisini seyrediyom güya. yalancı kız tavladı çocuuu, vay anasını
yorgunluktan kendiliğinden uyuyacak bıdıkım, ööle mahzun mahzun bakıyo

bu arada öle ofis mi olur lan, bütün dolaplar boş.
bizim oturma odasında bile daha çok dosya var

Mukotik balgam sokucu benim bildigim balgami soksun diye daha cok oksurtur yanlismi hatirliyorum. Ayy gecmezde allah sifa versin gecende goktug ole oldu uyuyamazdi aglardi

Mukotik balgam sokucu benim bildigim balgami soksun diye daha cok oksurtur yanlismi hatirliyorum. Ayy gecmezde allah sifa versin gecende goktug ole oldu uyuyamazdi aglardi

evet canım balgam sökücü, ama öksüremiyor bi türlü, bişi takılmış gibi boğazında, kıvamlı bi akıntı var galiba. geniz akıntısını atmasını kolaylaştırıyor mukotik. geçen ay gittiğimde vermişti dr. biraz rahatlatıyo işte.
bakalım iyi gelmezse gideceğiz zaten yarın.

iyi geceler hanımlar
ben zammbaka bakmıştım aslında galiba onun başına gelen bana da oldu günüm geçti insan başına gelince anlıyo nasıl bi duygu olduğunu gün içinde test yaptım negatif ama ben emin olamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…