Sütü aldım ama henüz içmedim fiyat bilgisi veriyorumaha kampanyacı tarafıma bastın çekil çekil
ben sanal marketten verdim az önce 1-2 birşey sipariş.
primaya 5 tl indirim yapıyo 50 tl üstü alışverişe (ki 2-3 parça şey al zaten 50 oluyo)
bi sürü şeyde kampanya vardı sanal uygulamasında.
ariel, clear, prima vs vs
sütü alırsan lütfen görüş bildir
Tarifleri tarif topicimize eklerseniz sürekli takip edemeyenlerde kolayca bulur bizde yapacagımız zaman kolay buluruz:13:oğluma elmalı cevizli pirinçunlu tarçınlı tatlı yaptım 1 kavanoz yedi. bebeğim bişey yemiyo diyenler denesin bence:) benimki de normalde yemiyo çünkü:)
Bende merak ediyorum nezaman çıkacak 3gün ateş ve feci huysuzluk oldu. Pişik bile oldu. Bugun sakinleşti ama diş yok ortada :44:Kızımın dişleri kabarmış diş çıkarıcak dedi doktor 3 gün kadar ateşi vardı geçti huysuzluk ve aglama başlamıştı o da geçti şuan çok şükür ama ortada diş falan yok iştahsızlık var önceden cicibebe muhallebi fln yiyen çouk hiçbişey yemiyo artık 4 günden beri napabilirim sadece emziriyorum başka bişey kabul etmiyo dişleri çıkarmı ve çıktıktan sonra iştahı yerine gelir miii
Bizimkilerin popo üstünde hafif morluk varda doğuştan :) Mongol lekesiymiş adı wavy araştırıp bulmuştu ozamanlar :)tatlışkom diyete yeni anlam yükleyenleri 2 ettik bu hareketinle
mongol lekesi ne ki ilk defa duydum:44:
ay canım çoook teşekkür ederiiizzz, inşallah canım amin
inşallah damatlıklarını da görürüz, torun da severizz
2035 Ağustos Babaanneleri Paylaşım Alanı açar, orda gelinleri çekiştiririz
tabi papatyam bence de yapalım
Bak bu fikir çok güzelmiş ya. Bencede kesinlikle yapmalıyız bunu
eylül anneleriiiitoplaşmış
ben de heryere yazıyorum belki biri cıkar da yok hamile değilsin der diye
tabi papatyam bence de yapalım
çok kv gördüm kendimi :26:
İnşallah keşfetmezler butur uyanıklıklarıYarismaya sayende katildim ayni seyler cikti. Okumustum simdi katildim bakalim aricaklarmi. Sitenin sahibi girip kizcak bize yuhh ne ac bi topiksiniz diye
Yarismaya sayende katildim ayni seyler cikti. Okumustum simdi katildim bakalim aricaklarmi. Sitenin sahibi girip kizcak bize yuhh ne ac bi topiksiniz diye
iyi geceler hanımlar
ben zammbaka bakmıştım aslında galiba onun başına gelen bana da oldugünüm geçti insan başına gelince anlıyo nasıl bi duygu olduğunu gün içinde test yaptım negatif ama ben emin olamıyorum
ya gece 12 çok geç değil mi bebek için affına sığınarak sölüyorum... benimki 11 de ytıyordu doktorumuz çok geç 20:30 en geç 21:00 de uyuyacak dedi..bu düzeni 1 haftada oturduk biz..
bebegimebakim.com sitesinden eşimi aramışlar adres teyiti için
Bu arada soru cevaplarını bu forumun bir bölümünden aldım yazmıştım, kullanıcı adınıda yazayım ayıp olmasın; carefully
kullanıcısından alıntıydı cevaplar sağolsun faydalandık :)
Wavy nasıl detaylı anlattım ama karışıklara sebep olmamak için
Sütü aldım ama henüz içmedim fiyat bilgisi veriyorum4lira 15 kuruş
Bizimkilerin popo üstünde hafif morluk varda doğuştan :) Mongol lekesiymiş adı wavy araştırıp bulmuştu ozamanlar :)
Gunaydin can canlarin analariiii
Nasilsiniz
Benim kucakcanin hasta oldu burnu akiyor oksuruk hapsuruk ihlamur veriyorum bol bol dr gitmedik gitsekmi die dusunuyorum. Tostosum gece arabada korkuyor ikinci kez yapti boyle. Dun annemle karsiya gitti donus trafik olmasin die geceye biraktik. Tostos yolun basinda basladi mizirdanmaya sonra bir aglama bir aglama icini ceke ceke. Tabi ben bastim gaza hemen gidelim die ama bi uctan obur uca 45 dk surdu yarim saati cok zordu.
Bu arada 1 haftadir giremiyirum oyle bir gecmis birikmiski artik okumamaya karar verdim eminim cok sey kacirmisimdir.
Buralardayim artik yine insallah yazamasamda okicam. Optum hepinizi
Gunaydin millet
benim cadi saat 6:30dan beri ayakta sallanarak uyuyor
Disi de patladi anlamadim ki neden boye yapiyor. Simdi de sallamayi kestigim an eller kollar hareketleniyor ustelik dun gece de herzamankindn gec uyudu.
Tatliskom yolculuk kacta?
wavycim kokosum aksam guzel guzl yedi mi mamasini?
lera frescaui ben yazmistim canimdaha once. Hamileyken iciyordum onu ben ve cok da guzeldi, bir gida muh onermisti bana ilk1 lt süt için iyi canım, cam şişede mi?
ben Baltalı marka %100 keçi sütü almıştım görür görmez- kasada çıktı acısı6 lira küsur- ama süt var yaaaaa of of
Şimdi yoğurt yapmak için AOÇ keçi alıyorum ama o da 500 ml satılıyor 2 tane almam gerekince o da 4,5 tl civarına geliyor.
L'era Fresca'yı içer içmez görüş bildir tatlım, İstanbuldakiler belki değerlendirmek ister. Bi de yoğurdu nasıl olcak bakalım. :44:
Organi... 'i ben de yaptım dün, eşim adına da yaptım ama beni aramadılar
Didemle sana gelecek ya o yüzden bile çok mutlu oldum kendim kazanmışım gibi
Mongola, dr normaaal geçicek dedi kestirdi attışu internet beni anne yaptı valla- yoksa kimseden fayda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?