Gunaydin guzel hatunlar ve minikleri benim sipalari uykuya yatirdim iki lokma bisi yedim gecmis yapamadim ne var ne yokkk
ben özetimi geçtim hayatım, sıra sizde
Kadınlar günü bügun ha, vay be.
Kutlu olsun hepimize
Oohhh afiyet olsun kokoscanima boyle boyle alisacak insallah tatlim benim2 saat açlıktan sonra çeyrek elma yedi. ama güzel olan kısmı cam rendede hafif pütürlü olmasıydı. bi eşref saatine denk geldi herhalde.
o kadarcık şeyi yarım saatte yedirdim
kolikcan, adı üstünde mi bu aralar?
iriscan ilaça geri döndü, olmazsa sen de başla başlamadıysan. kokoş büyük adam gibi zortluyor ama zortlayana kadar beni zortlatıyor :119:
ayyy bu arada herkese günaydın demeyi unuttum
az sonra kadın gelecek diye erkenden uyandım, yoksa bugün hortlak gibiyimisleket sistemim arıza veriyor kızlar, ortopediciye gitmem gerekecek galiba...
bugün iriscanla dido nanina yoktur büyük ihtimalle- tatlişkom da yolculuk gayesinde. hayden toplaşalım topiğe can verelim :118::118::118::118:
hadi bakalim agrisiz atessiz gecsin asiniz hic aglamasin yanakcanim insallahgünaydın canım kankilerimmm kadınlar gnünüz kutlu olsun benm kızın dişi çizgi gibi olmuş elleynce elme gelio ama göremedm bu ne demek oluo gelcekmi yani diş birazdanda aşıya gtcez sorunsuz atlatsak bariwavym çok sevndm bu arada elma yemş talyam
hadi bakalim agrisiz atessiz gecsin asiniz hic aglamasin yanakcanim insallah
inşallah canım gtcektk ama uyudu benm kız kalkınca artık burasıda ne sessiz bugn kmse konuşmuyo
günaydın canım kankilerimmm kadınlar gnünüz kutlu olsun benm kızın dişi çizgi gibi olmuş elleynce elme gelio ama göremedm bu ne demek oluo gelcekmi yani diş birazdanda aşıya gtcez sorunsuz atlatsak bariwavym çok sevndm bu arada elma yemş talyam
ne elması teyzesi, kahvaltı ettik az önceeee :118:
ama gece kalktık emdik, gaaaark ettik ve hepsi annemizin üstüne geldi
büyüyo büyüyo, salla wavy düşe kalka büyüyecek.
yarın da bizim kontrolümüz var ama aşı yooook oyh oyhyanakcanım da hoppppp atlatcak, ağlıcak biraz ama üzülme- hepsi sağlıkları için.
sonra da avm avm gezeriz artık. akşamına misafirimiz gelecekti ya ayşem, pazara alındı ziraaaaaaaaaaaa eşim efendül kazma sabah kadınlar günümü kutlamak yerine bunu arayıp söyledi : ben ctesi akşamı arkadaşımın düğününe gitcem, pazara uygun mu alalım mı arkadaşları. uygundur bye
Eee demirbaslar ya izinli ya temziligi var ya yola cikacak
Senaysen cyknds alsen ice daisy gulsunoguz zambak ouzi cipskolam ve diger canlar siz nerelerdesiniz??
kokoşum aferinnn kızztabi şekerim böle böle büyücekler napalım kıyamam kstumu 600.kıyafet değşikliği yaplmıştr artık inşallah canım olsa bile bi bugün zorluğu olur heralde benmkide kutlamadı odun kalas pazar gelcekler yani he kalabalıkmı olcak tatlım amanıııın düğünemi gtcen kız iyce süslen püslen kendni ii hissedersn değişiklik olur talyayı gtrcekmisin canım düğüne
ben gitmicem canım, o gitsin.
yok ya 3 kişi gelirler, no problemhallederiz evelallah
aşıdan sonra geleceksin topice di mi
günaydın hanımlar dün bizde yataktan düşenler kervanına katıldık hayırlısı olsun
günaydın hanımlar dün bizde yataktan düşenler kervanına katıldık hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?