2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kutlu olsun canim hepimize
talyama da afiyet olsun insallah seni hic yormadan da yiycek annesi:)
biz de kahvaltimizi ettik sekerleme yapiyoruz birazdan uyaniriz zaten onun disinda bildigin gibi tatli uykusuz ve kuduruguz
hatta simdi msj yazana kadar uyandilar bilee
ben özetimi geçtim hayatım, sıra sizde
Kadınlar günü bügun ha, vay be.
Kutlu olsun hepimize

Oohhh afiyet olsun kokoscanima boyle boyle alisacak insallah tatlim benim
yaa evet kolikcan adina yakisir hareketler yapiyor sanirim bir haftadir rezene veriyorum ben de. Yarin doktor kontrolumuz var soralucam gaz ilaclarini wavycim. Bence suclu yogurt ama vermesem de olmaz bi sekilde alismasi lazim
sana da temizlik gununde kolay gelsin canim
ayrica senin ve tumcancanlarin kadinlar gununu kutlarim

Herkese günaydıııın...
Dünya avradlar günümüz kutlu olsun şen olsun, hergün avradlar günü olsun
Bu arada biz 5 bebe bisküvili 60cc sütlü 1 tatlı kaşığı tereyağ pekmez labne peynirli yarım cevizli 2 kaşık meyve püreli kahvaltımızı yaptık hoooop mideye indirdik...aaaaaaaaaaaa doymamışız yarım kavanoz muzlu muhallebi hüpşettikten sonra 6:30 dan beri uyanık olduğumuz için cumba yatak uyuyoruz şu an
Hasta bebeklere geçmiş olsun. Diş çıkaranlar da diş çıkmış olsa bile büyüme sürecinde 1 hafta daha minikler mız mızlanıcak ,su içirmeye çalışın bol bol

günaydın canım kankilerimmm kadınlar gnünüz kutlu olsun benm kızın dişi çizgi gibi olmuş elleynce elme gelio ama göremedm bu ne demek oluo gelcekmi yani diş birazdanda aşıya gtcez sorunsuz atlatsak bariwavym çok sevndm bu arada elma yemş talyam

hadi bakalim agrisiz atessiz gecsin asiniz hic aglamasin yanakcanim insallah

inşallah canım gtcektk ama uyudu benm kız kalkınca artık burasıda ne sessiz bugn kmse konuşmuyo

Eee demirbaslar ya izinli ya temziligi var ya yola cikacak
Senaysen cyknds alsen ice daisy gulsunoguz zambak ouzi cipskolam ve diger canlar siz nerelerdesiniz??

ne elması teyzesi, kahvaltı ettik az önceeee :118:
ama gece kalktık emdik, gaaaark ettik ve hepsi annemizin üstüne geldi

büyüyo büyüyo, salla wavy düşe kalka büyüyecek.

yarın da bizim kontrolümüz var ama aşı yooook oyh oyh yanakcanım da hoppppp atlatcak, ağlıcak biraz ama üzülme- hepsi sağlıkları için.

sonra da avm avm gezeriz artık. akşamına misafirimiz gelecekti ya ayşem, pazara alındı ziraaaaaaaaaaaa eşim efendül kazma sabah kadınlar günümü kutlamak yerine bunu arayıp söyledi : ben ctesi akşamı arkadaşımın düğününe gitcem, pazara uygun mu alalım mı arkadaşları. uygundur bye

kokoşum aferinnn kızztabi şekerim böle böle büyücekler napalım kıyamam kstumu 600.kıyafet değşikliği yaplmıştr artıkinşallah canım olsa bile bi bugün zorluğu olur heralde benmkide kutlamadı odun kalas pazar gelcekler yani he kalabalıkmı olcak tatlım amanıııın düğünemi gtcen kız iyce süslen püslen kendni ii hissedersn değişiklik olur talyayı gtrcekmisin canım düğüne

Eee demirbaslar ya izinli ya temziligi var ya yola cikacak
Senaysen cyknds alsen ice daisy gulsunoguz zambak ouzi cipskolam ve diger canlar siz nerelerdesiniz??

doğru çenecanlar yok doğru diğerleri koşsun topiğimiz boynu bükük kalmasın

ben gitmicem canım, o gitsin.
yok ya 3 kişi gelirler, no problem hallederiz evelallah

aşıdan sonra geleceksin topice di mi

ben gitmicem canım, o gitsin.
yok ya 3 kişi gelirler, no problem hallederiz evelallah

aşıdan sonra geleceksin topice di mi

hım anladım canım e ii ozaman azmışlar teleşa gerek yokmuş tabikide gelicem bebeğim işimi bitirip hemen burda olcam sizle konuşmazsam çatlarm been

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…