2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese bugün bir sessizlik olur diye tahmin etmiştim zateb didem ve iris yok diye
kızım 7 aylık olmuş, anaaaam yavruuuum
Yarın 10.24 itibari ile oğlumunda 7ayı bitiyor minicik ayakları ile 8aya adım atıyor inşallah Gece onu düşünüp durdum bende 7.ay kontrolunden sonra sorunlar çıkmıştı, hareketlerini sayıp duruyorduk Doğdular 1,2,3,4,5,6,7 derken 8.aylarına başladılar maşallah büyüdüler ya
Bugün ararlar galiba senide :44:
Evet 1litrelik cam şişe.
Baltalı keçi sütüde dün elime aldım bıraktım çok süt aldık diye Fiyatınada bakmamşıtım ufak bir kutusu vardı alsaydım birkaç tane alırdım
Gunaydin guzel kadinlar.
Bu aralar bebeler cildirdi galiba 7 ve 8 aylar aglama ayi imis aglasinlar bakalim
Tüh melek bebeklerimiz ondan böyle oldu demek ki Ya herzaman bir bahaneleri var zaten
Afiyet olsun miniğe
Sen bol bol su içirin yazdıkca gülüyorum hep kayınvalidemde sürekli der bolbol su içir diye Doğdu doğalı bir su muhabbetimiz varda

Elaayshe aşınız güzel geçer güzelce atlatır inşallah elacık

cnm çay kaşıgı ile dişlerine birazcık vur çıt çıt ses gelecekmi bakalım.eger gelirse 2 güne çıkar yoksa biraz daha zamanı var demektir.benimki öyle olmuştu.gerçi benimki çok zor diş çıkardı.seninki belki kolaycana çıkarır:))))

Kızlar günaydın,
Kadınlar günümüz kutlu olsun....
Bugün tatil olmalı iş yerleri bence:) Neyse ki cuma.. çabuk hafta sonu olsun istiyorum.
Artık pek geçmiş yapamıyorum.. Hafta sonu bakacağım inşallah..
Çalışmaya başladığımdan bu yana eve gittğimde Ela ile daha kaliteli vakit geçirmek ve ona yönelik oyunlar oynamak istiyorum ama tam oalrak neler yapsam bilemiyorum.. İnternetten bulup uyguladığım klasik şeyler var işte. Geçen bir arkadaşım adım adım diye bir set önerdi. Her ay bir kutu geliyormuş, içinde o ay neler yapılabileceğini yazan bir kitap ve aktiviteleri yapmak için materyal varmış. 9. aydan başlıyormuş. Sizlerden bu setten veya benzer birşey alan, almayı düşünen var mı? Bebişlerle nasıl vakit geçiriyorsunuz?

Geçmiş olsun kucakcana istersen götür doktora ben grip siye götürmemiştim ilerledi bronşit oldu

Günaydın canım kokoşa da afiyet bal şeker olsun

Günaydın,
Bende abone olmayı düşünüyordum ona ama güzel yorumlar okumadım. Malzemeler kalitesiz,basit ve etkinlikler çok geriden geliyor yazanlar olmuş. Yani 1yaşında öğrendiği şeyi 4ay sonra gönderiyorlar gibi. Sanırım aylık 30liraymış.30 liraya daha iyi şeyler alınabilir şeklinde okuduklarım. Birde abonelik iptallerinde çok sorun çıkarıyorlarmış. Bu okuduklarım güncel yorumlardı ben vazgeçtim.

Sweet geçmiş olsun kuzuna şükür birşeyi yokmuş.

Günaydın kadınlar günümüz kutlu olsun
Her ne kadar kendimi kadın gibi hissedemesemde
evde bu modda gezmekteyim
Bari akşama kocalarımız birer çiçek alıp gelsede şöyle mutlu olsak

Annem geldi birlikteyiz kv de geldi cnm masallah hafizana ne guzel hatirliyorsun. Ara ara girdim 2 sayfa okudum ciktim mecbur. Aslinda bugun 3. Gun emir hasta olali burnu akiyor. Ole surekli dr kosan bi tip degilim ondan gecermi diyorum. Ogleden sonra goturim oglusumu.

Ne diyorduk 20yıl sonrada bizi çekiştirirler diyorduk bu forumlardasenin fikir çok güzelmiş

Kizim 7 aylik artik kahvalti vermeye baslicam.. Ama hep kicak istiyo Afedersin wc ye bile gidemiyorum.:)
ahanda kimler gelmiiiişşş, afiyet olsun bakalım yedimi mamasını?
bizde öptük seni pepik, gel artık topike.
bizde bi kere ikeaya gittik ankarada, aman allahım 45 dakka boyunca ağlamıştı sinir olmuştum, bi de acayip bi trafik vardı. off çok zor ya.
bende mi gitsem ki odtücanım, 2-3 gündür az az öksürüyodu, hala geçmedi
ben özetimi geçtim hayatım, sıra sizde
Kadınlar günü bügun ha, vay be.
Kutlu olsun hepimize
evet hepimize
oy maşallah götürmüş mamaları, bizde nerdeyse hiç yemiyoruz, öksürükten mi diş çıkaramadık ondan mı bilemiyorum

Eee demirbaslar ya izinli ya temziligi var ya yola cikacak
Senaysen cyknds alsen ice daisy gulsunoguz zambak ouzi cipskolam ve diger canlar siz nerelerdesiniz??
burdayımm, kız biraz mızmız onla uğraşıyorum. bi de sütçü geldi zor uyuttuğum kızı uyandırdı

kızlaar biz hazırlanalım ufaktan gidelim gelnce görüşürz öptüm sizi
hadi kolay geçsin inşallah

arkadaşlar merhaba,fazla girmiyorum topiğe ama ben de Ağustos annesiyim.bizim küçük bir sorunumuz var.hafta içi doktora gideceğiz 7.ay için ama tecrübe yapan arkadaşlar vardır belki...kızım ek gıdayı kaşıkla yemiyor.bunun nedenide sanırım 1 ay önce geçirdiği hastalık sonucu kaşıkla sürekli ilaç alması.biberonla veriyoruz şu an.sürekli de deniyorum ama kaşığı.zorla biraz yiyor.ne önerirsiniz?? sevgiler

bende mi gitsem ki odtücanım, 2-3 gündür az az öksürüyodu, hala geçmedi

evet hepimize

gidin gidin, ihmale gelmez.
biz kulak sanarız diş çıkar, diş sanarız grip çıkar vs.
her ne kadar doktorlara güvenim sarsılmış olsa da yine de mutlaka götürürdüm ben olsam.
haydi koş anacım, bak havalar da soğuyo azıtmasın.

Bu arada ASLANCAN ve MİNNOŞCAN hayırlı olsun, hemen farkederim. :112:

Geçmiş olsun canım. 3 gün olduysa götürmekte fayda var sanırım. İlerlemesin.

Ben de yorumlara baktım biraz, dediğin gibi kötü diyenler var bayağı. Güzel yorumalar da var ama kötüler çoğunlukta. Tubitak'in kitapları varmış bir de. Onları araştıracağım, güzel birşey bulursam yazarım.

evet
senden de hiç kaçmıyo odtücanım
napiim ya, oğluşumu ihmal ettim, burda da yazmalıyım diye düşündüm
ve deee
yazdım

ben götürcem de eşim bişi yok ya ii nolcak diyo. araba da onda.
öğleden sonra arayım da götürelim

Oglumda ilac iciyo kasiga tepki veriyo ama yemegin tadini alinca aciyo agzini zaten ilacin buri berbat digerini kolay iciyo bende baktim aciiii

e-bebekde premium care ler 20.90 a düşümüş, bezi biten varsa alacak varsa bitmeden alsın. 8-9-10 martmış.
ben bissürü almıştım ya ev bez doldu.
napmışım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…