Yarın 10.24 itibari ile oğlumunda 7ayı bitiyor minicik ayakları ile 8aya adım atıyor inşallahkızım 7 aylık olmuş, anaaaam yavruuuum
Bugün ararlar galiba senide :44:1 lt süt için iyi canım, cam şişede mi?
ben Baltalı marka %100 keçi sütü almıştım görür görmez- kasada çıktı acısı6 lira küsur- ama süt var yaaaaa of of
Şimdi yoğurt yapmak için AOÇ keçi alıyorum ama o da 500 ml satılıyor 2 tane almam gerekince o da 4,5 tl civarına geliyor.
L'era Fresca'yı içer içmez görüş bildir tatlım, İstanbuldakiler belki değerlendirmek ister. Bi de yoğurdu nasıl olcak bakalım. :44:
Organi... 'i ben de yaptım dün, eşim adına da yaptım ama beni aramadılar
Tüh melek bebeklerimiz ondan böyle oldu demek kiGunaydin guzel kadinlar.
Bu aralar bebeler cildirdi galiba 7 ve 8 aylar aglama ayi imis aglasinlar bakalim
Afiyet olsun miniğeHerkese günaydıııın...
aaaaaaaaaaaa doymamışız yarım kavanoz muzlu muhallebi hüpşettikten sonra 6:30 dan beri uyanık olduğumuz için cumba yatak uyuyoruz şu an
Hasta bebeklere geçmiş olsun. Diş çıkaranlar da diş çıkmış olsa bile büyüme sürecinde 1 hafta daha minikler mız mızlanıcak ,su içirmeye çalışın bol bol
benden sonra sendemiiiii noldu canım bişi yok dimi geçmiş olsun seni anlıorum ömrümden 2 yılım gtti yeminle
günaydın canım kankilerimmm kadınlar gnünüz kutlu olsun benm kızın dişi çizgi gibi olmuş elleynce elme gelio ama göremedm bu ne demek oluo gelcekmi yani diş birazdanda aşıya gtcez sorunsuz atlatsak bariwavym çok sevndm bu arada elma yemş talyam
çoook geçmiş olsun ikinizede
Gunaydin can canlarin analariiii
Nasilsiniz
Benim kucakcanin hasta oldu burnu akiyor oksuruk hapsuruk ihlamur veriyorum bol bol dr gitmedik gitsekmi die dusunuyorum. Tostosum gece arabada korkuyor ikinci kez yapti boyle. Dun annemle karsiya gitti donus trafik olmasin die geceye biraktik. Tostos yolun basinda basladi mizirdanmaya sonra bir aglama bir aglama icini ceke ceke. Tabi ben bastim gaza hemen gidelim die ama bi uctan obur uca 45 dk surdu yarim saati cok zordu.
Bu arada 1 haftadir giremiyirum oyle bir gecmis birikmiski artik okumamaya karar verdim eminim cok sey kacirmisimdir.
Buralardayim artik yine insallah yazamasamda okicam. Optum hepinizi
2 saat açlıktan sonra çeyrek elma yedi. ama güzel olan kısmı cam rendede hafif pütürlü olmasıydı. bi eşref saatine denk geldi herhalde.
o kadarcık şeyi yarım saatte yedirdim
kolikcan, adı üstünde mi bu aralar?
iriscan ilaça geri döndü, olmazsa sen de başla başlamadıysan. kokoş büyük adam gibi zortluyor ama zortlayana kadar beni zortlatıyor :119:
ayyy bu arada herkese günaydın demeyi unuttum
az sonra kadın gelecek diye erkenden uyandım, yoksa bugün hortlak gibiyimisleket sistemim arıza veriyor kızlar, ortopediciye gitmem gerekecek galiba...
bugün iriscanla dido nanina yoktur büyük ihtimalle- tatlişkom da yolculuk gayesinde. hayden toplaşalım topiğe can verelim :118::118::118::118:
Geçmiş olsun kucakcana istersen götür doktora ben grip siye götürmemiştim ilerledi bronşit oldu
Günaydın canım kokoşa da afiyet bal şeker olsun
Kızlar günaydın,
Kadınlar günümüz kutlu olsun....
Bugün tatil olmalı iş yerleri bence:) Neyse ki cuma.. çabuk hafta sonu olsun istiyorum.
Artık pek geçmiş yapamıyorum.. Hafta sonu bakacağım inşallah..
Çalışmaya başladığımdan bu yana eve gittğimde Ela ile daha kaliteli vakit geçirmek ve ona yönelik oyunlar oynamak istiyorum ama tam oalrak neler yapsam bilemiyorum.. İnternetten bulup uyguladığım klasik şeyler var işte. Geçen bir arkadaşım adım adım diye bir set önerdi. Her ay bir kutu geliyormuş, içinde o ay neler yapılabileceğini yazan bir kitap ve aktiviteleri yapmak için materyal varmış. 9. aydan başlıyormuş. Sizlerden bu setten veya benzer birşey alan, almayı düşünen var mı? Bebişlerle nasıl vakit geçiriyorsunuz?
hoşgeldin canım
kv ler gelecekti yanlış hatırlamıyorsam, nasıldı? ara ara gördüm seni- dedim herhalde yanlarında sıkıldı burda 2-3 geçmiş yapıp çıkcak
çok çok geçmişler olsun kucakcanıma, bebeklerde hastalık (özellikle öksürük) çabuk ilerler der kp, o yüzden bence doktora git.
Geçmiş olsun kucakcana istersen götür doktora ben grip siye götürmemiştim ilerledi bronşit oldu
Günaydın canım kokoşa da afiyet bal şeker olsun
Ne diyorduk 20yıl sonrada bizi çekiştirirler diyorduk bu forumlardasenin fikir çok güzelmiş
ahanda kimler gelmiiiişşş, afiyet olsun bakalım yedimi mamasını?Kizim 7 aylik artik kahvalti vermeye baslicam.. Ama hep kicak istiyo Afedersin wc ye bile gidemiyorum.:)
bizde öptük seni pepik, gel artık topike.Gunaydin can canlarin analariiii
Nasilsiniz
Benim kucakcanin hasta oldu burnu akiyor oksuruk hapsuruk ihlamur veriyorum bol bol dr gitmedik gitsekmi die dusunuyorum. Tostosum gece arabada korkuyor ikinci kez yapti boyle. Dun annemle karsiya gitti donus trafik olmasin die geceye biraktik. Tostos yolun basinda basladi mizirdanmaya sonra bir aglama bir aglama icini ceke ceke. Tabi ben bastim gaza hemen gidelim die ama bi uctan obur uca 45 dk surdu yarim saati cok zordu.
Bu arada 1 haftadir giremiyirum oyle bir gecmis birikmiski artik okumamaya karar verdim eminim cok sey kacirmisimdir.
Buralardayim artik yine insallah yazamasamda okicam. Optum hepinizi
bende mi gitsem ki odtücanım, 2-3 gündür az az öksürüyodu, hala geçmedihoşgeldin canım
kv ler gelecekti yanlış hatırlamıyorsam, nasıldı? ara ara gördüm seni- dedim herhalde yanlarında sıkıldı burda 2-3 geçmiş yapıp çıkcak
çok çok geçmişler olsun kucakcanıma, bebeklerde hastalık (özellikle öksürük) çabuk ilerler der kp, o yüzden bence doktora git.
evet hepimizeben özetimi geçtim hayatım, sıra sizde
Kadınlar günü bügun ha, vay be.
Kutlu olsun hepimize
oy maşallah götürmüş mamaları, bizde nerdeyse hiç yemiyoruz, öksürükten mi diş çıkaramadık ondan mı bilemiyorumHerkese günaydıııın...
Dünya avradlar günümüz kutlu olsun şen olsun, hergün avradlar günü olsun
Bu arada biz 5 bebe bisküvili 60cc sütlü 1 tatlı kaşığı tereyağ pekmez labne peynirli yarım cevizli 2 kaşık meyve püreli kahvaltımızı yaptık hoooop mideye indirdik...aaaaaaaaaaaa doymamışız yarım kavanoz muzlu muhallebi hüpşettikten sonra 6:30 dan beri uyanık olduğumuz için cumba yatak uyuyoruz şu an
Hasta bebeklere geçmiş olsun. Diş çıkaranlar da diş çıkmış olsa bile büyüme sürecinde 1 hafta daha minikler mız mızlanıcak ,su içirmeye çalışın bol bol
burdayımm, kız biraz mızmız onla uğraşıyorum. bi de sütçü geldi zor uyuttuğum kızı uyandırdıEee demirbaslar ya izinli ya temziligi var ya yola cikacak
Senaysen cyknds alsen ice daisy gulsunoguz zambak ouzi cipskolam ve diger canlar siz nerelerdesiniz??
hadi kolay geçsin inşallahkızlaar biz hazırlanalım ufaktan gidelim gelnce görüşürz öptüm sizi
bende mi gitsem ki odtücanım, 2-3 gündür az az öksürüyodu, hala geçmedi
evet hepimize
Geçmiş olsun canım. 3 gün olduysa götürmekte fayda var sanırım. İlerlemesin.Annem geldi birlikteyiz kv de geldi cnm masallah hafizana ne guzel hatirliyorsun. Ara ara girdim 2 sayfa okudum ciktim mecbur. Aslinda bugun 3. Gun emir hasta olali burnu akiyor. Ole surekli dr kosan bi tip degilim ondan gecermi diyorum. Ogleden sonra goturim oglusumu.
Günaydın,
Bende abone olmayı düşünüyordum ona ama güzel yorumlar okumadım. Malzemeler kalitesiz,basit ve etkinlikler çok geriden geliyor yazanlar olmuş. Yani 1yaşında öğrendiği şeyi 4ay sonra gönderiyorlar gibi. Sanırım aylık 30liraymış.30 liraya daha iyi şeyler alınabilir şeklinde okuduklarım. Birde abonelik iptallerinde çok sorun çıkarıyorlarmış. Bu okuduklarım güncel yorumlardı ben vazgeçtim.
.
gidin gidin, ihmale gelmez.
biz kulak sanarız diş çıkar, diş sanarız grip çıkar vs.
her ne kadar doktorlara güvenim sarsılmış olsa da yine de mutlaka götürürdüm ben olsam.
haydi koş anacım, bak havalar da soğuyo azıtmasın.
Bu arada ASLANCAN ve MİNNOŞCAN hayırlı olsun, hemen farkederim. :112:
arkadaşlar merhaba,fazla girmiyorum topiğe ama ben de Ağustos annesiyim.bizim küçük bir sorunumuz var.hafta içi doktora gideceğiz 7.ay için ama tecrübe yapan arkadaşlar vardır belki...kızım ek gıdayı kaşıkla yemiyor.bunun nedenide sanırım 1 ay önce geçirdiği hastalık sonucu kaşıkla sürekli ilaç alması.biberonla veriyoruz şu an.sürekli de deniyorum ama kaşığı.zorla biraz yiyor.ne önerirsiniz?? sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?