2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yazarsan sevinirim. Malum bizde evdeyiz ama bu zıbırları oyalamak gerek :)
Aslında ben hamileyken araştırdım hep bu tarz konuları, sonradan vakit bulamazsam diye. Ozaman okuduğum yorumlar fena değil yada güzel şeklindeydi. Yakın zamanda tekrar rastladım otür bir konuya. Hep olumsuzdu yorumlar.
Bloglarda güzel şeyler var aslında ama ayrı ayrı şeyleri derlemek zor tabi :)
Birde büyüdükçe ilgilerine göre hareket etmek gerekecek. Yine onlar belirleyecek aslında :)

madem öle ben de kafamı kurcalayan bişeyi sorayım bakıyım ne diceksiniz
annem diyoki sen işe başlayınca ben 1-2 ay bakarım
sonra yaz gelcek zaten, tatilde idare ederiz vs diyoduk
bi de amerika işi olursa zaten gerek yok 2 aylığına bakıcı bulmaya, tanıdık da yok bırakacağım kısa zamanlığına
ama benim raporum bitiyo ve p.tesi işe başlamam lazım
annemle konuştum kaç kere, biliyo da raporumun bittiğini ama ben şu gün gelcem demiyo, ben de sormadım merak ettim kendisi dicek mi, yoksa ben çağırayım diye mi bekliyo bilemedim
istemiyo da olabilir tabi gelmeyi
bi kadın doğumcumdan rapor alıyım diyodum, ama o da ayrılmış hastaneden. mecburen başlıcam işe
bi taraftan ne zaman gelicen diye sorayım diyorum, bitaraftan da sormıyım ptesi belki bi 5 gün daha bi yerden alırım olmadı işe götürürüm yarım gün diyorum, 3 saat süt iznim var zaten
napsam yaaaa:44:

kızlar ben geldmmmmm atlattık ama kucağımdan inmio yatrnca iğne yapcaklar sanıo aşırı şekişde ağladı baya iyyisnz gttm geldm 3 sayfa olmuş hemen

güzelce söle canım ya annen değilmi ben rapor bulmaya çalışıyorum ama bulamazsm gelrmsn anne de böle düşünmektense sor sen

kızlar ben geldmmmmm atlattık ama kucağımdan inmio yatrnca iğne yapcaklar sanıo aşırı şekişde ağladı baya iyyisnz gttm geldm 3 sayfa olmuş hemen

geçmiş olsun canıııııım, neler dedi doktor? nasılmış gelişimi? umarım herşey yolundadır kuzumun

nasıl yani 2 gün sonra mı? sen nerde çalışıyordun canım? yani bebeği götürmek sorun olmayacak mı? :44:

annene de açık açık sor bence, çok az zaman kalmış :26:

anaaaaaa çat çat ses gelio diş vaaaaar

kızlar yazın deep freeze şeftali koymuştum şimdi hafif pişirip kızıma veriyorum koca bi kase mama diye diye yedi dolaplarınızda varsa aklınızda olsun

hadi geçmiş olsuuun, işallah ateşsiz atlatır yanakcanımız
nasıl yani 2 gün sonra mı? sen nerde çalışıyordun canım? yani bebeği götürmek sorun olmayacak mı? :44:
annene de açık açık sor bence, çok az zaman kalmış :26:
ay işte sormak lazım ama biliyor ya, kendi bile sordu bu hafta bitiyo dimi diye,bende gelmek istemedeğini düşünüyorum, ısrar da etmek istemiyorum
zaten çok da bozuldum ya, ondan da sormak istemiyorum
memurum canım ama yerimi söylersem kabak gibi ortaya çıkarım, çok bariz bir işte çalışıyorum çünkü, google de çıkıverir burda yazdıklarımın hepsi
oda arkadaşım falan kendisi dedi, sorun çıkarmaz heralde
ama hergün hergün de olmaz tabi
offf

Merhaba,
Aslında genel olarak kaşığa tepki hemen hemen hepsinde var. Bende elimle yedirince ağzını açıyor kaşığa nadir ağzını açıyor. Butür bir ilaç geçmişide yok. Kan damlası veriyorum ama damla tadı ile bir sorunu olmadı.
Kaşığı ne aralıklar ile deniyorsun bilmiyorum ama 4 gün falan deneme derim. Bazı doktorlar bebeklerin görmeyince hızla unuttuklarını söylüyorlar. Biberonu unutturma içinde 3gün hiç vermeyin sabredin unuturlar diyorlar mesela. Arada denemek yerine ara ver bence. Böylece normal bir süreç mi yoksa tepki mi anlarsın en azından. Birde bu dönemlerde geçecek önemli olan bir şekilde beslenmesi bence. Elbet yiyecek kaşıklada...

Açıkca sor kendine durumu anlatıp, geç bile kalmışsınız aslında net olarak konuşma yapmak için :)
İnşallah güzel atlatırsın bu 2ayı zira son görüşmenizde deli olacaktın nerdeyse

kızlar yazın deep freeze şeftali koymuştum şimdi hafif pişirip kızıma veriyorum koca bi kase mama diye diye yedi dolaplarınızda varsa aklınızda olsun

Afiyet olsun bıdığa yarasın aferin ona

Oda sıcaklığında bırakıp, sıcak suya mı oturtsan aslında. Gecenlerde gurme bebekte okudum, şeftali vitamini pişirmeye dayanıksızmış. Hiç pişirmeyin yazıyordu:44: Gerçi 1ayda yesinde nasıl yerse yesin anne moduna geçtim ben

Gunaydin guzel kadinlar.
Bu aralar bebeler cildirdi galiba 7 ve 8 aylar aglama ayi imis aglasinlar bakalim
Canım korkutmak gibi olmasın ama bu ağlama ayları biraz uzuyor oğlum 2 yaşına girecek Nisan'da halada ağlıyoruz

Gunaydin guzel hatunlar ve minikleri benim sipalari uykuya yatirdim iki lokma bisi yedim gecmis yapamadim ne var ne yokkk
Günaydın tatlım afiyet olsun miniklerde bol bol uyusun
kızım 7 aylık olmuş, anaaaam yavruuuum
Aramızda 1 gün var tatlım büyüyorlar

Günaydın kadınlar gününüzü kutlu mutlu bol muhabbeti olsun
Saol şekerim bugün bizim günümüz şerefine 2 çikolata hüplettim

Eee demirbaslar ya izinli ya temziligi var ya yola cikacak
Senaysen cyknds alsen ice daisy gulsunoguz zambak ouzi cipskolam ve diger canlar siz nerelerdesiniz??
Geldim şekerim oğlanı gönderdim kızımda uyuttum çayımı aldım hadi sohbete

günaydın hanımlar dün bizde yataktan düşenler kervanına katıldık hayırlısı olsun

Geçmiş olsun hiç düşmeden büyüyen bebiş yoktur sanırsam

alsencim, kaybolma bi yere bugün - kadınlar günü kk da kutlanır
Bizim günümüzü bizden başka kim kutlar tatlım

sağol canım aslında öyle yapıyorum ama bugün aniden aklıma geldi karnıda açtı öyle yapıverdim bide değişik tatlar istiyo benim cadı bugünde armut veya elma vermeyeyim dedim

Ben de ayni seyi soyleyecektim. Biz de kayisi koymustuk deepfreeze bugun cikartip yedirdim ama sadece ilimasini bekledim pisirmedim. O sekild de yer eminim sevdiyse. Ben cam rendeden gecirdim ama buyuk parcalar kaldi onlari da ikiye boldum once korktum vermeye ama baktim agzinin icinde ceviriyor cignemeye benzer hareketler yapip yutuyor bi yandan da mmm mmm diyor

Açıkca sor kendine durumu anlatıp, geç bile kalmışsınız aslında net olarak konuşma yapmak için :)
İnşallah güzel atlatırsın bu 2ayı zira son görüşmenizde deli olacaktın nerdeyse
ay evet, bence de, ama 2-3 ay için bakıcıyı nerden bulcam
gelir bakarım diyodu zaten ama tık yok
oğlana söylene söylene delirtmişti çocuğu, bilmiyorum çok dikkafalı o da, kimin anası:26:

Canım annene işe başlayacağını söyle bakabilecekmiş direk sor ben olsam öyle yapardım.eger annenin işi yoksa 2 ay idare etsin ya.bence senin söylemeni bekliyor

sağol canım aslında öyle yapıyorum ama bugün aniden aklıma geldi karnıda açtı öyle yapıverdim bide değişik tatlar istiyo benim cadı bugünde armut veya elma vermeyeyim dedim

Benimki elma, armut, muz sevmedi ya. Kivi verdim bir kere onu sevdi aslında ama dokunur diye korktum. Gerçi bende sevmem meyve hamileliğimde de zoraki yedim benden huy mu kaptı ki

ohh afiyet olsun bende hupletsem iyi olcakdaa yokki. 2 yas sendromuna girmistir insallah girmez. Kizkardesine patakute girisir. Benim kiz cok fenaydi hatta tam 2. Yas gunu partisinde arkadasinin kafasini kasikla yarmisti. Ilk vukuati oldu sonrasinda isirmalar sac cekmeler basladi. Ams suan 5.5 yasinda gecen 3 yasindaki cocuk ona vurunca korktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…