Ben de yorumlara baktım biraz, dediğin gibi kötü diyenler var bayağı. Güzel yorumalar da var ama kötüler çoğunlukta. Tubitak'in kitapları varmış bir de. Onları araştıracağım, güzel birşey bulursam yazarım.
Ohh ne guzel burdasin o zamanBen gitmedim evdeyim. Hava berbat.
madem öle ben de kafamı kurcalayan bişeyi sorayım bakıyım ne diceksiniz
annem diyoki sen işe başlayınca ben 1-2 ay bakarım
sonra yaz gelcek zaten, tatilde idare ederiz vs diyoduk
bi de amerika işi olursa zaten gerek yok 2 aylığına bakıcı bulmaya, tanıdık da yok bırakacağım kısa zamanlığına
ama benim raporum bitiyo ve p.tesi işe başlamam lazım
annemle konuştum kaç kere, biliyo da raporumun bittiğini ama ben şu gün gelcem demiyo, ben de sormadım merak ettim kendisi dicek mi, yoksa ben çağırayım diye mi bekliyo bilemedim
istemiyo da olabilir tabi gelmeyi
bi kadın doğumcumdan rapor alıyım diyodum, ama o da ayrılmış hastaneden. mecburen başlıcam işe
bi taraftan ne zaman gelicen diye sorayım diyorum, bitaraftan da sormıyım ptesi belki bi 5 gün daha bi yerden alırım olmadı işe götürürüm yarım gün diyorum, 3 saat süt iznim var zaten
napsam yaaaa:44:
kızlar ben geldmmmmm atlattık ama kucağımdan inmio yatrnca iğne yapcaklar sanıo aşırı şekişde ağladı baya iyyisnz gttm geldm 3 sayfa olmuş hemen
madem öle ben de kafamı kurcalayan bişeyi sorayım bakıyım ne diceksiniz
bi de amerika işi olursa zaten gerek yok 2 aylığına bakıcı bulmaya, tanıdık da yok bırakacağım kısa zamanlığına
annemle konuştum kaç kere, biliyo da raporumun bittiğini ama ben şu gün gelcem demiyo, ben de sormadım merak ettim kendisi dicek mi, yoksa ben çağırayım diye mi bekliyo bilemedim
bi kadın doğumcumdan rapor alıyım diyodum, ama o da ayrılmış hastaneden. mecburen başlıcam işe
bi taraftan ne zaman gelicen diye sorayım diyorum, bitaraftan da sormıyım ptesi belki bi 5 gün daha bi yerden alırım olmadı işe götürürüm yarım gün diyorum, 3 saat süt iznim var zaten
cnm çay kaşıgı ile dişlerine birazcık vur çıt çıt ses gelecekmi bakalım.eger gelirse 2 güne çıkar yoksa biraz daha zamanı var demektir.benimki öyle olmuştu.gerçi benimki çok zor diş çıkardı.seninki belki kolaycana çıkarır:))))
hadi geçmiş olsuuun, işallah ateşsiz atlatır yanakcanımızkızlar ben geldmmmmm atlattık ama kucağımdan inmio yatrnca iğne yapcaklar sanıo aşırı şekişde ağladı baya iyyisnz gttm geldm 3 sayfa olmuş hemen
ay işte sormak lazım ama biliyor ya, kendi bile sordu bu hafta bitiyo dimi diye,bende gelmek istemedeğini düşünüyorum, ısrar da etmek istemiyorumnasıl yani 2 gün sonra mı? sen nerde çalışıyordun canım? yani bebeği götürmek sorun olmayacak mı? :44:
annene de açık açık sor bence, çok az zaman kalmış :26:
Merhaba,arkadaşlar merhaba,fazla girmiyorum topiğe ama ben de Ağustos annesiyim.bizim küçük bir sorunumuz var.hafta içi doktora gideceğiz 7.ay için ama tecrübe yapan arkadaşlar vardır belki...kızım ek gıdayı kaşıkla yemiyor.bunun nedenide sanırım 1 ay önce geçirdiği hastalık sonucu kaşıkla sürekli ilaç alması.biberonla veriyoruz şu an.sürekli de deniyorum ama kaşığı.zorla biraz yiyor.ne önerirsiniz?? sevgiler
kızlar yazın deep freeze şeftali koymuştum şimdi hafif pişirip kızıma veriyorum koca bi kase mama diye diye yedi dolaplarınızda varsa aklınızda olsun
Canım korkutmak gibi olmasın ama bu ağlama ayları biraz uzuyor oğlum 2 yaşına girecek Nisan'da halada ağlıyoruzGunaydin guzel kadinlar.
Bu aralar bebeler cildirdi galiba 7 ve 8 aylar aglama ayi imis aglasinlar bakalim
Günaydın tatlım afiyet olsun miniklerde bol bol uyusunGunaydin guzel hatunlar ve minikleri benim sipalari uykuya yatirdim iki lokma bisi yedim gecmis yapamadim ne var ne yokkk
Aramızda 1 gün var tatlım büyüyorlarkızım 7 aylık olmuş, anaaaam yavruuuum
Saol şekerim bugün bizim günümüz şerefine 2 çikolata hüplettimGünaydın kadınlar gününüzü kutlu mutlu bol muhabbeti olsun
Geldim şekerim oğlanı gönderdim kızımda uyuttum çayımı aldım hadi sohbeteEee demirbaslar ya izinli ya temziligi var ya yola cikacak
Senaysen cyknds alsen ice daisy gulsunoguz zambak ouzi cipskolam ve diger canlar siz nerelerdesiniz??
günaydın hanımlar dün bizde yataktan düşenler kervanına katıldık hayırlısı olsun
Bizim günümüzü bizden başka kim kutlar tatlımalsencim, kaybolma bi yere bugün - kadınlar günü kk da kutlanır
Afiyet olsun bıdığa yarasın aferin ona
Oda sıcaklığında bırakıp, sıcak suya mı oturtsan aslında. Gecenlerde gurme bebekte okudum, şeftali vitamini pişirmeye dayanıksızmış. Hiç pişirmeyin yazıyordu:44: Gerçi 1ayda yesinde nasıl yerse yesin anne moduna geçtim ben
Ben de ayni seyi soyleyecektim. Biz de kayisi koymustuk deepfreeze bugun cikartip yedirdim ama sadece ilimasini bekledim pisirmedim. O sekild de yer eminim sevdiyse. Ben cam rendeden gecirdim ama buyuk parcalar kaldi onlari da ikiye boldum once korktum vermeye ama baktim agzinin icinde ceviriyor cignemeye benzer hareketler yapip yutuyor bi yandan da mmm mmm diyorAfiyet olsun bıdığa yarasın aferin ona
Oda sıcaklığında bırakıp, sıcak suya mı oturtsan aslında. Gecenlerde gurme bebekte okudum, şeftali vitamini pişirmeye dayanıksızmış. Hiç pişirmeyin yazıyordu:44: Gerçi 1ayda yesinde nasıl yerse yesin anne moduna geçtim ben
ay evet, bence de, ama 2-3 ay için bakıcıyı nerden bulcamAçıkca sor kendine durumu anlatıp, geç bile kalmışsınız aslında net olarak konuşma yapmak için :)
İnşallah güzel atlatırsın bu 2ayı zira son görüşmenizde deli olacaktın nerdeyse
Canım annene işe başlayacağını söyle bakabilecekmiş direk sor ben olsam öyle yapardım.eger annenin işi yoksa 2 ay idare etsin ya.bence senin söylemeni bekliyormadem öle ben de kafamı kurcalayan bişeyi sorayım bakıyım ne diceksiniz
sağol canım aslında öyle yapıyorum ama bugün aniden aklıma geldi karnıda açtı öyle yapıverdim bide değişik tatlar istiyo benim cadı bugünde armut veya elma vermeyeyim dedim
kızlar ben geldmmmmm atlattık ama kucağımdan inmio yatrnca iğne yapcaklar sanıo aşırı şekişde ağladı baya iyyisnz gttm geldm 3 sayfa olmuş hemen
ohh afiyet olsun bende hupletsem iyi olcakdaa yokki. 2 yas sendromuna girmistir insallah girmez. Kizkardesine patakute girisir. Benim kiz cok fenaydi hatta tam 2. Yas gunu partisinde arkadasinin kafasini kasikla yarmisti. Ilk vukuati oldu sonrasinda isirmalar sac cekmeler basladi. Ams suan 5.5 yasinda gecen 3 yasindaki cocuk ona vurunca korktu.Canım korkutmak gibi olmasın ama bu ağlama ayları biraz uzuyor oğlum 2 yaşına girecek Nisan'da halada ağlıyoruz
Günaydın tatlım afiyet olsun miniklerde bol bol uyusun
Aramızda 1 gün var tatlım büyüyorlar
Saol şekerim bugün bizim günümüz şerefine 2 çikolata hüplettim
Geldim şekerim oğlanı gönderdim kızımda uyuttum çayımı aldım hadi sohbete
Geçmiş olsun hiç düşmeden büyüyen bebiş yoktur sanırsam
Bizim günümüzü bizden başka kim kutlar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?