Ben de ayni seyi soyleyecektim. Biz de kayisi koymustuk deepfreeze bugun cikartip yedirdim ama sadece ilimasini bekledim pisirmedim. O sekild de yer eminim sevdiyse. Ben cam rendeden gecirdim ama buyuk parcalar kaldi onlari da ikiye boldum once korktum vermeye ama baktim agzinin icinde ceviriyor cignemeye benzer hareketler yapip yutuyor bi yandan da mmm mmm diyor
bilmemki bu bebeklerede belli olmuyo k arada dene belki bigün yerBenimki elma, armut, muz sevmedi ya. Kivi verdim bir kere onu sevdi aslında ama dokunur diye korktum. Gerçi bende sevmem meyve hamileliğimde de zoraki yedim benden huy mu kaptı ki
anaaaaaa çat çat ses gelio diş vaaaaar
ay evet, bence de, ama 2-3 ay için bakıcıyı nerden bulcam
gelir bakarım diyodu zaten ama tık yok
oğlana söylene söylene delirtmişti çocuğu, bilmiyorum çok dikkafalı o da, kimin anası:26:
ohh afiyet olsun bende hupletsem iyi olcakdaa yokki. 2 yas sendromuna girmistir insallah girmez. Kizkardesine patakute girisir. Benim kiz cok fenaydi hatta tam 2. Yas gunu partisinde arkadasinin kafasini kasikla yarmisti. Ilk vukuati oldu sonrasinda isirmalar sac cekmeler basladi. Ams suan 5.5 yasinda gecen 3 yasindaki cocuk ona vurunca korktu.
Canım annene işe başlayacağını söyle bakabilecekmiş direk sor ben olsam öyle yapardım.eger annenin işi yoksa 2 ay idare etsin ya.bence senin söylemeni bekliyor
Annen baksa güzel olur tabi kısa bir zaman için bakıcı ara, bul, alış, güven zor olur.
Hayırlısı bakalım belki denge sağlanır sorun çıkmaz ama tabi denge sağlayıcı sen olacaksın evde kuzuların için :)
ayy evet tam adamıyım ben de
ağlıcam şimdi amaaaa
valla 2 güne kalmaz görünür artık çok sevndm amaAnam dişlerde çıktı şimdi bide diş buğdayı partisi yapmak lazım
Valla hiç istemiyorum ama oğluma yaptım şimdi kızıma yapmazsam haksızlık olur demi:44:sonra fotolara bakıp demesin abimin odası var benim yok,abimin erkeksi kıyafetleri ile büyümüşüm bana diş buğdayında yapmamışsanız annneeeee derse ben ne derim sonra:18:
Eki Görüntüle 651499
bizde durum bu hanımlr maşallah deyin
şşşşş hayır ama
konuşmadan ne düşündüğünü bilemezsin güzelim, bi ara sor öğren bakalım fikri neymiş.
de benim şaşırdığım 2 gün kaldı şurda, gelmem derse hergün işe mi götürcen?
bi de işteyken girebilcen mi kk ya?
doktora değilde sağlık ocağna gttk kuşum ebe yaptı aşıyı doktora haftaya gtcez kilomuz normal 7,500 boyumuz 71 cm ii dedi şimdilik keyfi yernde bakalm gtmeden calpol vermştm ii oldu siz nasılsınız bitaneck prensesinle
aradım, haa diyo bende onu sorcaktım,
e günaydın anne
işte gayet isteksiz isteksiz konuştu, ne zaman geliim diyo
anne dedim bitiyo ya raporum bugün
tamam diyo, akşama babanla da konuşıyım:84::84::84:
istemiyomusun gelmek dedim güzelce
yok diyo niye istemiyim
ayyy delirtcek annem beni, bu kesinnnnnn
gelmem derse napcam, bakıcı işi de olmayacak diye düşündüğüme göre yıllık iznimi alıcam,
eşime dicem onun da var o da alsın
2 ay yapar işte, ondan sonra Allah kerim, belki de ücretsiz izin alırım o zaman da
işteyken girebilirim umarım, bi sürü angaryam birikmiştir şimdi, toplantılar felan offf
seninde canımm ne güzeel alkış kızımıza sever inşallah onuda yer maşallah ne çorbası yapcaksın annesiEki Görüntüle 651537
kadınlar gününüz kutlu olsun hanımlar ..
kızıma bugün yarım yumurta sarısıyla kavaltıya başladım birazdan da ilk çorbasını yapıcam yumurtayı sevdiinş çorbayı da sever :))
aradım, haa diyo bende onu sorcaktım,
e günaydın anne
işte gayet isteksiz isteksiz konuştu, ne zaman geliim diyo
anne dedim bitiyo ya raporum bugün
tamam diyo, akşama babanla da konuşıyım:84::84::84:
istemiyomusun gelmek dedim güzelce
yok diyo niye istemiyim
ayyy delirtcek annem beni, bu kesinnnnnn
gelmem derse napcam, bakıcı işi de olmayacak diye düşündüğüme göre yıllık iznimi alıcam,
eşime dicem onun da var o da alsın
2 ay yapar işte, ondan sonra Allah kerim, belki de ücretsiz izin alırım o zaman da
işteyken girebilirim umarım, bi sürü angaryam birikmiştir şimdi, toplantılar felan offf
iyiyiz canım ev cümbüş bugünprenses kraliçenin burnunu sıkıyo oturuyo
sen şimdiye dek ücretsiz izinde değil miydin canım:44: yani tekrar alabilecek misin
kv işi nasıl olur 2 aylığına
anam burun sıkmayadamı başladı kokoş neden kız kim var nie cümbüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?