sıkıyo valla, hele kucagımda yatarkenağız burun ne varsa dalıyo
tüm türkiye öğrendi ayşecim bugün bende temizlik olduğunu- sen kaçırdın
hakkaten herkes nerde ya.
biz de girmeyelim protesto edelim. millet oku oku çıkıyo ya da ziyaretçi kalıyo, olmadı ama
Beni protesto etmeyin kizimi protesto ediiiiiiinnnnnkıyamma ben ona annemmmyok kız kaçırmadım biliodum bi an dalgınlığıma gelmiş unuttum pardon haledebldnzmi epey ne aşamada temzlik ama akşam misler gbi oturcan mutlu mutlu aynen ya gren yazmıo napsak yapsakmı protesto yoksa topiğimizin başında dim dik durup sahipmi çıkalım
kıyamma ben ona annemmmyok kız kaçırmadım biliodum bi an dalgınlığıma gelmiş unuttum pardon haledebldnzmi epey ne aşamada temzlik ama akşam misler gbi oturcan mutlu mutlu aynen ya gren yazmıo napsak yapsakmı protesto yoksa topiğimizin başında dim dik durup sahipmi çıkalım
anacim ne dogumgunu anisi yaaavvv. Vakitsizlikten yemek bile yiyemeden filme girdik patlamis misirla karin doyurduk film uzun surdu diye son dakikalarda kizi almaya yetisemiycez uykusu gelecek stresi basti vs vs. Kelebegin ruyasina gitik oyunculuklar ve cekim cok guzeldi ama senaryo film uzun da surdugu icinbiraz sıktı beni. En sonuk dogumgunlerimden biriydi yanivalla iyi ki varız diyorum
MSOE doğumgünü anılarını anlatmıyo
tatlişkom el kızı gibi, kahvesini içti kalktı
ice daisy den umutluydum sabahki performanstan, o da gitti
cydkns dertli bi geliyo bi gidiyo
alsen çay molalarında uğruyo ama 2 yazıyo gidiyo
senaysen günaydın dedi bi de iyi geceler dicek
vs vs
:122::122::122::122::122::122::122::122::122:
valla iyi ki varız diyorum
vs vs
Eee demirbaslar ya izinli ya temziligi var ya yola cikacak
Senaysen cyknds alsen ice daisy gulsunoguz zambak ouzi cipskolam ve diger canlar siz nerelerdesiniz??
anacim ne dogumgunu anisi yaaavvv. Vakitsizlikten yemek bile yiyemeden filme girdik patlamis misirla karin doyurduk film uzun surdu diye son dakikalarda kizi almaya yetisemiycez uykusu gelecek stresi basti vs vs. Kelebegin ruyasina gitik oyunculuklar ve cekim cok guzeldi ama senaryo film uzun da surdugu icinbiraz sıktı beni. En sonuk dogumgunlerimden biriydi yani
Alooooo ben buradayım ama benim kız 20 dk fazla uyumaz üstüne bide bollll yağlara bir kaka yapar annesini meşgul eder
Al işte yeni değiştim üzerini yine zorttt sesler geliyor yaaaa bu bebekler neden toptan yapmaz şu işi
iyiyiz canım ev cümbüş bugünprenses kraliçenin burnunu sıkıyo oturuyo
sen şimdiye dek ücretsiz izinde değil miydin canım:44: yani tekrar alabilecek misin
kv işi nasıl olur 2 aylığına
Az bir süre bir şekilde atlatırsınız canını sıkma, olmadı izin alma şanslarınız varmış işte hiç yoktan...ayy evet tam adamıyım ben de
ağlıcam şimdi amaaaa
MaşallahEki Görüntüle 651499
bizde durum bu hanımlr maşallah deyin
sen şimdiye dek ücretsiz izinde değil miydin canım:44: yani tekrar alabilecek misin
kv işi nasıl olur 2 aylığına
Pcde açık kalmış sayfa benim :) Yorumsuz kalmış gibi oldumvalla iyi ki varız diyorum
vs vs
Esim saat almis annemler cizme ablam da hirka almis bastan asagi donattilar beni sagolsunlarolsun sen yine de iyi ki doğdunne hediyeler geldi anlat bakalım
kızzz Talya'yı sallıyordum koptum seni okuyunca -kız uyandı
yıllık iznim vardı birikmiş, bi de rapor aldım. ücretsiz izin doğum izni bittikten 2 yıl sonraya kadar alınabiliyor
kv işi olmaz sanırım, hiç sanmam geleceğini. gelince de zaten burnumdan getirir, ne zaman ihtiyacım olsa yaptı bunu. oğlumda da 1 ay bakmamıştır toplasan.
ya ne biilim ne sorcakgelcem demiş canım ya babana neden sorcak gideymmi diemi sen konuştun gerçi ses tonundan anlamışsındır isteksiz gibimiydi gerçekten
tamam odtücanım seni etmiyoss,Beni protesto etmeyin kizimi protesto ediiiiiiinnnnn
kıyamma ben ona annemmmyok kız kaçırmadım biliodum bi an dalgınlığıma gelmiş unuttum pardon haledebldnzmi epey ne aşamada temzlik ama akşam misler gbi oturcan mutlu mutlu aynen ya gren yazmıo napsak yapsakmı protesto yoksa topiğimizin başında dim dik durup sahipmi çıkalım
sıkıyo valla, hele kucagımda yatarkenağız burun ne varsa dalıyo
tüm türkiye öğrendi ayşecim bugün bende temizlik olduğunu- sen kaçırdın
hakkaten herkes nerde ya.
biz de girmeyelim protesto edelim. millet oku oku çıkıyo ya da ziyaretçi kalıyo, olmadı ama
evet nütfen öle okuyup kaçmayalım dertleşelim güzelleşelim,valla iyi ki varız diyorum
vs vs
ay artık herşeyde bebeler olcak odtücanım, şöyle bi kafa rahat olsun bi eğleneyim olmıcak hep aklında yüreğinde olucak miniğinanacim ne dogumgunu anisi yaaavvv. Vakitsizlikten yemek bile yiyemeden filme girdik patlamis misirla karin doyurduk film uzun surdu diye son dakikalarda kizi almaya yetisemiycez uykusu gelecek stresi basti vs vs. Kelebegin ruyasina gitik oyunculuklar ve cekim cok guzeldi ama senaryo film uzun da surdugu icinbiraz sıktı beni. En sonuk dogumgunlerimden biriydi yani
yıllık iznim vardı birikmiş, bi de rapor aldım. ücretsiz izin doğum izni bittikten 2 yıl sonraya kadar alınabiliyor
kv işi olmaz sanırım, hiç sanmam geleceğini. gelince de zaten burnumdan getirir, ne zaman ihtiyacım olsa yaptı bunu. oğlumda da 1 ay bakmamıştır toplasan.
Pcde açık kalmış sayfa benim :) Yorumsuz kalmış gibi oldum
Karşı komşu vardıda bebek seviyordu.
Sıcak haber kargo geldi
Şimdi oğlumu uyutcam delirdi ilk fırsatta resim yüklücem :)
Esim saat almis annemler cizme ablam da hirka almis bastan asagi donattilar beni sagolsunlar
Ne güzel hediyeler gelmiş benimde ayın 19 da doğum günüm bana kimse bişicik almaz ki ya
Kocam dersen tam bir odunnn
evet canım anladım ben seniAz bir süre bir şekilde atlatırsınız canını sıkma, olmadı izin alma şanslarınız varmış işte hiç yoktan...
kv olmaz kv olmaz
Başka şehirde de ondan olmaz yani
canım üzülme lütfenbiliyorum kafan karışık da akşam tekrar bi konuşursunuz eşinle ÖNCE İKİNİZİN seçeceği bir çözüm bulursunuz umarım. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?