2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel hediyeler gelmiş benimde ayın 19 da doğum günüm bana kimse bişicik almaz ki ya
Kocam dersen tam bir odunnn
aynı bizimkiler ve koca. Bende günler öncesinden hatırlatırım. Ogun gelir yine unuturlar. Hedıyeden Geçtim yani. O zamandan dogdugum gune..............

Beni protesto etmeyin kizimi protesto ediiiiiiinnnnn
ana kıyamam valla edemem şekerim
aynen katılıorum ama ben gelene kadar herkez toplanmış maşallah kocamın yapmadğnı annem yapmış bana çiçek almış

dido nanina ve iriscan, sözüm size...

insan yarım saate mi giremez, bi hal hatır sormaz yahu?

kadının kadına yaptığına bak

Ne güzel hediyeler gelmiş benimde ayın 19 da doğum günüm bana kimse bişicik almaz ki ya

hepmz marttamı doğduk ya benim de 16sında doğum gnüm allah var herkez alır bana hedye şaşırtırlar belki seni şekerim

"Kadınlar özeldir, çünkü..." ile başlayan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün en anlamlı mesajını destek@11digital.com adresine gönderin, 2 şanslı üyemizden biri de siz olun, Uni'den kişisel bakım ürünlerinden oluşan harika bir Hediye Sepeti kazanın!

bu cümleyi en iyi tatlişkom tamamlar ama ..... lı yazma ayıp olur :13:

Son düzenleme:
oo çok sevindim ne geldi acabaaaaaaaa merakla topikçene bekliyoruz resmi

Çok net olmamış ama aceleye geldi idare edin :)
Bebek losyonu göndermişler. Öyle baştan savma ufakta değil şaşırdım gerçekten 250mllik.
Çokta hızlı geldi, eşimede demişler İstanbula gelmesi uzun sürmez diyede. Bende bu aralar bitkisel butür ürünler arıyordum, oğluşumun cildi severse devam ederim buna :)

Eklentiler

• $100_2662.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 27

canım ne çabuk geldi güle güle kullansın oğluş ii valla büyük göndermşler kız

Oğlumun dişi yok ki hala:)
Kan damlasından leke oluyormuş, kan damlası mı kullanıyorsunuz? :44:

kızlar merhaba, itiraf etmeliyim aşağıdaki ziyaretçilerden birisi genelde ben oluyorum.. ne yapıyım siz o kadar güzel sohbet ediyorsunuz ki hem sonradan topiğe gel hem de muhabbete hemen dal. ayıp olurmuş gibi geliyor.
benim kızım çok huysuz imdat diyorum ne uyku saatimiz var ne yemek saatimiz var.ek gıdalarla aramız hiç iyi değil. su hiç içmiyor. kahvaltı ayrı ayrı bulamaç hiç bir şekilde yemiyor. ayakta sallamayı bilmiyor bir türlü alıştıramadım. emerek uyuyor sonunda . akşam uykumuza 8.30 da bir başlıyoruz yani uyutma çalışmalarına odadan çıktığımda saat 10,30 -11 oluyor. çok bitik oluyorum. gece uyuduğu zaman 5 saat uyurdu şimdi 2,5 -3 saatte uyanıyor. yani yemek ve uyku benim için çok gergin geçiyor.

bebeğine kv sinin bakması söz konusu olan arkadaşım, üzülme (alıntı yapamadım) ben de de var benzer bir durum. şimdi ücretsiz izindeyim ama işe dönünce ne yapıcaz bilmiyorum benim kv de yarım ağız bakarım dedi. çok kızamıyorum bursada yaşıyor ankaraya gelecek yatılı kalacak en az 6 ay ona zor bana da.

topikçe buluşmaları iple çekiyorum burdaki herkesi çok merak ediyorum. ankara buluşmasını ne zaman yapıcaz, çok heyecanlanıyorum bebişleri ve annelerini çok merak ediyorum.

işte buuuuu! süper tebrik ederim güle güle kullan canım

dimi ama ya napsak bu hatunları çok kızdm şimdi bak

Haaaaaahaaaaaaaodunu öyle ateşledimki iki tane çıra kaldı elimde

ateşli alsen

Son düzenleme:
ay boşver hayatım ya, almaz. benimki de öyle. sevgililer gününde bekledim bi çiçek o da gelmedi

dido nanina ve iriscan, sözüm size...

insan yarım saate mi giremez, bi hal hatır sormaz yahu?

kadının kadına yaptığına bak
8 martta yapılır mı ulen bu bize
(nasıl inandırıcı oldum mu, ürkütmüşmüyümdür?)

koştuk ama canım kazanamadık
sağol muckss

canım olur mu her zaman gel, katıl muhabbete hele itirafından sonra farz oldu

Ankara buluşması için henüz konuşmadık ama havalaz az ısınınca gibi bi ibare geçti aramızda. nisan mayıs gibi görüşürüz inşallah

Son düzenleme:

ay yaşasınnn, sankim bana çıkmış gibi sevindim papatyam, güle güle kullansın oğluş, sonuçları bize de söyle, memnun kalırsan biz de alırız

herkezden once kostum ama sonunda bana neysee baktim bu smiley lerde o hareket yok

ahanda ilk itirafçı geldi
gel gel sen bi aralr daha çok uğruyodun öyle hatırlıyorum,
ayıp felan olmaz ya biz zaten arkadaş arıyoruz

benim canım o, ceyda. bebeğime kv bakmıcak ki, benim öyle beklentim yok. annem bakarım dedii halde su koyveriyo, ondan moralim bozuldu. gelicem diyo ama habire yokuşa sürüyo
zaten 6 ay filan değil, hayatta gelmezler o kadar. 2 ay gelicek, onda da arada göndeririz nefes alsın diye
neyse işte, hallolur inşallah

size de kolay gelsin canım, çok zor bu bebeğe baktırma işleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…