aynı bizimkiler ve koca. Bende günler öncesinden hatırlatırım. Ogun gelir yine unuturlar. Hedıyeden Geçtim yani. O zamandan dogdugum gune..............Ne güzel hediyeler gelmiş benimde ayın 19 da doğum günüm bana kimse bişicik almaz ki ya
Kocam dersen tam bir odunnn
ana kıyamam valla edemem şekerimBeni protesto etmeyin kizimi protesto ediiiiiiinnnnn
aynen katılıorum ama ben gelene kadar herkez toplanmış maşallah kocamın yapmadğnı annem yapmış bana çiçek almışvalla iyi ki varız diyorum
MSOE doğumgünü anılarını anlatmıyo
tatlişkom el kızı gibi, kahvesini içti kalktı
ice daisy den umutluydum sabahki performanstan, o da gitti
cydkns dertli bi geliyo bi gidiyo
alsen çay molalarında uğruyo ama 2 yazıyo gidiyo
senaysen günaydın dedi bi de iyi geceler dicek
vs vs
:122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Ne güzel hediyeler gelmiş benimde ayın 19 da doğum günüm bana kimse bişicik almaz ki ya
oo çok sevindim ne geldi acabaaaaaaaa merakla topikçene bekliyoruz resmi
dido nanina ve iriscan, sözüm size...
insan yarım saate mi giremez, bi hal hatır sormaz yahu?
kadının kadına yaptığına bak
olsun, senin de çıraların var odundan kalma. onlar ısıtır seni bebeğim
Çok net olmamış ama aceleye geldi idare edin :)
Bebek losyonu göndermişler. Öyle baştan savma ufakta değil şaşırdım gerçekten 250mllik.
Çokta hızlı geldi, eşimede demişler İstanbula gelmesi uzun sürmez diyede. Bende bu aralar bitkisel butür ürünler arıyordum, oğluşumun cildi severse devam ederim buna :)
şekerler bir sorum olacak
kızım tam 7 aylık oldu
ön alt iki dişimz çıktı 5,5 aylıkken
şimdi büyüdüler iyice ancak
iki dişin ortasında sarı leke var
sizde de olan var mı?
kafama takılıp duruyo????
hepmz marttamı doğduk ya benim de 16sında doğum gnüm allah var herkez alır bana hedye şaşırtırlar belki seni şekerim
Bebek losyonu göndermişler. Öyle baştan savma ufakta değil şaşırdım gerçekten 250mllik.
Çokta hızlı geldi, eşimede demişler İstanbula gelmesi uzun sürmez diyede. Bende bu aralar bitkisel butür ürünler arıyordum, oğluşumun cildi severse devam ederim buna :)
dimi ama ya napsak bu hatunları çok kızdm şimdi bak
Haaaaaahaaaaaaaodunu öyle ateşledimki iki tane çıra kaldı elimde
ay boşver hayatım ya, almaz. benimki de öyle. sevgililer gününde bekledim bi çiçek o da gelmediNe güzel hediyeler gelmiş benimde ayın 19 da doğum günüm bana kimse bişicik almaz ki ya
8 martta yapılır mı ulen bu bizedido nanina ve iriscan, sözüm size...
insan yarım saate mi giremez, bi hal hatır sormaz yahu?
kadının kadına yaptığına bak
Hediyeler - Kadınlar Günü hediyeleriniz Hürriyet Aile?den! :: Hürriyet Aile
hediyelere bakın biiiii sonra da koşarak katılın, tek yapmanız gereken kutuyu açmak. tabi hürriyet aileye üyeyseniz
Kadınlar Günü hediyeleriniz Hürriyet Aile?den!
koşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Hediyeler - Kadınlar Günü hediyeleriniz Hürriyet Aile?den! :: Hürriyet Aile
hediyelere bakın biiiii sonra da koşarak katılın, tek yapmanız gereken kutuyu açmak. tabi hürriyet aileye üyeyseniz
Kadınlar Günü hediyeleriniz Hürriyet Aile?den!
koşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
kızlar merhaba, itiraf etmeliyim aşağıdaki ziyaretçilerden birisi genelde ben oluyorum.. ne yapıyım siz o kadar güzel sohbet ediyorsunuz ki hem sonradan topiğe gel hem de muhabbete hemen dal. ayıp olurmuş gibi geliyor.
benim kızım çok huysuz imdat diyorum ne uyku saatimiz var ne yemek saatimiz var.ek gıdalarla aramız hiç iyi değil. su hiç içmiyor. kahvaltı ayrı ayrı bulamaç hiç bir şekilde yemiyor. ayakta sallamayı bilmiyor bir türlü alıştıramadım. emerek uyuyor sonunda . akşam uykumuza 8.30 da bir başlıyoruz yani uyutma çalışmalarına odadan çıktığımda saat 10,30 -11 oluyor. çok bitik oluyorum. gece uyuduğu zaman 5 saat uyurdu şimdi 2,5 -3 saatte uyanıyor. yani yemek ve uyku benim için çok gergin geçiyor.
bebeğine kv sinin bakması söz konusu olan arkadaşım, üzülme (alıntı yapamadım) ben de de var benzer bir durum. şimdi ücretsiz izindeyim ama işe dönünce ne yapıcaz bilmiyorum benim kv de yarım ağız bakarım dedi. çok kızamıyorum bursada yaşıyor ankaraya gelecek yatılı kalacak en az 6 ay ona zor bana da.
topikçe buluşmaları iple çekiyorum burdaki herkesi çok merak ediyorum. ankara buluşmasını ne zaman yapıcaz, çok heyecanlanıyorum bebişleri ve annelerini çok merak ediyorum.
herkezden once kostum ama sonunda bana neysee baktim bu smiley lerde o hareket yokay boşver hayatım ya, almaz. benimki de öyle. sevgililer gününde bekledim bi çiçek o da gelmedi
8 martta yapılır mı ulen bu bize
(nasıl inandırıcı oldum mu, ürkütmüşmüyümdür?)
koştuk ama canım kazanamadık
sağol muckss
ahanda ilk itirafçı geldikızlar merhaba, itiraf etmeliyim aşağıdaki ziyaretçilerden birisi genelde ben oluyorum.. ne yapıyım siz o kadar güzel sohbet ediyorsunuz ki hem sonradan topiğe gel hem de muhabbete hemen dal. ayıp olurmuş gibi geliyor.
benim kızım çok huysuz imdat diyorum ne uyku saatimiz var ne yemek saatimiz var.ek gıdalarla aramız hiç iyi değil. su hiç içmiyor. kahvaltı ayrı ayrı bulamaç hiç bir şekilde yemiyor. ayakta sallamayı bilmiyor bir türlü alıştıramadım. emerek uyuyor sonunda . akşam uykumuza 8.30 da bir başlıyoruz yani uyutma çalışmalarına odadan çıktığımda saat 10,30 -11 oluyor. çok bitik oluyorum. gece uyuduğu zaman 5 saat uyurdu şimdi 2,5 -3 saatte uyanıyor. yani yemek ve uyku benim için çok gergin geçiyor.
bebeğine kv sinin bakması söz konusu olan arkadaşım, üzülme (alıntı yapamadım) ben de de var benzer bir durum. şimdi ücretsiz izindeyim ama işe dönünce ne yapıcaz bilmiyorum benim kv de yarım ağız bakarım dedi. çok kızamıyorum bursada yaşıyor ankaraya gelecek yatılı kalacak en az 6 ay ona zor bana da.
topikçe buluşmaları iple çekiyorum burdaki herkesi çok merak ediyorum. ankara buluşmasını ne zaman yapıcaz, çok heyecanlanıyorum bebişleri ve annelerini çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?