herkezden once kostum ama sonunda bana neysee baktim bu smiley lerde o hareket yok
Günaydın herkese bugün bir sessizlik olur diye tahmin etmiştim zateb didem ve iris yok diye
Yarın 10.24 itibari ile oğlumunda 7ayı bitiyor minicik ayakları ile 8aya adım atıyor inşallahGece onu düşünüp durdum bende 7.ay kontrolunden sonra sorunlar çıkmıştı, hareketlerini sayıp duruyorduk Doğdular 1,2,3,4,5,6,7 derken 8.aylarına başladılar maşallah büyüdüler ya
Bugün ararlar galiba senide :44:
Evet 1litrelik cam şişe.
Baltalı keçi sütüde dün elime aldım bıraktım çok süt aldık diyeFiyatınada bakmamşıtım ufak bir kutusu vardı alsaydım birkaç tane alırdım
Tüh melek bebeklerimiz ondan böyle oldu demek kiYa herzaman bir bahaneleri var zaten
Afiyet olsun miniğe
Sen bol bol su içirin yazdıkca gülüyorum hep kayınvalidemde sürekli der bolbol su içir diyeDoğdu doğalı bir su muhabbetimiz varda
Elaayshe aşınız güzel geçer güzelce atlatır inşallah elacık
O organikciler benide aramadi. Kiz alsen bunlar cete kesin hediyelri kendileri topluyo. Bizede adresi veriyolar yani azimiza bal caliyolar. Bizde ya cikarsa diye atliyoruz vah yazik bize cok ezik gordum kendimi
kızlar kızımı dr a kontrole götürdüm uykuya dalma problemi vardı dr bi ultrason çekelim dedi.ve ultrasonda minik ikiadet taş çıktı.şaşırdım kaldım.nasıl oldu bu diye sordugumda fazla devit damlası verdiysen belki ondan olabilir dedi.bol bol su içcekmiş erimesi için.bide ürolojiye baktır dedi.benim kız suyu hiç sevmiyo.umarım eriyip gider.çoook üzüldüm anlatamam
ay yaşasınnn, sankim bana çıkmış gibi sevindim papatyam, güle güle kullansın oğluş, sonuçları bize de söyle, memnun kalırsan biz de alırız
işte buuuuu! süper tebrik ederim güle güle kullan canım
Teşekkürler teyzeleri daha iyileri sizlerin olsun inşallahcanım ne çabuk geldi güle güle kullansın oğluş ii valla büyük göndermşler kız
AYYYY KAYNAN GİBİ GÖRDÜM KENDİMİDEMESEM Mİ Kİ ACEBA BUNDAN SONRA şaka bir yana diş çıkarma döneminde akıttıkları salylar ciddi su kaybı bir de yükselen ateş onu yerine koymak gerek...ay tutamadım yine çenemiii
bu arada güzel anneler ve bebekleri, biz öğlen yoğurtlu sarımsaklı naneli pirinç çorbası yedik. sügeçten geçirmeden öylece yedirdim Pırlantamao da önde ki iki tavşan dişiyle çiğniyormuş gibi yedi yuttu birşeyler yaptı işte
Çok geçmiş olsun canım. İlk defa duydum bunu. Su içmiyorsa rezene ver bence genelde rezeneyi seviyorlar.kızlar kızımı dr a kontrole götürdüm uykuya dalma problemi vardı dr bi ultrason çekelim dedi.ve ultrasonda minik ikiadet taş çıktı.şaşırdım kaldım.nasıl oldu bu diye sordugumda fazla devit damlası verdiysen belki ondan olabilir dedi.bol bol su içcekmiş erimesi için.bide ürolojiye baktır dedi.benim kız suyu hiç sevmiyo.umarım eriyip gider.çoook üzüldüm anlatamam
ahanda ilk itirafçı geldi
gel gel sen bi aralr daha çok uğruyodun öyle hatırlıyorum,
ayıp felan olmaz ya biz zaten arkadaş arıyoruz
benim canım o, ceyda. bebeğime kv bakmıcak ki, benim öyle beklentim yok. annem bakarım dedii halde su koyveriyo, ondan moralim bozuldu. gelicem diyo ama habire yokuşa sürüyo
zaten 6 ay filan değil, hayatta gelmezler o kadar. 2 ay gelicek, onda da arada göndeririz nefes alsın diye
neyse işte, hallolur inşallah
size de kolay gelsin canım, çok zor bu bebeğe baktırma işleri
O organikciler benide aramadi. Kiz alsen bunlar cete kesin hediyelri kendileri topluyo. Bizede adresi veriyolar yani azimiza bal caliyolar. Bizde ya cikarsa diye atliyoruz vah yazik bize cok ezik gordum kendimi
canım çok geçmiş olsun, hangi uykusuna dalması zor oluyor . gece mi gündüz mü? benim kızım da gece uykusuna bir türlü geçemiyor. uykuya dalma ve ultrason arasında nasıl bir bağlantı kuruldu? başka belirtiler de var mıydı?
bu arada güzel anneler ve bebekleri, biz öğlen yoğurtlu sarımsaklı naneli pirinç çorbası yedik. sügeçten geçirmeden öylece yedirdim Pırlantamao da önde ki iki tavşan dişiyle çiğniyormuş gibi yedi yuttu birşeyler yaptı işte , azcık da yeşil fasulye yedik ama sıyırmasından, arkasından yine ağız tadı şenliği olarak muzlu muhallebi verdim 4-5 kaşık. yemeğimizi yedik şimdi uyuyoruz. bakalım yarın ne çorba sı pişiricem
Teşekkürler teyzeleri daha iyileri sizlerin olsun inşallah
Evet canım haklısın bu konuda, benim kvnin genel olarak bir su takıntısı var bebeklerde:) Doğduğundan bu yana her dönem için der zaten :) Artık eşimle ve yengelerle aramızda esprisi konusu oldu
Afiyet olsun yarasın minike. Sarımsağı ezip mi kullanıyorsun? Ben tarhanasına koydum , sadece ortadan kestim ne bileyim ağır mı gelir diye karar veremedimde :44:Oda hiç sevmedi zatende tarhanayı azcık yoğurt çorbası ile arası var :)
Çok geçmiş olsun canım. İlk defa duydum bunu. Su içmiyorsa rezene ver bence genelde rezeneyi seviyorlar.
Ne güzel hediyeler gelmiş benimde ayın 19 da doğum günüm bana kimse bişicik almaz ki ya
Kocam dersen tam bir odunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?