2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O organikciler benide aramadi. Kiz alsen bunlar cete kesin hediyelri kendileri topluyo. Bizede adresi veriyolar yani azimiza bal caliyolar. Bizde ya cikarsa diye atliyoruz vah yazik bize cok ezik gordum kendimi

AYYYY KAYNAN GİBİ GÖRDÜM KENDİMİ DEMESEM Mİ Kİ ACEBA BUNDAN SONRA şaka bir yana diş çıkarma döneminde akıttıkları salylar ciddi su kaybı bir de yükselen ateş onu yerine koymak gerek...ay tutamadım yine çenemiii

bu arada güzel anneler ve bebekleri, biz öğlen yoğurtlu sarımsaklı naneli pirinç çorbası yedik. sügeçten geçirmeden öylece yedirdim Pırlantama o da önde ki iki tavşan dişiyle çiğniyormuş gibi yedi yuttu birşeyler yaptı işte, azcık da yeşil fasulye yedik ama sıyırmasından, arkasından yine ağız tadı şenliği olarak muzlu muhallebi verdim 4-5 kaşık. yemeğimizi yedik şimdi uyuyoruz. bakalım yarın ne çorbası pişiricem

kızlar kızımı dr a kontrole götürdüm uykuya dalma problemi vardı dr bi ultrason çekelim dedi.ve ultrasonda minik ikiadet taş çıktı.şaşırdım kaldım.nasıl oldu bu diye sordugumda fazla devit damlası verdiysen belki ondan olabilir dedi.bol bol su içcekmiş erimesi için.bide ürolojiye baktır dedi.benim kız suyu hiç sevmiyo.umarım eriyip gider.çoook üzüldüm anlatamam

canım çok geçmiş olsun, hangi uykusuna dalması zor oluyor . gece mi gündüz mü? benim kızım da gece uykusuna bir türlü geçemiyor. uykuya dalma ve ultrason arasında nasıl bir bağlantı kuruldu? başka belirtiler de var mıydı?

ay yaşasınnn, sankim bana çıkmış gibi sevindim papatyam, güle güle kullansın oğluş, sonuçları bize de söyle, memnun kalırsan biz de alırız

işte buuuuu! süper tebrik ederim güle güle kullan canım
canım ne çabuk geldi güle güle kullansın oğluş ii valla büyük göndermşler kız
Teşekkürler teyzeleri daha iyileri sizlerin olsun inşallah
Evet canım haklısın bu konuda, benim kvnin genel olarak bir su takıntısı var bebeklerde:) Doğduğundan bu yana her dönem için der zaten :) Artık eşimle ve yengelerle aramızda esprisi konusu oldu

Afiyet olsun yarasın minike. Sarımsağı ezip mi kullanıyorsun? Ben tarhanasına koydum , sadece ortadan kestim ne bileyim ağır mı gelir diye karar veremedimde :44:Oda hiç sevmedi zatende tarhanayı azcık yoğurt çorbası ile arası var :)
Çok geçmiş olsun canım. İlk defa duydum bunu. Su içmiyorsa rezene ver bence genelde rezeneyi seviyorlar.

Selam herkese kaç gündür yazamadim bise bebisleri sallarken okuyabildim biraz sadece. Benim bebeklerim de bağırsak enfeksiyonu olmuşlar ateş kusma ishal ufff gece uyku yok mahvolduk hep beraber bugün biraz daha iyiler inşallah serum yemeden atlaticaklar nerden kaptılar mikrobu hiç bilmiyorum kabus gibi 2 bebek sürekli kusuyor ishal zaten enseye kadar çıkıyor bide bu arda atesleri var.. yıka giydir bilmem ne mamaydi suydu ilaçti derken wc bile hayal oldu..

benim de annemden beklentim yok. üstelik yakın oturuyoruz. günde 1 saat gel ben spora gideyim dedim. bin dereden su getirdi. ben inşallah kızım 18 aylık olana kadar ynında olucam. kv ye de eşim 6 ay bak cuma git p.tesi gel dedi. kv bakmam demedi ama bakarım da demedi. zor bu işler Allah yavrularımızı korusun.

kaşık fobisi yaşayan bebeklere şunu tavsiye ederim, ilaç verirken ya şırınga yada ilaç kaşığı kullanın şefaf olsun, asla yemek kaşığı çay kaşığı ile ialç vermeyin. kaşık fobisi oluşturuyor. mama kaşığının renkli neşeli olmasına da özen gösterin, mama vermeden önce en hoşlandığı yiyeceği kaşığa koyup dudağını sürün o tadı almasını sağlayın,bunu tekrar edin kaşığa güvensin kaşığı gördüğü zaman sevdiği mamayı yiyeceğini anlasın.bunu sabırla deneyin.bebekler çabuk öğrenip çabuk unutabiliyorlar

O organikciler benide aramadi. Kiz alsen bunlar cete kesin hediyelri kendileri topluyo. Bizede adresi veriyolar yani azimiza bal caliyolar. Bizde ya cikarsa diye atliyoruz vah yazik bize cok ezik gordum kendimi

Ha valla benide aramadılar yok kızzz yapmazlar öle şey iki bebeyle giriyoz şuraya acırlar bize

cnm gece gündüz hiç farketmiyor.uykusu çok var ama ben sanki zorla uyutuyormuşum gibi kıvranıp duruyo.ee uyuma ozaman diyorum bu seferde çok huysuzlanıyo.ayagımda sallıyorum bu arada.diştendir diye diye idare ettim.ama alt dişleri çıktı.yine devam ediyodu sorun.bu arada ultrasonda bide çok gazlı çıktı.gaz için ilaç yazdı bakalım ilacı kullanınca düzelecekmi.

topic halkı nasılsınız,
wayv ben tam paylaşıcaktım hürriyet aileyi sen yine erken davranmışsın :)
dün temizlik bizde vardı oğlan da bugün dünkü az ilginin acısını çıkartıyor sanırım , kucağımda sürekli tırmanış halinde ,geçmişe biraz baktım ,valla düne bakmıcamm

Senin kız çok sanslı annesi nasıl mamalar yapıyor ona afiyet olsunda şu tarifleri paylaşsanızda bizim cancanlarda faydalansa

ahanda uyandı kızcezim. ben kaçar. artık mümkün olduğunca bende yazmaya çalışıcam..fırsat bulursam bi de poğaça neyim yapayım bari.

çok saol.deniycem artık bişeyler.umarım taşlar büyümeden geçer

Ne güzel hediyeler gelmiş benimde ayın 19 da doğum günüm bana kimse bişicik almaz ki ya
Kocam dersen tam bir odunnn

odaunlara ağaç rendesini şiddetle tavsiye ediyorum oyucak da olur...bu devirde öle sade odun olmaz oyucan şekil vericen
bak ondan sonra hediye alıyor muuu almıyor muuu cık cık cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…