Cok gecmis olsun biran once gecer insallah.Selam herkese kaç gündür yazamadim bise bebisleri sallarken okuyabildim biraz sadece. Benim bebeklerim de bağırsak enfeksiyonu olmuşlar ateş kusma ishal ufff gece uyku yok mahvolduk hep beraber bugün biraz daha iyiler inşallah serum yemeden atlaticaklarnerden kaptılar mikrobu hiç bilmiyorum kabus gibi 2 bebek sürekli kusuyor ishal zaten enseye kadar çıkıyor bide bu arda atesleri var.. yıka giydir bilmem ne mamaydi suydu ilaçti derken wc bile hayal oldu..
kızlar kızımı dr a kontrole götürdüm uykuya dalma problemi vardı dr bi ultrason çekelim dedi.ve ultrasonda minik ikiadet taş çıktı.şaşırdım kaldım.nasıl oldu bu diye sordugumda fazla devit damlası verdiysen belki ondan olabilir dedi.bol bol su içcekmiş erimesi için.bide ürolojiye baktır dedi.benim kız suyu hiç sevmiyo.umarım eriyip gider.çoook üzüldüm anlatamam
cnm gece gündüz hiç farketmiyor.uykusu çok var ama ben sanki zorla uyutuyormuşum gibi kıvranıp duruyo.ee uyuma ozaman diyorum bu seferde çok huysuzlanıyo.ayagımda sallıyorum bu arada.diştendir diye diye idare ettim.ama alt dişleri çıktı.yine devam ediyodu sorun.bu arada ultrasonda bide çok gazlı çıktı.gaz için ilaç yazdı bakalım ilacı kullanınca düzelecekmi.
Teşekkür ederiz kabiz olunca kaka yapsın diye 40 gözle bekliyosun ishal olunca da yamasin die bi ara tıpa takasim geldi dün :)Cok gecmis olsun biran once gecer insallah.
odaunlara ağaç rendesini şiddetle tavsiye ediyorum oyucak da olur...bu devirde öle sade odun olmaz oyucan şekil vericen
bak ondan sonra hediye alıyor muuu almıyor muuu cık cık cık
Bi derlerki ishal i durdurmayin. Ama un corbasida iyi geliir derler, bilemedim ishali kesmeliTeşekkür ederiz kabiz olunca kaka yapsın diye 40 gözle bekliyosun ishal olunca da yamasin die bi ara tıpa takasim geldi dün :)
Ha valla benide aramadılar yok kızzz yapmazlar öle şey iki bebeyle giriyoz şuraya acırlar bize
O organikciler benide aramadi. Kiz alsen bunlar cete kesin hediyelri kendileri topluyo. Bizede adresi veriyolar yani azimiza bal caliyolar. Bizde ya cikarsa diye atliyoruz vah yazik bize cok ezik gordum kendimi
hepmz marttamı doğduk ya benim de 16sında doğum gnüm allah var herkez alır bana hedye şaşırtırlar belki seni şekerim
Askolsun sana tuhafa gidecek ne var be bende sana bidaha saka yspmam.ben de bi daha kampanya paylaşmam- ne de olsa hiçbirini kendim de kazanamadım.
şakası yok bu işin, şaşırdım garipsedim tuhafıma gitti
ben de bi daha kampanya paylaşmam- ne de olsa hiçbirini kendim de kazanamadım.
şakası yok bu işin, şaşırdım garipsedim tuhafıma gitti
Bi derlerki ishal i durdurmayin. Ama un corbasida iyi geliir derler, bilemedim ishali kesmeli
Evet kesmeyn derlerde bende cok sanci yapar hastanelik olurum. En son lohusayken olmustum. Bebeleri dusunemiyorum. Ben olsam kesrdim herhsldeYa araştırmalarima göre ishal mikrop vücuttan atilincaya kadar devam edermiş bu arada sıvı alımı fazla beslenme az ve olabildiğince sade olmaliymis ışte un corbasi pirinç lapasi yoğurt muz pirinç unu muhallebi fln
ya gece 12 çok geç değil mi bebek için affına sığınarak sölüyorum... Benimki 11 de ytıyordu doktorumuz çok geç 20:30 en geç 21:00 de uyuyacak dedi..bu düzeni 1 haftada oturduk biz..
Selam herkese kaç gündür yazamadim bise bebisleri sallarken okuyabildim biraz sadece. Benim bebeklerim de bağırsak enfeksiyonu olmuşlar ateş kusma ishal ufff gece uyku yok mahvolduk hep beraber bugün biraz daha iyiler inşallah serum yemeden atlaticaklarnerden kaptılar mikrobu hiç bilmiyorum kabus gibi 2 bebek sürekli kusuyor ishal zaten enseye kadar çıkıyor bide bu arda atesleri var.. yıka giydir bilmem ne mamaydi suydu ilaçti derken wc bile hayal oldu..
geçmiş olsun canım taşlar neresinde anlayamadım ben
ay bunu bi arkadaş daha dediydi ya
kızlar kızımı dr a kontrole götürdüm uykuya dalma problemi vardı dr bi ultrason çekelim dedi.ve ultrasonda minik ikiadet taş çıktı.şaşırdım kaldım.nasıl oldu bu diye sordugumda fazla devit damlası verdiysen belki ondan olabilir dedi.bol bol su içcekmiş erimesi için.bide ürolojiye baktır dedi.benim kız suyu hiç sevmiyo.umarım eriyip gider.çoook üzüldüm anlatamam
Selam herkese kaç gündür yazamadim bise bebisleri sallarken okuyabildim biraz sadece. Benim bebeklerim de bağırsak enfeksiyonu olmuşlar ateş kusma ishal ufff gece uyku yok mahvolduk hep beraber bugün biraz daha iyiler inşallah serum yemeden atlaticaklarnerden kaptılar mikrobu hiç bilmiyorum kabus gibi 2 bebek sürekli kusuyor ishal zaten enseye kadar çıkıyor bide bu arda atesleri var.. yıka giydir bilmem ne mamaydi suydu ilaçti derken wc bile hayal oldu..
Evet kesmeyn derlerde bende cok sanci yapar hastanelik olurum. En son lohusayken olmustum. Bebeleri dusunemiyorum. Ben olsam kesrdim herhslde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?