2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun biran once gecer insallah.

ay bunu bi arkadaş daha dediydi ya

geçmiş olsun canım taşlar neresinde anlayamadım ben

odaunlara ağaç rendesini şiddetle tavsiye ediyorum oyucak da olur...bu devirde öle sade odun olmaz oyucan şekil vericen
bak ondan sonra hediye alıyor muuu almıyor muuu cık cık cık

Yok şekerim benim oduna ne rende ne e oyacak işlemez

Ha valla benide aramadılar yok kızzz yapmazlar öle şey iki bebeyle giriyoz şuraya acırlar bize

O organikciler benide aramadi. Kiz alsen bunlar cete kesin hediyelri kendileri topluyo. Bizede adresi veriyolar yani azimiza bal caliyolar. Bizde ya cikarsa diye atliyoruz vah yazik bize cok ezik gordum kendimi

ben de bi daha kampanya paylaşmam- ne de olsa hiçbirini kendim de kazanamadım.

şakası yok bu işin, şaşırdım garipsedim tuhafıma gitti

ben de bi daha kampanya paylaşmam- ne de olsa hiçbirini kendim de kazanamadım.

şakası yok bu işin, şaşırdım garipsedim tuhafıma gitti

hadi wavycim yapmaaaaa
ama bak ben çok eğleniyorumm, bak sen ve arkadaşlar olmasaydı ben bugün aklımı nasıl dağıtcaktımmm

Bi derlerki ishal i durdurmayin. Ama un corbasida iyi geliir derler, bilemedim ishali kesmeli

Ya araştırmalarima göre ishal mikrop vücuttan atilincaya kadar devam edermiş bu arada sıvı alımı fazla beslenme az ve olabildiğince sade olmaliymis ışte un corbasi pirinç lapasi yoğurt muz pirinç unu muhallebi fln

Evet kesmeyn derlerde bende cok sanci yapar hastanelik olurum. En son lohusayken olmustum. Bebeleri dusunemiyorum. Ben olsam kesrdim herhslde

Afiyet olsun yarasın minike. Sarımsağı ezip mi kullanıyorsun? Ben tarhanasına koydum , sadece ortadan kestim ne bileyim ağır mı gelir diye karar veremedimde :44:Oda hiç sevmedi zatende tarhanayı azcık yoğurt çorbası ile arası var :)

porsiyona göre ölçüleri değiştirebilirsiniz.ben öğünlük yaptım.
2 tepeleme yemek kaşığı pirinç
3su bardağı su,
1 yemek kaşığı un,nişasta nasıl isterseniz. ben un kullandım
yarım su bardağı yoğurt, nane z.yağı ,1 büyük diş sarımsak
pirinci su ile 45 dk kaynatıyorum( bu arada kontrol edin pirince göre suyunu fazla çekebilir.
kaynama işleminin 35-40 dakkasında sarımsağı havanda ezip çorbaya katıyorum .un ve yoğrdu çırpıp çorbaya ekliyorum nanesini katıyorum. indirdikten 15 dkk sonra 1 tatlı kaşığı zeytinyağı isteğe göre miiiinacık tereyağ katıyorum ben kattım

fasulye sıyırma da yeşil fasulye yi haşlıyorum yazdan kalma ama , sonra bıçak iile içini tek tek sıyırıp püre yapıyorum(biraz zaman alıyor), domates de kattım ben az kimyon koyup (domates de az zeytin yağı ile çekirdekleri çıkmış onu kavuruyorum ) yemeklerine püresine koyuyorum yaklaşık 10 gündür.şükür alerji olmadık.
ben bebeğimi taş devri usulu besliyorum. deniyorum tamamen doğaçlama ay bunu yemez vs yapmıyorum. çok şükür yeme ,kaşık vs sorunumuz yok MAŞAALLAH

ya gece 12 çok geç değil mi bebek için affına sığınarak sölüyorum... Benimki 11 de ytıyordu doktorumuz çok geç 20:30 en geç 21:00 de uyuyacak dedi..bu düzeni 1 haftada oturduk biz..

cnm bnm yaaa nasıl yaptın??* ben uykusuzluktan öleceğim artık:))) 12-1 den önce mümkün değil gece uykusuna geçmiyor(((

Ay canlarim benim ya gecmis olsun fen kotusu bu olsun insallah.

Kizlar ikinize de cok cok gecmis olsun yavrular bir an once iyilessin insallah

Evet kesmeyn derlerde bende cok sanci yapar hastanelik olurum. En son lohusayken olmustum. Bebeleri dusunemiyorum. Ben olsam kesrdim herhslde

Uykudan ciglikla uyaniyolar ardından zooort diye bi ses işin kötü yani temizlerken iice uyaniyolar uyku bölünüyor tam cildirmalik yaa :) neyse bugün çok şükür biraz iiler. Işhali kesmeye çalışıyorum tabi ama durmuyor ışte elimden geleni yaptım durmadı kendi kendisine durcakmis dr öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…