Ay canlarim benim ya gecmis olsun fen kotusu bu olsun insallah.
Kizlar ikinize de cok cok gecmis olsun yavrular bir an once iyilessin insallah
kızlar benim pıtırcana portakallı kereviz yapmıştım bayıldı yaa :) ki benim ki normalde öyle zor yiyor ki :)
Oğlumun dişi yok ki hala:)
Kan damlasından leke oluyormuş, kan damlası mı kullanıyorsunuz? :44:
Afiyet olsun yarasın minike. Sarımsağı ezip mi kullanıyorsun? Ben tarhanasına koydum , sadece ortadan kestim ne bileyim ağır mı gelir diye karar veremedimde :44:Oda hiç sevmedi zatende tarhanayı azcık yoğurt çorbası ile arası var :)
porsiyona göre ölçüleri değiştirebilirsiniz.ben öğünlük yaptım.
2 tepeleme yemek kaşığı pirinç
3su bardağı su,
1 yemek kaşığı un,nişasta nasıl isterseniz. ben un kullandım
yarım su bardağı yoğurt, nane z.yağı ,1 büyük diş sarımsak
pirinci su ile 45 dk kaynatıyorum( bu arada kontrol edin pirince göre suyunu fazla çekebilir.
kaynama işleminin 35-40 dakkasında sarımsağı havanda ezip çorbaya katıyorum .un ve yoğrdu çırpıp çorbaya ekliyorum nanesini katıyorum. indirdikten 15 dkk sonra 1 tatlı kaşığı zeytinyağı isteğe göre miiiinacık tereyağ katıyorum ben kattım
fasulye sıyırma da yeşil fasulye yi haşlıyorum yazdan kalma ama , sonra bıçak iile içini tek tek sıyırıp püre yapıyorum(biraz zaman alıyor), domates de kattım ben az kimyon koyup (domates de az zeytin yağı ile çekirdekleri çıkmış onu kavuruyorum ) yemeklerine püresine koyuyorum yaklaşık 10 gündür.şükür alerji olmadık.
ben bebeğimi taş devri usulu besliyorum. deniyorum tamamen doğaçlama ay bunu yemez vs yapmıyorum. çok şükür yeme ,kaşık vs sorunumuz yok MAŞAALLAH
şimdiye kadar 2 defa kullandm günde 1 tatlı kaşığı pekmez yediriyorm kızıma o yüzden fazla vermiyorm demir ilacıdan ama leke neden oldu anlamadm
Aminnn inşallah serumluk hastanelik olmayalim diye dua ediyorum tek başıma hastanede 2 çıldırmış bebekle kendimi hayal edemiyorum :)
sayfalar almış başını gtmiiiş bende kızımla bi uyku çektim ımmmmmmmnasılsnız şekerler alsen fotoya bayıldım şekerim çok tatlı yaaa
seninde canımm ne güzeel alkış kızımıza sever inşallah onuda yer maşallah ne çorbası yapcaksın annesi
gelcem demiş canım ya babana neden sorcak gideymmi diemi sen konuştun gerçi ses tonundan anlamışsındır isteksiz gibimiydi gerçekten
Hıııhhh uykuya tercih ettin bizi yani bide söylüyor
merhaba canım oncelıkle cook gecmıs olsun uzuldum bebeklerıne Allah sıfa versın benımde enn korktugum saglık problemını yasıyorsunuz Rabbım senın yardımcın olsun bebeklerını sıcak tutmaya calıs benımkıler ıshal olunca hemen muz yedırırıdım gecerdı elmada ıse yarıyo ve tabıkı bool su ıcır ben bıberonu agzına sıkardım dene canım bu arada fecebook varmı
havuçlu patates çorbası yaptım içine z.yağı attım biraz onu da çok sevdi :)) ayy çok heveslendim bu ek gıda işine ben zor geliyodu ama yiyince çok hoşuma gidiyoo :))
Sağol valla gerçekten korkulucak bisi bu çok lanet. Yeditiyorum ya pirinç lapa muz pirinli patates puresi yoğurt geçmedi bi türlü biberonu görünce oguruyolar benimkiler hiç emmiyolar bitane ilaç siringasi var onunla veriyorum suyu iciyolar onla allaha şükür dr bingildak içeri coker dedi susuzluktan öle bisi yok şimdilik bakalım face vardı kapattım
Çok net olmamış ama aceleye geldi idare edin :)
Bebek losyonu göndermişler. Öyle baştan savma ufakta değil şaşırdım gerçekten 250mllik.
Çokta hızlı geldi, eşimede demişler İstanbula gelmesi uzun sürmez diyede. Bende bu aralar bitkisel butür ürünler arıyordum, oğluşumun cildi severse devam ederim buna :)
gecenki arkadaş deyince ben de zaten arada veriyodum deviti, onu da kesmiştimBen demiri de d vit ide kestim valla faxlasi cok zararlimis nasil oylece verdiriyolar bilmiyorum.oyle ezmere yasiyoruz canlar vitamin eksikmi fazlami belli degil
afiyet olsun balıma bende çok hevesli başlamıştm şimdi yemio gerçi dişimiz görndü ondanmı yemio bilmiorum ama yemedği için hç zevkli gelmio artık inşallah hep sorunsuz yer deli gibi tarif ara artık sen
bizim dişler 5. ayda pörtledi zaten :) ben yeni başlıyom etrafımdaki herkes kızdı çocuğun dişi bile çıktı o hazır ek gıdaya ver artık diye ben kendimi hazır hissedince başladım 2miz de hevesliyiz inş. böle gider :) yatarken de tahıllı yapıyorum kendi sütüme onu da çok seviyo burda paylaşılan tüm yemek siteleri kayıtlı bilgisayarda 2 aydır bakıyom her yere :))
en çok burdan destek alıyorum çok seviyorum hepinizi iyiki varsınız :)))
anacim ne dogumgunu anisi yaaavvv. Vakitsizlikten yemek bile yiyemeden filme girdik patlamis misirla karin doyurduk film uzun surdu diye son dakikalarda kizi almaya yetisemiycez uykusu gelecek stresi basti vs vs. Kelebegin ruyasina gitik oyunculuklar ve cekim cok guzeldi ama senaryo film uzun da surdugu icinbiraz sıktı beni. En sonuk dogumgunlerimden biriydi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?