2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlumun dişi yok ki hala:)
Kan damlasından leke oluyormuş, kan damlası mı kullanıyorsunuz? :44:

şimdiye kadar 2 defa kullandm günde 1 tatlı kaşığı pekmez yediriyorm kızıma o yüzden fazla vermiyorm demir ilacıdan ama leke neden oldu anlamadm

Birşey dicem sarımsak tüketsin diye tarhanaya kafayı takmıştım ben niye yoğurt çorbasına katmadım hakketen alemim
Gerçi kıyma içinde istiyorum tarhanayı sevmesini ama onunda farklı yolları bulunur elbet yemezse :)
Tarifini şurayada eklersen iyi olur ben eklemeyim çalıntı gibi olmasın
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/597572-agustos-annelerinden-tarifler-3.html

Hasta ikizlerede geçmiş olsun bu ara yine nazar değdi bebeklerimize galiba hasta çok.

Aminnn inşallah serumluk hastanelik olmayalim diye dua ediyorum tek başıma hastanede 2 çıldırmış bebekle kendimi hayal edemiyorum :)

merhaba canım oncelıkle cook gecmıs olsun uzuldum bebeklerıne Allah sıfa versın benımde enn korktugum saglık problemını yasıyorsunuz Rabbım senın yardımcın olsun bebeklerını sıcak tutmaya calıs benımkıler ıshal olunca hemen muz yedırırıdım gecerdı elmada ıse yarıyo ve tabıkı bool su ıcır ben bıberonu agzına sıkardım dene canım bu arada fecebook varmı

sayfalar almış başını gtmiiiş bende kızımla bi uyku çektim ımmmmmmmnasılsnız şekerler alsen fotoya bayıldım şekerim çok tatlı yaaa

havuçlu patates çorbası yaptım içine z.yağı attım biraz onu da çok sevdi :)) ayy çok heveslendim bu ek gıda işine ben zor geliyodu ama yiyince çok hoşuma gidiyoo :))

Sağol valla gerçekten korkulucak bisi bu çok lanet. Yeditiyorum ya pirinç lapa muz pirinli patates puresi yoğurt geçmedi bi türlü biberonu görünce oguruyolar benimkiler hiç emmiyolar bitane ilaç siringasi var onunla veriyorum suyu iciyolar onla allaha şükür dr bingildak içeri coker dedi susuzluktan öle bisi yok şimdilik bakalım face vardı kapattım

havuçlu patates çorbası yaptım içine z.yağı attım biraz onu da çok sevdi :)) ayy çok heveslendim bu ek gıda işine ben zor geliyodu ama yiyince çok hoşuma gidiyoo :))

afiyet olsun balıma bende çok hevesli başlamıştm şimdi yemio gerçi dişimiz görndü ondanmı yemio bilmiorum ama yemedği için hç zevkli gelmio artık inşallah hep sorunsuz yer deli gibi tarif ara artık sen

tatlım sürekli karınlarına havluyu ısıt ısıt koy bilirmsin blmem karabaş yağı var aktarda onla karnına masaj yapıncada soğuklamamlara faydası oluo ben kullanıorum geçmiş olsun çok üzüldüm

ayy güle güle kullan :inş. bebişin sever.. bebe yağı gibi bişey mi?

Ben demiri de d vit ide kestim valla faxlasi cok zararlimis nasil oylece verdiriyolar bilmiyorum.oyle ezmere yasiyoruz canlar vitamin eksikmi fazlami belli degil
gecenki arkadaş deyince ben de zaten arada veriyodum deviti, onu da kesmiştim
demir zaten vermiyorum, dedim bi test yapın ona göre verelim yok dedi sağlık bakanlığı herkese veriyo bıdı da bıdı
ben de biliyom da o zaman dr ne gerek var, ben beslenmesine dikkat ediyorum anemik değilim kırmızı et veriyorum ne ferrum u ne demiri

bizim dişler 5. ayda pörtledi zaten :) ben yeni başlıyom etrafımdaki herkes kızdı çocuğun dişi bile çıktı o hazır ek gıdaya ver artık diye ben kendimi hazır hissedince başladım 2miz de hevesliyiz inş. böle gider :) yatarken de tahıllı yapıyorum kendi sütüme onu da çok seviyo burda paylaşılan tüm yemek siteleri kayıtlı bilgisayarda 2 aydır bakıyom her yere :))
en çok burdan destek alıyorum çok seviyorum hepinizi iyiki varsınız :)))

anamm erkenciymiş kız prinçleri hemen çıkarmışcanım demekki doğru zamanı biliyomuşsunki reddetmemiş bak çok sevndm aynen ya bi moralm bozuk olduğnda bile kızlarla konuşmam yeterli bzde seni çok sevioruzzz

bu aşı uykumu yapıo ya benm kız göznü açamadı pek bugün yine uyudu ya allah allahhhhh

ayy canım benimm yaa evde izleseniz daha iyimiş .. doğum günün kutlu olsun bu arada en güzel hediyelerimiz bebişlerimizin gözlerimizin içine bakıp gülümsemesi değil mi zaten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…