2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:)) ben kızıma laf etmiyim o zaman en son kaka günleri şöyle 12 gün de yaptı geçen hafta köye gittiğimde eve gelince 5 güne sonra 3 güne düştü şimdi 4. gün bakalım napıcak bi düzen tutturamadı yani benimki senin istediğin gibi toptan yapıyo :))

Son düzenleme:
Evde kereviz var portakal var hadi tarif ver çirkinördekyavrusu :)

canım kerevizleri soyup biraz irice küp küp doğra onları limon suyuna bas bir saat kadar beklesin.. iki tane portakalın suyunu sık. iki tane patates bir havuç bunlarda küp küp doğranacak. üç dört dişde sarımsak...soğanları uzzun uzun salataya doğranır şekilde doğrayıp bir tatlı kaşığı şekerle yağda çevireceksin sonra tüm malzemeleri ekle sonrada portakal suyunu koy birazda su ilave et.. oldu bitti :) çatalla ezip yavruya verebilirsin.. kalanında üzerine dereotu ekleyip sen yiyebilirsin ::)

aa geçmiş olsun oyunla filan içirmeye çalış benimki de sevmiyo ama içmeleri lazım inş. kendi kendine kaybolur

geçmiş olsun Allah kolaylık versin canm mevsim geçişi ya üşütmeleri kolay oluyo heralde ...

ya ben çok merak ediorum ama hç deniyemedm güzel olmaz die tatlm çok gzel anlatmışsın dencem bende elne sağlık canım

ayy güle güle kullan :inş. bebişin sever.. bebe yağı gibi bişey mi?

Teşekkür ederiz :)
wavy teyzesi ve didem teyzesinin yönlendirmesi ile elde ettik ürünü :)

Losyon. Bebe yağı ve bebe losyonunun farkı nedir dersen hala çözemedim tam olarak
Hamileyken dalinin mini bir setini almıştık. İki üründe de hemen hemen aynı şeyler yazıyordu :)

Çok sağol sen beni daha ii anlarsın :) inşallah allah beterinden korusun.

Canim dogumdan sonra oglumun biri sariliktan bir gun yatti hastanede bide benim kanamam oldu cocuklarida suruduk hastane hastane tam kepazelikti.neyse gecti sukur dahada doktora gitmek istemem.insallah iyilesirler hastaneye yatmadan gecer

Kullanico sayisi gosterilen yer varya kizlar ben basta gozukuyorum sizde de mi ole yoksa her kullanici kendini basta mi goruyo.anlatamadimda anlayin siz beni canlarim

Ne marifetlisin maşallah ben hiç bilmem böyle şeyler ya Öğrenmem gerek benimde artık butür tarifler. Çok klasik ve renksiz besleniyorduk biz. Tabi faydasızda çünkü sebze ile aramız yoktu hiç.Bizde yicez artık sebze-meyve canım oğlumun sayesinde

yok canom ya ne marifeti :) bi kaç çeşit yemekle kurtarıyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…