Alooooo ben buradayım ama benim kız 20 dk fazla uyumaz üstüne bide bollll yağlara bir kaka yapar annesini meşgul eder
Al işte yeni değiştim üzerini yine zorttt sesler geliyor yaaaa bu bebekler neden toptan yapmaz şu işi
Evde kereviz var portakal var hadi tarif ver çirkinördekyavrusu :)
kızlar kızımı dr a kontrole götürdüm uykuya dalma problemi vardı dr bi ultrason çekelim dedi.ve ultrasonda minik ikiadet taş çıktı.şaşırdım kaldım.nasıl oldu bu diye sordugumda fazla devit damlası verdiysen belki ondan olabilir dedi.bol bol su içcekmiş erimesi için.bide ürolojiye baktır dedi.benim kız suyu hiç sevmiyo.umarım eriyip gider.çoook üzüldüm anlatamam
Selam herkese kaç gündür yazamadim bise bebisleri sallarken okuyabildim biraz sadece. Benim bebeklerim de bağırsak enfeksiyonu olmuşlar ateş kusma ishal ufff gece uyku yok mahvolduk hep beraber bugün biraz daha iyiler inşallah serum yemeden atlaticaklarnerden kaptılar mikrobu hiç bilmiyorum kabus gibi 2 bebek sürekli kusuyor ishal zaten enseye kadar çıkıyor bide bu arda atesleri var.. yıka giydir bilmem ne mamaydi suydu ilaçti derken wc bile hayal oldu..
canım kerevizleri soyup biraz irice küp küp doğra onları limon suyuna bas bir saat kadar beklesin.. iki tane portakalın suyunu sık. iki tane patates bir havuç bunlarda küp küp doğranacak. üç dört dişde sarımsak...soğanları uzzun uzun salataya doğranır şekilde doğrayıp bir tatlı kaşığı şekerle yağda çevireceksin sonra tüm malzemeleri ekle sonrada portakal suyunu koy birazda su ilave et.. oldu bitti :) çatalla ezip yavruya verebilirsin.. kalanında üzerine dereotu ekleyip sen yiyebilirsin ::)
Sagol canim evet dedigin gibi bir guluslerine bir omur fedaayy canım benimm yaa evde izleseniz daha iyimiş .. doğum günün kutlu olsun bu arada en güzel hediyelerimiz bebişlerimizin gözlerimizin içine bakıp gülümsemesi değil mi zaten :)))
Temizlik bitti mi sekerim? Misler gibi oldu mu evin?
bu aşı uykumu yapıo ya benm kız göznü açamadı pek bugün yine uyudu ya allah allahhhhh
ya ben çok merak ediorum ama hç deniyemedm güzel olmaz die tatlm çok gzel anlatmışsın dencem bende elne sağlık canım
ayy güle güle kullan :inş. bebişin sever.. bebe yağı gibi bişey mi?
Çok sağol sen beni daha ii anlarsın :) inşallah allah beterinden korusun.
valla çokk lezzeti oluyor canım afiyet olsun :):)
canım kerevizleri soyup biraz irice küp küp doğra onları limon suyuna bas bir saat kadar beklesin.. iki tane portakalın suyunu sık. iki tane patates bir havuç bunlarda küp küp doğranacak. üç dört dişde sarımsak...soğanları uzzun uzun salataya doğranır şekilde doğrayıp bir tatlı kaşığı şekerle yağda çevireceksin sonra tüm malzemeleri ekle sonrada portakal suyunu koy birazda su ilave et.. oldu bitti :) çatalla ezip yavruya verebilirsin.. kalanında üzerine dereotu ekleyip sen yiyebilirsin ::)
Kullanico sayisi gosterilen yer varya kizlar ben basta gozukuyorum sizde de mi ole yoksa her kullanici kendini basta mi goruyo.anlatamadimda anlayin siz beni canlarim
Ne marifetlisin maşallah ben hiç bilmem böyle şeyler yaÖğrenmem gerek benimde artık butür tarifler. Çok klasik ve renksiz besleniyorduk biz. Tabi faydasızda çünkü sebze ile aramız yoktu hiç.Bizde yicez artık sebze-meyve canım oğlumun sayesinde
Kullanico sayisi gosterilen yer varya kizlar ben basta gozukuyorum sizde de mi ole yoksa her kullanici kendini basta mi goruyo.anlatamadimda anlayin siz beni canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?