2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bacim guleceksiniz bana da universteye gelene kadar kereviz enginar prasa balkabagi pancar nedir bilmeyen bir insandim .beslenme akdeniz usulu olunca tabi hep.ama simdi hepsini cok seviyom

ya kızlar ben yine alıntı yapamadım.bende çarşamba portakallı kereviz yaptım paylaşılan tarife çok benziyor. kızıma vermek istedim amabizim doktorumuz kereviz için 1 yaşına kadar verilmeyecek sebzeler içerisinde dedi. kimi kaynaklarda verdirmiş şimdi hangisi doğru bilgi?

Kullanico sayisi gosterilen yer varya kizlar ben basta gozukuyorum sizde de mi ole yoksa her kullanici kendini basta mi goruyo.anlatamadimda anlayin siz beni canlarim

Her kullanıcı kendini başta görür canım benim bildiğim kadarıyla... nerden dikkatini çekti ki bu şimdi :)

bizim doktorumuz verebilirsin demişti kerevizi canım...ıspanak verme dedi benim doktorum...

yok canom ya ne marifeti :) bi kaç çeşit yemekle kurtarıyorum bende :)
Kurtarıyorsun ama benim kurtarır bir yanım yok
Bacim guleceksiniz bana da universteye gelene kadar kereviz enginar prasa balkabagi pancar nedir bilmeyen bir insandim .beslenme akdeniz usulu olunca tabi hep.ama simdi hepsini cok seviyom
Ben hala bilmiyorum Yeşil olarak bizim eve ıspanak girer, bu saydıklarınla genel olarak tanışmadım bile

Ama ben hep tariflerde görüyorum. 6ay üzeri olarak. Çoğu kişide verdi neden öyle dedi acaba :44:

az az verlmesnde sakınca görmüorum ben canım insan bi müddet sonra doktor gibi ne verlr verlmez hissedio bence az az ver nolcak
Her kullanıcı kendini başta görür canım benim bildiğim kadarıyla... nerden dikkatini çekti ki bu şimdi :)

bende okuyunca bi güldüm ne dikkatli bu ouzi die o dkkatni çekmiş

:):) benim eşim sebze yemez ama ben kendime yaparrım mutlaka :) bu arada ıspanak patlıcan nitrattan dolayı verme diyor doktorlar ama kereviz bunların içinde mi değil mi bilmiyorum bazı kaynaklarda kerevizde geçiyor ben doktor tavsiyesi ile verdim canım..

biz öleyiz daha hele engnar hiç yemedm daha güzelmi geçen kerevz pişirdm adam istemedi dökeymmi annemlere gnderdm napaym

Ne biliyim her actigimda sirityor ismimde ondan be ya

Ispanağı oğluma vermedim daha okadar ilerleyemedik zatende, kendimiz için bakliyat, patates dışında pişen tek o var anlamında canım :)

Aslında ıspanakta veriyorlar bebeklere hep duyuyorum:44:Aman patlıcanı da zaten almıyoruz bile eşim hiç sevmez onuda :)

biz öleyiz daha hele engnar hiç yemedm daha güzelmi geçen kerevz pişirdm adam istemedi dökeymmi annemlere gnderdm napaym

Canim ben sanki senelerdir yiyormus gibi sevdim .kereviz i rendeleyip mayonez susme yogurt iri kiyilmis cevizle muhtesem oluyor denemeyen mutlaka denesin derim.bide enginari yapragiyla haslayinca yapragida lezzetli ben oluslara kemirtiyorum

Canim ben sanki senelerdir yiyormus gibi sevdim .kereviz i rendeleyip mayonez susme yogurt iri kiyilmis cevizle muhtesem oluyor denemeyen mutlaka denesin derim.bide enginari yapragiyla haslayinca yapragida lezzetli ben oluslara kemirtiyorum

enginarı gerçektende çok merak ediorum tatlım dedğin gibi geçende annem kerevzi rendelemiş maynez sarmsaklı yoğurtla karıştırmış eşim bilemedi kervz olduğunu yemeğn yanındada o kadar güzel gttiki yakıştı yani onu çok sevmiştm mesela en kısa zamanda şu engnarı pişircem şu kerevzi herkezn denemsi lazm dimi

Kesinlikle diyorum.
Benim esim sever sagolsun ot purc
Gerci su aralar hazir gidaci olduk evde sadece cocuklara yemek yapiliyo

Kizlar oglanin biri uyuyor birinide esimle oynatiyoruz.oglan ben her kapiyi vikisimda basiyor yaygarayi.esimde gicik bu oglana simdi ben kapiyi cikacam aglamazsan karismam dedi cocuk da aglamadi esim bunalimlarda cocuga bakmiyor cocuga bakacam gorusuriz

ayy biz geçen sene denedik eşimle ikimiz de sevmedik tam anlayamadım çiğ mi olcak kereviz pişircez mi ?? bi daha deniyim

ayy biz geçen sene denedik eşimle ikimiz de sevmedik tam anlayamadım çiğ mi olcak kereviz pişircez mi ?? bi daha deniyim

ewt çigden rendeleniyo.kabugunu soyduktan sonra rendenin ince yeriyle rendele,hemen yogurtla kararıyo çünkü.biraz mayonezde ekleyebilirsin.ben akşamları ortaya çok yaparım o tarz şeyler meze gibi oluyo.afiyet olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…