2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar nasılsınız, şimdi hastaneden geldik, ufaklık erkeğe benziyor dedi, pöff
Bir umut belki kız olur diyordum ama hayırlısı diyorum yinede.
Hep kız bebeklere özenirdim...

Ben kerevizi o şekilde yaptım ama güzel olmadı nedense, acaba kararıncamı tadı köt oluyor?
Oysaki çorbası çok güzel oldu, o tarz şeyleri çok severim aslında...

Slm kızlar nasılsınız, şimdi hastaneden geldik, ufaklık erkeğe benziyor dedi, pöff

Tatlim bende kiz kiz diyordum ola ola ikiside oglan olduu.iyiki olmuslar ikisi birbirinden tatli .cok eglenecegiz oluslarimlan soyle boy boy aslan gibi olacaklar insallah.

Tatlim bende kiz kiz diyordum ola ola ikiside oglan olduu.iyiki olmuslar ikisi birbirinden tatli .cok eglenecegiz oluslarimlan soyle boy boy aslan gibi olacaklar insallah.

%70 dedi.
Ama değişebilirde dedi, oğlumda da hep kız isterdim ama hissetmiştim erkek olacağını, bunu belkide istediğimiz için hep kız dedik ama erkeğe benziyor dedi.
Valla çok yaramaz olurlar diye korkuyorum, kız bebekler biraz daha uslu oluyor sanki...

zammbak canım hayırlı olsun..sağlıklı olsun yeter ki..insan ilk etapta farklı istiyor ama düşününce aynı olmaları aslında daha iyi.hele de bizimkiler gibi araları az olunca ilerde arkadaş gibi olacaklar inşallah.kız olsun erkek olsun.allah bize hayırlı ve sağlıklı versin yeter.

Bebekle iddaalaşılır mı ya. Diğeri babasına sevimlilik yapıyorsa o garibim gözüne batıyor demek ki. Eşin iyi hoş insan ama bunu yapmasın, yakında iyice herseyi anlıyacaklar çok üzülür kardeşler arasında ayrım sezerse minik

bir kereviz muhabbetidir dönmüş bende bir tarif vereyim dedim.

Kerevizleri ve ayvaları kuşbaşı doğrayıp limonlu suda bir süre bekletin. Onlar beklerken soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında biraz çevirin, suda bekleyen kerevizleri de ekleyip karıştırmaya devam edin. 6-7 dk sonra üzerine ayvalarınızı ekleyip ve bir iki çevirin. 2 portakalın suyunu ve bir limonun suyunu karıştırıp içine 1 veya 2 ( kereviz ve ayvanızın çokluğuna göre değişir ) şeker atın. Bu karışımı da tencereye döküp şöööle bir karıştırın. Tuzunuzu atın ve bir iki fokurdadıktan sonra yıkayıp doğradığınız kereviz yapraklarınıda üzerine serpip kısık ateşte kerevizler yumuşayana kadar pişirin. Vee sonra parmaklarınızla beraber yiyin. Soğuk servis yapılıyor ama ben sıcak haline de bayılıyorum. Ben bunu çok sık yaparım ve yiyip tarifini almayan hiç olmadı bugüne kadar.

Umarım beğenirsiniz.

Bir hayır vardır muhakkak diyorum canım, doktorumuz çok akıllı bir bebek dedi :)
İstediği her pozisyona girdi küçüğüm :)

Zaten kimseye cinsiyetini söylemicem, herkes bari kız olsa diyordu hep, söylersem şimdi canımı daha çok sıkarlar.

Temizlik bitti mi sekerim? Misler gibi oldu mu evin?

bitti canım da ben de bittim. ay yok camı kapatalım kız üşüyor ay kız uyandı koş koş bi yandan dan dun gürültü... of ki ne of...
2 den beri de uyumuyodu daha yeni uyudu, direk pastaneyi aradım önüme ne geliyosa söyledim, yicem

ay tatlm wavynin keyfne dicek yoktur şimdi mis gibi olmuştur ev benm evde temzlense keşke o benm yerme tertemz otursn artk temzlk oldumu çok huzurlu olurum ben

temiz canım temiz de ben pislendim resmen koşturmaktan. kadın almak da zor ya

Iyi aksamlar kovalasin sizi tavsanlar :119:
WAVYCAN baristikmi ?

niye, küs müydük ki?:100:
haa kırılma konusuna gelirsen- o konuda ben haklıyım. şaka maka dencek laf değildi o güzelim. zaten bu kampanya işi üstüme yapıştı- ki ben memnundum kendim kazanmış gibi sevinirim biri 1 tl bile kar etse. ama senin dediğin olmadı.

Hayırlı olsun canım. Sağlıklı olsunda gerisi boş.
Nedense bende oğlumun yanına beraber oyanabileceği bir erkek kardeş istiyorum :)
Eşim ve benim ailem kız istemişti benim bir isteğim yoktu, şimdi eşimde bunun aynısından birtane daha olsun bu cok tatlı diyor
Hatta 3tane aynısından istiyor

ay hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim. bence oğlan olması bebekler için daha iyi, aynı cinsten olunca daha iyi oynarlar bence. biri kızı biri oğlan olunca küçükken belli olmsada 5-6 yaşından sonra fazla takılmazlar.
ayyyy minik fasulyecan

noluyooo kızz, şaşırdınız mı, bence 4 yapın da 5 olsun basket takımı kurarsınız

kereviz ORGANİK ise verilebilir bu çok önemli, çünkü en çok tarım ilacı kullanılan bir sebze,bu yüzden kerevizi arıtmanla alakalı.kereviz vermek istiyorsan bazı markaların organik kereviz püreleri var deneyebilirsin,ben kızıma 2 aydır kereviz veriyorum. hem kavanoz hemde taze olarak, taze kerevizi kalın kabuk soyup mutlaka 2 kez sirkeli suda bekletip bir daha hiç yıkamadan pişiriyordum. bunun dışında alerjik bir reaksiyonu bilgisine sahip değili. ama çok vitaminli ve faydalı bir zebze

Benim aklımda hep 3 vardı zaten, galiba sonuncuda kızı tutturucaz :)
Tabi ufaklıklar biraz büyüsün sonra...

Ayyy 2 abisi olan bir kız, ne zor ne zor :)

Hayirlisi ve sagliklisi olsun gonlune gore olsun.benim bes tane abim var cok eglenceli oluyor

noluyooo kızz, şaşırdınız mı, bence 4 yapın da 5 olsun basket takımı kurarsınız

Valla asıl istediği 5 doğru bildin Eşimde kalabalık aile özlemi var hep kardeşleri olsun hayatta yalnız kalmasın istiyor :)
Tabi maddiyat ve günümüz koşulları sebebi ile bana göre 2. Eşim hala 3 düşünüyor :)
Ay pek tatlılar ya olsun birkaç tane işte
Allah olmayan dileyen herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…