Slm kızlar nasılsınız, şimdi hastaneden geldik, ufaklık erkeğe benziyor dedi, pöff
Bir umut belki kız olur diyordum ama hayırlısı diyorum yinede.
Hep kız bebeklere özenirdim...
Slm kızlar nasılsınız, şimdi hastaneden geldik, ufaklık erkeğe benziyor dedi, pöff
Tatlim bende kiz kiz diyordum ola ola ikiside oglan olduu.iyiki olmuslar ikisi birbirinden tatli .cok eglenecegiz oluslarimlan soyle boy boy aslan gibi olacaklar insallah.
Tatlim bende kiz kiz diyordum ola ola ikiside oglan olduu.iyiki olmuslar ikisi birbirinden tatli .cok eglenecegiz oluslarimlan soyle boy boy aslan gibi olacaklar insallah.
Kizlar oglanin biri uyuyor birinide esimle oynatiyoruz.oglan ben her kapiyi vikisimda basiyor yaygarayi.esimde gicik bu oglana simdi ben kapiyi cikacam aglamazsan karismam dedi cocuk da aglamadi esim bunalimlarda cocuga bakmiyor cocuga bakacam gorusuriz
zammbak canım hayırlı olsun..sağlıklı olsun yeter ki..insan ilk etapta farklı istiyor ama düşününce aynı olmaları aslında daha iyi.hele de bizimkiler gibi araları az olunca ilerde arkadaş gibi olacaklar inşallah.kız olsun erkek olsun.allah bize hayırlı ve sağlıklı versin yeter.
Temizlik bitti mi sekerim? Misler gibi oldu mu evin?
ay tatlm wavynin keyfne dicek yoktur şimdi mis gibi olmuştur ev benm evde temzlense keşke o benm yerme tertemz otursn artk temzlk oldumu çok huzurlu olurum ben
Iyi aksamlar kovalasin sizi tavsanlar :119:
WAVYCAN baristikmi ?
%70 dedi.
Ama değişebilirde dedi, oğlumda da hep kız isterdim ama hissetmiştim erkek olacağını, bunu belkide istediğimiz için hep kız dedik ama erkeğe benziyor dedi.
Valla çok yaramaz olurlar diye korkuyorum, kız bebekler biraz daha uslu oluyor sanki...
Hayırlı olsun canım. Sağlıklı olsunda gerisi boş.
Nedense bende oğlumun yanına beraber oyanabileceği bir erkek kardeş istiyorum :)
Eşim ve benim ailem kız istemişti benim bir isteğim yoktu, şimdi eşimde bunun aynısından birtane daha olsun bu cok tatlı diyor
Hatta 3tane aynısından istiyor
ya kızlar ben yine alıntı yapamadım.bende çarşamba portakallı kereviz yaptım paylaşılan tarife çok benziyor. kızıma vermek istedim amabizim doktorumuz kereviz için 1 yaşına kadar verilmeyecek sebzeler içerisinde dedi. kimi kaynaklarda verdirmiş şimdi hangisi doğru bilgi?
Benim aklımda hep 3 vardı zaten, galiba sonuncuda kızı tutturucaz :)
Tabi ufaklıklar biraz büyüsün sonra...
Ayyy 2 abisi olan bir kız, ne zor ne zor :)
%70 dedi.
Ama değişebilirde dedi, oğlumda da hep kız isterdim ama hissetmiştim erkek olacağını, bunu belkide istediğimiz için hep kız dedik ama erkeğe benziyor dedi.
Valla çok yaramaz olurlar diye korkuyorum, kız bebekler biraz daha uslu oluyor sanki...
noluyooo kızz, şaşırdınız mı, bence 4 yapın da 5 olsun basket takımı kurarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?