Bebekle iddaalaşılır mı ya. Diğeri babasına sevimlilik yapıyorsa o garibim gözüne batıyor demek ki. Eşin iyi hoş insan ama bunu yapmasın, yakında iyice herseyi anlıyacaklar çok üzülür kardeşler arasında ayrım sezerse minik
Evet bence de yapmasin .oburune benim oglum diyor zati bu neyi ise...ben konusur seettirrim ona
%70 dedi.
Ama değişebilirde dedi, oğlumda da hep kız isterdim ama hissetmiştim erkek olacağını, bunu belkide istediğimiz için hep kız dedik ama erkeğe benziyor dedi.
Valla çok yaramaz olurlar diye korkuyorum, kız bebekler biraz daha uslu oluyor sanki...
hiç üzülme, elbette ilk önce sağlıklı sıhatli gelsin dünyamıza
benim hamileliğimde 7 ayda ancak öğrendik cinsiyetimizi, bana da %80 erkek demişlerdi hep, sonra öğrendik ki kızmışeşim çok istemişti kız olmasını ,onun gönlüne göre olmuş ve Pırlantam doğdu. o yüzden emin oluncaya kadar düşünme, sağlıklı olması mühim
Bazen annelerin yaşadığı bunalımı babalarda yaşıyor olabilir.
Ben gebeliği ilk öğrendiğim sıralarda hatta yakın zamana kadar oğlumun ağlamasına asla dayanamıyordum.
Bir gün eşimede telefonda bağırdım ve hemen bulunduğu yerden çıkıp geldi, anlattı.
Sora hata yaptığımı farkettim ve düzeldim çok şükür.
İnş. aynı günlere dönmem tekrar, yine sıkıntı olsada çok şükür atlattım..
Bende bende bir tane daha erkek istiyorum. Hatta arası fazla açılmadan bu yaz sonu hamile kalsam diyorumHayırlı olsun canım. Sağlıklı olsunda gerisi boş.
Nedense bende oğlumun yanına beraber oyanabileceği bir erkek kardeş istiyorum :)
Eşim ve benim ailem kız istemişti benim bir isteğim yoktu, şimdi eşimde bunun aynısından birtane daha olsun bu cok tatlı diyor
Hatta 3tane aynısından istiyor
Hayırlısı olsun canım. Belli de olmaz bakarsın kız olur. Aslında anneler hisseder derler ama. Eğer erkekse de bence çok şanslısın. İki tane aslan gibi delikanlı olacak arkanda:109:Benim aklımda hep 3 vardı zaten, galiba sonuncuda kızı tutturucaz :)
Tabi ufaklıklar biraz büyüsün sonra...
Ayyy 2 abisi olan bir kız, ne zor ne zor :)
Valla asıl istediği 5 doğru bildinEşimde kalabalık aile özlemi var hep kardeşleri olsun hayatta yalnız kalmasın istiyor :)
Tabi maddiyat ve günümüz koşulları sebebi ile bana göre 2. Eşim hala 3 düşünüyor :)
Ay pek tatlılar ya olsun birkaç tane işte
Allah olmayan dileyen herkese versin inşallah
afferin bize yaf, performansımız parmak ısırttırıyor
bilmişim hakkatten
bugün başbakan da diyordu beşten aşağısı kurtarmaz diye
doğuralım tabi sayın başkabakanım, ben de çok seviyorum da şu annelik izinlerini filan diyorum bi düzenleseniz. 60% maaşlı 2 yıl izin verseniz hem memura hem işçiye. o zaman herkes doğurur nolcak.
bi tanesine baktıracak insan bulamıyoruz
afferin bize yaf, performansımız parmak ısırttırıyor
bilmişim hakkatteneşin bence de doğru söylüyor, yalnız kalmasın bebecikler. zaten öyle düşünmesem 8 seneden sonra ikinciyi doğurmazdım. anam çok fenaydı ya, ayy pestilimi çıkarıyodu, hem ruhen hem bedenen. neyse aslancanım Allahtan büyüdü de derdimiz azaldı çok şükür
bugün başbakan da diyordu beşten aşağısı kurtarmaz diye
doğuralım tabi sayın başbakanım, ben de çok seviyorum da şu annelik izinlerini filan diyorum bi düzenleseniz. 60% maaşlı 2 yıl izin verseniz hem memura hem işçiye. o zaman herkes doğurur nolcak.
bi tanesine baktıracak insan bulamıyoruz
Hmm neyse ben yorum yapmayım,aklımdan ve içimden geçenleri dökmeyim ortaya forumdan banlanmak var işin ucunda :26:
Uzun uzun içimi dökmek isterdim bu konuda ama neysee diyorum :113:
Arayı açarsak rahata mı alışırız yoksa bebek mi özleriz bilmiyorum bende :) Hem biraz büyüsün diyorum hem çok arası olmasın diyorum kısmet artık :)
Bu gidişle genel olarak arayı açmıyacak herkes, 2yıla kadar başka bir topicte denk gelebiliriz çoğumuz
ay ne dedim anlayamadim denecek laf degildi derken be. Kuzucum kirilacak laf yok ortada ciddiywtsiz bi lafdi ciddiye aldin. Kirdiysam kusura bakmabitti canım da ben de bittim. ay yok camı kapatalım kız üşüyor ay kız uyandı koş koş bi yandan dan dun gürültü... of ki ne of...
2 den beri de uyumuyodu daha yeni uyudu, direk pastaneyi aradım önüme ne geliyosa söyledim, yicem
temiz canım temiz de ben pislendim resmen koşturmaktan. kadın almak da zor ya
niye, küs müydük ki?:100:
haa kırılma konusuna gelirsen- o konuda ben haklıyım. şaka maka dencek laf değildi o güzelim. zaten bu kampanya işi üstüme yapıştı- ki ben memnundum kendim kazanmış gibi sevinirim biri 1 tl bile kar etse. ama senin dediğin olmadı.
baklayı nasıl pişirdinde verdin kız
Canim ben sanki senelerdir yiyormus gibi sevdim .kereviz i rendeleyip mayonez susme yogurt iri kiyilmis cevizle muhtesem oluyor denemeyen mutlaka denesin derim.bide enginari yapragiyla haslayinca yapragida lezzetli ben oluslara kemirtiyorum
%70 dedi.
Ama değişebilirde dedi, oğlumda da hep kız isterdim ama hissetmiştim erkek olacağını, bunu belkide istediğimiz için hep kız dedik ama erkeğe benziyor dedi.
Valla çok yaramaz olurlar diye korkuyorum, kız bebekler biraz daha uslu oluyor sanki...
taam taam papatyam sinirlenme
dök içini kız, küfür etmediin sürece bişi olmaz, ileri demokratik bir ülkede yaşıyoruz
Teşekkür ederim ama ateş var bizde sıcak daha da çıkarmazmi bilemedimtatlım sürekli karınlarına havluyu ısıt ısıt koy bilirmsin blmem karabaş yağı var aktarda onla karnına masaj yapıncada soğuklamamlara faydası oluo ben kullanıorum geçmiş olsun çok üzüldüm
Sağolun hepiniz gerçekten sıkıntı paylasinca azalıyor amin allah hepimizin yavrusuna huzur versin benimkiler mikrop kalmışlar keşke usutselerdigeçmiş olsun Allah kolaylık versin canm mevsim geçişi ya üşütmeleri kolay oluyo heralde ...
Canim dogumdan sonra oglumun biri sariliktan bir gun yatti hastanede bide benim kanamam oldu cocuklarida suruduk hastane hastane tam kepazelikti.neyse gecti sukur dahada doktora gitmek istemem.insallah iyilesirler hastaneye yatmadan gecer
Ya ondan bende yapicam kendimde yicem. Icinde sevdigim hersey vardiDün ozaltinorak'ın paylaştığı tarifi yaptım oğluma elmalı tarçınlı olan.( yanlış hatırlamıyorsam oydu sağolsun)
4defa falan aralıklarla teklif ettim 8bebe kaşığı falan yedi toplamda :) Bizim için büyük miktarlar bunlar. İnşallah kusmazda midesinde durur uğraşmama değer :)
bebegiminyemekleri.com » Bebeğime Elma tatlısı tarif buydu bakmak isteyen olursa
Hep tarifin yarısı malzeme kullanayım diyorum sonra kendimi kaptırıyorum. Öyle kalıyor :)
Ya ondan bende yapicam kendimde yicem. Icinde sevdigim hersey vardi
Ne marifetlisin maşallah ben hiç bilmem böyle şeyler yaÖğrenmem gerek benimde artık butür tarifler. Çok klasik ve renksiz besleniyorduk biz. Tabi faydasızda çünkü sebze ile aramız yoktu hiç.Bizde yicez artık sebze-meyve canım oğlumun sayesinde
Annesi büyüyorlar sonrada bire düşecek ama düzene girmeye başlayacak herşeyBebeler gunduz uyku sayisini 4 ten 2 ye dusurdu dostlar .
Ben kızıma hiç su vermiyorum sadece emiyor anne sütü aldığı sürece suya ihtiyaç yok diye biliyorum yanlışmı yoksa:44:çok saol ya.suyu ihmal etmemek lazım onu ögrendim
Slm kızlar nasılsınız, şimdi hastaneden geldik, ufaklık erkeğe benziyor dedi, pöff
Bir umut belki kız olur diyordum ama hayırlısı diyorum yinede.
Hep kız bebeklere özenirdim...[/QUOTE
Canımmbenim kızımda 7 ay karar veremediler bir kız bir oğlan 28 haftamda kesinleşti.ama doğduğunda yine sordum kızım diye
Niye küstümü ki:44:Iyi aksamlar kovalasin sizi tavsanlar :119:
WAVYCAN baristikmi ?
bitti canım da ben de bittim. ay yok camı kapatalım kız üşüyor ay kız uyandı koş koş bi yandan dan dun gürültü... of ki ne of...
2 den beri de uyumuyodu daha yeni uyudu, direk pastaneyi aradım önüme ne geliyosa söyledim, yicem
temiz canım temiz de ben pislendim resmen koşturmaktan. kadın almak da zor ya
niye, küs müydük ki?:100:
haa kırılma konusuna gelirsen- o konuda ben haklıyım. şaka maka dencek laf değildi o güzelim. zaten bu kampanya işi üstüme yapıştı- ki ben memnundum kendim kazanmış gibi sevinirim biri 1 tl bile kar etse. ama senin dediğin olmadı.
Dünde bende vardı temizlik sanki ben yaptım temizliği öyle yoruldum yani
Tatlım ya deme öyle hoşumuza gitmese hemen atlarmıyız kampanyalarabiz kazanamadıkya kıskançlık iste
Eşine hayranım valla onu tebrik et lütfen bizim babaya bakıncaBenim esim yasiyor olabilir o bunalimi cunku garibim anneleri gibi davraniyo hep derdi yakinda memelerimden sut gelecek diye
Valla bu bebeler herşeyi değiştiriyor tatlım bizde kurubaklagil yemezdik oğlumun sayesinde yiyoruz
Annesi büyüyorlar sonrada bire düşecek ama düzene girmeye başlayacak herşey
Ben kızıma hiç su vermiyorum sadece emiyor anne sütü aldığı sürece suya ihtiyaç yok diye biliyorum yanlışmı yoksa:44:
bence vermeye başla sende.benim gibi ugraşma sonra içircem diye.zaten onun su ihtiyacı pek olmuyodur emdiginden dolayı ama suya alışması açısındn iyi olurSlm kızlar nasılsınız, şimdi hastaneden geldik, ufaklık erkeğe benziyor dedi, pöff
Hep kız bebeklere özenirdim...[/QUOTE
Canımmbenim kızımda 7 ay karar veremediler bir kız bir oğlan 28 haftamda kesinleşti.ama doğduğunda yine sordum kızım diye
Niye küstümü ki:44:
Dünde bende vardı temizlik sanki ben yaptım temizliği öyle yoruldum yani
Tatlım ya deme öyle hoşumuza gitmese hemen atlarmıyız kampanyalarabiz kazanamadıkya kıskançlık iste
Eşine hayranım valla onu tebrik et lütfen bizim babaya bakınca
Slm kızlar nasılsınız, şimdi hastaneden geldik, ufaklık erkeğe benziyor dedi, pöff
Hep kız bebeklere özenirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?