2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bence de yapmasin .oburune benim oglum diyor zati bu neyi ise...ben konusur seettirrim ona

Evet bence de yapmasin .oburune benim oglum diyor zati bu neyi ise...ben konusur seettirrim ona

Bazen annelerin yaşadığı bunalımı babalarda yaşıyor olabilir.
Ben gebeliği ilk öğrendiğim sıralarda hatta yakın zamana kadar oğlumun ağlamasına asla dayanamıyordum.
Bir gün eşimede telefonda bağırdım ve hemen bulunduğu yerden çıkıp geldi, anlattı.
Sora hata yaptığımı farkettim ve düzeldim çok şükür.
İnş. aynı günlere dönmem tekrar, yine sıkıntı olsada çok şükür atlattım..

hiç üzülme, elbette ilk önce sağlıklı sıhatli gelsin dünyamıza
benim hamileliğimde 7 ayda ancak öğrendik cinsiyetimizi, bana da %80 erkek demişlerdi hep, sonra öğrendik ki kızmış eşim çok istemişti kız olmasını ,onun gönlüne göre olmuş ve Pırlantam doğdu. o yüzden emin oluncaya kadar düşünme, sağlıklı olması mühim

Tabi hep sağlıklı olsun diyorum, geçen gitmemizde eşim, kızın aynı sen olacak bak görürüsün demişti, sanki kız olacakmış gibi.
Oğlumda hissetmişti, daha cinsiyeti belli olmadan oğlum nasıl derdi hep.

Benim esim yasiyor olabilir o bunalimi cunku garibim anneleri gibi davraniyo hep derdi yakinda memelerimden sut gelecek diye

Bende bende bir tane daha erkek istiyorum. Hatta arası fazla açılmadan bu yaz sonu hamile kalsam diyorum Bence erkek bebekler kızlardan daha uslu. Kızlar biraz nazlı ve mızmız oluyorlar çevremdeki örneklere bakarsam.

Benim aklımda hep 3 vardı zaten, galiba sonuncuda kızı tutturucaz :)
Tabi ufaklıklar biraz büyüsün sonra...

Ayyy 2 abisi olan bir kız, ne zor ne zor :)
Hayırlısı olsun canım. Belli de olmaz bakarsın kız olur. Aslında anneler hisseder derler ama. Eğer erkekse de bence çok şanslısın. İki tane aslan gibi delikanlı olacak arkanda:109:

afferin bize yaf, performansımız parmak ısırttırıyor

bilmişim hakkatten eşin bence de doğru söylüyor, yalnız kalmasın bebecikler. zaten öyle düşünmesem 8 seneden sonra ikinciyi doğurmazdım. anam çok fenaydı ya, ayy pestilimi çıkarıyodu, hem ruhen hem bedenen. neyse aslancanım Allahtan büyüdü de derdimiz azaldı çok şükür
bugün başbakan da diyordu beşten aşağısı kurtarmaz diye
doğuralım tabi sayın başbakanım, ben de çok seviyorum da şu annelik izinlerini filan diyorum bi düzenleseniz. 60% maaşlı 2 yıl izin verseniz hem memura hem işçiye. o zaman herkes doğurur nolcak.
bi tanesine baktıracak insan bulamıyoruz

Son düzenleme:

3 diyordu 5 e mi yükseltmiş. Ben o adamı görünce direk çeviriyorum kanalı. Onunla ilgili çalışma da yapıyorlardı galiba ama devede kulak kalır verdikleri bence.

Hmm neyse ben yorum yapmayım,aklımdan ve içimden geçenleri dökmeyim ortaya forumdan banlanmak var işin ucunda :26:
Uzun uzun içimi dökmek isterdim bu konuda ama neysee diyorum :113:

Arayı açarsak rahata mı alışırız yoksa bebek mi özleriz bilmiyorum bende :) Hem biraz büyüsün diyorum hem çok arası olmasın diyorum kısmet artık :)

Bu gidişle genel olarak arayı açmıyacak herkes, 2yıla kadar başka bir topicte denk gelebiliriz çoğumuz

taam taam papatyam sinirlenme
dök içini kız, küfür etmediin sürece bişi olmaz, ileri demokratik bir ülkede yaşıyoruz

ay ne dedim anlayamadim denecek laf degildi derken be. Kuzucum kirilacak laf yok ortada ciddiywtsiz bi lafdi ciddiye aldin. Kirdiysam kusura bakma

baklayı nasıl pişirdinde verdin kız

soğan sarımsakla kavurdum... kızıma verirken de bleanderdan geçirdim yoğurtla karıştırıp verdim :)

Canim ben sanki senelerdir yiyormus gibi sevdim .kereviz i rendeleyip mayonez susme yogurt iri kiyilmis cevizle muhtesem oluyor denemeyen mutlaka denesin derim.bide enginari yapragiyla haslayinca yapragida lezzetli ben oluslara kemirtiyorum

enginar yaprağının o dibi en faydalı yeri zaten iyi yapıyorsun valla :)

hayırlısı olsun anasına babasına hayırlı bir evlat olsun inşşallaah :)

Teşekkür ederim ama ateş var bizde sıcak daha da çıkarmazmi bilemedim
geçmiş olsun Allah kolaylık versin canm mevsim geçişi ya üşütmeleri kolay oluyo heralde ...
Sağolun hepiniz gerçekten sıkıntı paylasinca azalıyor amin allah hepimizin yavrusuna huzur versin benimkiler mikrop kalmışlar keşke usutselerdi
Canim dogumdan sonra oglumun biri sariliktan bir gun yatti hastanede bide benim kanamam oldu cocuklarida suruduk hastane hastane tam kepazelikti.neyse gecti sukur dahada doktora gitmek istemem.insallah iyilesirler hastaneye yatmadan gecer

benimkiler 1 hafta kuvezde kaldılar süt taşıdık onlara hergün 3 defa ben besliyodum öyle sezeryanli sezeryanli çok zor hastane işleri yaa valla allah düşürmesin

Dün ozaltinorak'ın paylaştığı tarifi yaptım oğluma elmalı tarçınlı olan.( yanlış hatırlamıyorsam oydu sağolsun)
4defa falan aralıklarla teklif ettim 8bebe kaşığı falan yedi toplamda :) Bizim için büyük miktarlar bunlar. İnşallah kusmazda midesinde durur uğraşmama değer :)

bebegiminyemekleri.com » Bebeğime Elma tatlısı tarif buydu bakmak isteyen olursa

Hep tarifin yarısı malzeme kullanayım diyorum sonra kendimi kaptırıyorum. Öyle kalıyor :)

Ya ondan bende yapicam kendimde yicem. Icinde sevdigim hersey vardi

Valla bu bebeler herşeyi değiştiriyor tatlım bizde kurubaklagil yemezdik oğlumun sayesinde yiyoruz
Bebeler gunduz uyku sayisini 4 ten 2 ye dusurdu dostlar .
Annesi büyüyorlar sonrada bire düşecek ama düzene girmeye başlayacak herşey

çok saol ya.suyu ihmal etmemek lazım onu ögrendim
Ben kızıma hiç su vermiyorum sadece emiyor anne sütü aldığı sürece suya ihtiyaç yok diye biliyorum yanlışmı yoksa:44:

Slm kızlar nasılsınız, şimdi hastaneden geldik, ufaklık erkeğe benziyor dedi, pöff
Bir umut belki kız olur diyordum ama hayırlısı diyorum yinede.
Hep kız bebeklere özenirdim...

hayırlı olsun canım sağlıklı olsun da sağlığı sıhhati yerinde dimi? erkek denilince karıştırılabiliyomuş kordonla filan bakarsın kızdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…