2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merabaa, geçmişi okıcam da önce konuya bodoslama daliim dedim. kayınvalidem bugün kemikli dana eti haşlamış içine soğan atmış. ben de suyundan aldım oğlumun çorbasına koyiim dşye. sizce dokunurmu 6.5 aylık batu. suyu da biraz yağlı gibi geldi ama napsamki bilemedim

bence verebilirsin ben her çorbasına az az katıyorum.. buz kalıbında dondurdum her çorbaya bi kalıp atıyorum

Bende soğan,havuç ve patates ile haşladım. Ama fazla kullanmadım. Bir defa tarhanada kullandım, yediği 3kaşık zaten :) Az kullan bence tepkisine bak.

O gülüşler hep babaya hep babaya, anneye hep mızırdanmalar

Hepsi birbirinden tatlı, renk renk şeker bunlar

Sen ne dersen onu yaparım ben yeter ki kızma Tersin kötüymüş
spesifik durumlarda öleyim evet
15 kaplan gücünde olabilirim

Son düzenleme:
kızlar bi kaç gndür çok başım dönüo ya devrilcek gibi oluyorum

çok mu zayıfladın?
tansiyonun mu düşüyor
kansız mısın?
bunlar olabilir bi dikkat et kendine biraz, sonra yanakcanıma iyi bakamıcan
çok geçmiş olsun

aman şunun neşesine baaak sevgi pıtırcığım benmmmm anan iyki doğurmuş seni
İyi ki yaptığım en güzel en anlamlı şey
kızlar bi kaç gndür çok başım dönüo ya devrilcek gibi oluyorum
Benimde gözümün önü karardı kaç defa bu hafta ama doğru dürüst birşey yemeyip, hiç uyuyamamıştım oğlum çok huysuzdu ogünlerde. Ona yordum. Birde bende kansızlık var ya alışkınım bu duruma.
Haa birde cykdns nin dediği gibi tansiyonumda düşüktür hep benim ondanda oluyor.

Son düzenleme:

yiyceksin ama, paşama kim bakcak sonra

Son düzenleme:
çok mu zayıfladın?
tansiyonun mu düşüyor
kansız mısın?
bunlar olabilir bi dikkat et kendine biraz, sonra yanakcanıma iyi bakamıcan
çok geçmiş olsun
kansızlık olablir belki canım zayıflamak nerdeee kansızdm doğumdan sonrada kan hapını içmedm hiç çok evhamlıym ben hastamıym yoksaaaaaa

heralde yoruluoz canım ama benm büyük ihtmal kansızlık devam atcek olursa bi dr gideyim bari ya tansiyonumu ölçtrmedm keşke demin ölçseydm kv ye gttk orda vardı bzde yok

Gunaydın kızlar ben erkencıyım bu gece gusell bı uyku cektımm ohh bee dun kızlarını fazla uyutmadım gece 11 de uyudular sabah sesıne kaldım bı baktım saat 6 olmus sastım artık odadakı lavanta kokusundanmı dun ıılkdefa yayla corbası yedıler aksam omdan mı bılmem hıcc uykum yook sımdı 4'üz bkblırım bu gun kahvaltıda karnıbaharlı omlet yapıcam baklım agızlar acılcakmı:|

Elacım gecmıs olsun bebegının ates olmadı ısallah bu arada bas donmesı b12 vıtmın eksıklıgınden olblıyo . Kızlar bu gece sankı bebeksız uyudum gece 11 yattılar sabah seslerıne uyandım bı baktım saat 6 olmus sasırdımm artık aksam yayla corbasındnmdır, dun fazla uyumadılar ondnmıdır odalarına lavanta yagı serpmıstım ondanamıdr blemıcem ama uykusuz degılım cok sukur sımdı 4'üz bakabılırım bu arada kahvaltıda karnıbaharlı omlet yapıcam bebelerıme baklım yıyceklermı:|

Günaydın canım maşallah bebeklerine inş hep böyle devam eder. Bişey sorcam canım kahvaltıdan önce bişeyler yediriyor musun bebeklere bi de kahvaltıyı saat kaçta yaptırıyosun

wavybabycim ancak yazma fırsatım oldu sayende ben de organic ürün hediyesi kazandım perşembe günü aradılar kargoya veriyoruz diye cnm bakalım ne gönderecekler teşekkür ederimm

Günaydın canım maşallah bebeklerine inş hep böyle devam eder. Bişey sorcam canım kahvaltıdan önce bişeyler yediriyor musun bebeklere bi de kahvaltıyı saat kaçta yaptırıyosun

ıns canım ne gusel dınc kalkıyo ınsan canm kahvaltıdan once kakma saatıne gore degısyor 7 en gec 8 de mutlaka devam sutu ıcıyorlar sonrada 9 gıbı yatıp bazen 10 bazende 11 gıbı kahvaltı yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…