Çok sessiz bir ortam var:44:
ayyyy sen nasıl güzel bişisin oğluşşşşşÇok sessiz bir ortam var:44:
arkadaşlar merabaa, geçmişi okıcam da önce konuya bodoslama daliim dedim. kayınvalidem bugün kemikli dana eti haşlamış içine soğan atmış. ben de suyundan aldım oğlumun çorbasına koyiim dşye. sizce dokunurmu 6.5 aylık batu. suyu da biraz yağlı gibi geldi ama napsamki bilemedim
arkadaşlar merabaa, geçmişi okıcam da önce konuya bodoslama daliim dedim. kayınvalidem bugün kemikli dana eti haşlamış içine soğan atmış. ben de suyundan aldım oğlumun çorbasına koyiim dşye. sizce dokunurmu 6.5 aylık batu. suyu da biraz yağlı gibi geldi ama napsamki bilemedim
O gülüşler hep babaya hep babaya, anneye hep mızırdanmalarGülüşüne kurban yaa yirim yir!
Hepsi birbirinden tatlı, renk renk şeker bunlarçok tatlı maşallah :)
Sen ne dersen onu yaparım ben yeter ki kızmaayyyy sen nasıl güzel bişisin oğluşşşşş
kokla papatyam benim için de
muckssss
spesifik durumlarda öleyim evetO gülüşler hep babaya hep babaya, anneye hep mızırdanmalar
Hepsi birbirinden tatlı, renk renk şeker bunlar
Sen ne dersen onu yaparım ben yeter ki kızmaTersin kötüymüş
kızlar bi kaç gndür çok başım dönüo ya devrilcek gibi oluyorum
İyi ki yaptığım en güzel en anlamlı şeyaman şunun neşesine baaak sevgi pıtırcığım benmmmm anan iyki doğurmuş seni
Benimde gözümün önü karardı kaç defa bu hafta ama doğru dürüst birşey yemeyip, hiç uyuyamamıştım oğlum çok huysuzdu ogünlerde. Ona yordum. Birde bende kansızlık var ya alışkınım bu duruma.kızlar bi kaç gndür çok başım dönüo ya devrilcek gibi oluyorum
İyi ki yaptığım en güzel en anlamlı şey
Benimde gözümün önü karardı kaç defa bu hafta ama doğru dürüst birşey yemeyip, hiç uyuyamamıştım oğlum çok huysuzdu ogünlerde. Ona yordum. Birde bende kansızlık var ya alışkınım bu duruma.
Haa birde cykdns nin dediği gibi tansiyonumda düşüktür hep benim ondanda oluyor.
kansızlık olablir belki canım zayıflamak nerdeee kansızdm doğumdan sonrada kan hapını içmedm hiç çok evhamlıym ben hastamıym yoksaaaaaaçok mu zayıfladın?
tansiyonun mu düşüyor
kansız mısın?
bunlar olabilir bi dikkat et kendine biraz, sonra yanakcanıma iyi bakamıcan
çok geçmiş olsun
İyi ki yaptığım en güzel en anlamlı şey
bencede
Benimde gözümün önü karardı kaç defa bu hafta ama doğru dürüst birşey yemeyip, hiç uyuyamamıştım oğlum çok huysuzdu ogünlerde. Ona yordum. Birde bende kansızlık var ya alışkınım bu duruma.
Haa birde cykdns nin dediği gibi tansiyonumda düşüktür hep benim ondanda oluyor.
Gunaydın kızlar ben erkencıyım bu gece gusell bı uyku cektımm ohh beedun kızlarını fazla uyutmadım gece 11 de uyudular sabah sesıne kaldım bı baktım saat 6 olmus sastım artık odadakı lavanta kokusundanmı dun ıılkdefa yayla corbası yedıler aksam omdan mı bılmem hıcc uykum yook sımdı 4'üz bkblırım bu gun kahvaltıda karnıbaharlı omlet yapıcam baklım agızlar acılcakmı:|
Günaydın canım maşallah bebeklerine inş hep böyle devam eder. Bişey sorcam canım kahvaltıdan önce bişeyler yediriyor musun bebeklere bi de kahvaltıyı saat kaçta yaptırıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?