2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

6.5 aylık ise suyunu vereceğin çorbaya katabilirsin.ama yavaş yavaş koy ,ben genelde ilk önce minik bir kaseye 2-3 kaşıklık koyuyordum, tadını beğenirse hemen büyük kaseye koyup yediriryordum. fazla yağlı almamaya çalışın.

Gunaydin oglumun biri cildirdi biberon disinda bisey almiyor.daha dogrusu benim verdigim seyleri yemiyor.eline veriyom ekmek dilimi meyve maydonoz kereviz onlari mimlaya mimlaya kemiriyor ama sonra yiyemeyince delleniyor.

Kiz cipiskol nasil becerdin o isi benim bebeler gece kalkip gunduz ogrendigi seyleri tekrar ediyor bir iki posta agliyor

Günaydın herkese

yiyceksin ama, paşama kim bakcak sonra
Oğlumdan fırsat bulduğum zamanları yemek yemekle geçiriyorum zaten hobi gibi birşey oldu Galiba ben bu bebeyi karnımda değilde midemde taşımışım.Doğumdan sonra yerini dolduramadım ye ye
Yoruluyoruz, yoruyorlar Kansızlık teşhisi koyduk sana cydknsyle :) İhmal etme kendini

Amin, amin,amin,amin ve amiiinn

Ouzi seninkiler yine büyüme ataklarında galiba:44: Kendi yemek isteyende asi mi olacak nedir başına

slmm kızlar dun gezdım bol bol o yuzden sıteyı zıyaret edemedım..hepimizin KADINLAR GUNU KUTLU OLSUN gec oldu ama olsun her gunumuz KADINLAR GUNU OLSUNN

Kiz cipiskol nasil becerdin o isi benim bebeler gece kalkip gunduz ogrendigi seyleri tekrar ediyor bir iki posta agliyor

sanırım dun fazla uyumadılar ya ondan bıde gece uzattım uyuma saattlerını 11 gıbı uyudular aksam yemegınde yayla corbası yedırdım dunde kadınlar gunuydu yaa annesıne hedıye verdıller galıba sımdı karnıbaharlı omlet yedırdıım yarım kase yedıler cok sukur gerısını oyun yaparak yedırdım sımdı uyudular kalkınca elma suyu ıcırıcem sen zorla yemeyenı sole yap bılmıyorum emzık alıyolarmı ben emzıgı agzına sokuyurum sonra bı kasık yemek sonra gene emzık ole bıtırıyoo

Yok ya emzik almiyor mikrop.yumurta ve corba disinda bide kabakli muhallebi disinda biseyden pek zevk almiyolar

Uc tuvalet 2 banyo temizledim anam agladi
Cocuklara kiymali zebze corbasi yaptim 20 25 bebe kasigi iciyolar doyarlarmi ki bunla

yok tatlım ateşde huysuzlukta olmadı sanki aşı olmamış gibiydikmaşallah onlara büyüyolar ya uyumasnda bilmişler inşallah yerler afyet olsun kuzulara

Uc tuvalet 2 banyo temizledim anam agladi
Cocuklara kiymali zebze corbasi yaptim 20 25 bebe kasigi iciyolar doyarlarmi ki bunla

bu veletler cok pıslık yapıyolar analarına hıım o yuzde durmuyolar senın bebeler benımkıler ercı sadece uykuları gelınce alıyolar emzıgı o kadar benım bı kızın sevdıgı oyuncak var oynarken hemen agzına tıkıyorum bıde degısık oyuncaklara agzını acıyor yıycek ya goya hopp tıkıstırıyorum hemen sımdı uyandı bızdıklar beımde dunden kalan yayla corbam var kıymalı ama ıcıne ben doysun dıye kuskus pırınc bırazda ekmek dogruyom su gıbı doymaz ogulların cnm

kızlar bu sabah kızımı yatağa yanıma almıştım eşim nöbete gitmişti.. bi an içim geçmiş kızım döne döne yataktan düştü öyle ağladı ki anlatamam çok şükür ki kötü yere düşmesine rağmen birşey olmadı minik kuzuya ..

ayy geçmiş olsun canıımmm dönüyosa yanına almasaydın keşke yeni mi dönmeye başladı? benimki daha dönmüyo ama artık düşme haberlerinden sonra hep yatağına yatırıyorum.. inş. bişey olmamıştır

ayy ne bileyim canım yaaa tam tur dönüyor hiç yerinde durmuyor ki bi dalgınlığıma denk geldi çok şükür ki bişey olmadı kuzmuma..

ayy ne bileyim canım yaaa tam tur dönüyor hiç yerinde durmuyor ki bi dalgınlığıma denk geldi çok şükür ki bişey olmadı kuzmuma..

Geçmiş olsun canım. Birşey olmamış bak ne güzel üzülme annesi ne yazık ki düşe kalka büyüyecekler
Benimkide 5aylık gibi ana kucağından yüzüstü zıplamıştı mutfakta :)
En çokta şaşırdıkları için ağlıyorlar.

Görene,duyana, bilene soruyorum şimdi.
Şehriye çorbası yapayım diyorum ama domates konusunda şüphelerim var
Birkere normal ekmeği domates suyuna batırıp vermiştim, birkerede bizim salçalı çorbadan vermiştim azcık. İkisinde de kabarmalar oldu. Ondan mı tabi emin değilimde...
Hem 1yaş üstü yazıyor hemde 6ay üzeri çorba tariflerinde var. Domates pişince alerjik özelliği falan mı azalıyor da öyle acaba:44:

Domatessiz sadece suyla mı yapsam risk almayıp?

saol canım düşüp kalkıp büyüyecekler tabiki ama yşnede hem onlar hemde biz korkuyoruz işte :)

ben yazdan domatesleri bleanderdan geçirip buz kalıbında dondurmuştum küp küp saklamıştım şehriye çorbasını onlarla yapıyorum.. alerjik olduğunu sanmıyorum domatesin...

İşte birde seninki gibi yazdan kalma değil yeni aldığımız domatesler. Neyse sanki benimki bir kase çorba içecekte böyle düşünüyorum. Yiyeceği en fazla 8 kaşık kendi kaşığıyla oda

Birde ilk saç kesimi sadakası ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur. Net birşey öğrenemedikte biz:44iyaneti arıcam en sonunda

Oğlumun ilk aylarında izlemiştim şu belgeseli bugun yeniden izliyorum. Paylaşmıştım ama izlemeyenler bakar belki :)

Bebekler-Babies [1/4] on Vimeo
2.part face gruplarına koymuşlar zaten linki var

Ana fikir birşekilde büyüyüp gidiyor bebeler kendimizi yıpratmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…