2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlaar, yaklaşık bir haftadır evden çıkmıyoruz, sıkıldık be yaa, havalar düzelsede kendimizi dışarı atsak.

Benim oğluşum baya seçici oldu yemek konusunda, yumurta sarısı sevmiyor, domates ve zeytinyağı alerji yapıyor.
Bugün meyve püresi verdim, onuda yemedi, bazen sadece biberon mamasına ağırlık veriyor.

Ne yapsam acaba,ne önerirsiniz?

Bu arada çirkinördekyavrusu geçmiş olsun bebişe, ben oğlumu yanıma aldığım zaman beşiğini yatağa yaslıyorum, yada yastık koyuyorum. Dün gece mama yaparken dönmüş öyle uymuş kuzucum...

Bugünde kimsecikler yok, sıkıldem bende evde.
Bizim ailenin bayanları İstanbul'da bir arada bense taa Türkiye'nin bşr ucunda
Oğluşumda uyudu, kaldım tek başıma, ne sıkıcı...

çok geçmiş olsun okuyunca yazayım dedim benimki de gece yanımdan düştü çok korktum ama allhtan çok yüksek değildi düştüğü yer bende çok korktum dudağımda hemen uçuk çıktı, ezilir diye aramızda yatırmıyordum ama artık kenarda yatırmıycam.

benim oğlumda yoğurt sevmiyor, meyve püresini de armutsuz yemiyor bende ne yapacağımı bilemiyorum :)

Canim benim oluslar pure yemiyor ilk onceleri yumurta sarisini ihlamurla pure yapiyordum yemiyordu simdi kuru kuru koparip veriyom arada da ihlamur veriyom seviyolar meyveyi de ne pure ne suyu hic yediremedim dilim yapip veriyom bizim meyve ogunumuz boyle simdi yiyemiyor ama ilerde iyi olacak.gerci su ara biri hic yemiyo da gecicidir insallah.

Dusme korkusu yuzunden Biz odanin birini tamamen bosaltip kocaman bi yer yatagi serdik simdilik geri geri takiliyoruz odanin icinde gerci olacagi varsa olurda allahim daha buyuk kazalardan korusun

Iyiyiz benim hatunlar gece hiç uyumadilar gündüz de hep sallattirdilar kendilerini şimdi de uyuyolar ama kalkarlar az sonra seninkiler geceye mi yattı

Evet geceye yattilar 6 7 gibi yatarlardi bugun erken sizdilar sabah beste ayaktayiz.yattilar ama mizildaniyolar ya oyle kesintisiz uyumuyolar ama olsun ya cok iyi oluyor aksam bize kaliyor dogdular dogali boyleler sukur

Iyiyiz benim hatunlar gece hiç uyumadilar gündüz de hep sallattirdilar kendilerini şimdi de uyuyolar ama kalkarlar az sonra seninkiler geceye mi yattı

Sen yalniz bakiyodun degil mi .cok zor oyaliyorum ben ya surekli oyun istiyolar .kendi kendilerine oynarken bile goz ucuyla bana bakiyolar ordsmiyim diye.

Evet geceye yattilar 6 7 gibi yatarlardi bugun erken sizdilar sabah beste ayaktayiz.yattilar ama mizildaniyolar ya oyle kesintisiz uyumuyolar ama olsun ya cok iyi oluyor aksam bize kaliyor dogdular dogali boyleler sukur

Bravo yaa maşallah daha hava kararmadi yahu :) benumkiler sabah 9 gibi kalkıp gece 12 fln gibi uyuyolar normalde ama bu 3 gündür gece gündüz birbirine karıştı ishal mevzuundan. Senin süt işi nooldu emiyorlarmi hala

Sen yalniz bakiyodun degil mi .cok zor oyaliyorum ben ya surekli oyun istiyolar .kendi kendilerine oynarken bile goz ucuyla bana bakiyolar ordsmiyim diye.

Evet yalnızım aynen oda oda geziyoruz devamlı hep değişiklik istiyolar oyun istiyolar 7 yaşında bide oglusum var oda ilgi istiyo odevdi okumaydi valla allah yardımcımız olsun acayip yük var üstümde acısını cikaricam ama ahtim var :)

Bravo yaa maşallah daha hava kararmadi yahu :) benumkiler sabah 9 gibi kalkıp gece 12 fln gibi uyuyolar normalde ama bu 3 gündür gece gündüz birbirine karıştı ishal mevzuundan. Senin süt işi nooldu emiyorlarmi hala

Duzelir ya merak etme iyilessinlerde insallah.valla emiyolarda oyle sosyal aktivite olsun diye sutum cok azaldi ya ilk alti ay baya iyi idi kayda deger bulup sagmiyorum bile artik.
Gunduz uykusu 1 saat filan bunlarin kac gundur sabaha kadar on krre kalkariz biz badinda nobet tutuyorum

Bende ole diyom esimle cok gezerdik biz simdi evde mapus gibiyim hic bise yapilmiyor bunlarla.
Ben birini sirtima alip birini kucagima aliyorum baya kas yaptim 18 19 kilo ile geziyoruz

Ya inşallah böyle zaten onlar iyileşir ben hasta olurum :) benimkiler küçük diyenin acaba 2 saatte bir uyicaklar illa

Bende ole diyom esimle cok gezerdik biz simdi evde mapus gibiyim hic bise yapilmiyor bunlarla.
Ben birini sirtima alip birini kucagima aliyorum baya kas yaptim 18 19 kilo ile geziyoruz

Kaç kilosunu sen ben 67 kiloyla hamile kaldım 90 dogurdum şimdide 78 kgyim ya acillı zayıflamak lazım

Kaç kilosunu sen ben 67 kiloyla hamile kaldım 90 dogurdum şimdide 78 kgyim ya acillı zayıflamak lazım

Ooo sen baya almisin gerci normal tekler bile aliyor o kadar bana doktor seker ve un disinda istedigi ye kilo almazzsin bebeklerin kilo alir erken dogum bel agrisi filan olmaz demisti allah razi olsun aynen oyle oldu

Ooo sen baya almisin gerci normal tekler bile aliyor o kadar bana doktor seker ve un disinda istedigi ye kilo almazzsin bebeklerin kilo alir erken dogum bel agrisi filan olmaz demisti allah razi olsun aynen oyle oldu

Aslinda kilo almaya cok musaittim hergun et yedim 4 ceviz ve uarim litre sut 4 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…