kızlar bu sabah kızımı yatağa yanıma almıştım eşim nöbete gitmişti.. bi an içim geçmiş kızım döne döne yataktan düştüöyle ağladı ki anlatamam çok şükür ki kötü yere düşmesine rağmen birşey olmadı minik kuzuya ..
Slm kızlaar, yaklaşık bir haftadır evden çıkmıyoruz, sıkıldık be yaa, havalar düzelsede kendimizi dışarı atsak.
Benim oğluşum baya seçici oldu yemek konusunda, yumurta sarısı sevmiyor, domates ve zeytinyağı alerji yapıyor.
Bugün meyve püresi verdim, onuda yemedi, bazen sadece biberon mamasına ağırlık veriyor.
Ne yapsam acaba,ne önerirsiniz?
Bu arada çirkinördekyavrusu geçmiş olsun bebişe, ben oğlumu yanıma aldığım zaman beşiğini yatağa yaslıyorum, yada yastık koyuyorum. Dün gece mama yaparken dönmüş öyle uymuş kuzucum...
Slm kızlaar, yaklaşık bir haftadır evden çıkmıyoruz, sıkıldık be yaa, havalar düzelsede kendimizi dışarı atsak.
Benim oğluşum baya seçici oldu yemek konusunda, yumurta sarısı sevmiyor, domates ve zeytinyağı alerji yapıyor.
Bugün meyve püresi verdim, onuda yemedi, bazen sadece biberon mamasına ağırlık veriyor.
Ne yapsam acaba,ne önerirsiniz?
Bu arada çirkinördekyavrusu geçmiş olsun bebişe, ben oğlumu yanıma aldığım zaman beşiğini yatağa yaslıyorum, yada yastık koyuyorum. Dün gece mama yaparken dönmüş öyle uymuş kuzucum...
kızlar bu sabah kızımı yatağa yanıma almıştım eşim nöbete gitmişti.. bi an içim geçmiş kızım döne döne yataktan düştüöyle ağladı ki anlatamam çok şükür ki kötü yere düşmesine rağmen birşey olmadı minik kuzuya ..
Çok çok geçmiş olsun onları melekler koruyo annesi
Nabersin.bebeler ne yapiyi benimkiler gunduz hic uyumadi simdi banyo yaptirdik sizdilar bakalim
Iyiyiz benim hatunlar gece hiç uyumadilar gündüz de hep sallattirdilar kendilerini şimdi de uyuyolar ama kalkarlar az sonra seninkiler geceye mi yattı
Iyiyiz benim hatunlar gece hiç uyumadilar gündüz de hep sallattirdilar kendilerini şimdi de uyuyolar ama kalkarlar az sonra seninkiler geceye mi yattı
Evet geceye yattilar 6 7 gibi yatarlardi bugun erken sizdilar sabah beste ayaktayiz.yattilar ama mizildaniyolar ya oyle kesintisiz uyumuyolar ama olsun ya cok iyi oluyor aksam bize kaliyor dogdular dogali boyleler sukur
Sen yalniz bakiyodun degil mi .cok zor oyaliyorum ben ya surekli oyun istiyolar .kendi kendilerine oynarken bile goz ucuyla bana bakiyolar ordsmiyim diye.
Bravo yaa maşallah daha hava kararmadi yahu :) benumkiler sabah 9 gibi kalkıp gece 12 fln gibi uyuyolar normalde ama bu 3 gündür gece gündüz birbirine karıştı ishal mevzuundan. Senin süt işi nooldu emiyorlarmi hala
Evet yalnızım aynen oda oda geziyoruz devamlı hep değişiklik istiyolar oyun istiyolar 7 yaşında bide oglusum var oda ilgi istiyo odevdi okumaydi valla allah yardımcımız olsun acayip yük var üstümde acısını cikaricam ama ahtim var :)
Duzelir ya merak etme iyilessinlerde insallah.valla emiyolarda oyle sosyal aktivite olsun diye sutum cok azaldi ya ilk alti ay baya iyi idi kayda deger bulup sagmiyorum bile artik.
Gunduz uykusu 1 saat filan bunlarin kac gundur sabaha kadar on krre kalkariz biz badinda nobet tutuyorum
Bende ole diyom esimle cok gezerdik biz simdi evde mapus gibiyim hic bise yapilmiyor bunlarla.
Ben birini sirtima alip birini kucagima aliyorum baya kas yaptim 18 19 kilo ile geziyoruz
Kaç kilosunu sen ben 67 kiloyla hamile kaldım 90 dogurdum şimdide 78 kgyim ya acillı zayıflamak lazım
Kaç kilosunu sen ben 67 kiloyla hamile kaldım 90 dogurdum şimdide 78 kgyim ya acillı zayıflamak lazım
Ooo sen baya almisin gerci normal tekler bile aliyor o kadar bana doktor seker ve un disinda istedigi ye kilo almazzsin bebeklerin kilo alir erken dogum bel agrisi filan olmaz demisti allah razi olsun aynen oyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?