2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy gezmelerde başlamış, burada da hava güzel ama virüsten korkuyoruz.
Tam karşımızda park var, sadece bakmakla yetiniyoruz.
Havalar iyice ısınsada atsak kendimizi çay bahçelerine, parklara yaa...

Benim kızda şimdi uyudu
Teşekkür ederiz daha güzelleri kokoşumun olsun.pantolon tayt tişörth saç bandı aldım.etek elbise şort da alırsam yazlık alışverişimiz tamam

Bende diş buğdayı için papyonlu bişi arıyorum, haftaya nasipse annem gelecek, nerede vardır acaba?
Burada lc'den başka iyi çocuk mağazası yok...

bizde bıgün oğluşumla ew gezmesine gittik. maşallah oğluma beni üzmedi bugün yemek konusunda. chicco pollly mama sandalyesi aldık dün. onun hatrınamıdır nedir, yemeklerini güzel yedi, tabi kahvaltıda biraz zorlandık ama olsun o kadar olur:=)

Ohhh çok güzel burda havalar hala soğuk anca avm geziyoruz. Arkadaki Denizi'de gördüm yaaaa çok şanslısınız

Aferin oğluşamama sandalyesinde doğru tercih kesinlikle ben oğlumda almıştım 2 yaşına girecek hala çok rahat kullanıyoruz.ikea mama sandalyeleri çok küçük sonra ona kesinlikle sığmazlar.

Teşekkür ederiz, o sizin tatlılığınız
Bilgiler içinde teşekkürler canım

Allah kabul etsin inşallah :)
Aynen bu şekilde bilgiler bulduk ama ilk hafta kesimi dışında net birşey bulamadık. Yeni kestik biz ve tartmadık :)
Bazı yerlerde gücü yettiğince gibi bilgiler var :44:
İlk hafta kestirmezsende ortalama birşey var galiba canımda onu tam bilemedik

ya arkadaşlar şimdi interntte ek gıdalarla ilgili şeyler okuyorum da . kahvaltıda yumurta için haftada 2-3 keereyi geçmeyin yazmış hep. ben 10 gündür her gün veriyorum:) azaltsam mıki acaba? siz neler yapıyosunuz? bi de ekmek konusunda cici bebe ve bebek ekmeği sewmiyo benim oğlum. tarhana içine koymak için hangi ekmekten versem, bizim yediğimiz ekmek olur mu acaba?

Kızlar bugun bebeklerıme portakall kerevız yedırdım pure yapıp sevdıler aksamda tarcınlı cevızlı elma puresı verdım bunu cook sevdı bı kızım

bız 7 aylıgız 1 aydan berı tam sarısını verıyorum hergun genelde o alerjı durumuna baglı corbalarınada bızım ekmekten ufacık dogruyorum bazen tarhanaya lor peynırı koyuyorum gusel oluyo

Aferin oğluşamama sandalyesinde doğru tercih kesinlikle ben oğlumda almıştım 2 yaşına girecek hala çok rahat kullanıyoruz.ikea mama sandalyeleri çok küçük sonra ona kesinlikle sığmazlar.
Ben 2 yasina kadar oturtamam diye almadim almicam. Ana kucaginda yediriyorum.
Gunasiri sekerim yumurta vercez kizdan hatirliyorum 1 gun ver 1 gun verme

Kızlar bugun bebeklerıme portakall kerevız yedırdım pure yapıp sevdıler aksamda tarcınlı cevızlı elma puresı verdım bunu cook sevdı bı kızım

ne güzel çeşitli yiyosunuz, biz daha patates havu. ve bal kabağının dışına çıkamadık domatesli şehriye çorbası yapsam yermiki acaba? ve kahvaltıda tahin pekmez veriyomusunuz

ne güzel çeşitli yiyosunuz, biz daha patates havu. ve bal kabağının dışına çıkamadık domatesli şehriye çorbası yapsam yermiki acaba? ve kahvaltıda tahin pekmez veriyomusunuz
Tahin 2 yasindan kucuklere verilmemwsi gerekiyomus bende veriyordum biraktim. Ama cok fazla demir varmis gerci ben kendimi taniyosam 2 yasi beklemem. Corba icinde yogurt corbasini deneyebilirsin.

Tahin 2 yasindan kucuklere verilmemwsi gerekiyomus bende veriyordum biraktim. Ama cok fazla demir varmis gerci ben kendimi taniyosam 2 yasi beklemem. Corba icinde yogurt corbasini deneyebilirsin.

bikere denedim yoğurt çorbasını canım yemedi, ki yoğurt sewer benim oğlum. tarhanada sewmedi. ama şunu farkettim ben çorbaları ekmeksiz veriyodum. acaba sıvı mı geliyodu çok? gerçi su ve süt sewiyo:) bi de yarın içine ekmek içi doğrayıp yediriyim. sen yoğurtçorbasını nasıl yapıyosun

Princi hasliyorum yogurt un u suyla cirppip icine nanede ekleyip pisiriyorum. Yumurta koymuyorum sabah yiyo onu zaten. Terbiyeli sehriye dene o zaman tavuk suyu yla lezzetli olur. Deneye deneye agzinin tadini bulcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…