H&m yabanci marka ablam yurtdisindan getirirdi. Istanbuldan baska yerde varmi bilmem. Keske heryere acilas. Guzel indirimler olur. Lc den baska yerden alamiyoruz. Parkta butun cocuklar analari lcw. Olan. Magazalar varda cokk pahali 90 tl cocuk pantolon olurmu yaw. Bende sabah 8 de temizlige basladim 12 de bitti gibi oldu. Ben topladim cocuklari sahile parka. Oynadi kiz oglanda sallandi ahanda ispati Eki Görüntüle 652834
Benim oğluşumda bu, daha önce koymuştum ama küçüktü, bi kaç ay oldu sanırım.
Bulabildiğim en net foto şimdilik bu...
Eki Görüntüle 652835
Benim kızda şimdi uyudu
Teşekkür ederiz daha güzelleri kokoşumun olsun.pantolon tayt tişörth saç bandı aldım.etek elbise şort da alırsam yazlık alışverişimiz tamam
H&m yabanci marka ablam yurtdisindan getirirdi. Istanbuldan baska yerde varmi bilmem. Keske heryere acilas. Guzel indirimler olur. Lc den baska yerden alamiyoruz. Parkta butun cocuklar analari lcw. Olan. Magazalar varda cokk pahali 90 tl cocuk pantolon olurmu yaw. Bende sabah 8 de temizlige basladim 12 de bitti gibi oldu. Ben topladim cocuklari sahile parka. Oynadi kiz oglanda sallandi ahanda ispati Eki Görüntüle 652834
Benim oğluşumda bu, daha önce koymuştum ama küçüktü, bi kaç ay oldu sanırım.
Eki Görüntüle 652835
Bende diş buğdayı için papyonlu bişi arıyorum, haftaya nasipse annem gelecek, nerede vardır acaba?
Burada lc'den başka iyi çocuk mağazası yok...
Eki Görüntüle 652843 Zammbak ne virusu anlamadim. D vitamini unutuyorum bari gunese cikarayim dedim
Hay masallah desteksiz hala bizimki oturamiyo otursada öne gidiyo.Benim oğluşumda bu, daha önce koymuştum ama küçüktü, bi kaç ay oldu sanırım.
Eki Görüntüle 652835
bizde bıgün oğluşumla ew gezmesine gittik. maşallah oğluma beni üzmedi bugün yemek konusunda. chicco pollly mama sandalyesi aldık dün. onun hatrınamıdır nedir, yemeklerini güzel yedi, tabi kahvaltıda biraz zorlandık ama olsun o kadar olur:=)
Teşekkür ederiz, o sizin tatlılığınızBugün biz de kontrole gittik ben de unutmadan doktorun söylediklerini paylaşayım diye girdim. mutlusunun doktoru ile benzer şeyler söylemişler. bu ayın gelişim göstergesi oturabilmesiymiş. öyle gel gel yapmalar falan 9. ayın, emekleme 6-11 ay arasında, de-de ba-ba gibi hecelemeler önmüzdeki ayın sonuna kadar olabilirmiş.
sonra tv izlemesini bırakın dinlemesi bile konuşmasını geciktirebilrmiş. neredeyse hepimizin ortak sıkıntısı olan odadan çıkınca ağlamaları ise çok normal hatta iyi birşeymiş. çünkü bu onların iletişime geçmek, göz temasında kalmak istemeleri anlamına gelirmiş. örneğin otizmli çocuklarda bunun tam tersi olurmuş.
ice-daisy oğlun çookkk tatlı canım
merhaba ilk saç kesimi doğumundan 1 hafta sonra saçlarını tıraş edip tarttırıyorsun .ağırlığının karşılığında kaç gram altın veya altının parası ne kadar ediyorsa onu dağıtıyorsun. Benim bildiğim ve yaptığım buydu.farklı olur mu bilmiyorum ama öğrendiğim bu. Ayrıca akika kurbanı var , bebeğin doğdunda uygun bir zamanda kurban kesiyorsun.herkes yapmayabilir.biz hem saç sadakası hemde akika kurbanını kestik. Rabbim kabul etmiştir inşallahAkika kurbanı çocuğun bluğ çağına kadar kesilebilir.tabi bunlar benim sahip olduğum bilgilerdir.
ya arkadaşlar şimdi interntte ek gıdalarla ilgili şeyler okuyorum da . kahvaltıda yumurta için haftada 2-3 keereyi geçmeyin yazmış hep. ben 10 gündür her gün veriyorum:) azaltsam mıki acaba? siz neler yapıyosunuz? bi de ekmek konusunda cici bebe ve bebek ekmeği sewmiyo benim oğlum. tarhana içine koymak için hangi ekmekten versem, bizim yediğimiz ekmek olur mu acaba?
Ben 2 yasina kadar oturtamam diye almadim almicam. Ana kucaginda yediriyorum.Aferin oğluşamama sandalyesinde doğru tercih kesinlikle ben oğlumda almıştım 2 yaşına girecek hala çok rahat kullanıyoruz.ikea mama sandalyeleri çok küçük sonra ona kesinlikle sığmazlar.
Gunasiri sekerim yumurta vercez kizdan hatirliyorum 1 gun ver 1 gun vermeya arkadaşlar şimdi interntte ek gıdalarla ilgili şeyler okuyorum da . kahvaltıda yumurta için haftada 2-3 keereyi geçmeyin yazmış hep. ben 10 gündür her gün veriyorum:) azaltsam mıki acaba? siz neler yapıyosunuz? bi de ekmek konusunda cici bebe ve bebek ekmeği sewmiyo benim oğlum. tarhana içine koymak için hangi ekmekten versem, bizim yediğimiz ekmek olur mu acaba?
Kızlar bugun bebeklerıme portakall kerevız yedırdım pure yapıp sevdıler aksamda tarcınlı cevızlı elma puresı verdım bunu cook sevdı bı kızım
Tahin 2 yasindan kucuklere verilmemwsi gerekiyomus bende veriyordum biraktim. Ama cok fazla demir varmis gerci ben kendimi taniyosam 2 yasi beklemem. Corba icinde yogurt corbasini deneyebilirsin.ne güzel çeşitli yiyosunuz, biz daha patates havu. ve bal kabağının dışına çıkamadıkdomatesli şehriye çorbası yapsam yermiki acaba? ve kahvaltıda tahin pekmez veriyomusunuz
Tahin 2 yasindan kucuklere verilmemwsi gerekiyomus bende veriyordum biraktim. Ama cok fazla demir varmis gerci ben kendimi taniyosam 2 yasi beklemem. Corba icinde yogurt corbasini deneyebilirsin.
Princi hasliyorum yogurt un u suyla cirppip icine nanede ekleyip pisiriyorum. Yumurta koymuyorum sabah yiyo onu zaten. Terbiyeli sehriye dene o zaman tavuk suyu yla lezzetli olur. Deneye deneye agzinin tadini bulcaz.bikere denedim yoğurt çorbasını canım yemedi, ki yoğurt sewer benim oğlum. tarhanada sewmedi. ama şunu farkettim ben çorbaları ekmeksiz veriyodum. acaba sıvı mı geliyodu çok? gerçi su ve süt sewiyo:) bi de yarın içine ekmek içi doğrayıp yediriyim. sen yoğurtçorbasını nasıl yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?