ben rondoda incecik çekip bir kaba koydum cnaım. elmalı tatlısına ve armutlu tatlısına 1er tatlı kaşığı koyuyorum gerçi armutluyu bugün ilk defa denizcez:) ama kahvaltıyı bulamaç şeklinde veriyosan ona da konabilir, başka da nasıl verilir bilemedim
rondo yaptim sadece kahvaltiya koyuyorumkızlar bebklerinize cevizi nasıl veriyorsunuz:44:
Bende dun tavuk suyuna tel sehriye ve patates li ysptim ohh mis gibi yedi 1 kaseBugun kıymalı arpa sehrıye yaptım ılk defa sevdıler sımdı uyuyorlar elma tarcın soteleyıp ırmıklı yogurduna katıp tıkıstırıcam akalım yıyceklermı pampısler...
Bugun kıymalı arpa sehrıye yaptım ılk defa sevdıler sımdı uyuyorlar elma tarcın soteleyıp ırmıklı yogurduna katıp tıkıstırıcam akalım yıyceklermı pampısler...
aynennn benım kızlarda benı gorunce aglayıp hemen kucak ıstıyolar bıde baskası kucagına alınca aglıyo bırı ben gel kızım gel yapıyorum hemen kucak yapıyo bayılıyorum keske bızden baskasına gıtmeselerannelerı gıbı nolcek ınsana hemen alısıyolar
yok kızz nerde yakın cekıp oo dusun 7 bucuk aylıklar ve daha 7.700 kg asıl senınm tombalakları gormelı artık bırı 10 kg bılmem
valla 4. Yu buyutuyo. Fisher price aciliyo yurume arabadi oluyo soylekitatlışkom arabanıza bayıldm markası nedşr ve kullanışlımı
valla biz erkegiz yeniliriz fistigida veririzvaovv kapışalım bebek beni yenmek zor olur ama şimdiden söyleyim bende kazanırsam yanaktan bi fıstık alırımm
merhaba kızlar nasılsınız genelde aranıza okuyucu olarak katılıyorum size bi sorum olacak benim kızım 6 gün sonra tam 7 aylık olacak ama hala dişlerimiz çıkmadı bu normal mi acaba
Bizimde yok disimiz bekliyoruz hergun bakiyorum gorursem hemen hediyesini alcamBenim oğlumunda yok daha :) Kabarıklık bile yok. Geçen hafta bazı belirtiler vardı ama bitti. Ortada diş falan yok anlamadım
Bende 8-9 aylıkken çıkarmışım dişi zaten. 1yaşından sonra bile çıkaran oluyDiş konusuda birçok konuda olduğu gibi ırsi :)
Gönder ela yıda bir tur atsınlargtöktuuuuuğğğğ sen ne tatlısn annemmmm yakışıklımmm arabsına bnmiş bide çok güzelmş tatlışkom
Gönder ela yıda bir tur atsınlar
Bizimde yok disimiz bekliyoruz hergun bakiyorum gorursem hemen hediyesini alcam
Aaaaaa üstüme iyilik sağlık benmıyım kız annesi sen düşünayyyy arkasına binip gittiklerini düşünseneee çok komikk
Aaaaaa üstüme iyilik sağlık benmıyım kız annesi sen düşün
he he Olur. akşam Ezanı okunmadan eve bırakırız. Ayyy laflaraa bak Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana almalıizin verdim kız sen kızıma ii bakarsın çok hamur işi falanda yapıosun bi gezip gelsn ama sonra getrsn kızımı zaten gözün var biliom ben
he he Olur. akşam Ezanı okunmadan eve bırakırız. Ayyy laflaraa bak Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana almalı
Yandımmm gelin dedıkce altına odun atmalı
kızz inşallah azın bal yesın. Oğlan ayagımda uyuyor ben yere yapıstım Kalkamıyom. Kız odasında Free takılıyor. Yeteneksızsınız ı. Izliyorum. Sen napıosunsenden ii kaynana olur kız güveniyorum sana inansen napıosun kız çocuklar napıo ii oldular artık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?