2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebklerinize cevizi nasıl veriyorsunuz:44:
rondo yaptim sadece kahvaltiya koyuyorum

Bugun kıymalı arpa sehrıye yaptım ılk defa sevdıler sımdı uyuyorlar elma tarcın soteleyıp ırmıklı yogurduna katıp tıkıstırıcam akalım yıyceklermı pampısler...
Bende dun tavuk suyuna tel sehriye ve patates li ysptim ohh mis gibi yedi 1 kase

Bugun kıymalı arpa sehrıye yaptım ılk defa sevdıler sımdı uyuyorlar elma tarcın soteleyıp ırmıklı yogurduna katıp tıkıstırıcam akalım yıyceklermı pampısler...

Daha kalkip da biselermi yicek kizlar ha masallah benimkiler bu saatten sonnra mamayi anca.

Yok ole deme seninkiler dogdugunda kilosu azdi ama cok iyi kilo aldilar guzelde yiyolar masallah.
Benimkiler zaten normal kiloda dogmustu bide yemiyorlar ustune bide cok hareket olunca iki aydir 400 gr filan aldilar

Berfenur tatliskom arabalara bayildim ustunde oturanlardanmi oyle guzeller yoksa.bizde istiyoz fiyati ne kadardir ki

Eklentiler

• $image.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 31
merhaba kızlar nasılsınız genelde aranıza okuyucu olarak katılıyorum size bi sorum olacak benim kızım 6 gün sonra tam 7 aylık olacak ama hala dişlerimiz çıkmadı bu normal mi acaba

Benim oğlumunda yok daha :) Kabarıklık bile yok. Geçen hafta bazı belirtiler vardı ama bitti. Ortada diş falan yok anlamadım
Bende 8-9 aylıkken çıkarmışım dişi zaten. 1yaşından sonra bile çıkaran oluyDiş konusuda birçok konuda olduğu gibi ırsi :)

Biz ingiltereden indirimden almistik 5 sene once 20sterlindi turk lirasi 50 tlydi. Joker de gormustum 130 140 tl civariydi. Turk isi kazik yani aradaki farki dusun

Bizimde yok disimiz bekliyoruz hergun bakiyorum gorursem hemen hediyesini alcam

gtöktuuuuuğğğğ sen ne tatlısn annemmmm yakışıklımmm arabsına bnmiş bide çok güzelmş tatlışkom

izin verdim kız sen kızıma ii bakarsın çok hamur işi falanda yapıosun bi gezip gelsn ama sonra getrsn kızımı zaten gözün var biliom ben
he he Olur. akşam Ezanı okunmadan eve bırakırız. Ayyy laflaraa bak Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana almalı
Yandımmm gelin dedıkce altına odun atmalı

he he Olur. akşam Ezanı okunmadan eve bırakırız. Ayyy laflaraa bak Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana almalı
Yandımmm gelin dedıkce altına odun atmalı

senden ii kaynana olur kız güveniyorum sana inan sen napıosun kız çocuklar napıo ii oldular artık dimi

tatlışkom çocuk uyumuşken bi makinadaki bulaşıkları yerleştiripp çamaşır asıp geleyim ben

senden ii kaynana olur kız güveniyorum sana inan sen napıosun kız çocuklar napıo ii oldular artık dimi
kızz inşallah azın bal yesın. Oğlan ayagımda uyuyor ben yere yapıstım Kalkamıyom. Kız odasında Free takılıyor. Yeteneksızsınız ı. Izliyorum. Sen napıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…