kızz inşallah azın bal yesın. Oğlan ayagımda uyuyor ben yere yapıstım Kalkamıyom. Kız odasında Free takılıyor. Yeteneksızsınız ı. Izliyorum. Sen napıosun
kızz inşallah azın bal yesın. Oğlan ayagımda uyuyor ben yere yapıstım Kalkamıyom. Kız odasında Free takılıyor. Yeteneksızsınız ı. Izliyorum. Sen napıosun
yesin yesinaman oda pek zor oluo ya insanın poposu acıyo valla kıyamam bende mamasını yedrdim uyuttm işlermi hallettm eltm aradı şimdi gelcem die öle işte ya aynı canım neden ikimz konuşuoz hep
Daha kalkip da biselermi yicek kizlar ha masallah benimkiler bu saatten sonnra mamayi anca.
kalktılar bıle cnm ırmıkl yogurdu elıne tahta kasık tutturarak yedırdım cook sukur bı kaseyı yarı yarıya yedırdım sımdı oynuyolar bbayla cay ıcıyom bende cnm seınkıler cook erken yatıyolar herhalde o yuzden gece kalkıyolar cok valla ben artık 10 11 gıbı yatırıyorum 3 4 gıbı mamaya kalkım hemen uyuyolar bıdaa 6 gbı kalkıylar ama bı kac gundur bole bu arda benım kızım o kucuk bıberonda suyu kendı ıcıyooo
Dur dur cocukları Uyutanlar damlıyo. Yavaş. Yavaş muhabbetın belini kırcazyesin yesinaman oda pek zor oluo ya insanın poposu acıyo valla kıyamam bende mamasını yedrdim uyuttm işlermi hallettm eltm aradı şimdi gelcem die öle işte ya aynı canım neden ikimz konuşuoz hep
Yok ole deme seninkiler dogdugunda kilosu azdi ama cok iyi kilo aldilar guzelde yiyolar masallah.
Benimkiler zaten normal kiloda dogmustu bide yemiyorlar ustune bide cok hareket olunca iki aydir 400 gr filan aldilar
aman nazar değmesin benim oğlumda 2 gündür güzel yiyo. şimdi amutlu tatlı yaptım uyuyo, uyanınca bakalım yicek mi? bi de markete gitçem şimdi kereviz alcam bebiş için nası kullanabilirim kerevizi
kalktılar bıle cnm ırmıkl yogurdu elıne tahta kasık tutturarak yedırdım cook sukur bı kaseyı yarı yarıya yedırdım sımdı oynuyolar bbayla cay ıcıyom bende cnm seınkıler cook erken yatıyolar herhalde o yuzden gece kalkıyolar cok valla ben artık 10 11 gıbı yatırıyorum 3 4 gıbı mamaya kalkım hemen uyuyolar bıdaa 6 gbı kalkıylar ama bı kac gundur bole bu arda benım kızım o kucuk bıberonda suyu kendı ıcıyooo
hoşgeldn kuzummmm konuş konuş bebeler napıo bakem uyanmadılarmı
aynen canım bende 11den önce yatırmıorum hep bide biri gelnce bz gdnce sıkıntı olur erken uyumaya alıuşırsa huysuzluk eder benmkide küçükten içiyo kendi
bız sıze daha yetısemedık amasen kac kg dogurdun kız benımkıler bı afta gr almamıslardı sonrakı ayda 1 rer kg bırı 2950 bırı 2630 gr dı
aman aman nazar olmasın mazallah dıyelım de paylasıyoruz ısteben kerevızı soyum rendeleyım sebze corbalarına koydum bıde portakallı kerevız yemegını yapıp pure yapıp yedırmıstım cok sukur yedıler
Ayyy lütfen yanyana uyurken resim çek yükle görmek ıstıyorumYok uyuyolar masallah nobetteyim totoyu cevirip cevirip yatiyolar acilani ortuyorum birinin toto buyuk basi cevirip totoyu ceviremiyo onun totosunu ceviriyom
bız sıze daha yetısemedık amasen kac kg dogurdun kız benımkıler bı afta gr almamıslardı sonrakı ayda 1 rer kg bırı 2950 bırı 2630 gr dı
aman aman nazar olmasın mazallah dıyelım de paylasıyoruz ısteben kerevızı soyum rendeleyım sebze corbalarına koydum bıde portakallı kerevız yemegını yapıp pure yapıp yedırmıstım cok sukur yedıler
aynen canım bende 11den önce yatırmıorum hep bide biri gelnce bz gdnce sıkıntı olur erken uyumaya alıuşırsa huysuzluk eder benmkide küçükten içiyo kendi
Ayyy lütfen yanyana uyurken resim çek yükle görmek ıstıyorum
Slm saat ne çabuk 5 oldu yaa. Parka gıttık geldik Dıdoo bızımkıde bugün 3 kere kaka yaptı.
ben boyleistemiyorum. Buyuk uyurken yanyana totolarida gorunsun baska zamanda olur acelesi yokKoydum ama cok kucuk cikimis bise anlasilmiyo ki
Kiz cocugun s...masimi dert oldu simdi. Yedikce yapiyo iste. Ne guzel bagirsaklari calisiyo.Aa sizdede mi war ayni sorun neden acaba aysal bisemi ki:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?