2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızz inşallah azın bal yesın. Oğlan ayagımda uyuyor ben yere yapıstım Kalkamıyom. Kız odasında Free takılıyor. Yeteneksızsınız ı. Izliyorum. Sen napıosun

yesin yesinaman oda pek zor oluo ya insanın poposu acıyo valla kıyamambende mamasını yedrdim uyuttm işlermi hallettm eltm aradı şimdi gelcem die öle işte ya aynı canım neden ikimz konuşuoz hep

Daha kalkip da biselermi yicek kizlar ha masallah benimkiler bu saatten sonnra mamayi anca.

kalktılar bıle cnm ırmıkl yogurdu elıne tahta kasık tutturarak yedırdım cook sukur bı kaseyı yarı yarıya yedırdım sımdı oynuyolar bbayla cay ıcıyom bende cnm seınkıler cook erken yatıyolar herhalde o yuzden gece kalkıyolar cok valla ben artık 10 11 gıbı yatırıyorum 3 4 gıbı mamaya kalkım hemen uyuyolar bıdaa 6 gbı kalkıylar ama bı kac gundur bole bu arda benım kızım o kucuk bıberonda suyu kendı ıcıyooo

aynen canım bende 11den önce yatırmıorum hep bide biri gelnce bz gdnce sıkıntı olur erken uyumaya alıuşırsa huysuzluk eder benmkide küçükten içiyo kendi

yesin yesinaman oda pek zor oluo ya insanın poposu acıyo valla kıyamambende mamasını yedrdim uyuttm işlermi hallettm eltm aradı şimdi gelcem die öle işte ya aynı canım neden ikimz konuşuoz hep
Dur dur cocukları Uyutanlar damlıyo. Yavaş. Yavaş muhabbetın belini kırcaz

Yok ole deme seninkiler dogdugunda kilosu azdi ama cok iyi kilo aldilar guzelde yiyolar masallah.
Benimkiler zaten normal kiloda dogmustu bide yemiyorlar ustune bide cok hareket olunca iki aydir 400 gr filan aldilar

bız sıze daha yetısemedık ama sen kac kg dogurdun kız benımkıler bı afta gr almamıslardı sonrakı ayda 1 rer kg bırı 2950 bırı 2630 gr dı
aman nazar değmesin benim oğlumda 2 gündür güzel yiyo. şimdi amutlu tatlı yaptım uyuyo, uyanınca bakalım yicek mi? bi de markete gitçem şimdi kereviz alcam bebiş için nası kullanabilirim kerevizi

aman aman nazar olmasın mazallah dıyelım de paylasıyoruz ıste ben kerevızı soyum rendeleyım sebze corbalarına koydum bıde portakallı kerevız yemegını yapıp pure yapıp yedırmıstım cok sukur yedıler

Olabilir ya ama kalkiyolar filan da aksam bize kaliyor dinleniyoruz diziydi tv di derken kafa dagiliyo bide onbire kadar kaldiramam ben bunlari ya.
Iyi seninkiler baya az uyuyo o zaman bennimkiler de 6 da kalkiyo

aynen canım bende 11den önce yatırmıorum hep bide biri gelnce bz gdnce sıkıntı olur erken uyumaya alıuşırsa huysuzluk eder benmkide küçükten içiyo kendi

bızımkıler de huysuzluk yapıyo kalabalıkta buyusunler o zaman 9 da ıns uyurlar 2 bebe olnca erken yatınca her saat bırı uyur dıgerı kalkar bende supermen gıbı gezınıyom o zaman sımdı banyo yapotırcam mamasını ıcer uyurlar belkı

Benimkinin biri 3200 biri 2800 du canim .bizde asa yukari bir kg bir kg gittik

Hem yetisirsiniz merak etme ben bunlara bisey yediremiyom bide kiclarinda kurt var gibi bildir bildirlar daha kilo almazlar

aynen aynen ne kadar gec o kadar uyku nasılsa buyuduklerınde gece hıcc uyanmıycaklar bızde az dınlenek yahuu benım kızda 5.aydan berı kendı tutuyo bu cok gusel gelısım suyu gorunce kollarını kaldırıyo resmen bırının de geldı uykusu nenn neenn dıyo ama yıkıycaz sımdı

selam kızlar nasılsınız 10 gündür giremedim benim yavrunun hastalığı dolayısıyla çok şükür atlattık idrar kültürümüz de temiz çıktı ama bizim kız evlere şenlik hep bir ağlama modunda kafayı sıyırttırdı bana dr sordum herşey olabilir diyor etrafı keşfediyormuş,ilgi bekliyormuş ve bu 1 yaşına kadar sürermiş poffff yemeğimi bile zor yapar oldum bırak burayı takip etmeyi ancak uyuduğunda işimi gücümü yapıyorum o da sessiz sessiz 50 küsür sayfa geçmiş olmuş nasıl okuyayım var mı bi değişiklik sizlerde bıdıklar ne durumda herkesin sağlığı keyfi yerinde mi? ek gıda işi nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…