merhaba kızlar nasılsınız genelde aranıza okuyucu olarak katılıyorum size bi sorum olacak benim kızım 6 gün sonra tam 7 aylık olacak ama hala dişlerimiz çıkmadı bu normal mi acaba
merhaba kızlar nasılsınız genelde aranıza okuyucu olarak katılıyorum size bi sorum olacak benim kızım 6 gün sonra tam 7 aylık olacak ama hala dişlerimiz çıkmadı bu normal mi acaba
Kızlar bugun masallahh corbamızı sorunsuz yedık ve cook mutlıuyuz
Burasi hep gunduz kaynardi ben yetisemezdim hadi bide aksam kaynatalim ben bebeleri uyuttum hazirim
benım mınıkte bu gün gündüz uykusuna doydu ço şükür şu an hala yatıo ama annemlerdeyim eşim alacak beni birazdan yoksa valla bol bol kaynatırdık
Oh uyusunda buyusunler insallah eh bende walkingdead izlerim
Masallah bidiklara ya benim oglanlar beni gorunce ellerini ksldirip uzaniyorlar kucakla diye bu durum cok hosuma gidiyor ama hangisini kucaklayacam cok kotu bir durum ys
yok kızz nerde yakın cekıp oo dusun 7 bucuk aylıklar ve daha 7.700 kg asıl senınm tombalakları gormelı artık bırı 10 kg bılmemKiz cipis kola kizlarin tombik gorunuyo sen zayif diyonda .
Bugun kıymalı arpa sehrıye yaptım ılk defa sevdıler sımdı uyuyorlar elma tarcın soteleyıp ırmıklı yogurduna katıp tıkıstırıcam akalım yıyceklermı pampısler...
kızlar bebklerinize cevizi nasıl veriyorsunuz:44:
Bugun kıymalı arpa sehrıye yaptım ılk defa sevdıler sımdı uyuyorlar elma tarcın soteleyıp ırmıklı yogurduna katıp tıkıstırıcam akalım yıyceklermı pampısler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?