2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız genelde aranıza okuyucu olarak katılıyorum size bi sorum olacak benim kızım 6 gün sonra tam 7 aylık olacak ama hala dişlerimiz çıkmadı bu normal mi acaba

merhaba kızlar nasılsınız genelde aranıza okuyucu olarak katılıyorum size bi sorum olacak benim kızım 6 gün sonra tam 7 aylık olacak ama hala dişlerimiz çıkmadı bu normal mi acaba

Cannim benim oglanim biri de gec cikardi biz 7 bucuk ayligiz mersk etme

benim kızım 7 ayı geçti hala çıkmadı cnmm ne kadar geç çıksa daha iyi bence daha kalıcı olur

tatlım bızde 7 bucuk aylıgız hala dıslerımız yok ve sevınıyoruz hatta gec cıkan dıs daha saglıklı oluor kafana takma

Burasi hep gunduz kaynardi ben yetisemezdim hadi bide aksam kaynatalim ben bebeleri uyuttum hazirim

Burasi hep gunduz kaynardi ben yetisemezdim hadi bide aksam kaynatalim ben bebeleri uyuttum hazirim

benım mınıkte bu gün gündüz uykusuna doydu ço şükür şu an hala yatıo ama annemlerdeyim eşim alacak beni birazdan yoksa valla bol bol kaynatırdık

Masallah bidiklara ya benim oglanlar beni gorunce ellerini ksldirip uzaniyorlar kucakla diye bu durum cok hosuma gidiyor ama hangisini kucaklayacam cok kotu bir durum ys

aynennn benım kızlarda benı gorunce aglayıp hemen kucak ıstıyolar bıde baskası kucagına alınca aglıyo bırı ben gel kızım gel yapıyorum hemen kucak yapıyo bayılıyorum keske bızden baskasına gıtmeseler annelerı gıbı nolcek ınsana hemen alısıyolar
Kiz cipis kola kizlarin tombik gorunuyo sen zayif diyonda .
yok kızz nerde yakın cekıp oo dusun 7 bucuk aylıklar ve daha 7.700 kg asıl senınm tombalakları gormelı artık bırı 10 kg bılmem

Bugun kıymalı arpa sehrıye yaptım ılk defa sevdıler sımdı uyuyorlar elma tarcın soteleyıp ırmıklı yogurduna katıp tıkıstırıcam akalım yıyceklermı pampısler...

aman nazar değmesin benim oğlumda 2 gündür güzel yiyo. şimdi amutlu tatlı yaptım uyuyo, uyanınca bakalım yicek mi? bi de markete gitçem şimdi kereviz alcam bebiş için nası kullanabilirim kerevizi

kızlar bebklerinize cevizi nasıl veriyorsunuz:44:

ben rondoda incecik çekip bir kaba koydum cnaım. elmalı tatlısına ve armutlu tatlısına 1er tatlı kaşığı koyuyorum gerçi armutluyu bugün ilk defa denizcez:) ama kahvaltıyı bulamaç şeklinde veriyosan ona da konabilir, başka da nasıl verilir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…