Oh uyusunda buyusunler insallah eh bende walkingdead izlerim
Demek oyle dedi. Bende sagmayi birakmistim olani icsin dedim. Bari sagiyim bende. Acaba gunde en az ne kadr icse iyi olur :44:Biz gezmeden geldik. Yolda 10 dk uyuyan kolikcan eve girer girmez zombiye bagladi. Ama inat edip yeniden uyuttuk. Simdi kahvaltiya sut sagiyorum. Dr tutturdu illa anne sutune ekmek batiracan diye. Tam da sut sagma mak.ni satmaya karar vermistim. Gene sagma isi basladi. Hic sevmiyorum yaaaa
Demek oyle dedi. Bende sagmayi birakmistim olani icsin dedim. Bari sagiyim bende. Acaba gunde en az ne kadr icse iyi olur :44:
sağol papatyam işallah.Hayırlı olsun yeni başlangıcın :)
İnşallah rahat atlatırsınız şu dönemi :)
yanı ben bunu kızda dr sormustum. Ayagı sorunlu degılse ortopedık e gerek yok demıştı. Bende ortopedık gıydırmıyoruherkese iii gecelerrr
geçmiş yapıyorum diyeceğim ama ne kadar yapabileceğim den emin değilim fakat bugün bir performans düşüklüğü yaşanmış sanırım ,
ben okuyamayınca ahımtuttu sanırım
orada pembeli bir umay gördüm , birde anasına bak kızını almisali bir didem gördüm,
bebişlerin hepsinin maşallahı varrçok güzel oldular yahuuu
cipskolam senin bebişleri göremedim ben mi beceremiyorum ama onlar da emininçok güzellerdir
hemen ilk sorumu soruyorum, nasıl ayakkabı ? ve nereden aldınız ? aldınız mı ,almayı düşündüğünüz nedir ???
Iyıyız kankican muhabbete ortak arıyoruzNihayet ben de burdayim.nasilsiniz
sağol papatyam işallah.
ay kızdan o kadar ayrı kalınca bi moralim bozuldu bi bozuldu. 5 karış suratla dolandım ortada, toplantıda da söylendim durdum. bakalım nasıl yapcam yarın
bu arada wavyciim banada geldi organicare den losyon, tel felan da etmemişlerdi :44: bi mail gelmişti adres doğru mu diye, o kadar.
aynı seninkinden gelmiş papatyam, bu kaar mı olur
bu arada çok yoruldum ya, toplantı 6 buçukta bitti, ordan markete gittik eve gelmemiz 7 buçuk oldu. ve beni ççooook yorgunum sırf size selam veriyim diye hızzlı bi geçmiş yaptım, bi de bunları yazdım. yarın görüşürük inşallah
hadi byes
Keske para ağactan toplansa valla evı yıkar arsayı tarlaya cevırırdım. O zaman hıc calışmak zorunda olmazdık.Bende acaba 2.de daha mı kolay olur işe başlamak diye düşündüm ama her kuzudan ayrılmak zor tabi kolayı yok bunun :) hatta düşününce 2katı zor olur galiba . Puff keşke çalışmak zorunda kalmasa hiçbirimiz
Bebelerle yesek,içsek, yatsak
Erkekler çalışsın gece gündüz 2işte, boşboş konuşup yorum yapacaklarına
Yarını ve sonraki günleri daha kolay atlatırsın inşallah canımSen 2kuzu annesisin daha da güçlü olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?