2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz gezmeden geldik. Yolda 10 dk uyuyan kolikcan eve girer girmez zombiye bagladi. Ama inat edip yeniden uyuttuk. Simdi kahvaltiya sut sagiyorum. Dr tutturdu illa anne sutune ekmek batiracan diye. Tam da sut sagma mak.ni satmaya karar vermistim. Gene sagma isi basladi. Hic sevmiyorum yaaaa

Demek oyle dedi. Bende sagmayi birakmistim olani icsin dedim. Bari sagiyim bende. Acaba gunde en az ne kadr icse iyi olur :44:

[video=youtube;EvguDZzVOyU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EvguDZzVOyU[/video] benm kız bunla uyuyo teyzoşlar güzel dmi

herkese iii gecelerrr

geçmiş yapıyorum diyeceğim ama ne kadar yapabileceğim den emin değilim fakat bugün bir performans düşüklüğü yaşanmış sanırım ,
ben okuyamayınca ahım tuttu sanırım

orada pembeli bir umay gördüm , birde anasına bak kızını almisali bir didem gördüm ,
bebişlerin hepsinin maşallahı varr çok güzel oldular yahuuu
cipskolam senin bebişleri göremedim ben mi beceremiyorum ama onlar da emininçok güzellerdir

hemen ilk sorumu soruyorum , nasıl ayakkabı ? ve nereden aldınız ? aldınız mı ,almayı düşündüğünüz nedir ???

Iyıde kahvaltı corba aksam tahıllısı meyvesı derken hangı ara ıcecek yaa bı gece emıyo oda o kadar cıkmaz. Gercı kahvaltıyla tahıllıyı sutten yapıyorum

Hayırlı olsun yeni başlangıcın :)
İnşallah rahat atlatırsınız şu dönemi :)
sağol papatyam işallah.
ay kızdan o kadar ayrı kalınca bi moralim bozuldu bi bozuldu. 5 karış suratla dolandım ortada, toplantıda da söylendim durdum. bakalım nasıl yapcam yarın

bu arada wavyciim banada geldi organicare den losyon, tel felan da etmemişlerdi :44: bi mail gelmişti adres doğru mu diye, o kadar.
aynı seninkinden gelmiş papatyam, bu kaar mı olur

bu arada çok yoruldum ya, toplantı 6 buçukta bitti, ordan markete gittik eve gelmemiz 7 buçuk oldu. ve beni ççooook yorgunum sırf size selam veriyim diye hızzlı bi geçmiş yaptım, bi de bunları yazdım. yarın görüşürük inşallah
hadi byes

Son düzenleme:
bu arada wavycim fotoyu çekip koyucam derken bişi yaptım bilgisayara, resmi aktaramıyorum, bi ayarı bozdum sanırsam. yarın yapabilirsem koycam senin için

yanı ben bunu kızda dr sormustum. Ayagı sorunlu degılse ortopedık e gerek yok demıştı. Bende ortopedık gıydırmıyoru

Nihayet ben de burdayim.nasilsiniz
Iyıyız kankican muhabbete ortak arıyoruz

Evet yaa ben gecmis okudum gün içinde p bebisler nasil guzeller kipircan hanimcan olmus citircan cok guzel gulmus oburcanla gidican kaapismis yanakcan yine formunda
Bide kaza geciren yavrulara çooook gecmis olsun

Bende acaba 2.de daha mı kolay olur işe başlamak diye düşündüm ama her kuzudan ayrılmak zor tabi kolayı yok bunun :) hatta düşününce 2katı zor olur galiba . Puff keşke çalışmak zorunda kalmasa hiçbirimiz
Bebelerle yesek,içsek, yatsak
Erkekler çalışsın gece gündüz 2işte, boşboş konuşup yorum yapacaklarına
Yarını ve sonraki günleri daha kolay atlatırsın inşallah canım Sen 2kuzu annesisin daha da güçlü olmalısın

Benımkide aksamdan berı yapıştı yere. Ohh cıcuk uyudu 2 sohbet edeyım dedım ama heyy heyy kıme dedım. Gelen gıdıyo gelen gıdıyo. BıZde yanakcanın validesıyle sohbet ettık

Keske para ağactan toplansa valla evı yıkar arsayı tarlaya cevırırdım. O zaman hıc calışmak zorunda olmazdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…