ewet baba göçmen sarışın renkli gözlü bütün ailesi de öyle onlara çekmiş sanırsam
Sulu sulu yaptıysa ishal gibi, üşütmüş olabilir .Ama 10 kez çok gerçekten de ,kakanın kıvamını öğrenip ara istersen doktoru canım.
Hayırlı olsun bende çok sevindim. Güzel bir hamilelik ve doğum yaşar inşallah :)kızlar çok mutluyum elticanım hamile
Ben hep giyerim zatenBen dün herifin tişörtünü giymişim sen ne diyon
ahh cnm sende benim gibisin ayakkabı delisi oldum ya 100 çift ayakakbım olsa 101.ye ihtiyaç duyuyorm benim eşimde çıldırmak üzere
ne zamandır aklımda sorucam,
sen geçenlerde bi kazadan bahsetmiştin hani, bi de geçenlerde başım dönüyo yazmışsın :44:
adet oldun mu sen? :18:
Hayırlı olsun bende çok sevindim. Güzel bir hamilelik ve doğum yaşar inşallah :)
Ben hep giyerim zatenDışarda da evde de rahat oluyor bayan kıyafetlerinin beli kısa oluyor gıcık oluyorum
Bir tane eskimeden başka almam, bizde bundan dolayı tartışırız eşimle çok kızıyor bu huyuma
Hatta öyle her mevsime ayrı ayrı ayakkabıyı da sevmem 1tane spor ayakkabı olsun tamamdır bana
Cydkns,elendil ve msoe geçmiş olsun bıdıklara hafif atlatmışlar çok şükür hepsi
artık Allah ne verdiyse. bu toplantıların başlangıcı belli oluyo (genelde) de bitişi belli olmuyo.5'te toplanıp kaçta bitireceksiniz ki şekerim
hııııı ela yataktan düşmüştü bebeğm kazamız oydu evet benmde başım dönüodu sanırım kansızlık bide ben çok geç yatan birirym erkende kalkıorum eladan dolayı ondan da oldu galiba adetim yeni bitti çok şükür olmaz yani öle bişi çok şükür siz naptınız biz kendmzi dışarı attık parka markete gttik eltime kan testne gttik bebek haberini tescilledik gezdk kızım baya bi güneş aldı talyacım nasıl
Malum yavrular büyüdü , bizim kıpırcan da epeydir sığmıyo anakucağına ,oto koltuğu almam lazım , az önce bakındım biraz ama fiyatlar çok değişken .
Alan arkadaşlar ; hangi konular önemli ,ya da kullandığınız ve önereceğiniz bir model var mıdır ?
Bahar da geldi gezmeceler sıklaşıcak ,biran önce halletmem lazım bu mevzuyu ...
güzelim, size bi itirafım var diye geldin ya bigün ondan dedim
artık Allah ne verdiyse. bu toplantıların başlangıcı belli oluyo (genelde) de bitişi belli olmuyo.
kızlar merhaba; çok az geçmiş yapabildim uçmuş yine sayfalar, öğlen irmikli balkabağı pişirdim. tabi ki yemedi ek gıdalarla aramız çok kötü, arttı çok yapmışım. yarın da versem olur mu? bir de akşam eşim gelince spora gidicem. hepi topu 30 dk git gel 1 saate hallederim gibi geliyor. bu aralar başka anneler görüyorum 36-38 beden ne olcak halim dedim acele etmek gerek yaza ne kaldı şurda?
cipskolam'a teşekkür ederim bu arada, omlet yapıcam kızlara demişti. peynir ve yumurta yemeyen kızıma omlet yaptım az biraz yedi, hiç omlet yapmak aklıma gelmezdi sanırım:)
Isofixli oneriyorlar yeni cikti herhalde bizimki degilmis uzuldumben bebek arabası I'coo kullanıyorum.(yurtdışından aldım) bebek ve araba koltuğu olarak da RÖMER öneriyorum,kendini ispatlamış kaliteli ve en güvenliler arasında bir marka,belki fiyat biraz yüksek ama değer (yurtdışında üretiliyor) yüksek kaliteayrıca fonkisyonlu ve yatay kademesi var biz ve kızım çok memnunuz.
Yeşil yapraklı sebze yok ise tüm sebze çorbalarını 2gün verebiliyoruz. Bence kabakta verilir yani yarında.
Sporda başarılar yaza kadar istediğin kiloya düşersin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?