2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hah canim demek istedigim aynen bu tek degiller ki belki bazi seyleri daha erken ogrenmeleri gerekecek ki annemle de cok iyi anlasirim ama torun farkliymis galiba (

Selam arkadaşlar ,
bahar mı geldi ne ya , ne güzel havadır bu böyle
Geceniz güzel geçmiştir inşallah
Geçmiş yapıp geliyor iriss

Oraları bılmemdw buzım buralar cumaya 25 26 olacakmıs. Artık yayılırız cimlere insallah bi kene bize kafayı takmaz cok korkuyorum daa :18:

Günaydın canocanlar,

Sabahtan beri yazamadım, kokoş anca uyudu. Sabah sabah moralim bozuldu, altını açtım bezi çişliydi. Üst kısımda turuncumsu 4-5 tane nokta var bezinde, yani idrarında galiba. O arada 50 sitede okudum herkes farklı farklı şeyler söylüyor. Önceden de olmuştu aylar önce ama o zaman 1-2 noktaydı. Kaka olmayınca bariz belli oldu sabah, canım sıkıldı. Yaşayan gören bilen duyan var mı, bu neyin nesidir yaaa?

Canım benim moralini bozma, bi şekilde tekrar düzelir aranız. Olayın sıcaklığıyla 2 taraf da böyle hissediyor da sonradan geçiyor.
Barışırken annene hatırlat, bunu kv yapsa alınsa anlarım da sen benim canımsın, biz aynı takımdayız olur böyle şeyler de ve öp. Kesin sonuç olacaktır bence.

bizde de bazen benzer durumlar oluyor. Ben surekli kucak istemesin koltugunda oturmaya alisain istiyorum azicik agladiginda annem hemen kucagina almaya kalkiyor. Ben kiyamiyorum diyor ben d aglamasina dayanamiyorum ama bi sekilde sabrediyorum duzgun yetismesi icin. Dedigin gibi torun farkli bir sey zaten o yuzd kv kp ile yasanan evlerde cocuga terbiye vermek zordur derlr hep

Gcende bizde de olmustu wavycim. Ben de bezi annemegostermistim belki susuz kalmistir demisti. Hani idarar rengi koyulasir ya. Bol su verdim bi daha olmadi. İstersen su ver biraz daha bekle bir sonraki bezine de bak. Olmadi beziyle birlikte dr.a gotur icin rahat etsin

tatlım hani senle verdiğimiz şu Hayat şişeler var ya, onun yarısını içmiş dün. yeterli değil mi sence?:44:

Hah canim demek istedigim aynen bu tek degiller ki belki bazi seyleri daha erken ogrenmeleri gerekecek ki annemle de cok iyi anlasirim ama torun farkliymis galiba (

sana katılıyorum bende bagırırken annem de kızar ama onlar sımdı herseyı kaydedıyor beyne benım ses tonumdan kızdıgımı anlıyo lar valla hele uyuma modundayken yastıga remen basını gomuyo deve kusu gıbı bebegı ancak anne egıtır uzme kendını duzelır aranız sen uzulursen de bebeklerıne yansır

buyurun gece gece boncuğuma yaptığım misler gibi tam buğday ekmeği. hem de zeytinyağlı ve pekmezli..

sabah verdim bi nohut büyüklüğünde anca yemiştir. ama sevdi kemirdi emdi böyle emmek kızım emmek diye diye

dilimleyip no frosta attım, bu somun bize 1 ay yeter herhalde isteyen var mı hemen göndereyim

Kızlarrr... Ben kızlarıma soz... Verdım.. Vit bı anne olcam sızde dogum kg kac kaldı bılmeme ama benım 8 kg kaldı bugunle artık 10 dk jımlastıge basladım evde

günaydınnn, güzel bir gece geçirdik. şimdi de oğlum oyun oynuyo yerde. geceuykusuzluktan şikayet eden annelere bi önerim olcak, bizzat tesadüfen denenmiştir. akşm oğlumu uyutiim diye 21:30 da bizim yatağa yattık. yatış o yatış sabah 5:30 da eşim kaldırdı artık uyan da emzir diye:) yoksa daa da uyıcaktı. tabi yanında yatırmak ne kadar iyi orası tartışılır ama arada böle kaçamklar da iyi oluyomuş. normalde ben bizim hatakta uyutup kendi yatağına yatırıyodum ama dün ben de uyuyunca eşim uyandırmamış. bir güzel dinlenmiş oldum. birazzdan da işe gitçem püffff

Ben de araştırmalarım sonucunda römer ve maxicosi nin en iyisi olduğuna karar verdim , evet fiyatlar uçuk ama 3-4 sene kullanılacağı düşünülürse ve de en önemlisi yavrunun güvenliği olunca paraya kıymak lazım ... Kıpırcanı da oturtarak deneme yapıp modele karar vericem bakalım ,teşekkür ederim ...

Isofixli oneriyorlar yeni cikti herhalde bizimki degilmis uzuldum
irisss isofixli bak bizimkini gec

İsofixli bakıcam zaten arabada ona uygun

Tarif topiğine de eklesene cipskolam yaaa ,orda derli toplu ulaşalım değişik tariflere

dün tarhana aldım bakalım bizim minik sevecek mi tam bugday ekmeği de aldım bi de peynir olarak pnar kıdo çocuk peynirleri içeriğinde demir kalsiyum var bu gün kahvaltıda verdim severek yedi
Görmedim ben pınar kidoyu ,krem peynir mi beyaz peynir mi :44:

aman nazar değmesin benim oğlumda 2 gündür güzel yiyo. şimdi amutlu tatlı yaptım uyuyo, uyanınca bakalım yicek mi? bi de markete gitçem şimdi kereviz alcam bebiş için nası kullanabilirim kerevizi
Sebze çorbasına ekliyorum ben ; patates havuç kereviz versiyonu ...

kızlar bebklerinize cevizi nasıl veriyorsunuz:44:
İncecik sarımsak rendesinde rendeliyorum yarım ceviz kadar ( artık 1 cevize çıkarıcam 8 aylık olunca ) ,çorbasına ekliyorum ...Aynı şekilde fındık da verilebilir ,henüz vermedim ama en kısa zamanda

Eki Görüntüle 654711 Eki Görüntüle 654710 Kizzz berfenur kapisalimmi fistik ben kazanirsam operim

Maşallah oburcanıma , kapıştırın bakalım kim kimi öpücek

bizimde ucu göründü bardağın dibindeki suyu içirdim demin çıt çıt ses çıkarıo ilk fırsatta hediye alcam kızçeme

Hayırlı olsun yanakcanımın dişiiiiiiiiiii

Sonra arkamdan konusmayon bakin gecede geldim ya bi kis uyurda bende yatarmiyim acaba
Aferin kız didooooo ,ben de gece baskını yapayım bundan sonra

Ben sağmayı bıraktım artık , geceleri emiyo o kadar

[video=youtube;EvguDZzVOyU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EvguDZzVOyU[/video] benm kız bunla uyuyo teyzoşlar güzel dmi

Youtube yasaklanmış yaaa açamadım ,nedir ki bu :44:

Ayaklarda problem yoksa ( düztabanlık vs.) ortopedik almaya gerek yok diye duymuştum ama doktora sormadım...Yürüyene kadar ayakkabıya gerek varmı ki ?:44: Patik matik idare ederiz zaten havalar ısınıyo Ben almayı düşünmüyorum canım...

Umay, 20 günlükten - 4.ay bitimine kadar gündüz 1 dakika bile uyumadı
Şimdilerde 3-4 kere uyuyor , bazen 15 dakika bazen 1 saati bile buluyor.Dönem dönem değişiyo heralde canım.:44:

Çok geçmiş olsun canım ,moralini bozma daha çok hasta olucak bu bebeler ...Atlatır inşallah biranönce...

Olan minicik yavrulara oldu yani , dangalağın biri çıkıyo ortaya bişey atıyo ,sonra topla toplayabilirsen...
Yazık yavrularımıza yaaa

Gunaydın dicem ama kımse yok neyse gelince alırlar. Demek bı uyanan benım daha dogrusu bızım velet.
Bızımkı ben emzırmesem saabaha kadar hıç uyanmaz. Iyı mı kötu mu ayırt edemedım
Artık kesintisiz uyuyabilirler zaten yaaa...Diş sorunumuz olmadan ben de sütüm bitmesin diye emziriyodum gece , artık uyursa kesinlikle uyandırmam...

Oyy hunilimmm , olur böyle şeyler Onların da yorgun bi anına denk geldi çok alındı demek ki , biraz zaman geçsin sakinleşir ve seni dinler eminim , hem dinler hem de anlar merak etme...
Otorite kurma konusundaki fikrine katılıyorum ama ; sen kızdığında veya bi tavır koyduğunda müdahale edilmemeli...

Wavy'mmmm , geçmiş olsun. Hiç başıma gelmedi ,yorum yapamıycam , noktalar katı katı mı ,yoksa leke şeklinde mi , ne yorum yapayım bilemedim :44::44::44:
Tekrar ederse ara doktorunu rahat et canım benim , ama moralni bozma kokoşum sakinse sorun yoktur

yok canım toplu iğne başı gibi turuncu. leke formunda.
huzurunda bi sorun da yok ama tekrarlarsa gitmek lazım.

kutumu boşalttım

tatlım hani senle verdiğimiz şu Hayat şişeler var ya, onun yarısını içmiş dün. yeterli değil mi sence?:44:
Wavy'mmm bu ara kıpırcanım da çok su içiyo , diş döneminde çok içerler derler ya ...

Varrrr ; BENNNNNNN
Ekmek makinesinde mi yaptın bu arada onu ,ben de alsam mı ki ,hem kıpırcana hem kendimize sağlıklı ekmekler yapsam ya

Ben bunu deneyemem ,benim kıpırcan üstüne yorgan bile almıyo ,yanında da kimseyi yatırmıyo

Walla terapiye ihtiyacim var canim
Dert etttıgın seye bak topiğimizin psikologu var. Gelsın bu konu hakkında fıkırlerını sorarız
Senaysene terapı yaparmısın?

Normal cabim bizde de olmustu susuzluktan dedigun kadar su yetmeyebilir malum salya falan derken susuz kaliyorlar

Simdi aradim canim buzz gibi konustu

Evet ya ben de uzuluyorum kizinca ama napiyim mesela boyle boyle yataklarinda uyumata alistirdim simdi

Bir de benimkiler annemle babama da cok duskun bebelere karsi da kendimi cok kotu ve sorumlu hissediyorum..

Ellerine saglik wavy im bal seker olsun

bugün suya abanayım canım o zaman, bi de öyle deniyelim inşallah tekrarlamaz

evet makinemde canım, akşam ev bütün odalar da dahil ekmek kokuyordu.
geceden de kurup yatabiliyorsun, sabaha fırıncı iris hatun modunda geziniyor insan.
kek de yapıyor, hem de kendi- sadece yığ malzemeyi düğmeye bas çık

herkese maraba günaydın çok yoğundum giremedim sabahtan beri toplantı wardı herkes kilomu konusdu bu arada inanılmaz zayıflamıssın dediler musmutlu oldum midemi üşütmüşüm ama hiç nbişe yiyomuyorum aksamdan beri mide bulantısıgece saat 11 den beri resmen wc de yattım çok kötüyüm

Yeşil yapraklı sebze yok ise tüm sebze çorbalarını 2gün verebiliyoruz. Bence kabakta verilir yani yarında.
Sporda başarılar yaza kadar istediğin kiloya düşersin inşallah :)

teşekkür ederim ıce_daisy bugün öğlen vericem balkabağını. şimdi uyuyor ne kadar bilmiyorum. dün akşam gittim spora bizimki 1 saat oyalayamamış kızı ben ona masayı hazırlayıp gitmiştim ama yemek yiyememiş alışsın ama ne yapayım bugün yine devam .. hafta içi her akşam gidicem inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…