cnm cook uzuldum yya halbukı annen senı daha ıyı anlıyandır ıkız bebek bakmanın ne zor guc oldugunu bılelerı gerekır sana destek olmalıdı ama ıstee TORUN yaa laf soyletmıyolar benım annemde ole kızma bagırma ee tek bebek degıller kı yapsın etsın anne aksama kadar hasatı cıkıyo uzulme kızgınlıgı gecer sen cook uzgun oldugunu bellı et yeter anne yuregu dayanamaz merak etme...
Belkide sen sakinles dıye uuzaklaştırmışlardır
Gunaydin kizlar moralim cok bozuk annemlerin kalbini kirdim ama derdimi anlatamadim inlar da yanlis anladilar
ben dedim ki ya lutfen eger ben birsey icin ufakliklara kiziyorsam bana psikopat anne muamelesi yapip apar topar kacirmayin bebeyi ordan yoksa ilerde hic sozumu dinletemem
ama is dondu dolasti bir daha cocuklarina ellemeyiz tamamma geldi
halbuki annemler benim en iyi arkadasim yardimcim yol arkadasim
ozur de diledim vazgectim de dedim ama kar etmedi napicam ben((
bizde de bazen benzer durumlar oluyor. Ben surekli kucak istemesin koltugunda oturmaya alisain istiyorum azicik agladiginda annem hemen kucagina almaya kalkiyor. Ben kiyamiyorum diyor ben d aglamasina dayanamiyorum ama bi sekilde sabrediyorum duzgun yetismesi icin. Dedigin gibi torun farkli bir sey zaten o yuzd kv kp ile yasanan evlerde cocuga terbiye vermek zordur derlr hepGunaydin kizlar moralim cok bozuk annemlerin kalbini kirdim ama derdimi anlatamadim inlar da yanlis anladilar
ben dedim ki ya lutfen eger ben birsey icin ufakliklara kiziyorsam bana psikopat anne muamelesi yapip apar topar kacirmayin bebeyi ordan yoksa ilerde hic sozumu dinletemem
Günaydın canocanlar,
Sabahtan beri yazamadım, kokoş anca uyudu. Sabah sabah moralim bozuldu, altını açtım bezi çişliydi. Üst kısımda turuncumsu 4-5 tane nokta var bezinde, yani idrarında galiba. O arada 50 sitede okudum herkes farklı farklı şeyler söylüyor. Önceden de olmuştu aylar önce ama o zaman 1-2 noktaydı. Kaka olmayınca bariz belli oldu sabah, canım sıkıldı. Yaşayan gören bilen duyan var mı, bu neyin nesidir yaaa?
Gcende bizde de olmustu wavycim. Ben de bezi annemegostermistim belki susuz kalmistir demisti. Hani idarar rengi koyulasir ya. Bol su verdim bi daha olmadi. İstersen su ver biraz daha bekle bir sonraki bezine de bak. Olmadi beziyle birlikte dr.a gotur icin rahat etsin
Hah canim demek istedigim aynen bu tek degiller ki belki bazi seyleri daha erken ogrenmeleri gerekecek ki annemle de cok iyi anlasirim ama torun farkliymis galiba(
Ben de araştırmalarım sonucunda römer ve maxicosi nin en iyisi olduğuna karar verdim , evet fiyatlar uçuk ama 3-4 sene kullanılacağı düşünülürse ve de en önemlisi yavrunun güvenliği olunca paraya kıymak lazım ... Kıpırcanı da oturtarak deneme yapıp modele karar vericem bakalım ,teşekkür ederim ...ben bebek arabası I'coo kullanıyorum.(yurtdışından aldım) bebek ve araba koltuğu olarak da RÖMER öneriyorum,kendini ispatlamış kaliteli ve en güvenliler arasında bir marka,belki fiyat biraz yüksek ama değer (yurtdışında üretiliyor) yüksek kaliteayrıca fonkisyonlu ve yatay kademesi var biz ve kızım çok memnunuz.
Isofixli oneriyorlar yeni cikti herhalde bizimki degilmis uzuldum
irisss isofixli bak bizimkini gec
Tarif topiğine de eklesene cipskolam yaaa ,orda derli toplu ulaşalım değişik tariflererıca ederım canım ben yaptıgım her seyı paylasıyorum benımkıler yemez belkı sıınkıler yer cook sevındım az da olsa yedıgıne ama loru cok koyma kı yapısmasın bagazına bı tarıf ddaha buldum bademlı yapımca bılgılendırım sızı ben hep ıkı unluk corba yapıyorum valla ole kasmıyorum ne varsa o
Görmedim ben pınar kidoyu ,krem peynir mi beyaz peynir mi :44:dün tarhana aldım bakalım bizim minik sevecek mitam bugday ekmeği de aldım bi de peynir olarak pnar kıdo çocuk peynirleri içeriğinde demir kalsiyum var bu gün kahvaltıda verdim severek yedi
Sebze çorbasına ekliyorum ben ; patates havuç kereviz versiyonu ...aman nazar değmesin benim oğlumda 2 gündür güzel yiyo. şimdi amutlu tatlı yaptım uyuyo, uyanınca bakalım yicek mi? bi de markete gitçem şimdi kereviz alcam bebiş için nası kullanabilirim kerevizi
İncecik sarımsak rendesinde rendeliyorum yarım ceviz kadar ( artık 1 cevize çıkarıcam 8 aylık olunca ) ,çorbasına ekliyorum ...Aynı şekilde fındık da verilebilir ,henüz vermedim ama en kısa zamandakızlar bebklerinize cevizi nasıl veriyorsunuz:44:
bizimde ucu göründü bardağın dibindeki suyu içirdim demin çıt çıt ses çıkarıo ilk fırsatta hediye alcam kızçeme
Aferin kız didooooo ,ben de gece baskını yapayım bundan sonraSonra arkamdan konusmayon bakin gecede geldim ya bi kis uyurda bende yatarmiyim acaba
Ben sağmayı bıraktım artık , geceleri emiyo o kadarBiz gezmeden geldik. Yolda 10 dk uyuyan kolikcan eve girer girmez zombiye bagladi. Ama inat edip yeniden uyuttuk. Simdi kahvaltiya sut sagiyorum. Dr tutturdu illa anne sutune ekmek batiracan diye. Tam da sut sagma mak.ni satmaya karar vermistim. Gene sagma isi basladi. Hic sevmiyorum yaaaa
[video=youtube;EvguDZzVOyU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EvguDZzVOyU[/video] benm kız bunla uyuyo teyzoşlar güzel dmi
herkese iii gecelerrr
geçmiş yapıyorum diyeceğim ama ne kadar yapabileceğim den emin değilim fakat bugün bir performans düşüklüğü yaşanmış sanırım ,
ben okuyamayınca ahımtuttu sanırım
orada pembeli bir umay gördüm , birde anasına bak kızını almisali bir didem gördüm,
bebişlerin hepsinin maşallahı varrçok güzel oldular yahuuu
cipskolam senin bebişleri göremedim ben mi beceremiyorum ama onlar da emininçok güzellerdir
hemen ilk sorumu soruyorum, nasıl ayakkabı ? ve nereden aldınız ? aldınız mı ,almayı düşündüğünüz nedir ???
Gündüz uykuları ne alemde bebeklerin? Bizim sıpa zaten çok uyumazdı ama emerken falan uyurdu kucakta. Şimdi yaklaşık 1haftadır bildiğiniz hiç uyumuyor. Uyursa en fazla toplam yarım saat uyuyor gece uykusuna geçene kadarAma keyfi çok yerinde uykuya da ihtiyacı yok. 2-3 yaşında bile gündüz uykusu oluyor bebelerin bu niye kesti uykuyu tamamen anlamadım.
Dün mesela sabah 8den gece 11e kadar 25-30dk uyudu toplamda 10dk10dk 5-6dk olarak...
Çok geçmiş olsun canım ,moralini bozma daha çok hasta olucak bu bebeler ...Atlatır inşallah biranönce...Kızlar merhaba hiç giremedim yine alyam ishaldi geçen haftadan beri dün akşam artık hiç gücü kalmadı akşam 8 den gece 2 Ye kadar serum yedi biraz kendine geldi yavrum şimdi geçen hafta kaka tahlili yapmamislardi dün yaptılar rotavirusmus ne lanet bişeymis yaa eridi resmen kızım çok moralim bozuk
[h=1]MEB'DEN 66 AYLIK ÖĞRENCİLER İÇİN YENİ KARAR[/h][h=2]MEB, 66 ayını dolduran çocukların ilkokula başlamalarını zorunlu kılan 4+4+4 eğitim sisteminden geri adım attı[/h]
Milli eğitim müdürlüklerinin, şubat ayı başındaokullara gönderdiği yazıda, 60-66 aylık çocuklarla 66-80 aylık çocukların aynı sınıfta eğitim almalarının hem bedensel, hem de pedagojik yönden olumsuzluklara neden olduğunun bakanlık denetçilerince tespit edildiği belirtildi.
Aya göre şube
Okullara gönderilen yazıda, 2013-2014 eğitim öğretim yılında şubelerin öğrencilerin aylarına göre oluşturulması istendi.
Ancak halen bir arada okuyan 60-80 ay arası çocukların durumun ne olacağı ise merak konusu oldu.
Ne kadar sinir olmuştum bu sisteme. Umarım değişir. Olan bu seneki çocuklara oldu. Sağlık,eğitim senelerdir yapboz Türkiye'de zaten.... Baştan tüm pedagoglar uyarıda bulunurlen dinlemediler.
Artık kesintisiz uyuyabilirler zaten yaaa...Diş sorunumuz olmadan ben de sütüm bitmesin diye emziriyodum gece , artık uyursa kesinlikle uyandırmam...Gunaydın dicem ama kımse yok neyse gelince alırlar. Demek bı uyanan benım daha dogrusu bızım velet.
Bızımkı ben emzırmesem saabaha kadar hıç uyanmaz. Iyı mı kötu mu ayırt edemedım
Gunaydin kizlar moralim cok bozuk annemlerin kalbini kirdim ama derdimi anlatamadim inlar da yanlis anladilar
Günaydın canocanlar,
Sabahtan beri yazamadım, kokoş anca uyudu. Sabah sabah moralim bozuldu, altını açtım bezi çişliydi. Üst kısımda turuncumsu 4-5 tane nokta var bezinde, yani idrarında galiba. O arada 50 sitede okudum herkes farklı farklı şeyler söylüyor. Önceden de olmuştu aylar önce ama o zaman 1-2 noktaydı. Kaka olmayınca bariz belli oldu sabah, canım sıkıldı. Yaşayan gören bilen duyan var mı, bu neyin nesidir yaaa?
Wavy'mmmm , geçmiş olsun. Hiç başıma gelmedi ,yorum yapamıycam , noktalar katı katı mı ,yoksa leke şeklinde mi , ne yorum yapayım bilemedim :44::44::44:
Tekrar ederse ara doktorunu rahat et canım benim , ama moralni bozma kokoşum sakinse sorun yoktur
Wavy'mmm bu ara kıpırcanım da çok su içiyo , diş döneminde çok içerler derler ya ...tatlım hani senle verdiğimiz şu Hayat şişeler var ya, onun yarısını içmiş dün. yeterli değil mi sence?:44:
buyurun gece gece boncuğuma yaptığım misler gibi tam buğday ekmeği. hem de zeytinyağlı ve pekmezli..
sabah verdim bi nohut büyüklüğünde anca yemiştir. ama sevdi kemirdi emdi böyleemmek kızım emmek diye diye
dilimleyip no frosta attım, bu somun bize 1 ay yeter herhaldeisteyen var mı hemen göndereyim
Eki Görüntüle 655211
Ben bunu deneyemem ,benim kıpırcan üstüne yorgan bile almıyo ,yanında da kimseyi yatırmıyogünaydınnn, güzel bir gece geçirdik. şimdi de oğlum oyun oynuyo yerde. geceuykusuzluktan şikayet eden annelere bi önerim olcak, bizzat tesadüfen denenmiştir. akşm oğlumu uyutiim diye 21:30 da bizim yatağa yattık. yatış o yatış sabah 5:30 da eşim kaldırdı artık uyan da emzir diye:) yoksa daa da uyıcaktı. tabi yanında yatırmak ne kadar iyi orası tartışılır ama arada böle kaçamklar da iyi oluyomuş. normalde ben bizim hatakta uyutup kendi yatağına yatırıyodum ama dün ben de uyuyunca eşim uyandırmamış. bir güzel dinlenmiş oldum. birazzdan da işe gitçem püffff
Dert etttıgın seye bak topiğimizin psikologu var. Gelsın bu konu hakkında fıkırlerını sorarız
Senaysene terapı yaparmısın?
Günaydın canocanlar,
Canım benim moralini bozma, bi şekilde tekrar düzelir aranız. Olayın sıcaklığıyla 2 taraf da böyle hissediyor da sonradan geçiyor.
Barışırken annene hatırlat, bunu kv yapsa alınsa anlarım da sen benim canımsın, biz aynı takımdayız olur böyle şeyler de ve öp. Kesin sonuç olacaktır bence.
bizde de bazen benzer durumlar oluyor. Ben surekli kucak istemesin koltugunda oturmaya alisain istiyorum azicik agladiginda annem hemen kucagina almaya kalkiyor. Ben kiyamiyorum diyor ben d aglamasina dayanamiyorum ama bi sekilde sabrediyorum duzgun yetismesi icin. Dedigin gibi torun farkli bir sey zaten o yuzd kv kp ile yasanan evlerde cocuga terbiye vermek zordur derlr hep
sana katılıyorum bende bagırırken annem de kızar ama onlar sımdı herseyı kaydedıyor beyne benım ses tonumdan kızdıgımı anlıyo lar valla hele uyuma modundayken yastıga remen basını gomuyo deve kusu gıbıbebegı ancak anne egıtır uzme kendını duzelır aranız sen uzulursen de bebeklerıne yansır
buyurun gece gece boncuğuma yaptığım misler gibi tam buğday ekmeği. hem de zeytinyağlı ve pekmezli..
sabah verdim bi nohut büyüklüğünde anca yemiştir. ama sevdi kemirdi emdi böyleemmek kızım emmek diye diye
dilimleyip no frosta attım, bu somun bize 1 ay yeter herhaldeisteyen var mı hemen göndereyim
Bende dogum kg su kalmadi be canim 54 le hamile kaldim simdi 53 um sende en kisa zamanda verirsin merak etme
Kızlarrr... Ben kızlarıma soz... Verdım.. Vit bı anne olcam sızde dogum kg kac kaldı bılmeme ama benım 8 kg kaldı bugunle artık 10 dk jımlastıge basladım evde
Wavy'mmm bu ara kıpırcanım da çok su içiyo , diş döneminde çok içerler derler ya ...
Varrrr ; BENNNNNNN
Ekmek makinesinde mi yaptın bu arada onu ,ben de alsam mı ki ,hem kıpırcana hem kendimize sağlıklı ekmekler yapsam ya
Yeşil yapraklı sebze yok ise tüm sebze çorbalarını 2gün verebiliyoruz. Bence kabakta verilir yani yarında.
Sporda başarılar yaza kadar istediğin kiloya düşersin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?