2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gercı ben calışmıyorumda calışanlar ıçın dua edıyorum.

Bende çalışmıyorumda ufukta var tabi ergeç çalışmak :) Aynen bende dua ediyorum hele bakıcıya bırakanlar için iyi niyetli, Allah korkusu olan düzgün insanlarla karşılaşsınlar. Tüm bebekler sevgiyle güvende büyüsün diye.

Gündüz uykuları ne alemde bebeklerin? Bizim sıpa zaten çok uyumazdı ama emerken falan uyurdu kucakta. Şimdi yaklaşık 1haftadır bildiğiniz hiç uyumuyor. Uyursa en fazla toplam yarım saat uyuyor gece uykusuna geçene kadar Ama keyfi çok yerinde uykuya da ihtiyacı yok. 2-3 yaşında bile gündüz uykusu oluyor bebelerin bu niye kesti uykuyu tamamen anlamadım.
Dün mesela sabah 8den gece 11e kadar 25-30dk uyudu toplamda 10dk10dk 5-6dk olarak...

Sabah uyandıktan 1 2 saat sonea yıne yyuyo bazen 2 3 saat bazen yarım saat. Bı nevı yer ıcer uyur az uyur sIk uyur.
kızımda okul olmasa aynı anası gıbı oglenlerı guzellik uykusuna yatrdı. Artık okul var duye uyuyamıyo. Eve cok uykulu geliyo.

Kızlar merhaba hiç giremedim yine alyam ishaldi geçen haftadan beri dün akşam artık hiç gücü kalmadı akşam 8 den gece 2 Ye kadar serum yedi biraz kendine geldi yavrum şimdi geçen hafta kaka tahlili yapmamislardi dün yaptılar rotavirusmus ne lanet bişeymis yaa eridi resmen kızım çok moralim bozuk

Güzellik sırları ortaya çıktı ailenin
Yani uyku düzeninde bir değişiklik yok Göktuğun acaba dönemsel birşey mi dedim bende. Uyumuyor hiçte ihtiyacı var gibi durmuyor.
Neyse mızmızlanmıyor enazından uyumazsa uyumasın diyorum bende :)

bu arada wavyciim banada geldi organicare den losyon, tel felan da etmemişlerdi :44: bi mail gelmişti adres doğru mu diye, o kadar.
aynı seninkinden gelmiş papatyam, bu kaar mı olur

bu arada wavycim fotoyu çekip koyucam derken bişi yaptım bilgisayara, resmi aktaramıyorum, bi ayarı bozdum sanırsam. yarın yapabilirsem koycam senin için

+

ne kadar naziksin canım, ama ben kazanmadım ki birşey. o ice_daisy ve didemdi ve bi arkadaş daha kazandığını söyledi.

fotoyu merakla bekliyorum

[h=1]MEB'DEN 66 AYLIK ÖĞRENCİLER İÇİN YENİ KARAR[/h][h=2]MEB, 66 ayını dolduran çocukların ilkokula başlamalarını zorunlu kılan 4+4+4 eğitim sisteminden geri adım attı[/h]
Milli eğitim müdürlüklerinin, şubat ayı başındaokullara gönderdiği yazıda, 60-66 aylık çocuklarla 66-80 aylık çocukların aynı sınıfta eğitim almalarının hem bedensel, hem de pedagojik yönden olumsuzluklara neden olduğunun bakanlık denetçilerince tespit edildiği belirtildi.

Aya göre şube…
Okullara gönderilen yazıda, “2013-2014 eğitim öğretim yılında şubelerin öğrencilerin aylarına göre oluşturulması” istendi.
Ancak halen bir arada okuyan 60-80 ay arası çocukların durumun ne olacağı ise merak konusu oldu.

Ne kadar sinir olmuştum bu sisteme. Umarım değişir. Olan bu seneki çocuklara oldu. Sağlık,eğitim senelerdir yapboz Türkiye'de zaten.... Baştan tüm pedagoglar uyarıda bulunurlen dinlemediler.

E şimdi buna ne denir?
Eğitimle zerre ilgisi olmayan insanların fikirleriyle sen tut bütün eğitim sistemini kimseye sormadan, danışmadan bir anda değiştir, uygulamaya koy, sonra da "aaa bu olmadı hadi değiştiriyoruz" de.
Şimdi bu sistemle eğitime başlamış çocukların günahı ne? Yazık değil mi bu çocuklara? Yani Hakk'tan reva mıdır 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 1. sınıfa başlayan bütün öğrenciler bunların deneme tahtası oldu.

Çok geçmiş olsun, bir an evvel iyileşir inşallah miniğin. Küçücük bedenleriyle ne sıkıntılar çekiyorlar...

Allahiiim nazarlardan saklasin tu tu tu
Saat 9 bucuktan 3 bucuga kadar uyuduk uc bucuktada ben kendim uyandim emzirmeye kalktim.

Canim ya cok uzuldum duzelir insallah gene haberdar et
Su asisi yapilan seyden mi bahsediyorsun asidan mi kapti acaba bozma moralini ya gecer merak etme su filan iciriyosundur zaten

Gunaydın dicem ama kımse yok neyse gelince alırlar. Demek bı uyanan benım daha dogrusu bızım velet.
Bızımkı ben emzırmesem saabaha kadar hıç uyanmaz. Iyı mı kötu mu ayırt edemedım

Guzellık uykusundan herkeze gunayydınnn kendımı kelopatra mı neyse adı o gbı hıssettım cunkı benım kızcelerı aksam banyodan 11 gıbı uyuttugum gıbı taaaaa 6' da uyandıkk yaaa sıfa verdıler annelerıne masallah 3 gecedır artık ıukusuz kalmıyorum cok mutluyum sımdı cuglık atıp sepetle oynuyolarr

Gunaydin kizlar moralim cok bozuk annemlerin kalbini kirdim ama derdimi anlatamadim inlar da yanlis anladilar
ben dedim ki ya lutfen eger ben birsey icin ufakliklara kiziyorsam bana psikopat anne muamelesi yapip apar topar kacirmayin bebeyi ordan yoksa ilerde hic sozumu dinletemem
ama is dondu dolasti bir daha cocuklarina ellemeyiz tamamma geldi
halbuki annemler benim en iyi arkadasim yardimcim yol arkadasim
ozur de diledim vazgectim de dedim ama kar etmedi napicam ben((

cnm cook uzuldum yya halbukı annen senı daha ıyı anlıyandır ıkız bebek bakmanın ne zor guc oldugunu bılelerı gerekır sana destek olmalıdı ama ıstee TORUN yaa laf soyletmıyolar benım annemde ole kızma bagırma ee tek bebek degıller kı yapsın etsın anne aksama kadar hasatı cıkıyo uzulme kızgınlıgı gecer sen cook uzgun oldugunu bellı et yeter anne yuregu dayanamaz merak etme...

Dert etttıgın seye bak topiğimizin psikologu var. Gelsın bu konu hakkında fıkırlerını sorarız
Senaysene terapı yaparmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…