- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Gercı ben calışmıyorumda calışanlar ıçın dua edıyorum.
Gercı ben calışmıyorumda calışanlar ıçın dua edıyorum.
Sabah uyandıktan 1 2 saat sonea yıne yyuyo bazen 2 3 saat bazen yarım saat. Bı nevı yer ıcer uyur az uyur sIk uyur.
kızımda okul olmasa aynı anası gıbı oglenlerı guzellik uykusuna yatrdı. Artık okul var duye uyuyamıyo. Eve cok uykulu geliyo.
bu arada wavyciim banada geldi organicare den losyon, tel felan da etmemişlerdi :44: bi mail gelmişti adres doğru mu diye, o kadar.
aynı seninkinden gelmiş papatyam, bu kaar mı olur
bu arada wavycim fotoyu çekip koyucam derken bişi yaptım bilgisayara, resmi aktaramıyorum, bi ayarı bozdum sanırsam. yarın yapabilirsem koycam senin için
[h=1]MEB'DEN 66 AYLIK ÖĞRENCİLER İÇİN YENİ KARAR[/h][h=2]MEB, 66 ayını dolduran çocukların ilkokula başlamalarını zorunlu kılan 4+4+4 eğitim sisteminden geri adım attı[/h]
Milli eğitim müdürlüklerinin, şubat ayı başındaokullara gönderdiği yazıda, 60-66 aylık çocuklarla 66-80 aylık çocukların aynı sınıfta eğitim almalarının hem bedensel, hem de pedagojik yönden olumsuzluklara neden olduğunun bakanlık denetçilerince tespit edildiği belirtildi.
Aya göre şube
Okullara gönderilen yazıda, 2013-2014 eğitim öğretim yılında şubelerin öğrencilerin aylarına göre oluşturulması istendi.
Ancak halen bir arada okuyan 60-80 ay arası çocukların durumun ne olacağı ise merak konusu oldu.
Ne kadar sinir olmuştum bu sisteme. Umarım değişir. Olan bu seneki çocuklara oldu. Sağlık,eğitim senelerdir yapboz Türkiye'de zaten.... Baştan tüm pedagoglar uyarıda bulunurlen dinlemediler.
Kızlar merhaba hiç giremedim yine alyam ishaldi geçen haftadan beri dün akşam artık hiç gücü kalmadı akşam 8 den gece 2 Ye kadar serum yedi biraz kendine geldi yavrum şimdi geçen hafta kaka tahlili yapmamislardi dün yaptılar rotavirusmus ne lanet bişeymis yaa eridi resmen kızım çok moralim bozuk
ben daha yeni uyuttum izlicez birazdan son bölümlerde misin geriden mi geliyosun???
Kızlar merhaba hiç giremedim yine alyam ishaldi geçen haftadan beri dün akşam artık hiç gücü kalmadı akşam 8 den gece 2 Ye kadar serum yedi biraz kendine geldi yavrum şimdi geçen hafta kaka tahlili yapmamislardi dün yaptılar rotavirusmus ne lanet bişeymis yaa eridi resmen kızım çok moralim bozuk
Gunaydin kizlar moralim cok bozuk annemlerin kalbini kirdim ama derdimi anlatamadim inlar da yanlis anladilar
ben dedim ki ya lutfen eger ben birsey icin ufakliklara kiziyorsam bana psikopat anne muamelesi yapip apar topar kacirmayin bebeyi ordan yoksa ilerde hic sozumu dinletemem
ama is dondu dolasti bir daha cocuklarina ellemeyiz tamamma geldi
halbuki annemler benim en iyi arkadasim yardimcim yol arkadasim
ozur de diledim vazgectim de dedim ama kar etmedi napicam ben((
Dert etttıgın seye bak topiğimizin psikologu var. Gelsın bu konu hakkında fıkırlerını sorarızGunaydin kizlar moralim cok bozuk annemlerin kalbini kirdim ama derdimi anlatamadim inlar da yanlis anladilar
ben dedim ki ya lutfen eger ben birsey icin ufakliklara kiziyorsam bana psikopat anne muamelesi yapip apar topar kacirmayin bebeyi ordan yoksa ilerde hic sozumu dinletemem
ama is dondu dolasti bir daha cocuklarina ellemeyiz tamamma geldi
halbuki annemler benim en iyi arkadasim yardimcim yol arkadasim
ozur de diledim vazgectim de dedim ama kar etmedi napicam ben((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?