2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bırazda boyle kılo verırsın salınırsın artık topikte :))

çok geçmiş olsun canım, nane limon iyi gelir derler ama iş yerinde temin edebilecek misin? muz da bastırır aslında

Super yaa ayda 6 kesın verırsın. Hatta 8 olabılır. Bende dun yuruyus olsun dıye sahılden sag. Ocagına gıttım. Hem oksıjen depoladım hem ter attım.

O zaman hemen marka ve model önerisi alayım canikommmmm
Yapayım Umay'ıma mis mis ekmekleri ,tahıllı mahıllı

Geçmiş olsun didommm , çıtırcanın kakası ne durumda düzeldi mi ,onu düzeltirken sen mi bozdun kız motoru
Kilo konusuna girmiyorum ,hasetimden çatlıyorum

Bence de alışsın , vır vır konuşmayı bilir anca onlar , nasıl oluyomuş görsünler

sanırım öyle olacak cnm ya ama berbat bişe wc ye kamp kuracam işyerindede
Bak benım annem 1 Kasık toz turk kahvesıne limon sıkar verırdı. Yada muz yada haslanmıs patates oh yanınada tursu yanına yesıl sogan löp löp ındır bu bıraz keyfe donustu ama sade gıtmez patates

Dert etttıgın seye bak topiğimizin psikologu var. Gelsın bu konu hakkında fıkırlerını sorarız
Senaysene terapı yaparmısın?

merhaba Senaysen; ilk önce kendini hiç üzmemen gerek.Bu tür dönemlerde birçok kişinin yaşadığı anlar bunlar.Anne çocuk ve torun üçlemesi ince bir ipin üstünde gitmek gibi birşey. senin anneliğe attığın bu yeni dönemde Bilge Büyükanne torunlarına aslında kendi çocuklarında uygulayamadığı veya gösteremediği aşırı ilgi ,sevgi ve toleranslar meydana geliyor.aslında ortada gizli bir kadın çatışması var ama bunu bir çok anne-kız veya anne-gelin fark edemiyor.sen gösterdiğin tepkide sonuna kadar haklısın ve bu dururşunu da sürdürmen gerek, çünkü bebeklik ve çocukluk dönemini ileride ergenlik devir alıcaktır ve sen en önemli modelsin. belli bir süre sonra zaten büyükbabalar ve büyükanneler bu alandan çekilip belli rutinlerde torunlarını görecekler. ve unutulmamalı ki bebek de olsalar mekanizmaları çok iyi kullanmayı bu dönemde öğreniyorlar.Annenden özür dilediysen üsteleme , bırak o da sana geri dönüş yapma.yaptığın ayrıca yanlış değil üstelik çok doğru bir tespit. annene daha fazla suçluluk duyduğunu yada üzüldüğünü hissettirirsen onu haklı kendin de suçlu duruma düşmüş olucaksın.bu bir süreç ve herşey normale dönecek ama bu dönemde bebekler patron kim öğrenmek zorundalar ki bebekler şiddetle PATRON olmak için sizinle savaşa gireceklerdir.bu savaşta hepimize başarılar diliyorum. üzülme ve annelik tutumunu değiştirme sakın. onları büyütücek olan sensin....

çok saol canım o da aynı ya ikimize birden bişe oldu anlamadım bende kızımdan bana bulaşdı heralde

Bak benım annem 1 Kasık toz turk kahvesıne limon sıkar verırdı. Yada muz yada haslanmıs patates oh yanınada tursu yanına yesıl sogan löp löp ındır bu bıraz keyfe donustu ama sade gıtmez patates

diğerlerini bulamam iş yerindede kahveyi deniyeyim canm saol.. kıs senin her yemeğin keyif bayılıyorum senin tariflere patatesi bile alladın pulladın hemen

diğerlerini bulamam iş yerindede kahveyi deniyeyim canm saol.. kıs senin her yemeğin keyif bayılıyorum senin tariflere patatesi bile alladın pulladın hemen
Aslında patatesın yanına tursu kavurmas dıcemde sen bılmezsın. Ayy yaa canım ıstedı. Kız dıkkat et agzın heppp kahve olur

bütçene göre değişir güzelim, biraz bakın ben fikir veririm sana
O zaman bu hafta oto koltuğu ,haftaya ekmek makinesi

Oburcan buna mı desek , Göktuğ'a yeni bi isim buluruz biz

Kızlarr cok sukur kahvaltı faslı bıttı bugun yenı bısey ekledım ıkı tane bırı recel cok az dıgerıde devam sutune ekmek dogradım ve bırazda cevız koydum sevdıler tavsıye ederım denenmısttır

tatlım hani senle verdiğimiz şu Hayat şişeler var ya, onun yarısını içmiş dün. yeterli değil mi sence?:44:
Belki ywtmemistir canim yaa bu donem disti kati gidaya gecisti galan su ihtiyaci artmis olabilri keyfi yerindeyse kokosumin telasa gerek yok. Bir dahaki bezi tertemiz ciksin insallah
ayy be guzelmis yaaa ama benim tezgahin ustunde bardak koyacak yer yok artik. Bi debuni alirsam yatak odasinda komidine koyarim artik oh miss

Dido gecmis olsun kizz citircanimin bezlerinden baglasaydin hi tane hazir bu kadar zayiflamiske girerdin kiz o bezlerin de icine

Hemen atlayım ; reçel verme ama yaaa , direk şekeri veriyosun ,şimdiden şekeri vermesek daha iyi değil mi ? Ben ekmek bile verme taraftarı değilim ama işte tam tahıllı falan olursa belki veririm diyorum ,ama bu tabi benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…