herkese maraba günaydın çok yoğundum giremedim sabahtan beri toplantı wardı herkes kilomu konusdu bu arada inanılmaz zayıflamıssın dedilermusmutlu oldum midemi üşütmüşüm ama hiç nbişe yiyomuyorum aksamdan beri mide bulantısıgece saat 11 den beri resmen wc de yattım çok kötüyüm
herkese maraba günaydın çok yoğundum giremedim sabahtan beri toplantı wardı herkes kilomu konusdu bu arada inanılmaz zayıflamıssın dedilermusmutlu oldum midemi üşütmüşüm ama hiç nbişe yiyomuyorum aksamdan beri mide bulantısıgece saat 11 den beri resmen wc de yattım çok kötüyüm
teşekkür ederim ıce_daisy bugün öğlen vericem balkabağını. şimdi uyuyor ne kadar bilmiyorum. dün akşam gittim spora bizimki 1 saat oyalayamamış kızı ben ona masayı hazırlayıp gitmiştim ama yemek yiyememiş alışsın ama ne yapayım bugün yine devam .. hafta içi her akşam gidicem inşallah..
bugün suya abanayım canım o zaman, bi de öyle deniyelim inşallah tekrarlamaz
evet makinemde canım, akşam ev bütün odalar da dahil ekmek kokuyordu.
geceden de kurup yatabiliyorsun, sabaha fırıncı iris hatun modunda geziniyor insan.
kek de yapıyor, hem de kendi- sadece yığ malzemeyi düğmeye bas çık
Bence de alışsın , vır vır konuşmayı bilir anca onlar , nasıl oluyomuş görsünlerteşekkür ederim ıce_daisy bugün öğlen vericem balkabağını. şimdi uyuyor ne kadar bilmiyorum. dün akşam gittim spora bizimki 1 saat oyalayamamış kızı ben ona masayı hazırlayıp gitmiştim ama yemek yiyememiş alışsın ama ne yapayım bugün yine devam .. hafta içi her akşam gidicem inşallah..
Bırazda boyle kılo verırsın salınırsın artık topikte :))
O zaman hemen marka ve model önerisi alayım canikommmmm
Yapayım Umay'ıma mis mis ekmekleri ,tahıllı mahıllı
çok geçmiş olsun canım, nane limon iyi gelir derler ama iş yerinde temin edebilecek misin? muz da bastırır aslında
Bak benım annem 1 Kasık toz turk kahvesıne limon sıkar verırdı. Yada muz yada haslanmıs patates oh yanınada tursu yanına yesıl sogan löp löp ındır bu bıraz keyfe donustu ama sade gıtmez patatessanırım öyle olacak cnm ya ama berbat bişe wc ye kamp kuracam işyerindede
Dert etttıgın seye bak topiğimizin psikologu var. Gelsın bu konu hakkında fıkırlerını sorarız
Senaysene terapı yaparmısın?
O zaman hemen marka ve model önerisi alayım canikommmmm
Yapayım Umay'ıma mis mis ekmekleri ,tahıllı mahıllı
Geçmiş olsun didommm , çıtırcanın kakası ne durumda düzeldi mi ,onu düzeltirken sen mi bozdun kız motoru
Kilo konusuna girmiyorum ,hasetimden çatlıyorum
Bence de alışsın , vır vır konuşmayı bilir anca onlar , nasıl oluyomuş görsünler
Bak benım annem 1 Kasık toz turk kahvesıne limon sıkar verırdı. Yada muz yada haslanmıs patates oh yanınada tursu yanına yesıl sogan löp löp ındır bu bıraz keyfe donustu ama sade gıtmez patates
Aslında patatesın yanına tursu kavurmas dıcemde sen bılmezsın. Ayy yaa canım ıstedı. Kız dıkkat et agzın heppp kahve olurdiğerlerini bulamam iş yerindede kahveyi deniyeyim canm saol.. kıs senin her yemeğin keyif bayılıyorum senin tariflere patatesi bile alladın pulladın hemen
O zaman bu hafta oto koltuğu ,haftaya ekmek makinesibütçene göre değişir güzelim, biraz bakın ben fikir veririm sana
diğerlerini bulamam iş yerindede kahveyi deniyeyim canm saol.. kıs senin her yemeğin keyif bayılıyorum senin tariflere patatesi bile alladın pulladın hemen
çok saol canım o da aynı ya ikimize birden bişe oldu anlamadım bende kızımdan bana bulaşdı heralde
Belki ywtmemistir canim yaa bu donem disti kati gidaya gecisti galan su ihtiyaci artmis olabilri keyfi yerindeyse kokosumin telasa gerek yok. Bir dahaki bezi tertemiz ciksin insallahtatlım hani senle verdiğimiz şu Hayat şişeler var ya, onun yarısını içmiş dün. yeterli değil mi sence?:44:
ayy be guzelmis yaaa ama benim tezgahin ustunde bardak koyacak yer yok artik. Bi debuni alirsam yatak odasinda komidine koyarim artik oh missbugün suya abanayım canım o zaman, bi de öyle deniyelim inşallah tekrarlamaz
evet makinemde canım, akşam ev bütün odalar da dahil ekmek kokuyordu.
geceden de kurup yatabiliyorsun, sabaha fırıncı iris hatun modunda geziniyor insan.
kek de yapıyor, hem de kendi- sadece yığ malzemeyi düğmeye bas çık
Kızlarr cok sukur kahvaltı faslı bıttı bugun yenı bısey ekledım ıkı tane bırı recel cok az dıgerıde devam sutune ekmek dogradım ve bırazda cevız koydum sevdıler tavsıye ederım denenmısttır
Aslında patatesın yanına tursu kavurmas dıcemde sen bılmezsın. Ayy yaa canım ıstedı. Kız dıkkat et agzın heppp kahve olur
O zaman bu hafta oto koltuğu ,haftaya ekmek makinesi
Oburcan buna mı desek , Göktuğ'a yeni bi isim buluruz biz
Bence sana bişe dokundu senın sutundende kıza gectı ona hemen etkı ettı. Dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?