2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne çatlaması yahu ,ilk kez duydum :44:
Bildiğin teflonun beyazı işte ,balpeteği dokulu , tahta kaşıkla kullanıyom sadece teflon usülü...Nasıl kullanılmalı acep doğru yapıyorumdur heral :44:

bılmem oyle yazmıslar nette gzınırken okudum.seramıgı catlama yapıyormus.evet teflon gıbı kullanılıyo bende oyle bılıorum.cok sıcakken bırden soguk suya daldırmamak metal vs.kullanmamamk...bulasık makınesıne atmamak

Onların hiçbirini yapmıyorum zaten ama çok sıcakken soğuk suya daldırmak da pek fantastik

esıme sıparıs ettık bıtane tesekkurler waavycimbegenırsek bedenı olursa bıtanedaha ederız

esıme sıparıs ettık bıtane tesekkurler waavycimbegenırsek bedenı olursa bıtanedaha ederız

rica ederim canım, ama stoklar kalmayabilir. bi de bi beden büyük alsaydınız ne olur ne olmaz

pazarda yoktur bu fiyata ya, bi de orjinallik garantisi var.
eşine de hesap açabilir, aynı adrese 2. siparisi verebilirsin tatlım sonuçta herkes ayrı bir birey aynı evde de yaşasak değil mi

Mesai bitmedi ama iriss kaçar
Bugün erken kaçayım , yavruma kavuşayımmm

Öperim yavruları

Kızlar... Bebeklerınız genelde saat kacta corbalarını ıcıyor bızımkıler uyuyup uyandılar sımdı verdım corbalarını...ve gunde kac cc su verıyosunuz.... Bızım bebek basına baze 200 ıcıyorlar azmı acaba dıyorum,,,

wavycim süpersin.. hafıza da ayrıca süper. evet bulamıyorum. hatta huggies e mail de attım 4 numara gold bulamıyorum diye. huggies cevap: artık üretmiyoruz yeni organik pamuklu serisini tercih edebilirsiniz dediler. butikbebe de yine 4 numara gold yok elimde 3 paket stok var bulduğum yerden hepsini alıyorum. ne yapıcam bez konusunda bilemiyorum. gold un dokusu o kadar iyiydi ki. normal 4 var içinde parfümlü parfümlü kokuyor. yani diğer markalarda da var sanırım bebek bezinde koku ne alaka hala anlayabilmiş değilim. bıraksınlar kaka koksun ne olmuş yani. çok teşekkür ederim unutmadığın için ve paylaştığın için. ayrıca kappa tişörtümü sipariş ettim:)))))

benimki hiç su içmiyor. ama tariflerinle takipteyim karnabaharlı omleti yediler mi?

aaa 4 yok muymuş sitede de? nasıl fark etmedim, huggies gold görünce hemen atladım keşke faydam dokunsaydı ama ne yapalım baskana fabrika bile üretmiyormuş artık...

Kappa da şimdiden hayırlı olsun bi hafta on güne gelir herhalde. güle güle kullan güzelim

geçmiş olsuuuun
e yani bu belliydi zaten
diyece k bişi yok gevherin. nasılsın bu arada, hiç uğramıyosun?
vazgeçme tutumundan, özür de dileme. çünkü bu tavizlerin sonucunda seni değil anneannesini dedesini otorite olarak görecek, ve hayatın boyunca bununla uğraşacaksın. annemler yaptı aynı şeyi, düzeltmek için çok çaba harcıyorum ama yavaş yavaş alışıyorlar. baştan alıştır, sonra uğraşmazsın. istersen bu yazdıklarımızı da okut.
gerçi ben bu alıntıyı yaptıktan sonra onlymine da yorum yapmış, onun üstüne laf etmek olmaz zaten.

bebeklerde kristal idrar neden oluyor du protein fazlalılığından mıydı, öle bişi hatırlıyorum
haydi kızlar oturmak yok, ortada bi ben göbek atıyorum olmaz ki ama

Çok Geçmiş olsun Rabbim şifa versin biran evvel iyileşsin inşallah kuzu.
Söylenecek çok şey var ama söyleyecek hal bırakmadılar. Güzel özetlemişsin. Okadar uzman eleştirdi, birçok veli karşı çıktı? Sonuç ortada. Bence yurtdışında kal
halbuki annemler benim en iyi arkadasim yardimcim yol arkadasim
ozur de diledim vazgectim de dedim ama kar etmedi napicam ben((
Herkes güzel şeyler yazmış zaten.Haklılar bu tutumunu bozma, annengil sana küssede yavrulara dayanamaz mecbur barışırlar merak etme

İlk günden bu yana yanımızda sıpa ama öyle deliksiz uyumuyor :) Saat başı uyanır. Hakkını yemeyim gerci bazen gece içinde 2saatlik uykularıda oluyor sağolsun :)
Cevap yazdım sanmıştım dün eğitim haberini okuyunca kafam dağılmış.
Doktorlar genelde ortopedik ayakkabı önermiyor. Yumuşak,bükülebilen, bileği kavrayan ayakkabı öneriyorlar. Henüz erken ayakkabı düşünmek için diyordum. Bende yürüme patiği-çorabı diye gecen ürünlerden düşünüyorum.Altı plastik.Kullanışlıymış.Ayakkabıda alırım belkide onlarıda beğendim yani :)
Geçmiş olsun bu ara buşekilde bir salgın var. Evde dinlenebilirsin inşallah izin alıp.
İşlerine gelmiyor oyalamak canım :) İsterseler herşeyi yaparlar, istemezlerse yapamıyorum, bilmiyorum olur :) Boşver sen devam et.Kafanda dağılır hem nefes alırsın :)
Balkabağı aldım bende yapacagım halen duruyor. İrmiklimi yapmıştın sen nasıl yapmıştın :)
Olsun , sen gene de verme ,pekmez ver Hem seninkilerin maşallahı var ,yiyolar herşeyi sorunsuz , zararlı şeylerle ne kadar geç tanışırlarsa o kdar iyi
Annemlere ve eşime zor söz geçiriyorum şimdiden. Bana kalsa görmediği,ihtiyacı olmayan birşeyi geç tanısın tabi. Tamam tanısın onun yeride ayrı okadarda katı değilizde, şimdiden ne anlar onun keyfinden :)
Oğlum sana annen ne yapmış öyle
8.ayinda neler yapabilir okudum annee baba yi da bilirmis moralmen bozuldum yani
Bebeler senden ve eşinden başkasını görmüyor ki tanıyorlardır zaten. Bizimkide dışarı çıkınca yada annemgile gidince masumlaşır evde 2dk durmaz çığlıklar gülmeler. Bize dogru atılma, onlar alınca ağlama yok yalnız bize cilvesi çok :)
Sanırsın ki normalde gelip bebelere bolbol vakit ayırıyor,ilgileniyor,bakıyor
İlk gün annenle aranız nasıldı canımcım :) Onla aranız iyi olsunda işe alışmanda kolaylaşır :)

Wavy ekmekin ne tatlı gözüküyor öyle Bende marka soracaktım herkes sormuş zaten Afiyet olsun :)
Bez konusunda aklıma sadece bezde önceden bir leke mi vardı acaba diye gelmişti:44: Az su içmeden demişler belkide öyle... Tekrarlamaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…