- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Ne çatlaması yahu ,ilk kez duydum :44:
Bildiğin teflonun beyazı işte ,balpeteği dokulu , tahta kaşıkla kullanıyom sadece teflon usülü...Nasıl kullanılmalı acep doğru yapıyorumdur heral :44:
bılmem oyle yazmıslar nette gzınırken okudum.seramıgı catlama yapıyormus.evet teflon gıbı kullanılıyo bende oyle bılıorum.cok sıcakken bırden soguk suya daldırmamak metal vs.kullanmamamk...bulasık makınesıne atmamak
buradan bi arkadaş, mepgvn idi galiba yanlış hatırlamıyorsam
Huggies Gold bulamıyorum demişti, buyurun kampanyası
http://www.............../urunlist/2267/2241/huggies (link çıkmıyor- site butikbebe nokta com)
güle güle kirletsin kuzular
kızlarrr, içim rahat etmedi. paylaşmazsam üzülücem kendime de gelince
aşağıdaki siteye varsa üyeliğiniz kolay, ama yoksa hemen üye oluveriyorsunuz.
https://www.netvarium.com/index.php
ücretsiz t-shirt ilanına tıklıyorsunuz sepete ekliyorsunuz, sadece kargo ücreti ödeyin çıkıyorsunuz. orjinal Kappa t-shirtünüz olsun. Her hesaptan bir tane alınabiliyor. Değişim ya da iade olmadığından bedeni ona göre seçin derim.
güle güle kullanın arkadaşlarım :132:
esıme sıparıs ettık bıtane tesekkurler waavycimbegenırsek bedenı olursa bıtanedaha ederız
Yalar durur kediyi , ısırmaya çalışır yavrummmmm
Nerden yapıyon kız bunları , becerikli anne
yaparımmmmmm ben, dur söylemiyim de arada yapıp havamızı değiştireyim burda
buradan bi arkadaş, mepgvn idi galiba yanlış hatırlamıyorsam
Huggies Gold bulamıyorum demişti, buyurun kampanyası
http://www.............../urunlist/2267/2241/huggies (link çıkmıyor- site butikbebe nokta com)
güle güle kirletsin kuzular
Kızlar... Bebeklerınız genelde saat kacta corbalarını ıcıyor bızımkıler uyuyup uyandılar sımdı verdım corbalarını...ve gunde kac cc su verıyosunuz.... Bızım bebek basına baze 200 ıcıyorlar azmı acaba dıyorum,,,
wavycim süpersin.. hafıza da ayrıca süper. evet bulamıyorum. hatta huggies e mail de attım 4 numara gold bulamıyorum diye. huggies cevap: artık üretmiyoruz yeni organik pamuklu serisini tercih edebilirsiniz dediler. butikbebe de yine 4 numara gold yokelimde 3 paket stok var bulduğum yerden hepsini alıyorum. ne yapıcam bez konusunda bilemiyorum. gold un dokusu o kadar iyiydi ki. normal 4 var içinde parfümlü parfümlü kokuyor. yani diğer markalarda da var sanırım bebek bezinde koku ne alaka hala anlayabilmiş değilim. bıraksınlar kaka koksun ne olmuş yani. çok teşekkür ederim unutmadığın için ve paylaştığın için. ayrıca kappa tişörtümü sipariş ettim:)))))
geçmiş olsuuuunKızlar merhaba hiç giremedim yine alyam ishaldi geçen haftadan beri dün akşam artık hiç gücü kalmadı akşam 8 den gece 2 Ye kadar serum yedi biraz kendine geldi yavrum şimdi geçen hafta kaka tahlili yapmamislardi dün yaptılar rotavirusmus ne lanet bişeymis yaa eridi resmen kızım çok moralim bozuk
e yani bu belliydi zaten[h=1]MEB'DEN 66 AYLIK ÖĞRENCİLER İÇİN YENİ KARAR[/h][h=2]MEB, 66 ayını dolduran çocukların ilkokula başlamalarını zorunlu kılan 4+4+4 eğitim sisteminden geri adım attı[/h]
Milli eğitim müdürlüklerinin, şubat ayı başındaokullara gönderdiği yazıda, 60-66 aylık çocuklarla 66-80 aylık çocukların aynı sınıfta eğitim almalarının hem bedensel, hem de pedagojik yönden olumsuzluklara neden olduğunun bakanlık denetçilerince tespit edildiği belirtildi.
Aya göre şube
Okullara gönderilen yazıda, 2013-2014 eğitim öğretim yılında şubelerin öğrencilerin aylarına göre oluşturulması istendi.
Ancak halen bir arada okuyan 60-80 ay arası çocukların durumun ne olacağı ise merak konusu oldu.
Ne kadar sinir olmuştum bu sisteme. Umarım değişir. Olan bu seneki çocuklara oldu. Sağlık,eğitim senelerdir yapboz Türkiye'de zaten.... Baştan tüm pedagoglar uyarıda bulunurlen dinlemediler.
diyece k bişi yok gevherin. nasılsın bu arada, hiç uğramıyosun?E şimdi buna ne denir?
Eğitimle zerre ilgisi olmayan insanların fikirleriyle sen tut bütün eğitim sistemini kimseye sormadan, danışmadan bir anda değiştir, uygulamaya koy, sonra da "aaa bu olmadı hadi değiştiriyoruz" de.
Şimdi bu sistemle eğitime başlamış çocukların günahı ne? Yazık değil mi bu çocuklara? Yani Hakk'tan reva mıdır 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 1. sınıfa başlayan bütün öğrenciler bunların deneme tahtası oldu.
vazgeçme tutumundan, özür de dileme. çünkü bu tavizlerin sonucunda seni değil anneannesini dedesini otorite olarak görecek, ve hayatın boyunca bununla uğraşacaksın. annemler yaptı aynı şeyi, düzeltmek için çok çaba harcıyorum ama yavaş yavaş alışıyorlar. baştan alıştır, sonra uğraşmazsın. istersen bu yazdıklarımızı da okut.Gunaydin kizlar moralim cok bozuk annemlerin kalbini kirdim ama derdimi anlatamadim inlar da yanlis anladilar
ben dedim ki ya lutfen eger ben birsey icin ufakliklara kiziyorsam bana psikopat anne muamelesi yapip apar topar kacirmayin bebeyi ordan yoksa ilerde hic sozumu dinletemem
ama is dondu dolasti bir daha cocuklarina ellemeyiz tamamma geldi
halbuki annemler benim en iyi arkadasim yardimcim yol arkadasim
ozur de diledim vazgectim de dedim ama kar etmedi napicam ben((
bebeklerde kristal idrar neden oluyor du protein fazlalılığından mıydı, öle bişi hatırlıyorumGünaydın canocanlar,
Sabahtan beri yazamadım, kokoş anca uyudu. Sabah sabah moralim bozuldu, altını açtım bezi çişliydi. Üst kısımda turuncumsu 4-5 tane nokta var bezinde, yani idrarında galiba. O arada 50 sitede okudum herkes farklı farklı şeyler söylüyor. Önceden de olmuştu aylar önce ama o zaman 1-2 noktaydı. Kaka olmayınca bariz belli oldu sabah, canım sıkıldı. Yaşayan gören bilen duyan var mı, bu neyin nesidir yaaa?
haydi kızlar oturmak yok, ortada bi ben göbek atıyorum olmaz ki ama
Çok Geçmiş olsun Rabbim şifa versin biran evvel iyileşsin inşallah kuzu.Kızlar merhaba hiç giremedim yine alyam ishaldi geçen haftadan beri dün akşam artık hiç gücü kalmadı akşam 8 den gece 2 Ye kadar serum yedi biraz kendine geldi yavrum şimdi geçen hafta kaka tahlili yapmamislardi dün yaptılar rotavirusmus ne lanet bişeymis yaa eridi resmen kızım çok moralim bozuk
Söylenecek çok şey var ama söyleyecek hal bırakmadılar. Güzel özetlemişsin. Okadar uzman eleştirdi, birçok veli karşı çıktı? Sonuç ortada. Bence yurtdışında kalE şimdi buna ne denir?
Eğitimle zerre ilgisi olmayan insanların fikirleriyle sen tut bütün eğitim sistemini kimseye sormadan, danışmadan bir anda değiştir, uygulamaya koy, sonra da "aaa bu olmadı hadi değiştiriyoruz" de.
Şimdi bu sistemle eğitime başlamış çocukların günahı ne? Yazık değil mi bu çocuklara? Yani Hakk'tan reva mıdır 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 1. sınıfa başlayan bütün öğrenciler bunların deneme tahtası oldu.
Herkes güzel şeyler yazmış zaten.Haklılar bu tutumunu bozma, annengil sana küssede yavrulara dayanamaz mecbur barışırlar merak etmehalbuki annemler benim en iyi arkadasim yardimcim yol arkadasim
ozur de diledim vazgectim de dedim ama kar etmedi napicam ben((
İlk günden bu yana yanımızda sıpa ama öyle deliksiz uyumuyor :) Saat başı uyanır. Hakkını yemeyim gerci bazen gece içinde 2saatlik uykularıda oluyor sağolsun :)günaydınnn, güzel bir gece geçirdik. şimdi de oğlum oyun oynuyo yerde. geceuykusuzluktan şikayet eden annelere bi önerim olcak, bizzat tesadüfen denenmiştir. akşm oğlumu uyutiim diye 21:30 da bizim yatağa yattık. yatış o yatış sabah 5:30 da eşim kaldırdı artık uyan da emzir diye:) yoksa daa da uyıcaktı. tabi yanında yatırmak ne kadar iyi orası tartışılır ama arada böle kaçamklar da iyi oluyomuş. normalde ben bizim hatakta uyutup kendi yatağına yatırıyodum ama dün ben de uyuyunca eşim uyandırmamış. bir güzel dinlenmiş oldum. birazzdan da işe gitçem püffff
Cevap yazdım sanmıştım dün eğitim haberini okuyunca kafam dağılmış.Ayaklarda problem yoksa ( düztabanlık vs.) ortopedik almaya gerek yok diye duymuştum ama doktora sormadım...Yürüyene kadar ayakkabıya gerek varmı ki ?:44: Patik matik idare ederiz zaten havalar ısınıyoBen almayı düşünmüyorum canım...
Geçmiş olsun bu ara buşekilde bir salgın var. Evde dinlenebilirsin inşallah izin alıp.herkese maraba günaydın çok yoğundum giremedim sabahtan beri toplantı wardı herkes kilomu konusdu bu arada inanılmaz zayıflamıssın dedilermusmutlu oldum midemi üşütmüşüm ama hiç nbişe yiyomuyorum aksamdan beri mide bulantısıgece saat 11 den beri resmen wc de yattım çok kötüyüm
İşlerine gelmiyor oyalamak canım :) İsterseler herşeyi yaparlar, istemezlerse yapamıyorum, bilmiyorum olur :) Boşver sen devam et.Kafanda dağılır hem nefes alırsın :)teşekkür ederim ıce_daisy bugün öğlen vericem balkabağını. şimdi uyuyor ne kadar bilmiyorum. dün akşam gittim spora bizimki 1 saat oyalayamamış kızı ben ona masayı hazırlayıp gitmiştim ama yemek yiyememiş alışsın ama ne yapayım bugün yine devam .. hafta içi her akşam gidicem inşallah..
Annemlere ve eşime zor söz geçiriyorum şimdiden. Bana kalsa görmediği,ihtiyacı olmayan birşeyi geç tanısın tabi. Tamam tanısın onun yeride ayrı okadarda katı değilizde, şimdiden ne anlar onun keyfinden :)Olsun , sen gene de verme ,pekmez verHem seninkilerin maşallahı var ,yiyolar herşeyi sorunsuz , zararlı şeylerle ne kadar geç tanışırlarsa o kdar iyi
Oğlum sana annen ne yapmış öyle
Bebeler senden ve eşinden başkasını görmüyor ki tanıyorlardır zaten. Bizimkide dışarı çıkınca yada annemgile gidince masumlaşır evde 2dk durmaz çığlıklar gülmeler. Bize dogru atılma, onlar alınca ağlama yok yalnız bize cilvesi çok :)8.ayinda neler yapabilir okudum annee baba yi da bilirmis moralmen bozuldum yani
Sanırsın ki normalde gelip bebelere bolbol vakit ayırıyor,ilgileniyor,bakıyorsağol papatyam, valla zaten eve giderken çalışmıcam ben diye gittim. eşim de diyo o zaman ben daha çok çalışmalıyım size zaman ayıramam. ay dedim çalış. (canıma minnet)
bugün evden çıkarken de zor geldi, gülücük yapıyodu minnoşum annesine
ilkine göre daha kolay oldu ama, onda ağlamıştım bikaç gün evden çıkarken. şimdi daha rahatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?