niyeki? düğünü en berbat günü olurmu insanın?
sen bu kadarcık anlatmana rağmen ben nefret ettim seninkilerden..peki bunca yaptıklarına rağmen görüşüyomusun onlarla,aranız nasılAman canım, eşimin ailesi yüzünden ne sıkıntıla yaşadım, tabi eşimde yaşadı, şimdi hatırlayınca ne kızıyor ailesine.
Kuaföre en son gittim, 5 dk daha gecikseydim almayacaktı beni kuaför (kayınvalidem en son sen gideceksin dedi)
Eşimin ailesinin bulunduğu binadaydık ilk gece ve abisi ve yengesinin çarşafı bile değişmemiş yatağını gösterdiler bana, bende orada yatmam diyince elime yorgan ve çarşaf tutuşturup yalnız bıraktılar, eşim yanıma 2 saat sonra geldi, meğer göndermemişler.
Gelin arabasına o kalabalığın içinde yalnız bindim, yemekten eve geldik, kimse aşağı inip karşılamadı, tek başıma çıktım yukarı.
Daha neler neler, anlatam sayfa dolar...
annesı kız cocuk hastası ınsallah ıkıncı kız olur allahımmm.tabı saglıklı hayırlı evlat olsun.eksık dua etmeyeyımOğlum sana annen ne yapmış öyle
.
canım kv konusunda aramızda en uzman profesyonel ,master yapmıs kısı irissama suan evıne gıtmıstır.burda olsaydı sana cok guzel yardımcı olurdu.ben de bukonularda cok takıntılıyım.ben yardımcı olmaya calısırsam aranız ıyıce bozulur oyuzden susuyorum.galiba bu günlerde ben çok hassasım.herşeyi kafama takıyorum.en büyük neden kayınvalidemin bizde olması galiba.ufacık şeye sinir oluyorum.aman neyse karar aldım bende bundan sonra önemsemeyeceğim böyle günleri.dediğin gibi bende doğumgünümü unuturum ama eşimin doğumgününü evlilik yıldönümünü asla unutmamama demekki unutcakmışız:)))
Aman canım, eşimin ailesi yüzünden ne sıkıntıla yaşadım, tabi eşimde yaşadı, şimdi hatırlayınca ne kızıyor ailesine.
Kuaföre en son gittim, 5 dk daha gecikseydim almayacaktı beni kuaför (kayınvalidem en son sen gideceksin dedi)
Eşimin ailesinin bulunduğu binadaydık ilk gece ve abisi ve yengesinin çarşafı bile değişmemiş yatağını gösterdiler bana, bende orada yatmam diyince elime yorgan ve çarşaf tutuşturup yalnız bıraktılar, eşim yanıma 2 saat sonra geldi, meğer göndermemişler.
Gelin arabasına o kalabalığın içinde yalnız bindim, yemekten eve geldik, kimse aşağı inip karşılamadı, tek başıma çıktım yukarı.
Daha neler neler, anlatam sayfa dolar...
olsun canım ben her türlü öneriye açığım:)annesı kız cocuk hastası ınsallah ıkıncı kız olur allahımmm.tabı saglıklı hayırlı evlat olsun.eksık dua etmeyeyım
canım kv konusunda aramızda en uzman profesyonel ,master yapmıs kısı irissama suan evıne gıtmıstır.burda olsaydı sana cok guzel yardımcı olurdu.ben de bukonularda cok takıntılıyım.ben yardımcı olmaya calısırsam aranız ıyıce bozulur oyuzden susuyorum.
yuhhh beee ıznınle bı tukurmek ıstıyorum suratlarına terbıyesız ahlaksızlar.ıyı barı uzakmıssınız canım yaaa...torun bahanesıyle gelmeseler bari
olsun canım ben her türlü öneriye açığım:)
diyece k bişi yok gevherin. nasılsın bu arada, hiç uğramıyosun?
Söylenecek çok şey var ama söyleyecek hal bırakmadılar. Güzel özetlemişsin. Okadar uzman eleştirdi, birçok veli karşı çıktı? Sonuç ortada. Bence yurtdışında kal
1-oglum su ıcmeyı sevmıyo az ıctıgı ıcın kabız oluyo sanırım.kasıkla verıorum ya cıkarıyo ya gargara yapıo.bıberonla verıorum emmeyı bılmıo dıslerını kasıyo.sız ne ıle verıosunuz.markasınıda belırtın lufen!!
2-organık bulasık makınesı detrjanı kullanmak ıstıyorum kullanıp memnun oldugunuz markalar varmı??
TESEKKURLER
Şaka mı bu. Organik bulaşık detrjanı mi? Yok yok sakadır sakaa1-oglum su ıcmeyı sevmıyo az ıctıgı ıcın kabız oluyo sanırım.kasıkla verıorum ya cıkarıyo ya gargara yapıo.bıberonla verıorum emmeyı bılmıo dıslerını kasıyo.sız ne ıle verıosunuz.markasınıda belırtın lufen!!
2-organık bulasık makınesı detrjanı kullanmak ıstıyorum kullanıp memnun oldugunuz markalar varmı??
TESEKKURLER
vallahi bi an kendimi okuyorum sandım.bende kesin öyle yapacağım..ama gittiğinden beri 10 kere aradı belki.hiç taviz yok.hatasını bilsin.tepeme çıkarmayı bildiğim gibi indirmesinide bilirim:)valla canım ben hıc tahammul edemıyorum boyle durumlara.bende senın gıbı evde kendı kendımı yerdım.bıde esın nobete gıdıomus buyuk ıhtımalle ne sen ararsın ne de o arar.bu durum ıyıce can sıkar.uyuyamazsın sınırınden.ben eve gelıncede surat yaparım ıster ıstemez.konusup anlasmak dıye bısey yok kendısı kendını affettırmenın yolunu bulmalı.en guzelınden....ınatcıyım genelde esım benı ıyıce anlayana kadar dırenırım yuz vermem.yanı ben boyle yapardım kesın.uzun can sıkıcı bır onerı ama kısılıgım boyle malesef
6 8 aylik bebeklerin gece uykusu 10 12 saat olmaliymis
Aynen canim sadece annesutu verirken millet illa su ver susuz kalmasim diyor du.acaba ozaman verseydim simdi severek icermiydi diyip kendime kiziyorum bende suluk alip deneyeyim bariBu su içme mevzusu ne kadar problemliymiş, hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Ben de ne yapacağımı şaşırıyorum. Bizim kullandığımız D vitamininin içinde 1 ml'lik damlalık vardı. Onunla içtiği kadar veriyorum, öğünlerden sonra 10-15 ne kadar içerse veriyorum, başka hiçbir şekilde içiremedim çünkü. Ara ara da eline suluğunu veriyorum, arada ağzına götürüyor yanlışlıkla içiyor :)) belki böyle böyle suluğa da alışır diyorum.
Niye sasirdin kiZ heryerimiz kimyasallarla doldu yikanan bulasiklarda da kalıyo malesef. Insan cocugu olunca bu konularda daha titiz davraniyomus.Şaka mı bu. Organik bulaşık detrjanı mi? Yok yok sakadır sakaa
Bardagida denedim tatsiz tuzsuz diye begenmiyo cikariyo.icmesi lazim kabiZ oluyor suyu içtigi gun iki kez yapiyoCanlar iyi aksamlar Ben benimkilere bardakla veriyom ne kadar iciyolar bilmiyom zaten ben istesemde daha az yada daha cok icmezler
Ayy ayni biz;-)vallahi bi an kendimi okuyorum sandım.bende kesin öyle yapacağım..ama gittiğinden beri 10 kere aradı belki.hiç taviz yok.hatasını bilsin.tepeme çıkarmayı bildiğim gibi indirmesinide bilirim:)
Rezeneli kakalıyorum bende yoksa sevmiyor tadını suyun :)Aynen canim sadece annesutu verirken millet illa su ver susuz kalmasim diyor du.acaba ozaman verseydim simdi severek icermiydi diyip kendime kiziyorum bende suluk alip deneyeyim bari
Niye sasirdin kiZ heryerimiz kimyasallarla doldu yikanan bulasiklarda da kalıyo malesef. Insan cocugu olunca bu konularda daha titiz davraniyomus.
Bardagida denedim tatsiz tuzsuz diye begenmiyo cikariyo.icmesi lazim kabiZ oluyor suyu içtigi gun iki kez yapiyo
O kitaplar ilkgünlerde bebek 18saat uyur diyordu ama bizimki hiç uyumuyordu :) Kitaba kurala uymaz bu bebeler asiyahu okuyorsun iyi hoşta öle olmuyor kio işler, mesela 4-5.aydadöner diye yazıyor nerdeyse her yerde bize doktor 6-7 .ayda dedi gerçekten 6-7.ayı buldu ,
anne babayı tanır yabancı bilir diye yazıyorlar , çoçuk kim kolları açıp gel dese gidiyor , yalnız 2 kez zırlamıştır yabancı bilip ,oda bir saat sonra dizlerinde oturmuş oyun oynuyordu
tek hece söylemesi gerekli imiş, valla bir dolu şey söylüyor ama hiç biri tek hece değil uzun bir bağırma şeklinde,ben kendi kendime tek heceleri tekrar ettiğimle kalıyorum
Üzücü, üzülüyoruz ama birşey yapamıyoruz. En çokta buna kızıyorum. Daha iyi günler görürüz umarım,dilerimAhh canım hadi bizim kaçma şansımız var da yazık değil mi o kadar çocuk bu sisteme mahkum. Çok üzülüyorum gerçekten...
Ben aktif katılımcı olarak değil de pasif okuyucu olarak takılıyorum biraz :))
Teşekkür ederim iyiyim, sen nasılsın? Nedir son durum, kesin kararınızı verdiniz mi, komşu oluyor muyuz yazın? :))
Ben aktif katılımcı olarak değil de pasif okuyucu olarak takılıyorum biraz :))
Aynen canim sadece annesutu verirken millet illa su ver susuz kalmasim diyor du.acaba ozaman verseydim simdi severek icermiydi diyip kendime kiziyorum bende suluk alip deneyeyim bari
Niye sasirdin kiZ heryerimiz kimyasallarla doldu yikanan bulasiklarda da kalıyo malesef. Insan cocugu olunca bu konularda daha titiz davraniyomus.
Bardagida denedim tatsiz tuzsuz diye begenmiyo cikariyo.icmesi lazim kabiZ oluyor suyu içtigi gun iki kez yapiyo
Ayy ayni biz;-)
Umarim kendini affettirecek birsey bulur eniste.bizi gelişme lerden haberdar et fatom kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?