- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
essenso benimki canım, programına göre değişiyor süreleri
recel de ekmek de canım.ama benı encok sasırtan recel??:26::26::44:
tamam canım bu haftasonu bı bakayım
bıde seramık tavalarına bakayım aynı markanın ındıerım var dıye mesaj gelmıs ceptelıme
valla zannedyorlar irisim pembe gıyse nederler acaba??esse de indirim vardı ama elektrikliler dahilmiydi accep ,yarın bi kaçayım ben istinyeparka
Bal olmuş ballll , benimkini erkeğe benzetiyolar seninkini de kız zannedecekler
Seramikler güzel ,kendime almıştım bir tencere , kuzenime de ev hediyesi takım almıştım
Yarın da ekmek makinesine bakıcam , bi de moulinex miydi tefal miydi bi arkadaşım söylemişti memnundu ama şimdi hatırlayamadım :44:
valla zannedyorlar irisim pembe gıyse nederler acaba??
catlama yaptımı tavaların.kullanıcı yorumlarınabaktımda catlıyo yazmıslar.tabı nasıl kullanıldıgıdA onemlı
Meraba 8.ayda oyuncagini ortunun altindan bulabilir diyo ben ucundan gosteriyom gene ihh.
8.ayinda neler yapabilir okudum annee baba yi da bilirmis moralmen bozuldum yani
Allah allah ben bu lacivert cizgili bodyi hangi ara almisim:44:kolikcan değil mi bu?
Onlymine tesekkur ederim canim iyi geldi..
İriscanim durumda bir degisiklik yok keyfim de ic guveysinden hallice takip ediyorum ama yazamadim son birkac saattir cok rahattiniz icimi ama iyiki varsiniz :))
Dido gelemedi yaa ,midesi düzelmedi galiba
geldim cnm da kötü hala maleseff
Bende acaba 2.de daha mı kolay olur işe başlamak diye düşündüm ama her kuzudan ayrılmak zor tabi kolayı yok bunun :) hatta düşününce 2katı zor olur galiba . Puff keşke çalışmak zorunda kalmasa hiçbirimiz
Bebelerle yesek,içsek, yatsak
Erkekler çalışsın gece gündüz 2işte, boşboş konuşup yorum yapacaklarına
Yarını ve sonraki günleri daha kolay atlatırsın inşallah canımSen 2kuzu annesisin daha da güçlü olmalısın
Yaaa
Çok mu yoğunsun ,kaçamıyo musun :44:
kızlarrr, içim rahat etmedi. paylaşmazsam üzülücem kendime de gelince
aşağıdaki siteye varsa üyeliğiniz kolay, ama yoksa hemen üye oluveriyorsunuz.
https://www.netvarium.com/index.php
ücretsiz t-shirt ilanına tıklıyorsunuz sepete ekliyorsunuz, sadece kargo ücreti ödeyin çıkıyorsunuz. orjinal Kappa t-shirtünüz olsun. Her hesaptan bir tane alınabiliyor. Değişim ya da iade olmadığından bedeni ona göre seçin derim.
güle güle kullanın arkadaşlarım :132:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?