2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

recel de ekmek de canım.ama benı encok sasırtan recel??:26::26::44:

tamam canım bu haftasonu bı bakayım
bıde seramık tavalarına bakayım aynı markanın ındıerım var dıye mesaj gelmıs ceptelıme

Seramikler güzel ,kendime almıştım bir tencere , kuzenime de ev hediyesi takım almıştım
Yarın da ekmek makinesine bakıcam , bi de moulinex miydi tefal miydi bi arkadaşım söylemişti memnundu ama şimdi hatırlayamadım :44:

esse de indirim vardı ama elektrikliler dahilmiydi accep ,yarın bi kaçayım ben istinyeparka

Bal olmuş ballll , benimkini erkeğe benzetiyolar seninkini de kız zannedecekler
valla zannedyorlar irisim pembe gıyse nederler acaba??

catlama yaptımı tavaların.kullanıcı yorumlarınabaktımda catlıyo yazmıslar.tabı nasıl kullanıldıgıdA onemlı

valla zannedyorlar irisim pembe gıyse nederler acaba??

catlama yaptımı tavaların.kullanıcı yorumlarınabaktımda catlıyo yazmıslar.tabı nasıl kullanıldıgıdA onemlı

Ne çatlaması yahu ,ilk kez duydum :44:
Bildiğin teflonun beyazı işte ,balpeteği dokulu , tahta kaşıkla kullanıyom sadece teflon usülü...Nasıl kullanılmalı acep doğru yapıyorumdur heral :44:

Meraba 8.ayda oyuncagini ortunun altindan bulabilir diyo ben ucundan gosteriyom gene ihh.

8.ayinda neler yapabilir okudum annee baba yi da bilirmis moralmen bozuldum yani

Ama ama yapmıyoruz kuzum böyle kıyaslamalar , ya da dertlenmeler
Eninde sonunda yapacaklar herşeyi , sağlıklı olsunlar gerisi boşşşşş...
Benim kıpırcanım en büyük bebelerden ama herkes buralarda anlatıyodu onu tuttu bunu bıraktı dönüp duruyo tur atıyo, bizimkinde hiççç yoktu bi hareket ,hepsinden de geç yaptı ,hiç takılmadım valla ,yapacak eninde sonunda...Her çocuğun gelişimi farklı neticede , şimdilerde heceleyenler bile var ,anni baba ....Bizde ne var ,sadece ciyakkkkkkkk

Hiiiç takılma ,moralini bozma , çok yakında herşeyi yapacak bıdıklarımız rahat ol

Hunilim naber ,görünmedin hiç bugün
İyi misin biraz daha ,nasıl keyifler

Dido gelemedi yaa ,midesi düzelmedi galiba

Bu kitap geçti bugün elime , yayınevine üyeyim ,heray düzenli kita gönderirler ,hepsi de çok güzel ... Bugün geldi bu , ilk sayfasını okudum , kaldım öylece.........

Ben Çıkana Kadar Büyüme Emi - Adil Okay

20 Yıldır hapiste olan bir babanın yazısıyla başlıyor kitap , kızı 21 yaşında ....

Cesaret edebilirsem devamını da okuycam ...

Onlymine tesekkur ederim canim iyi geldi..
İriscanim durumda bir degisiklik yok keyfim de ic guveysinden hallice takip ediyorum ama yazamadim son birkac saattir cok rahattiniz icimi ama iyiki varsiniz :))

Onlymine tesekkur ederim canim iyi geldi..
İriscanim durumda bir degisiklik yok keyfim de ic guveysinden hallice takip ediyorum ama yazamadim son birkac saattir cok rahattiniz icimi ama iyiki varsiniz :))

Tabiii niye varız ki biz
Biraz vakit geçsin daha iyi hissedeceksin emin ol

sağol papatyam, valla zaten eve giderken çalışmıcam ben diye gittim. eşim de diyo o zaman ben daha çok çalışmalıyım size zaman ayıramam. ay dedim çalış. (canıma minnet)
bugün evden çıkarken de zor geldi, gülücük yapıyodu minnoşum annesine
ilkine göre daha kolay oldu ama, onda ağlamıştım bikaç gün evden çıkarken. şimdi daha rahatım.

kızlarrr, içim rahat etmedi. paylaşmazsam üzülücem kendime de gelince

aşağıdaki siteye varsa üyeliğiniz kolay, ama yoksa hemen üye oluveriyorsunuz.

https://www.netvarium.com/index.php

ücretsiz t-shirt ilanına tıklıyorsunuz sepete ekliyorsunuz, sadece kargo ücreti ödeyin çıkıyorsunuz. orjinal Kappa t-shirtünüz olsun. Her hesaptan bir tane alınabiliyor. Değişim ya da iade olmadığından bedeni ona göre seçin derim.

güle güle kullanın arkadaşlarım :132:

wavy'm sahalara döndü oleyyyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…