Çok Geçmiş olsun Rabbim şifa versin biran evvel iyileşsin inşallah kuzu.
Söylenecek çok şey var ama söyleyecek hal bırakmadılar. Güzel özetlemişsin. Okadar uzman eleştirdi, birçok veli karşı çıktı? Sonuç ortada. Bence yurtdışında kal
Herkes güzel şeyler yazmış zaten.Haklılar bu tutumunu bozma, annengil sana küssede yavrulara dayanamaz mecbur barışırlar merak etme
İlk günden bu yana yanımızda sıpa ama öyle deliksiz uyumuyor :) Saat başı uyanır. Hakkını yemeyim gerci bazen gece içinde 2saatlik uykularıda oluyor sağolsun :)
Cevap yazdım sanmıştım dün eğitim haberini okuyunca kafam dağılmış.
Doktorlar genelde ortopedik ayakkabı önermiyor. Yumuşak,bükülebilen, bileği kavrayan ayakkabı öneriyorlar. Henüz erken ayakkabı düşünmek için diyordum. Bende yürüme patiği-çorabı diye gecen ürünlerden düşünüyorum.Altı plastik.Kullanışlıymış.Ayakkabıda alırım belkide onlarıda beğendim yani :)
Geçmiş olsun bu ara buşekilde bir salgın var. Evde dinlenebilirsin inşallah izin alıp.
İşlerine gelmiyor oyalamak canım :) İsterseler herşeyi yaparlar, istemezlerse yapamıyorum, bilmiyorum olur :) Boşver sen devam et.Kafanda dağılır hem nefes alırsın :)
Balkabağı aldım bende yapacagım halen duruyor. İrmiklimi yapmıştın sen nasıl yapmıştın :)
Annemlere ve eşime zor söz geçiriyorum şimdiden. Bana kalsa görmediği,ihtiyacı olmayan birşeyi geç tanısın tabi. Tamam tanısın onun yeride ayrı okadarda katı değilizde, şimdiden ne anlar onun keyfinden :)
Oğlum sana annen ne yapmış öyle
Bebeler senden ve eşinden başkasını görmüyor ki tanıyorlardır zaten. Bizimkide dışarı çıkınca yada annemgile gidince masumlaşır evde 2dk durmaz çığlıklar gülmeler. Bize dogru atılma, onlar alınca ağlama yok yalnız bize cilvesi çok :)
Sanırsın ki normalde gelip bebelere bolbol vakit ayırıyor,ilgileniyor,bakıyor
İlk gün annenle aranız nasıldı canımcım :) Onla aranız iyi olsunda işe alışmanda kolaylaşır :)
Wavy ekmekin ne tatlı gözüküyor öyleBende marka soracaktım herkes sormuş zaten Afiyet olsun :)
Bez konusunda aklıma sadece bezde önceden bir leke mi vardı acaba diye gelmişti:44: Az su içmeden demişler belkide öyle... Tekrarlamaz inşallah.
ya sorma bir ilgi bir ilgi, çocuklar benim yüzümü unuttular
annemle iyiyiz çok şükür canım ya, şimdilik kızı fazla şımartıyor bakalım belki alışınca azaltır
bugün başladı bile ne kadar kalacağımız belli değil filan diye içlenmeye
ayyy anneeeeeee
benimki hiç su içmiyor. ama tariflerinle takipteyim karnabaharlı omleti yediler mi?
benimki hiç su içmiyor. ama tariflerinle takipteyim karnabaharlı omleti yediler mi?
uzun bir aradan sonra hepinize merhaba kızlar..sayfaları okuyamadım.umarım herkez iyidir, sağlıklıdır.kuzularda bi yaramazlık yoktur.benim kuzum iyi sayılır, 1 haftadır gece uykularımız yok yani onun haricinde iyiyiz.
benim sizlere bi sorum var. bugün evlenme yıldönümüzdü ve eşim unuttu.sizce nasıl davranmalıyım.kestiremedim.sinirlerim çok ama çok bozuk.ben ona hediye aldım geldim, bizimki bırak hediyeyi hatırlamadı bile.bide kızınca bi tarihi hatırlamadık diye değer vermiyo mu oluyoruz yani diyo.haksızmıyım?sinirden kaç saattir ağlıyorum ya
uzun bir aradan sonra hepinize merhaba kızlar..sayfaları okuyamadım.umarım herkez iyidir, sağlıklıdır.kuzularda bi yaramazlık yoktur.benim kuzum iyi sayılır, 1 haftadır gece uykularımız yok yani onun haricinde iyiyiz.
benim sizlere bi sorum var. bugün evlenme yıldönümüzdü ve eşim unuttu.sizce nasıl davranmalıyım.kestiremedim.sinirlerim çok ama çok bozuk.ben ona hediye aldım geldim, bizimki bırak hediyeyi hatırlamadı bile.bide kızınca bi tarihi hatırlamadık diye değer vermiyo mu oluyoruz yani diyo.haksızmıyım?sinirden kaç saattir ağlıyorum ya
ilk defa böyle bişey yaptı hep hatırlardı iş yerime çiçek filan gönderirdi.ne bileyim anlamadım.bence değer veren önemseyen adam unutmaz özel günleriay üzülme canım ya, onlar bizim kadar önem vermiyolar bu tür şeylere. genelde yani. kendini boşa üzme bu kadar. açık açık hissettiklerini anlat istersen rahatlarsın. ama sakince.
haksız değilsin de onalrın kafası bizim gibi çalışmıyor, başka bi düzeni var.
sen de alma bi daa, ya da önceden hatırlat da alsın. kendisi hatırlıcak bilcek diye bekleme ama, öylesi çok az.
inan hediye beklediğimden değil canım ya, zaten bu aralar çok zor zamanlar yaşadık.kayınvalidem artık bize yerleşti, onla sorunlarım oluyor, iş güç evin sorumluğu 2 çocuk derken yıpranıyorum.bide eşim tarafından böyle özel bi günde unutulmak zor geldi.sinirim ondan.ya ne bileyim bi mesaj yada bi tatlı söz yeterdiama yapmadı.bide işin ilginci 3 gün önce filan söyledim evlilik yıldönümü geliyo diyeHoşgeldin
Ne deyim ki şimdi canım bende butür günleri unutup, hediye işini sevmeyen biri olduğumdan senin sinirini ve üzüntünü tam anlayamam ki. Bence üzme kendini artık sinirlenmede olan olmuş, unutmuş yani. Genel olarak erkekler butür şeyleri zor aklında tutuyorlar. Madem önem veriyorsun bence birdahaki seneye yada önünüzdeki ilk özel güne telafi etmesini iste orta yolu bulun barışınHayatındaki tek üzüntü butür şeyler için olsun inşallah :)
ilk defa böyle bişey yaptı hep hatırlardı iş yerime çiçek filan gönderirdi.ne bileyim anlamadım.bence değer veren önemseyen adam unutmaz özel günleri
galiba bu günlerde ben çok hassasım.herşeyi kafama takıyorum.en büyük neden kayınvalidemin bizde olması galiba.ufacık şeye sinir oluyorum.aman neyse karar aldım bende bundan sonra önemsemeyeceğim böyle günleri.dediğin gibi bende doğumgünümü unuturum ama eşimin doğumgününü evlilik yıldönümünü asla unutmamFatocum, bu günleri genelde erkekler hatırlamaz ama bizde de tam tersi, ben çok unutuyorum, hep tel hatırlatmasında vardır.
21 şubat doğum günümdü, onu bile unutmuşum, eşim kutlamasa o günü öyle geçirecektim.
Hatırlanması gerek kesinlikle, ama bazı insanlar çok unutkan oluyor (benim gibi) o günlerden birine denk gelmiş olabilir.
Tepkini belli et ama çokta kızma yaa, eşin bi gün değil hergün değer veriyorsa, daha ne olsun...
inan hediye beklediğimden değil canım ya, zaten bu aralar çok zor zamanlar yaşadık.kayınvalidem artık bize yerleşti, onla sorunlarım oluyor, iş güç evin sorumluğu 2 çocuk derken yıpranıyorum.bide eşim tarafından böyle özel bi günde unutulmak zor geldi.sinirim ondan.ya ne bileyim bi mesaj yada bi tatlı söz yeterdiama yapmadı.bide işin ilginci 3 gün önce filan söyledim evlilik yıldönümü geliyo diye
maalesef onuda yapamayız, çünkü beyefendi nöbete gitti saat 5te.yarın sabah gelecek iştenay bi kerecikten bişi olmaz fatomm, hep yapıyomuş madem unutmuş demekki. zehir etmeyin birbirinize bu günü, akşam bi yemek yiyin dışarda geçer
hee buldun tam bakacak adamı.ona bakmaya adam lazım:)yok hiç bakarmı, ağlıyo bu annesiiii diye bağırıyo, mete azcık mızmızlanınca..yani bana gelenin bana hayrı olmaz.yan başına dön başınahmmm demek sorun başka.
madem kv var evde bırakamıyomusunuz bebeleri. bi akşam başbaşa takılın. ikinize de ii gelcek.
gerilmişiniz biraz.
biraz zaman ayırın birbirinize. kv sizdeyse iyi tarafından baksanız, biraz birlikte takılsanız.
İnan saatlerdir ağlıyorum yazınca bende soracaktım acaba senin hassas bir dönemin falan mı diyegaliba bu günlerde ben çok hassasım.herşeyi kafama takıyorum.en büyük neden kayınvalidemin bizde olması galiba.ufacık şeye sinir oluyorum.aman neyse karar aldım bende bundan sonra önemsemeyeceğim böyle günleri.dediğin gibi bende doğumgünümü unuturum ama eşimin doğumgününü evlilik yıldönümünü asla unutmamama demekki unutcakmışız:)))
Kızlar.... Az once kızlarıma lor peynırı yaptım severek yedılerbı su bardagı sutü kaynattım lımon sıktım ama anca bı yemek kasıgı cıktı olsun valla ben de cok begendım tadını tavsıye ederım... Suzdukten sonra suyu kaldı bunu anlamadım bılgısı olan varmı?...
galiba bu günlerde ben çok hassasım.herşeyi kafama takıyorum.en büyük neden kayınvalidemin bizde olması galiba.ufacık şeye sinir oluyorum.aman neyse karar aldım bende bundan sonra önemsemeyeceğim böyle günleri.dediğin gibi bende doğumgünümü unuturum ama eşimin doğumgününü evlilik yıldönümünü asla unutmamama demekki unutcakmışız:)))
Kızlar.... Az once kızlarıma lor peynırı yaptım severek yedılerbı su bardagı sutü kaynattım lımon sıktım ama anca bı yemek kasıgı cıktı olsun valla ben de cok begendım tadını tavsıye ederım... Suzdukten sonra suyu kaldı bunu anlamadım bılgısı olan varmı?...
niyeki? düğünü en berbat günü olurmu insanın?Anladım canım, ya sana faydası olmayacaksa ne diye gelmiş, bari biraz çocuklara baksında, eşinle vakit geçirin.
Bu arada bende evlilik yıldönümümü kesinlikle unutmam, hayatımın en berbat günlerinden biriydi
Her 26 haziranda o günler aklıma gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?