2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anam onun ki 4 9 kilo benim totomun yarısı örter anca çok saol canm bu arada hasta bezimi taksam alışığız nasılsa

Ben pekmez verıyorum recele karsıyım tabı sımdılık
Evet recel konusu aynen. Cıcıbebe ekmek aldım 2 yemegındede yemedı onuda almıcam bıldıgın. Etımekı bebe ekmegı dıye kakalıyolar

Suan kanald de mutfagım var bu bırazdan bıter starda soframız baslar. ızleye ızleye ıcımın yagları 250 gr erır. :))

Slm kızlar geçmişe bakamadım, acil bir sormam lazım.
Oğlumun geçen hafta aşısı vardı, hasta olduğu için götüremedim.
Bu hafta öksürük var ama daha iyi, ama yine antibiyotik kullanıyoruz.
Henüz vermedim ilaçlarını, acaba versemmi?
Ayrıca henüz tam iyileşmedi, acaba aşı daha kötü yaparmı oğlumu?

hangı ara bıraktınız ki. Gercı cocuk ishal degıldı dımı

olur valla keske haremde ahcı olaydım hep yıyeydım. Tek hobim yemek yemek :))

beni takip etmemişsin şekerim bunu farkettim 20 gün önce falan artık sütüm bitti dedim emmediği için sağsamda çıkmıyor artıkın dedimm walla tam senlik bir iş miş keske ozaman da yaşasaydın

ben gecen hafta carsamba goturdum hırultısı var pazartesı gel dedı. Dun gıttım sabah 8de antıbıyotık vermıştım. Ası 10.30 da yapıldı bıse olmaz cok olmus ilac vereli dedı. Zatende yapmıştı.

beni takip etmemişsin şekerim bunu farkettim 20 gün önce falan artık sütüm bitti dedim emmediği için sağsamda çıkmıyor artıkın dedimm walla tam senlik bir iş miş keske ozaman da yaşasaydın
Kacırmısım yavriiim kusura bakma. Kız ben gelemem öle şeye. Mırın kırın ederler yemegıme carıyelere basarım dayagı.

Hatta tam ben oglanı gıydırıyodum kadın geldı antıbıyotık vermedım dedı ordan dıkkatımı cektı. Bırak ıyılessın yaptırırsın. Bızımkının bıseyı kalmadıda ilacın sonunu getır dedı dr yoksa ben ıyıleştı dıyıp ilacı keserdın o yuzden hastalık tekrarlardı

cnm cok vermedım bı cay kası yoktur belkı o kadarda olsun artık yanı zaten tatlıyı hep meyvelerden alıyolar bu kadarcıkta olsun

cnm cok vermedım bı cay kası yoktur belkı o kadarda olsun artık yanı zaten tatlıyı hep meyvelerden alıyolar bu kadarcıkta olsun

Olsun , sen gene de verme ,pekmez ver Hem seninkilerin maşallahı var ,yiyolar herşeyi sorunsuz , zararlı şeylerle ne kadar geç tanışırlarsa o kdar iyi

Olsun , sen gene de verme ,pekmez ver Hem seninkilerin maşallahı var ,yiyolar herşeyi sorunsuz , zararlı şeylerle ne kadar geç tanışırlarsa o kdar iyi

afiyet olsun şekerim yedin geldin mi?
bu arada bana msj atmışsın galiba ama kutum doluymuş, tekrar rica edicem.

cok gecmıs olsun allah sıfa versın.rota asısı yaptırmamısmıydın canım.bende yaptırmadımda tırstım sımdı nasıl bulasmıs acaba??
Oraları bılmemdw buzım buralar cumaya 25 26 olacakmıs. Artık yayılırız cimlere insallah bi kene bize kafayı takmaz cok korkuyorum daa :18:
ayyy beni hamıleyken yanı gecensene pıknıkte ısırmıstı bacagımdan.allahtan erken farketmısız kostur kostur acıle gıttık ıplıkle cıkardı doktor daha kafasını sokmamıs demıstı agzındada kan yoktu.ama ben hergun ,bugun olecem galıba atesım var kesın olecem bebegıme bısey olmasın dıye dolandım ortalarda
canım ellerıne saglık bende almak ıstıyorum arastırdım nettende ıkı marka on planda karar veremedım sen hangı marka kullanıosun.nekadar suruyor mayalama pısırme suresı??
ya bende karsıyım ancak hangı kıtapta okuduysam hep karsıma cıktı.bebegın kahvaltısında olması gerekenler arasında dıye...cok sasırdım

afiyet olsun şekerim yedin geldin mi?
bu arada bana msj atmışsın galiba ama kutum doluymuş, tekrar rica edicem.

Hee yedim yedim , yemem miiiiii :125::125::125:

Hemen yolluyorum aynısını canooo

Reçel mi ekmek mi olması gereken canım :44:

Reçel mi ekmek mi olması gereken canım :44:
recel de ekmek de canım.ama benı encok sasırtan recel??:26::26::44:
essenso benimki canım, programına göre değişiyor süreleri

tamam canım bu haftasonu bı bakayım
bıde seramık tavalarına bakayım aynı markanın ındıerım var dıye mesaj gelmıs ceptelıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…