2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Faıry pril bınc calgonıt baska varmıkı bunlarda organık degıl dimi. Hıc organık deterjan duymadım. Sasırdımmm.
Organık deterjanı neyle yaptılar acaba.

kahvaltıda ıhlamur verıorum bende.rezeneyıde denıyım ıyı fıkır.parlatıcı bende sırke kullanıyorumda detrjan bı alıp denemk lazım.butıkbebede klar dıye marka cıkıodu bı ara.
Faıry pril bınc calgonıt baska varmıkı bunlarda organık degıl dimi. Hıc organık deterjan duymadım. Sasırdımmm.
Organık deterjanı neyle yaptılar acaba.
var canım.klar sodasan amway ekover....ama deneyen varmı dıye sordum kımı hıc cıkarmıyo demıs nette.
ay bu adam ne meshurmus bende bu mevzuyu arastırınca rastladım.evddekı en ıyı dogal temızlık malzemelerı karbonat lımon tuzu sırke arapsabunuymus.hatta saclarınızı yesıl sabunla yıkayıp elma sırkelı suyla durulamak gerekıomus.daha neler neler var bız herseyın kolayına ve zararlısına alısmısız malesef

Temizlemesi çok iyi değilmiş ama bulaşıkları kurutmadan sudan geçirip arındırırsak iyi sonuç alınıyormuş bunlarda
Çoğu doğal bulaşık makinesi detarjanıda öyle zaten ve pahalı

ya bence çok takılmamak lazım yok o organik yok bu öyle.. valla ben ufaklığı çok sakınmıyorum...

kolay ve zararlıya alışmışız ama diğerleri ile kim uğraşacak yaa yok suya sirke koy durula kurula :) bize yıka ve çık lazım :=)

Yok canım zaten benim organik takıntım yok :) sadece kimyasallar ile aram bozuk :)

Yok canım uyur mu oğlum bu saatte o bebek mi
Seninkiler uyudu mu Gerçi oğluşun yorulur pili biter erken uyur galiba erkende kalktığından :)

yok ya tam senle konuşurken kız ağlamaya başladı, uyutayım dedim daha şimdi uyudu, oğlansa hala uyumama peşinde, anneannesi gitti yanına en son
sabah 7 de nasıl kalkıcaksa artık :44:

kimyasal detercan mevzusuna girilmiş, aslında işe yarıyosa ben de isterim kullanmak.
ama bunlara sardırınca da kötü oluyorum ya, takıntılarım geri dönüyo
böle geniş geniş ben de daha rahatım bebeler de

ay ben bu maçın ve taraftarlarının ... ya alt katta maç izliyorlar Allah ım ya , o ne bağırma çağırma zaten kırk yılın başı erken uyumuş çoçuk , korkarak mı uyanmak zorunda , ne kepazelik ya.......
ben de bağırdım , herkes dağıldı sanırım ,oh rahatladım ....
çoçuk ta uyudu ...

ohh agzına saglık ıyı yapmıssın sankı cok onemlı bıseymı gıbı bagırıyolar yaa bızım budada var ama Allahtan sustular

yok ya tam senle konuşurken kız ağlamaya başladı, uyutayım dedim daha şimdi uyudu, oğlansa hala uyumama peşinde, anneannesi gitti yanına en son
sabah 7 de nasıl kalkıcaksa artık :44:
Yani bunların 9yaşıda 19yaşıda yorucu olacak hala uyutmaya çalışcaz sıpaları Diğer zamanlarda da uyandırmaya çalışcaz Dur durak yok :)
Bizim alttada aynı bağrış yaşandı. Sevininde dozu olsun yani.
Dışarda da silah sesleri vardı aynı anda. Hala akıllanmadılar onca kazadan...

arkadaşlar merhaba
bebişlere kahvaltıda neler yediriyorsnuz
yumurtayı hergün mü, günaşırı mı veriyorsunuz
birde miktarı ne kadar

ayrıca pekmez yediriyor musunuz

arkadaşlar merhaba
bebişlere kahvaltıda neler yediriyorsnuz
yumurtayı hergün mü, günaşırı mı veriyorsunuz
birde miktarı ne kadar

ayrıca pekmez yediriyor musunuz

Pekmez genelde herkes veriyor Ben bazen katıyorum birşeylere ama oğlum sevmiyor tatlı.
Bebe biskuvisi,lor peynir, fındık-ceviz içi,yumurta sarısı gibi şeyleri ıhlamurla ıslatıp denedim. Bunlara pekmezde ekleyebilirsin.
Benim oğlum bulamaçta sevmedi yine :)

Yumurtayı gün aşırı yada haftada 3kez falan diyorlar ama ben vermeye çalışıyorum hergün. Zaten çok az miktar yiyor.
2seferde omlet verdim onu sevdi biraz daha iyiydi tepkisi :)

dün aşımız vardı, sağlık ocağındaki hemşire yumurta sarısı dedi ama kaç günde bir olmalı bilemedim sormakta aklıma gelmedi
birde yumurta haşlanmış olsun, yağda pişmiş yada rafadan olmasın dedi :26:
birde bebe bisküvisini pek tavsiye etmiyorlar
o konuda da kafam karışık açıkçası :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…