dün aşımız vardı, sağlık ocağındaki hemşire yumurta sarısı dedi ama kaç günde bir olmalı bilemedim sormakta aklıma gelmedi
birde yumurta haşlanmış olsun, yağda pişmiş yada rafadan olmasın dedi :26:
birde bebe bisküvisini pek tavsiye etmiyorlar
o konuda da kafam karışık açıkçası :44:
Haftanın 3günü diye çoğu yerde bazı yerlerde de gün aşırı. Ben veriyorum hergun diyorum ya cok az yiyor zaten. Birde demir içerdiği için oğluma gerekli.
Yumurta rafadan 1yaştan sonra verilebiliyor birkac kaynaktanda 9aydan sonra diye okumustum...
Bebe biskuvisi hipp deneyebilirsin genelde herkesin içine sindi yada kendin yapabilirsin evde.
Omlette 7-8aylık menulerde var. Artık8.ayının içinde zaten oğlum. Çok az zeytinyağı ile yaptım.
Aynen canim sadece annesutu verirken millet illa su ver susuz kalmasim diyor du.acaba ozaman verseydim simdi severek icermiydi diyip kendime kiziyorum bende suluk alip deneyeyim bari
Üzücü, üzülüyoruz ama birşey yapamıyoruz. En çokta buna kızıyorum. Daha iyi günler görürüz umarım,dilerim
Neden
ama sen de gelsen daha güzel olurdu, di mi
komşu olalım gevherin, bebişleri gezdirelim
para mevzusu önemli gelmemizde. eğer onu halledebilirsek gelicez sanırım. en son düşüncelerim bu yönde. gene değişir mi bilmiyorum, fazla düşünmüyorum, düşündükçe devrelerim atıyor
Gunayydınnn kk kardesliği.. Amann masallah danalar uyurken analarıda uyuyo. Bız yıne erkencıyız. Kargalarla kahvaltımızı yaptık oturuyoruz. soteye yattım av beklıyırum. Bırını yakalarsam sohbet edıcem
Gunayydınnn kk kardesliği.. Amann masallah danalar uyurken analarıda uyuyo. Bız yıne erkencıyız. Kargalarla kahvaltımızı yaptık oturuyoruz. soteye yattım av beklıyırum. Bırını yakalarsam sohbet edıcem
Emmıyo dıye sagdım Ana sutu verdım 120cc sımdı yıne sagıyorum kahvaltısınnıda yapcaz 9 gıbı
cevız pekmez beyaz peynır bıskuvi dunmyuöurta verdım bugun vermıyorum.
Bu arada saglik ocagina gittik teyze biraz sinir etti 2 ayda biri 900 gr digeri 800 gr ma yakin almis hala kg lari dusuk diyor ben de ne kadar alicaklar ki cus diye dusundum bir de boy konusunda siz hakliymissiniz boyumuz 74 cm mis :) bir de 9. Ve 12. Ayda kizamik kizamikcik falan asilari yapilcakmis salgin sebebiyle
herkese günaydın,mutlu bir gün olsun
kahvaltımızı yaptık ,yediklerimizi eritme seansına geçtik bileyaklaşık 5 gündür demir damlası kullanıyoruz ,herhangi bir yan etkisini görmedik ,hoş demir eksikliğimizle ilgili bir kan alımı yapılıp test ettirmedik, eksiklik belirtisi de yok, sanırım damla kullanımını 7 günde bırakıp gıda takviyesine devam edicem DeHımir fazlası zararlı, kızımın kan testini 9 ayda yapıtırıcam. ondan önce hastalık dışında kan alımı erken. ayrıca yurt dışında demir ilacı diye bir olay yok. Bizim Türkiye gibi güneşli bir ülkede Dvitamini alımı da yurt dışında ki Dr. arkadaşlarımı şaşırtmıştı.Neyse kontrollü olalım, her ikisinin de fazlası yararından çok zarar. 2 gün sonra damlayı kesicem 1 hafta denedik gördük yan etkisi yok yeter bu kadar deneme
Ahanda cus diyorum o teyzeye ben .daha ne kilo alacaklar masallah zaten 8 aylikmi oldunnuz siz simdi kac kilo lmus ki bebelerin 8 aylik ccuga 8 9 kilo normal bence ben bile ogrendim bunu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?