2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haftanın 3günü diye çoğu yerde bazı yerlerde de gün aşırı. Ben veriyorum hergun diyorum ya cok az yiyor zaten. Birde demir içerdiği için oğluma gerekli.
Yumurta rafadan 1yaştan sonra verilebiliyor birkac kaynaktanda 9aydan sonra diye okumustum...
Bebe biskuvisi hipp deneyebilirsin genelde herkesin içine sindi yada kendin yapabilirsin evde.
Omlette 7-8aylık menulerde var. Artık8.ayının içinde zaten oğlum. Çok az zeytinyağı ile yaptım.

afiyet olsun paşaya, yarasın inş.
onlar yedikçe insan mutlu oluyor ama birde seçici olmasalar

Aynen canim sadece annesutu verirken millet illa su ver susuz kalmasim diyor du.acaba ozaman verseydim simdi severek icermiydi diyip kendime kiziyorum bende suluk alip deneyeyim bari

Ben de diyorum hep kendi kendime, annem "su ver" dedikçe "anne sütünün içinde yeterli miktarda su var anneee" diye bilmişlik yapmasaydım daha kolay olurdu galiba.

Üzücü, üzülüyoruz ama birşey yapamıyoruz. En çokta buna kızıyorum. Daha iyi günler görürüz umarım,dilerim

Neden

Güzel günler görelim inşallah.

Ah saat farkı ahh, siz gündüz ne güzel muhabbet ediyorsunuz ben onları siz uykudayken okuyorum. Çabalarım artık muhabbetin ucundan kıyısından tutabilmek için :))

Geleceğim inşallah :))

Olalım tabi ya, benim çiçeğim burada yalnız büyüyor, minikler arkadaş olur ne güzel )

Sizin için en iyisi neyse o olsun, hepinizi en mutlu edecek kararı alırsınız umarım.

Gunayydınnn kk kardesliği.. Amann masallah danalar uyurken analarıda uyuyo. Bız yıne erkencıyız. Kargalarla kahvaltımızı yaptık oturuyoruz. soteye yattım av beklıyırum. Bırını yakalarsam sohbet edıcem

Emmıyo dıye sagdım Ana sutu verdım 120cc sımdı yıne sagıyorum kahvaltısınnıda yapcaz 9 gıbı
cevız pekmez beyaz peynır bıskuvi dunmyuöurta verdım bugun vermıyorum.

Emmıyo dıye sagdım Ana sutu verdım 120cc sımdı yıne sagıyorum kahvaltısınnıda yapcaz 9 gıbı
cevız pekmez beyaz peynır bıskuvi dunmyuöurta verdım bugun vermıyorum.

Her gün yumurta vermenin ne zararı var canım bizim kahvaltımız yumurta peynir ve meyve suyundan oluşuyo yumurtayı da çıkarırsam bişey kalmıyo geri

Bılmemkı gunasırı verıyorum dr demiştu herhalde ilk cocuktan aklımda kalmış. Nıye bile kalmasın peynır pekmez cevız bısküvi bıraz tahıllı katarsın varsada anne sutu ohh miss

Biz de kargalarla kalktik kahvalti ettik uyudyk birazdan da uyaniriz herhalde
gunaydin herkesciklere bu arada :)

Bu arada saglik ocagina gittik teyze biraz sinir etti 2 ayda biri 900 gr digeri 800 gr ma yakin almis hala kg lari dusuk diyor ben de ne kadar alicaklar ki cus diye dusundum bir de boy konusunda siz hakliymissiniz boyumuz 74 cm mis :) bir de 9. Ve 12. Ayda kizamik kizamikcik falan asilari yapilcakmis salgin sebebiyle

herkese günaydın,mutlu bir gün olsun
kahvaltımızı yaptık ,yediklerimizi eritme seansına geçtik bile yaklaşık 5 gündür demir damlası kullanıyoruz ,herhangi bir yan etkisini görmedik ,hoş demir eksikliğimizle ilgili bir kan alımı yapılıp test ettirmedik, eksiklik belirtisi de yok, sanırım damla kullanımını 7 günde bırakıp gıda takviyesine devam edicem Demir fazlası zararlı, kızımın kan testini 9 ayda yapıtırıcam. ondan önce hastalık dışında kan alımı erken. ayrıca yurt dışında demir ilacı diye bir olay yok. Bizim Türkiye gibi güneşli bir ülkede Dvitamini alımı da yurt dışında ki Dr. arkadaşlarımı şaşırtmıştı.Neyse kontrollü olalım, her ikisinin de fazlası yararından çok zarar. 2 gün sonra damlayı kesicem 1 hafta denedik gördük yan etkisi yok yeter bu kadar deneme

Ahanda cus diyorum o teyzeye ben .daha ne kilo alacaklar masallah zaten 8 aylikmi oldunnuz siz simdi kac kilo lmus ki bebelerin 8 aylik ccuga 8 9 kilo normal bence ben bile ogrendim bunu .

Evet canim fazlasi zararli imis.ben sirf bu demir ilaci icin gazi unv goturdum.cunku bize dokunuyordu ve kullanmak istemedigimizi soyledim.kan almadi ama kakasini sordu benzine bakti soluk olmamaliymis .uykusuzluk ve huzursuzluk varmi onu sordu.bizde huysuzluk var ama uykusuzluk yok.9.ayda demir yetersiz olabiliyomus bizde o zaman kan verecez.
Xayrica almanyada bi arkadasim sok oldu burda demir memir vermiyolar diye.

günaydınlar...
Nerdeyse 10 gündür giremedim sayfaya..
Bazı sağlık problemlerimiz oldu.Önce alerji olduk.alerji uzmanı bir doktora götürdüm.Baştan beri süt alerjisi şüphesi vardı ya biz de 4 ay diyet yapmıştım.1 ay oldu başlayalı süt ve yumurtaya.Neyse oğlumun poposunun üst kısmında kırmızı sivilceler belirdi bir çay tabağı kadar da yayıldı.Doktor geniş kapsamlı alrji testi yaptırdı.tüm besinlere ve toz tüy vs. için.dün sonuçlarını aldık.Süte yumurtaya falan hiç bişeye alerjisi çıkmadı oğlumun sadece kırmızı ete karşı hassasiyeti çıktı.O da benim sütümden geçti.Çünkü daha et vermiyorum bebeğe.Benim doktorum tavuk ve balığı da yedirmemişti ilk 5 ay o nedenle sürekli kırmızı et yiyordum bende sanırım o hassasiyet ordan oluştu.Fazla kaçırdık.. Bir de hafta sonu İzmire gittik.Hava değişiminde dolayı terledi falan dönüşte hastalandı bebişim.Şimdi öksürüyor.Burnu akıyor.Bir de bazen kusuyor.Dün doktora götürdüğümde onu da muayene ettridim soğuk algınlığı için.allahtan grip falan değilmiş.Nezle olmuş ama bronşilit başlamasın diye şurup verdi bir de öksürük şurubu.Öksürük şurubundan sonra daha fazla öksürmeye başladı yavrum.İştahı da yok.tosuncanım zayıflıcak diye ödüm kopuyor.
İlaçların dışında bir de ıhlamur veriyorum arada.Başka evde ne yapabileceğim bişeyler var mı ?

Hah iste tam cusluk teyze 8. Ayimiz bitti birimiz 9 kg digeri de 8.6 kg daha ne olucak ki bir de yine demirle d vit. Ni sordu dedim ikisini de vermiyorum ona da bir bozuldu yok kan testi yaptiralim yok idrar testi yaptiralim dedim niye ayol bir sikintimuz yokki
Ahanda cus diyorum o teyzeye ben .daha ne kilo alacaklar masallah zaten 8 aylikmi oldunnuz siz simdi kac kilo lmus ki bebelerin 8 aylik ccuga 8 9 kilo normal bence ben bile ogrendim bunu .

herkese günaydın anam dünden beri berbatım nazar değdi bana akşam bir sıtma tuttu resmen donuyorum acile giitik ateş 39.2 hemen serum bağladıar sonra ishal içinde serum derken 2 tane serum yedim gece gece şimdi birazcıcık daha iyiym ama berbat bişe yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…