herkese günaydın anam dünden beri berbatım nazar değdi banaakşam bir sıtma tuttu resmen donuyorum acile giitik ateş 39.2 hemen serum bağladıar sonra ishal içinde serum derken 2 tane serum yedim gece gece şimdi birazcıcık daha iyiym ama berbat bişe yaa
Gecmış olsun büyük kuzum. İshale karsı okadar sey soyledım hiçbşrini yapmadın mı?herkese günaydın anam dünden beri berbatım nazar değdi banaakşam bir sıtma tuttu resmen donuyorum acile giitik ateş 39.2 hemen serum bağladıar sonra ishal içinde serum derken 2 tane serum yedim gece gece şimdi birazcıcık daha iyiym ama berbat bişe yaa
herkese günaydın anam dünden beri berbatım nazar değdi banaakşam bir sıtma tuttu resmen donuyorum acile giitik ateş 39.2 hemen serum bağladıar sonra ishal içinde serum derken 2 tane serum yedim gece gece şimdi birazcıcık daha iyiym ama berbat bişe yaa
Gecmis olsun canim bu halde ise mi geldin bide yoksam
Gecmış olsun büyük kuzum. İshale karsı okadar sey soyledım hiçbşrini yapmadın mı?
Didom gecmis olsun cok kekik suyunu icmeyi dene zirt diye kesiyor genelde ve tabii bool sivili dinlence sart sana
günaydınlar...
Nerdeyse 10 gündür giremedim sayfaya..
Bazı sağlık problemlerimiz oldu.Önce alerji olduk.alerji uzmanı bir doktora götürdüm.Baştan beri süt alerjisi şüphesi vardı ya biz de 4 ay diyet yapmıştım.1 ay oldu başlayalı süt ve yumurtaya.Neyse oğlumun poposunun üst kısmında kırmızı sivilceler belirdi bir çay tabağı kadar da yayıldı.Doktor geniş kapsamlı alrji testi yaptırdı.tüm besinlere ve toz tüy vs. için.dün sonuçlarını aldık.Süte yumurtaya falan hiç bişeye alerjisi çıkmadı oğlumun sadece kırmızı ete karşı hassasiyeti çıktı.O da benim sütümden geçti.Çünkü daha et vermiyorum bebeğe.Benim doktorum tavuk ve balığı da yedirmemişti ilk 5 ay o nedenle sürekli kırmızı et yiyordum bende sanırım o hassasiyet ordan oluştu.Fazla kaçırdık.. Bir de hafta sonu İzmire gittik.Hava değişiminde dolayı terledi falan dönüşte hastalandı bebişim.Şimdi öksürüyor.Burnu akıyor.Bir de bazen kusuyor.Dün doktora götürdüğümde onu da muayene ettridim soğuk algınlığı için.allahtan grip falan değilmiş.Nezle olmuş ama bronşilit başlamasın diye şurup verdi bir de öksürük şurubu.Öksürük şurubundan sonra daha fazla öksürmeye başladı yavrum.İştahı da yok.tosuncanım zayıflıcak diye ödüm kopuyor.
İlaçların dışında bir de ıhlamur veriyorum arada.Başka evde ne yapabileceğim bişeyler var mı ?
Geleceğim inşallah :))
Olalım tabi ya, benim çiçeğim burada yalnız büyüyor, minikler arkadaş olur ne güzel)
Sizin için en iyisi neyse o olsun, hepinizi en mutlu edecek kararı alırsınız umarım.
boşver ya sallaaaaa o teyzeyi. daha ne yapsın bu bebişler anlamadım ki, millet bangır bangır bağırıyor obezite obezite diye, bu daha yetmiyor diyor. ama maşallah boyunuz güzelmiş, az olsa yediği, nasıl boyu uzayacak.Bu arada saglik ocagina gittik teyze biraz sinir etti 2 ayda biri 900 gr digeri 800 gr ma yakin almis hala kg lari dusuk diyor ben de ne kadar alicaklar ki cus diye dusundum bir de boy konusunda siz hakliymissiniz boyumuz 74 cm mis :) bir de 9. Ve 12. Ayda kizamik kizamikcik falan asilari yapilcakmis salgin sebebiyle
bol bol sıvı ver, emiyosa emzir. öksürük şurubu neden vermiş ki. artık vermiyolar öksürük şurubu, çünkü öksürmeyi baskılayıp çocukta balgamın ciğere inmesine neden oluyor. bize ilk oğlumda da vermediler hiç öksürük şurubu, geçen ay grip olduğunda kıza da vermediler.günaydınlar...
Bazı sağlık problemlerimiz oldu.Önce alerji olduk.alerji uzmanı bir doktora götürdüm.Baştan beri süt alerjisi şüphesi vardı ya biz de 4 ay diyet yapmıştım.1 ay oldu başlayalı süt ve yumurtaya.Neyse oğlumun poposunun üst kısmında kırmızı sivilceler belirdi bir çay tabağı kadar da yayıldı.Doktor geniş kapsamlı alrji testi yaptırdı.tüm besinlere ve toz tüy vs. için.dün sonuçlarını aldık.Süte yumurtaya falan hiç bişeye alerjisi çıkmadı oğlumun sadece kırmızı ete karşı hassasiyeti çıktı.O da benim sütümden geçti.Çünkü daha et vermiyorum bebeğe.Benim doktorum tavuk ve balığı da yedirmemişti ilk 5 ay o nedenle sürekli kırmızı et yiyordum bende sanırım o hassasiyet ordan oluştu.Fazla kaçırdık.. Bir de hafta sonu İzmire gittik.Hava değişiminde dolayı terledi falan dönüşte hastalandı bebişim.Şimdi öksürüyor.Burnu akıyor.Bir de bazen kusuyor.Dün doktora götürdüğümde onu da muayene ettridim soğuk algınlığı için.allahtan grip falan değilmiş.Nezle olmuş ama bronşilit başlamasın diye şurup verdi bir de öksürük şurubu.Öksürük şurubundan sonra daha fazla öksürmeye başladı yavrum.İştahı da yok.tosuncanım zayıflıcak diye ödüm kopuyor.
İlaçların dışında bir de ıhlamur veriyorum arada.Başka evde ne yapabileceğim bişeyler var mı ?
geçmiş olsun canım benim. keşke gelmeyeydin ya, izin alabilsen dinlensen.herkese günaydın anam dünden beri berbatım nazar değdi banaakşam bir sıtma tuttu resmen donuyorum acile giitik ateş 39.2 hemen serum bağladıar sonra ishal içinde serum derken 2 tane serum yedim gece gece şimdi birazcıcık daha iyiym ama berbat bişe yaa
günaydın canıımGüneşli bir İstanbul sabahından herkeslere günaydınnnnn ,
geceniz güzel geçmiştir ,yavrucanlarımın da keyfi yerindedir inşallah
Aman canım, eşimin ailesi yüzünden ne sıkıntıla yaşadım, tabi eşimde yaşadı, şimdi hatırlayınca ne kızıyor ailesine.
Kuaföre en son gittim, 5 dk daha gecikseydim almayacaktı beni kuaför (kayınvalidem en son sen gideceksin dedi)
Eşimin ailesinin bulunduğu binadaydık ilk gece ve abisi ve yengesinin çarşafı bile değişmemiş yatağını gösterdiler bana, bende orada yatmam diyince elime yorgan ve çarşaf tutuşturup yalnız bıraktılar, eşim yanıma 2 saat sonra geldi, meğer göndermemişler.
Gelin arabasına o kalabalığın içinde yalnız bindim, yemekten eve geldik, kimse aşağı inip karşılamadı, tek başıma çıktım yukarı.
Daha neler neler, anlatam sayfa dolar...
Görüşüyorum, fakat asla lafımı esirgemem, yaşattıklarını hep hatırlatıyorum, hiç umurumda değiller.
Sırf eşimin ailesi diye saygım vardır, onun dışında benim gözümde hiçler.
Şükür eşimde bunun farkında, ayrıca çok uzağım yani sıkıntı yok...
olsun canım ben her türlü öneriye açığım:)
1-oglum su ıcmeyı sevmıyo az ıctıgı ıcın kabız oluyo sanırım.kasıkla verıorum ya cıkarıyo ya gargara yapıo.bıberonla verıorum emmeyı bılmıo dıslerını kasıyo.sız ne ıle verıosunuz.markasınıda belırtın lufen!!
2-organık bulasık makınesı detrjanı kullanmak ıstıyorum kullanıp memnun oldugunuz markalar varmı??
TESEKKURLER
vallahi bi an kendimi okuyorum sandım.bende kesin öyle yapacağım..ama gittiğinden beri 10 kere aradı belki.hiç taviz yok.hatasını bilsin.tepeme çıkarmayı bildiğim gibi indirmesinide bilirim:)
ay ben bu maçın ve taraftarlarının ... ya alt katta maç izliyorlar Allah ım ya , o ne bağırma çağırma zaten kırk yılın başı erken uyumuş çoçuk , korkarak mı uyanmak zorunda , ne kepazelik ya.......
ben de bağırdım , herkes dağıldı sanırım ,oh rahatladım ....
çoçuk ta uyudu ...
Ben de diyorum hep kendi kendime, annem "su ver" dedikçe "anne sütünün içinde yeterli miktarda su var anneee" diye bilmişlik yapmasaydım daha kolay olurdu galiba.
Günaydın hemşom , ben de o saatlerde başlıyorum güne ama foruma dalmam bu saati buluyorGunayydınnn kk kardesliği.. Amann masallah danalar uyurken analarıda uyuyo. Bız yıne erkencıyız. Kargalarla kahvaltımızı yaptık oturuyoruz. soteye yattım av beklıyırum. Bırını yakalarsam sohbet edıcem
Bu arada saglik ocagina gittik teyze biraz sinir etti 2 ayda biri 900 gr digeri 800 gr ma yakin almis hala kg lari dusuk diyor ben de ne kadar alicaklar ki cus diye dusundum bir de boy konusunda siz hakliymissiniz boyumuz 74 cm mis :) bir de 9. Ve 12. Ayda kizamik kizamikcik falan asilari yapilcakmis salgin sebebiyle
günaydınlar...
Kız didomm ,nazar değdi hakkaten sanaherkese günaydın anam dünden beri berbatım nazar değdi banaakşam bir sıtma tuttu resmen donuyorum acile giitik ateş 39.2 hemen serum bağladıar sonra ishal içinde serum derken 2 tane serum yedim gece gece şimdi birazcıcık daha iyiym ama berbat bişe yaa
tesekkü ederim cnm ne dinlenmesi mümkünmü kekik çayıda olurmu war işyerinde içeyim hemen
bir de bugün minnoşum 7 aylık olduuuu
bir de bugün minnoşum 7 aylık olduuuu
Nerden getiriyon ,niye getiriyon bunları şekerim ?,
Üstteki mont güzelmiş bu arada ,seneye giydirmek için düşünebilirim
Slm annisler ve kuzulari artık sadece okuyabiliyorum yazmaya fırsat olmuyor işler yoğun işe başladığımdan beri durum azaldı zombicanda sutsuz durmuyomus bakıcı oyle söylüyor artık devam sutleeine baslicz gece uykusuzluk aynen devam disler iyice huysuzluk yaptı biden kısaca haberler bunlar butun cancanlari öpüyorum
duruya alıyorum canım bu siteden sonra aklıma geldi madem getiriyorum burdan isteyen olursa ufak bir kar payıyla getireyim dedim.çinden geliyor ama çin diyince urkme zaten kullandıgımız heersey artık çinde uretiliyor biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?