2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim bu halde ise mi geldin bide yoksam

Gecmış olsun büyük kuzum. İshale karsı okadar sey soyledım hiçbşrini yapmadın mı?

Didom gecmis olsun cok kekik suyunu icmeyi dene zirt diye kesiyor genelde ve tabii bool sivili dinlence sart sana

Güneşli bir İstanbul sabahından herkeslere günaydınnnnn ,
geceniz güzel geçmiştir ,yavrucanlarımın da keyfi yerindedir inşallah

herkeslere günaydın, çok güzel bir istanbul sabahı, bu parlak güneş hepimizin gönlünü ısıtsın

çoook geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir paşa inşallah. Benim kızımda da sütümden geçmiyor ama ben yoğurt veya peynir yedirince alerjisi çıkıyor, doktor 9. aya kadar geçer dedi uamrım öyle olur.

Geleceğim inşallah :))

Olalım tabi ya, benim çiçeğim burada yalnız büyüyor, minikler arkadaş olur ne güzel )

Sizin için en iyisi neyse o olsun, hepinizi en mutlu edecek kararı alırsınız umarım.

Sağol canım, hadi bugün de bekliyos

boşver ya sallaaaaa o teyzeyi. daha ne yapsın bu bebişler anlamadım ki, millet bangır bangır bağırıyor obezite obezite diye, bu daha yetmiyor diyor. ama maşallah boyunuz güzelmiş, az olsa yediği, nasıl boyu uzayacak.
bol bol sıvı ver, emiyosa emzir. öksürük şurubu neden vermiş ki. artık vermiyolar öksürük şurubu, çünkü öksürmeyi baskılayıp çocukta balgamın ciğere inmesine neden oluyor. bize ilk oğlumda da vermediler hiç öksürük şurubu, geçen ay grip olduğunda kıza da vermediler.
geçmiş olsun canım benim. keşke gelmeyeydin ya, izin alabilsen dinlensen.
Güneşli bir İstanbul sabahından herkeslere günaydınnnnn ,
geceniz güzel geçmiştir ,yavrucanlarımın da keyfi yerindedir inşallah
günaydın canıım

Allaahımmmm sanırım deliriyorum
Yapmayın bunu yaaa , olay anında müdahale edin ,tavrınızı koyun ,gerekirse çekip gidin ,üstünüzde gelinliğiniz osa dahi
Hiç kimsenin sizi değersiz hissettirmesine izin vermeyin ...

İyi en azından lafını esirgemiyosun , saygı mı , ne saygısı
Kimseye bedava saygı /hürmet yok ,haketsinler önce

olsun canım ben her türlü öneriye açığım:)

Kv madem çocuk bakmıyo ,naapıyo merak ettim ,kendini baktırmaya mı gelmiş iki çocuklu kadına ? Ne kadar kalıcak ,evi uzak mı ? Daha detaylı bilgi edinmem lazım canım.Ama sen yine de tavrını koy , lafını esirgeme...Eşin de muhtemelen kalabalıktan unutmuştur ,ben de özel günleri önemsemeyenlerden olduğum için takılma diycem bu konuya ,önemli olan evin içindeki huzurunuz ...

1 - Avent suluk almıştım akıtıyo . Nuk geniş ağızlı biberonla içiyor suyu ,ama yavaş yavaş küçük çay bardağıyla da veriyorum ,döküyor şimdilik ama çok hevesli ,başarıcak eminim
2 - Bütün deterjanlarım /temizlik ürünlerim - bebek deterjanı da dahil - amway ,hepsinden de memnunum . Organik değil ama piyasadakiler kadar zararlı kimyasal içermediğini düşünüyorum.

vallahi bi an kendimi okuyorum sandım.bende kesin öyle yapacağım..ama gittiğinden beri 10 kere aradı belki.hiç taviz yok.hatasını bilsin.tepeme çıkarmayı bildiğim gibi indirmesinide bilirim:)

Trip atmadan açık açık konuşmalısın ,tabii ki taviz vermeden

Kıııızzzz bende de var öyle bi üst komşu , evet " bir cinnet herşeyi çözer "

Ben de diyorum hep kendi kendime, annem "su ver" dedikçe "anne sütünün içinde yeterli miktarda su var anneee" diye bilmişlik yapmasaydım daha kolay olurdu galiba.

Öyle de olmayabilir ; 6 ay 1 damla bile su içmedi kıpırcan ama katıgıdaya başladığımızdan beri lıkır lıkır içiyo ...Her konuda olduğu gibi bunda da sanırım bebek kendi belirliyor ne yapacağını :44:

Günaydın hemşom , ben de o saatlerde başlıyorum güne ama foruma dalmam bu saati buluyor

Maşallah sensörcanlarıma ,bu halleriyle de selvi boylular kuzularım
Fazla bile almışlar bence ,300-400 değil mi bu aylarda ortalama ...
Ayrıca bu sağlık ocağındaki ebelerin persentil tablosundan haberleri yok mu lan , ben bile biliyorum en takıntısız annelerden biri olarak , ortalamanın gayet üstünde sizin ölçüler.

Geçmiş olsun tosuncanıma
Annesi de moralini bozmasın biraz kilo kaybetse de hemencecik iyileşicek inşallah

Kız didomm ,nazar değdi hakkaten sana
Bu halde işte misin sen bu arada

Slm annisler ve kuzulari artık sadece okuyabiliyorum yazmaya fırsat olmuyor işler yoğun işe başladığımdan beri durum azaldı zombicanda sutsuz durmuyomus bakıcı oyle söylüyor artık devam sutleeine baslicz gece uykusuzluk aynen devam disler iyice huysuzluk yaptı biden kısaca haberler bunlar butun cancanlari öpüyorum

Nerden getiriyon ,niye getiriyon bunları şekerim ?,
Üstteki mont güzelmiş bu arada ,seneye giydirmek için düşünebilirim

duruya alıyorum canım bu siteden sonra aklıma geldi madem getiriyorum burdan isteyen olursa ufak bir kar payıyla getireyim dedim.çinden geliyor ama çin diyince urkme zaten kullandıgımız heersey artık çinde uretiliyor biliyorsun

Bakıcı ablasıyla arası nasıl kuzunun ?
Kv yorum yaptı mı bu arada hiç

Öbür taraftan devam edelim ,oraya yazdım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…