Allaahımmmm sanırım deliriyorum
Yapmayın bunu yaaa , olay anında müdahale edin ,tavrınızı koyun ,gerekirse çekip gidin ,üstünüzde gelinliğiniz osa dahi
Hiç kimsenin sizi değersiz hissettirmesine izin vermeyin ...
İyi en azından lafını esirgemiyosun , saygı mı , ne saygısı
Kimseye bedava saygı /hürmet yok ,haketsinler önce
Kv madem çocuk bakmıyo ,naapıyo merak ettim ,kendini baktırmaya mı gelmiş iki çocuklu kadına ? Ne kadar kalıcak ,evi uzak mı ? Daha detaylı bilgi edinmem lazım canım.Ama sen yine de tavrını koy , lafını esirgeme...Eşin de muhtemelen kalabalıktan unutmuştur ,ben de özel günleri önemsemeyenlerden olduğum için takılma diycem bu konuya ,önemli olan evin içindeki huzurunuz ...
1 - Avent suluk almıştım akıtıyo . Nuk geniş ağızlı biberonla içiyor suyu ,ama yavaş yavaş küçük çay bardağıyla da veriyorum ,döküyor şimdilik ama çok hevesli ,başarıcak eminim
2 - Bütün deterjanlarım /temizlik ürünlerim - bebek deterjanı da dahil - amway ,hepsinden de memnunum . Organik değil ama piyasadakiler kadar zararlı kimyasal içermediğini düşünüyorum.
Trip atmadan açık açık konuşmalısın ,tabii ki taviz vermeden
Kıııızzzz bende de var öyle bi üst komşu , evet " bir cinnet herşeyi çözer "
Öyle de olmayabilir ; 6 ay 1 damla bile su içmedi kıpırcan ama katıgıdaya başladığımızdan beri lıkır lıkır içiyo ...Her konuda olduğu gibi bunda da sanırım bebek kendi belirliyor ne yapacağını :44:
Günaydın hemşom , ben de o saatlerde başlıyorum güne ama foruma dalmam bu saati buluyor
Maşallah sensörcanlarıma ,bu halleriyle de selvi boylular kuzularım
Fazla bile almışlar bence ,300-400 değil mi bu aylarda ortalama ...
Ayrıca bu sağlık ocağındaki ebelerin persentil tablosundan haberleri yok mu lan , ben bile biliyorum en takıntısız annelerden biri olarak , ortalamanın gayet üstünde sizin ölçüler.
Geçmiş olsun tosuncanıma
Annesi de moralini bozmasın biraz kilo kaybetse de hemencecik iyileşicek inşallah
Kız didomm ,nazar değdi hakkaten sana
Bu halde işte misin sen bu arada
Pampislerime bak bee ne guzl arkadaslik ediyolar birbirlerine. Cipskolam nerde oturuyodun kiz sen? Yolliycam benim kolikcani da 3u beraber oynasinlarEki Görüntüle 656147 gunaydınnnn
Eki Görüntüle 656147 gunaydınnnn
işdeyim kıs ne yapim iş çok anam bensiz yapamıo bu belediye
Eki Görüntüle 656147 gunaydınnnn
Gunaydiiinnn
tosuncanimave didocanima gecmis olsun
Pampislerime bak bee ne guzl arkadaslik ediyolar birbirlerine. Cipskolam nerde oturuyodun kiz sen? Yolliycam benim kolikcani da 3u beraber oynasinlar
ben de bugun ev toparlama telasindayim. Aksam anneme gidicez iki gece orda kalicaz. Kizin esyalarini toplaman mesele. Bi de dondugumuz gun kvler gelecek evi duzgun birakmam lazim. İki gun de onlar bizde kalacak. Tantanali gunler yani.
bu arada elayshe nerdesin kiz sesin cikmiyor??
günaydın gızlar (survivor Taner gibi oldu)
birazdan dışarı çıkcam 1-2 saate burda olurum.
didemcim çok geçmiş olsun, sebebi belli miymiş? yani virütik mi üşütme vs mi? çabucak geçer umarım
senaysenim sensörcanların sensörler büyümüş maşallahAllah bağışlasın sizlere. Ben foto istiyom hala ama sen koymuyon
Nereye gidiyon wavy'mmm sabah sabah , çabuk dön
dışarı çıkcaz selocan kokoşlahava çok güzel akşam üstü yağmur yağar, ama hanfendinin uyuyası tuttu onu bekliyorum
Umaycığım napiyo? Bu arada annen Martta gidecekti, ne yaptınız bakıcı işini güzelim? Memnundur umarım kıpırcanım güzel bebeğim
bu aralar pek bi gıcığım ya adamcağızın bişe yaptığı yok kocayı boşayasım war
Slm annisler ve kuzulari artık sadece okuyabiliyorum yazmaya fırsat olmuyor işler yoğun işe başladığımdan beri durum azaldı zombicanda sutsuz durmuyomus bakıcı oyle söylüyor artık devam sutleeine baslicz gece uykusuzluk aynen devam disler iyice huysuzluk yaptı biden kısaca haberler bunlar butun cancanlari öpüyorum
Hee gidiyo pazartesi günü ,sabah uykularıma elveda
Bakıcı ablamızdan memnunuz ,zaten tanıyodum ben burdan , Umay'ım da memnun , üstüne atlıyo sabah gelince ,Selahattin Çakarer gibi gülüyo dikdörtgen
Laaannn hastalandın herife ne sarıyon , naapsın adam 184 tane ( 185 miydi ) ayakkabıya ses çıakrmıyo daha ne istiyon , benim 3 çizmem var , hergün kavga ediyoz ayakkabılıkta yer yok diye
Canim çok şükür iyi şimdilik bu ctesi annem memlekete dönüyor asıl ozaman belli olcak kv hiç yorum yapmıyor zaten aramız iyice resmilesti bana eminim gıcık okuyodur keşke böyle olmasaydı ben elimden geleni yaptım içim rahatBakıcı ablasıyla arası nasıl kuzunun ?
Kv yorum yaptı mı bu arada hiç
sorma iriscan benim bi gorumcem var her daim aileyi uzecek sorunlar yaratir kvler de moralimiz bozuk torun sevelim kendimize gelelim diye geliyolar. Aslinda biz gidecektik yanlarina ama yegenimin dogum gunu var haftasonu o yuzden mecburen onlar geliyor. Bu sefer gezmelik geliyor yani kalmalik degilHay ben o belediyenin
Günaydınnnn ,pampişlerime de maşallah
Artık evdesin yaa ,kv ne demeye geliyor hem de 2 gün kalmalı
Nereye gidiyon wavy'mmm sabah sabah , çabuk dön
al benden de o kadar. Dunya uzerinde en az ayakkabisi olan kadinlardan biriyimdir ama her gun ayakkabilikta yer yok kavgasiHee gidiyo pazartesi günü ,sabah uykularıma elveda
Bakıcı ablamızdan memnunuz ,zaten tanıyodum ben burdan , Umay'ım da memnun , üstüne atlıyo sabah gelince ,Selahattin Çakarer gibi gülüyo dikdörtgen
Laaannn hastalandın herife ne sarıyon , naapsın adam 184 tane ( 185 miydi ) ayakkabıya ses çıakrmıyo daha ne istiyon , benim 3 çizmem var , hergün kavga ediyoz ayakkabılıkta yer yok diye
anammm ne bilim işde sarasım war alayına gıcığım bu aralar he ayakkabılarıma bişe desinde gerçekten boşayayım onu
Canim çok şükür iyi şimdilik bu ctesi annem memlekete dönüyor asıl ozaman belli olcak kv hiç yorum yapmıyor zaten aramız iyice resmilesti bana eminim gıcık okuyodur keşke böyle olmasaydı ben elimden geleni yaptım içim rahat
bizimde dişlerimiz çıkıyor çok huysuz, ne yapıyorsunuz siz kızlar?
Valla jel sürüyorum bide sulu diş kasiyicisini sogutup ağzına veriyoruz
Heee al bi çizme daha o zaman boşasın adam da bahaneyi bulsun
Bence de rahat olsun için , o da gıcık mı oluyo neoluyosa olsunnnn
Slm kızlar nasılsınız, dün akşam ne yediysem hepsi çıktı, midemde hiçbişey kalmıyor, üstüne bide baş ağrısı
Oğluşum henüz uyanmadı, turpun içine bal koyup verdim öksürüğüne iyi geldi şükür, alerjide yapmadı.
Yarın temizlikçi geliyor, biran önce evim temizlensin istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?