2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işdeyim kıs ne yapim iş çok anam bensiz yapamıo bu belediye

Gunaydiiinnn
tosuncanimave didocanima gecmis olsun
Pampislerime bak bee ne guzl arkadaslik ediyolar birbirlerine. Cipskolam nerde oturuyodun kiz sen? Yolliycam benim kolikcani da 3u beraber oynasinlar

ben de bugun ev toparlama telasindayim. Aksam anneme gidicez iki gece orda kalicaz. Kizin esyalarini toplaman mesele. Bi de dondugumuz gun kvler gelecek evi duzgun birakmam lazim. İki gun de onlar bizde kalacak. Tantanali gunler yani.

bu arada elayshe nerdesin kiz sesin cikmiyor??

günaydın gızlar (survivor Taner gibi oldu )

birazdan dışarı çıkcam 1-2 saate burda olurum.

didemcim çok geçmiş olsun, sebebi belli miymiş? yani virütik mi üşütme vs mi? çabucak geçer umarım
senaysenim sensörcanların sensörler büyümüş maşallah Allah bağışlasın sizlere. Ben foto istiyom hala ama sen koymuyon

işdeyim kıs ne yapim iş çok anam bensiz yapamıo bu belediye

Hay ben o belediyenin

Günaydınnnn ,pampişlerime de maşallah

Artık evdesin yaa ,kv ne demeye geliyor hem de 2 gün kalmalı

Nereye gidiyon wavy'mmm sabah sabah , çabuk dön

dışarı çıkcaz selocan kokoşla hava çok güzel akşam üstü yağmur yağar, ama hanfendinin uyuyası tuttu onu bekliyorum

Umaycığım napiyo? Bu arada annen Martta gidecekti, ne yaptınız bakıcı işini güzelim? Memnundur umarım kıpırcanım güzel bebeğim

Hee gidiyo pazartesi günü ,sabah uykularıma elveda
Bakıcı ablamızdan memnunuz ,zaten tanıyodum ben burdan , Umay'ım da memnun , üstüne atlıyo sabah gelince ,Selahattin Çakarer gibi gülüyo dikdörtgen

bu aralar pek bi gıcığım ya adamcağızın bişe yaptığı yok kocayı boşayasım war

Laaannn hastalandın herife ne sarıyon , naapsın adam 184 tane ( 185 miydi ) ayakkabıya ses çıakrmıyo daha ne istiyon , benim 3 çizmem var , hergün kavga ediyoz ayakkabılıkta yer yok diye

Son düzenleme:

bizimde dişlerimiz çıkıyor çok huysuz, ne yapıyorsunuz siz kızlar?

anammm ne bilim işde sarasım war alayına gıcığım bu aralar he ayakkabılarıma bişe desinde gerçekten boşayayım onu

Bakıcı ablasıyla arası nasıl kuzunun ?
Kv yorum yaptı mı bu arada hiç
Canim çok şükür iyi şimdilik bu ctesi annem memlekete dönüyor asıl ozaman belli olcak kv hiç yorum yapmıyor zaten aramız iyice resmilesti bana eminim gıcık okuyodur keşke böyle olmasaydı ben elimden geleni yaptım içim rahat

Hay ben o belediyenin

Günaydınnnn ,pampişlerime de maşallah

Artık evdesin yaa ,kv ne demeye geliyor hem de 2 gün kalmalı

sorma iriscan benim bi gorumcem var her daim aileyi uzecek sorunlar yaratir kvler de moralimiz bozuk torun sevelim kendimize gelelim diye geliyolar. Aslinda biz gidecektik yanlarina ama yegenimin dogum gunu var haftasonu o yuzden mecburen onlar geliyor. Bu sefer gezmelik geliyor yani kalmalik degil

al benden de o kadar. Dunya uzerinde en az ayakkabisi olan kadinlardan biriyimdir ama her gun ayakkabilikta yer yok kavgasi Yok onun ayakkabilari daha buyukmus daha cok yer ihtiyaci varmis.

anammm ne bilim işde sarasım war alayına gıcığım bu aralar he ayakkabılarıma bişe desinde gerçekten boşayayım onu

Heee al bi çizme daha o zaman boşasın adam da bahaneyi bulsun

Bence de rahat olsun için , o da gıcık mı oluyo neoluyosa olsunnnn

Slm kızlar nasılsınız, dün akşam ne yediysem hepsi çıktı, midemde hiçbişey kalmıyor, üstüne bide baş ağrısı
Oğluşum henüz uyanmadı, turpun içine bal koyup verdim öksürüğüne iyi geldi şükür, alerjide yapmadı.
Yarın temizlikçi geliyor, biran önce evim temizlensin istiyorum...

Kaç haftalık oldu bebiş , cinsiyeti ne zaman öğreniyoruz yaa meraktayız

Ben de istiyorum ,temiz temiz ,mis kokulu bir evvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…