ayy bu hastalıktanmı yoksa depresyonamı giriyorum benn çok mutsuzum anlamadı gitti
Kaç haftalık oldu bebiş , cinsiyeti ne zaman öğreniyoruz yaa meraktayız
Ben de istiyorum ,temiz temiz ,mis kokulu bir evvvvv
ayy bu hastalıktanmı yoksa depresyonamı giriyorum benn çok mutsuzum anlamadı gitti
Bunları zaten ancak boyle tutabılırsın karınca gıbı bırı saga bırı sola kaçıyolarmı cok merak ettım. Kendımı cok yorgun hıssedıyorum tel i tutasım yok. Ama dısarı cıkasım gezesım varrrEki Görüntüle 656147 gunaydınnnn
CANIMM cok geçmiş olsun çok üzüldüm ii bak kendne iyileş çıtırcanım ilgisiz kalmasın nolduki bi anda yaherkese günaydın anam dünden beri berbatım nazar değdi banaakşam bir sıtma tuttu resmen donuyorum acile giitik ateş 39.2 hemen serum bağladıar sonra ishal içinde serum derken 2 tane serum yedim gece gece şimdi birazcıcık daha iyiym ama berbat bişe yaa
allahmmmm manzaraya baak maşallah sizzeEki Görüntüle 656147 gunaydınnnn
burdayım şekerim dün temzlik vardı bide annemleri yemeğe almıştm hiç gelemedim özledm siziGunaydiiinnn
tosuncanimave didocanima gecmis olsun
Pampislerime bak bee ne guzl arkadaslik ediyolar birbirlerine. Cipskolam nerde oturuyodun kiz sen? Yolliycam benim kolikcani da 3u beraber oynasinlar
ben de bugun ev toparlama telasindayim. Aksam anneme gidicez iki gece orda kalicaz. Kizin esyalarini toplaman mesele. Bi de dondugumuz gun kvler gelecek evi duzgun birakmam lazim. İki gun de onlar bizde kalacak. Tantanali gunler yani.
bu arada elayshe nerdesin kiz sesin cikmiyor??
şimdilik temz oldu benm ama 2 güne kadar temzlenmemmiş gibi olur napıosun irism hç merak etmednmi beni dün hç yoktum aşk olsunKaç haftalık oldu bebiş , cinsiyeti ne zaman öğreniyoruz yaa meraktayız
Ben de istiyorum ,temiz temiz ,mis kokulu bir evvvvv
dönemsel oluo canım kıpırcanımın dediği gibi güzel bi babaet alıp bahara geçiş yap mutlu olayy bu hastalıktanmı yoksa depresyonamı giriyorum benn çok mutsuzum anlamadı gitti
Bunları zaten ancak boyle tutabılırsın karınca gıbı bırı saga bırı sola kaçıyolarmı cok merak ettım. Kendımı cok yorgun hıssedıyorum tel i tutasım yok. Ama dısarı cıkasım gezesım varrr
Biz artik cok pisletiyoz ortaligi ogunlerimiz ozellikle koca bi sfra seriyom altlarina herseyi ellerine vermekle hata mi ediyom bilemedim tanisinlar ogrensinler istiyorum kirip dokuyolar ekmek meyva ne varsa
Nerdeydın sen bcm goremedım senı bı resım yokmu ela mın yuklesene
ahanda sana elaaa
Ben verıyorum buzdolabında bisecık olmazmerhaba kızlar yine uzuuun zamandır giremedim.şimdi baktım :biraz.bebişler çoook tatlı maşallah hepsinene çabuk büyüyolar dimi ya size bişiy sorucaktım ben.dün kızımın çorbasına bi kepçe kadar et suyu koydum.ama dün içirme imkanım olmadı.yani çorba saati kaçtı arada kaynadı.yapınca dolaba kaldırdım.bugün içiriyim diyorum ama karar veremedim.siz et suyuyla yaptığınız çorbayı 2. günde veriyomusunuz ?? napsam acaba
ahanda sana elaaa
merhaba kızlar yine uzuuun zamandır giremedim.şimdi baktım :biraz.bebişler çoook tatlı maşallah hepsinene çabuk büyüyolar dimi ya size bişiy sorucaktım ben.dün kızımın çorbasına bi kepçe kadar et suyu koydum.ama dün içirme imkanım olmadı.yani çorba saati kaçtı arada kaynadı.yapınca dolaba kaldırdım.bugün içiriyim diyorum ama karar veremedim.siz et suyuyla yaptığınız çorbayı 2. günde veriyomusunuz ?? napsam acaba
maşallah çok tatlı ne güzel saçları da var toplanıyorbenim kızımın daha yeni çıkıyor
saol teyzesi hele bugünlerde dahada gürleşmeye başladı saçlı doğdu çnküçıkar siznde zaten hızla büyüyolar ya anlıyamıoruz bile
evet galiba, çünkü bana da cevap vermemişsin
ösledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?