2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bu hastalıktanmı yoksa depresyonamı giriyorum benn çok mutsuzum anlamadı gitti

Hastalıktandır didommm ,yoksa bu havalarda ne depresyonu , tam tersi biz mevcut depresyonlarımızdan çıkıyoruz güneşi gördükçe :119::119::119:

Sen bi iyileş , bi de babet al kendine ,bak nasıl geçiyo depresyonun , bak ayın 15 i de geliyo ,ama yaa gene cumaya denk geliyo sanırım ,olsun dert değil , nisanın 15 i pazartesi

Kaç haftalık oldu bebiş , cinsiyeti ne zaman öğreniyoruz yaa meraktayız

Ben de istiyorum ,temiz temiz ,mis kokulu bir evvvvv

Şuan 11+5 gibi bişey, geçen gittiğimde erkeğe benziyor dedi canım, bizde bir umut kızdır diyoruz, çünkü bu gebelik oğluma göre çok farklı...

ayy bu hastalıktanmı yoksa depresyonamı giriyorum benn çok mutsuzum anlamadı gitti

Canım tam geçiş dönemi, sebebi o olabilir, havalar düzelince inş. herşey düzelecek...

Bebeler uyudu simdi iki dak buraya girdim salonun icine ettiler yarim saatim var salonu toplayip supurge yapip bide bebelere corba insallah

CANIMM cok geçmiş olsun çok üzüldüm ii bak kendne iyileş çıtırcanım ilgisiz kalmasın nolduki bi anda ya
allahmmmm manzaraya baak maşallah sizze
burdayım şekerim dün temzlik vardı bide annemleri yemeğe almıştm hiç gelemedim özledm sizi
Kaç haftalık oldu bebiş , cinsiyeti ne zaman öğreniyoruz yaa meraktayız

Ben de istiyorum ,temiz temiz ,mis kokulu bir evvvvv
şimdilik temz oldu benm ama 2 güne kadar temzlenmemmiş gibi olur napıosun irism hç merak etmednmi beni dün hç yoktum aşk olsun
dönemsel oluo canım kıpırcanımın dediği gibi güzel bi babaet alıp bahara geçiş yap mutlu ol

Biz artik cok pisletiyoz ortaligi ogunlerimiz ozellikle koca bi sfra seriyom altlarina herseyi ellerine vermekle hata mi ediyom bilemedim tanisinlar ogrensinler istiyorum kirip dokuyolar ekmek meyva ne varsa

onların ev halini bende merak ediorum zaten kıze çık gez bende annemle sözleştm hafta sonu doğm gnüm die bana alışverişe çıkcaz hedye alcak bide herif hafta sonu avmye gtrcek gezmeye onada aldırırm bişi ohhhhh

Biz artik cok pisletiyoz ortaligi ogunlerimiz ozellikle koca bi sfra seriyom altlarina herseyi ellerine vermekle hata mi ediyom bilemedim tanisinlar ogrensinler istiyorum kirip dokuyolar ekmek meyva ne varsa

ii bence canım ya hem kendi yemeyi öğrenirler bende öle yapmak istiyorum ama tam dimdik oturamıo daha devriliyo

merhaba kızlar yine uzuuun zamandır giremedim.şimdi baktım :biraz.bebişler çoook tatlı maşallah hepsine ne çabuk büyüyolar dimi ya size bişiy sorucaktım ben.dün kızımın çorbasına bi kepçe kadar et suyu koydum.ama dün içirme imkanım olmadı.yani çorba saati kaçtı arada kaynadı.yapınca dolaba kaldırdım.bugün içiriyim diyorum ama karar veremedim.siz et suyuyla yaptığınız çorbayı 2. günde veriyomusunuz ?? napsam acaba

Ben verıyorum buzdolabında bisecık olmaz
ahanda sana elaaa

Veriyorum canim dolapta durduysa hicbisey olmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…